2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
O onurumbenim beni de listeye ekler misin allah nasip kısmet ederse ikinci kızımız geliyor.

son anda bi değişiklik olmazsa (bazen erkeklerde testisler geç düşmesi durumu falan görüllüyormuş) görünen kız.

Arkadaşlar isim konusunu ciddiye almadın İz niye
Henüz cinsiyeti oğrenmedim ama kızım olursa ismini Dilara koyacağız gönülleri alan gönülleri okşayan anlamına geliyor muş ...erkek se henüz karar vermedik Arın ismini istiyorum ama malum böyle isimler ailede çok istenmiyor bide Ertuğrul ismi de hoşumuza gidiyor...başka secenekler de var tabi ama karar yok :)

cumartesi kontrolümüz vardı bebiş arkasını dönmüş uyuyordu. benim bebişler karnımda uyuyor uykularını alıyorlar doğunca uykuyu unutuyorlar. bu da ablaya benzeyecek herhalde.

belim çok ağrıyor diye bana magnezyum ve kalsiyum verdi. decaviti kesti bu saatten sonra sana kilo aldırır dedi.egzersiz için sadece yürüyüşü önerdi.

biray sonra detaylı yaptırıp onun sonuçları ile gelmemi istedi. detaylı için uygun haftalar 20-24 arasıymış ama ne kadar erken olursa o kadar iyi dedi. 20-21 en idealleri. bize biryer önerdi orayı arayıp sorucam fiyat falan.

haftada bir balık yemek yetiyormuş ama kızartma önermiyor.

Decaviti neden kesti anlamadım? Benide zorluyor bu ilaç bende bıraksam doktoruma sorup o zaman

Bende pit pit bir hareket hissediyorum ama emin olmak icin nasil bir his diye sourucaktim : l

Kızlar merhaba herkese cok güzel günler gecireceği bir yıl diliyorum

Bizim 3 lü test sonucumuzda iyi cıktı cok şükür 20. haftada ayrıntılı ultrasonumuz var. Sizlerin testler vs. nasıl gidiyo??
18. hafta itibariyle tetanoz aşısı gerekiyormuş, doktorunuz bununla ilgili birşey söyledimi??

Bu arada biz oğlumuzun adını GİRAY koymayı düşünüyoruz

canim benim cok gecmis olsun.bundan 1 ay once bence cok hastalandim.bebeğime bisey olacak diye cok korktum.cok sukur atlattim.rabbim sanada sifa versin

gozun aydin canim.cok sukur

Arkadaşlar biz bebişlere ilk üç ay tulumlarını kısa kollu mu alıcaz yzyn kollu mu? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olun

Bazı arkadaşlar bana ilk hamileliği öğrenip muayene takibini z.kamil yapmadan adam gibi bakmıyorlar dedi. Yani baştan sona kadar takip etmedikleriyle ilgilenmiyorlarmis. O yüzden tamamen silmiştim kafamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…