Arkadaşlar biz bebişlere ilk üç ay tulumlarını kısa kollu mu alıcaz yzyn kollu mu? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olun
çok ilginç geldi bana ya çünkü doğuma kadar veriyorlar vitaminleri
bu aylardan sonra decavit kilo aldırırmış o sebeple kesti canım.
Hayırlı haftalar,mutlu yıllar güzel anneler...
ben konu dışı bir soru sormak istiyorum müsaadenizle..şimdi biz hayırlısıyla bir ev aldık da topraktan,sıra mutfak dolaplarına geldi.bize önerilen bir model vardı şimdi eşim Başka birşey söylüyor kafam karıştı... sorum kısaca şu ki mutfakta yatay(üste doğru açılan) dolaplar mı daha kullanışlı olur,yoksa normal sağa sola açılanlar mı?Mütahit 3 lü dolap yaptırıyor ,3 ünün de üst kısmı dikey,alt kısımları yatay dolap..eşim üstler kısa kalacağı işin çirkin durmaz mı diyor? Sadece ortası dikey ve yatay olsun diğerleri komple dikey olsun diyor. Sizce nasıl daha iyi olur.?
Ya benim bebiş oynardı şimdi hiç oynamaz oldu sadece kasılıyo sürekli yukarıya çıkmış baya kasılınca bile yaşıyor diye seviniyorum ama neden vurmuyor sadece kasılıyo onu anlamıyorum.. Canım sıkılıyo
Bazı arkadaşlar bana ilk hamileliği öğrenip muayene takibini z.kamil yapmadan adam gibi bakmıyorlar dedi. Yani baştan sona kadar takip etmedikleriyle ilgilenmiyorlarmis. O yüzden tamamen silmiştim kafamdan.
Ben Hissediyodum canım ama artık babamız da hissediyor akşam bu duyguyu onada tatttırdım.Bebegi hissedem var mi
Ben Hissediyodum canım ama artık babamız da hissediyor akşam bu duyguyu onada tatttırdım.
Canım Hafif hafif kıpırtıları vardı. elini koyunca oda hissetti uzun süre tuttu elini kasığımdaTekmelediğinimi hissettiiiii??Maaşallah. Ben bir türlü denk getiremiyorum o anı.
Uzun bi süre sırt üstü yat. Sonra eşine söyle elini kasığına koysun sende öksür durun biraz öyle bence olcak.Tekmelediğinimi hissettiiiii??Maaşallah. Ben bir türlü denk getiremiyorum o anı.
Bebegi hissedem var mi
Canım Benim doktor direk 4'lü teste geçti beraber doppler ultrason dedi. Ocak 20 de kontrol o zaman yapcak. Giray ismi çok havalı çok güzel adınla yaşasın.Kızlar merhaba herkese cok güzel günler gecireceği bir yıl diliyorum
Bizim 3 lü test sonucumuzda iyi cıktı cok şükür20. haftada ayrıntılı ultrasonumuz var. Sizlerin testler vs. nasıl gidiyo??
18. hafta itibariyle tetanoz aşısı gerekiyormuş, doktorunuz bununla ilgili birşey söyledimi??
Bu arada biz oğlumuzun adını GİRAY koymayı düşünüyoruz
detaylıyı bende devlette yaptırsam mı diye düşünüyorum ama perinataloga direkt randevu alınamıyor önce devlet hastanesinde kadın doğuma gitmek lazım diye duydum.Eğer alınabiliyorsa ben de öyle alayım bari..Öyle birşey varsa da öğrenmiş oluruz, o hafta özele giderim o zaman yapacak bişey yok.
İnşallah öyle değildir
canım nasıl hissettin? ben kaç gündür hissetmek için uğraşıyorum :) bişiler olsada bağırsak hareketir herhal deyip üzülüyorumCanım Hafif hafif kıpırtıları vardı. elini koyunca oda hissetti uzun süre tuttu elini kasığımda
Uzun bi süre sırt üstü yat. Sonra eşine söyle elini kasığına koysun sende öksür durun biraz öyle bence olcak.
detaylıyı bende devlette yaptırsam mı diye düşünüyorum ama perinataloga direkt randevu alınamıyor önce devlet hastanesinde kadın doğuma gitmek lazım diye duydum.Eğer alınabiliyorsa ben de öyle alayım bari..
Acaba eşlerimizi de alıyorlar mıdır yanımıza? devlette sıkıntı oluyormuş galiba eşle girmek
detaylıyı bende devlette yaptırsam mı diye düşünüyorum ama perinataloga direkt randevu alınamıyor önce devlet hastanesinde kadın doğuma gitmek lazım diye duydum.Eğer alınabiliyorsa ben de öyle alayım bari..
Acaba eşlerimizi de alıyorlar mıdır yanımıza? devlette sıkıntı oluyormuş galiba eşle girmek
canım nasıl hissettin? ben kaç gündür hissetmek için uğraşıyorum :) bişiler olsada bağırsak hareketir herhal deyip üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?