Henüz cinsiyeti oğrenmedim ama kızım olursa ismini Dilara koyacağız gönülleri alan gönülleri okşayan anlamına geliyor muş ...erkek se henüz karar vermedik Arın ismini istiyorum ama malum böyle isimler ailede çok istenmiyor bide Ertuğrul ismi de hoşumuza gidiyor...başka secenekler de var tabi ama karar yok :)Arkadaşlar isim konusunu ciddiye almadın İz niye
cumartesi kontrolümüz vardı bebiş arkasını dönmüş uyuyordu. benim bebişler karnımda uyuyor uykularını alıyorlar doğunca uykuyu unutuyorlar. bu da ablaya benzeyecek herhalde.
belim çok ağrıyor diye bana magnezyum ve kalsiyum verdi. decaviti kesti bu saatten sonra sana kilo aldırır dedi.egzersiz için sadece yürüyüşü önerdi.
biray sonra detaylı yaptırıp onun sonuçları ile gelmemi istedi. detaylı için uygun haftalar 20-24 arasıymış ama ne kadar erken olursa o kadar iyi dedi. 20-21 en idealleri. bize biryer önerdi orayı arayıp sorucam fiyat falan.
haftada bir balık yemek yetiyormuş ama kızartma önermiyor.
Decaviti neden kesti anlamadım? Benide zorluyor bu ilaç bende bıraksam doktoruma sorup o zaman
Yaa bana arada bir pıt pıtliyor gibi geliyor ama ilk gebeliğim olduğu için bebek mi gaz mi bilemiyorum, sen hissediyor musun?
Bu arada kız bebek isimleri konusunda bende önerilere açığım, hala bende isim bulamadım
canim benim cok gecmis olsun.bundan 1 ay once bence cok hastalandim.bebeğime bisey olacak diye cok korktum.cok sukur atlattim.rabbim sanada sifa versin@bukettimm gözün aydin cnm. Bu forumdan öğrendiğim, kesinlikle umutsuzluğa kapilmadan, Allah'tan gelene razı olmak. Nasilda açıyor kapıları bir bir. Bende Cmtden beri yatak döşek yatiyorum. Uyku girmiyor gözüme. Grip+ sinüziti atlatmaya çalışıyorum. Hastane bi ağrı kesicili serum bir de oksijen verip gönderdi. antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum. Şiddetli hapsirik, hafif ateş, kasik ağrısı, sinüslerin akmasi, dolayısıyla diseti çekilmesi, kulak ve boğaz ağrısı..disetim agridigi için uyuyamiyorum. Burnumu da temizliyorum sık sık. Velhasıl modum düşüp ağlamaya başladığımda Forumda okuduklarim geliyor aklıma. Sizlerden güç alıyorum. En fazla bi haftaya geçecek diyorum. İyi ki böyle bir forum var, iyi ki güçlü forum gebisleri var.
benim doktorum heray 1 kilo alabilirsin demisti.normal benceKizlar 18+2 yim bgn. 4 kilo almisim. Cok mu ki biraz takmaya basladim
bende allah nasip ederse yusuf koymayi dusunuyorumBen hala erkek ismi bulamadım bnm favorim Yusuf ege yada çınar ege ama bilmiyorum başka ne olabilir ki
gozun aydin canim.cok sukurArkadaşlar şimdi acilden geldim plesenta kendini toplamaya başlamış kanama eski kanamaymis bebeğim normal pozisyona dönmüş yumruk atiyodu amniyotik banti sordum ben şuan burda göremiyorum doktorun ayrıntılı bakar dedi icimde kocaman bi umut yeşerdi ama tansiyonum yine yüksek çıktı kardiyolaga gidicem Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin eğer cinsiyeti kız olursa nefes koyucam ben adını :)
Canım tabii ki dikkat etmemiz lazım ama normal aldığın kilo bence ve takma önemli olan bebeğin sağlıklı olmasıKizlar 18+2 yim bgn. 4 kilo almisim. Cok mu ki biraz takmaya basladim
Kizlar 18+2 yim bgn. 4 kilo almisim. Cok mu ki biraz takmaya basladim
Oyle cnm saglikli olsunlar da.. Bi de benim 2 tane.heralde dogumdan sonra.veririm 2 bebe ile kilolariCanım tabii ki dikkat etmemiz lazım ama normal aldığın kilo bence ve takma önemli olan bebeğin sağlıklı olması
bu aylardan sonra decavit kilo aldırırmış o sebeple kesti canım.
Zaten anadolu yakasında devlet hastanesi olarak bi zeynep kamil bi de ümraniye eğitim araştırmada varmış.
Gece 12 yi bekledim 15 gün sonrası için randevu açılıyor ve hemen doluyor.
00.00 da aldım :) Perinatolog Nazan Tarhan (ANTENATAL TAKİP POL. Detaylı USG Fetal Anomalisi)
Kayıt derken ne demek istedin :s
Oh maşallah sana kilo falan dayanmaz zaten :)Oyle cnm saglikli olsunlar da.. Bi de benim 2 tane.heralde dogumdan sonra.veririm 2 bebe ile kilolari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?