2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar biz bebişlere ilk üç ay tulumlarını kısa kollu mu alıcaz yzyn kollu mu? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olun

40 gün herhalde uzun kollu uzun bacaklı giydirirriz de sonra kısa kol kısa bacağa geçeriz. benim ilki mayıs doğumlu onda 40 gün uzun kollu uzun bacaklı giydirdim ama sonra kısaya geçmiştik. gerçi evin durumu da önemli. çok sıcak bi evin varsa dah kısa zamanda da geçebilirsin kısa ya.

çok ilginç geldi bana ya çünkü doğuma kadar veriyorlar vitaminleri

ilk hamileliğimde hamilelik boyunca kullandırdı. ama bunda kiloluyum diye herhalde erken kesiyor vitamini.

doğumdan sonra ilk bir yıl kilo vermek kolay oluyor. emzirmek sürekli çocuk peşinde olmak , uykusuzluk falan. ama bence önemli olan sonra kilo almamak.işte o kilolar kalıcı oluyor.

Hayırlı olsun canım en zor kararlardan biri annemler de yeni yaptırdı. Sadece bardaklar için olan kısmı ayırdık yatay açılıyor iki tane üst üste bizdeki cam içi görünüyor senin zevkine göre ister cam ister mat yaptır. Ama diğerleri yana acılan. Öteki türlü surekli tabure lazım bişey almak için yüksek oluyor bide tezgah boyuna dikkat et çok yuksek olmasın bizim boylar 1.60 civarında ankastre Ocak da gelince yemek yaparken kolun baya agrıyor yüksekte kalıyor gıcık adama dedim bide alcak yap diye bana ukalaca senin evinde yaparız oylr dedi.

şekerli birşeyler ye sırt üstü uzan parmaklarınla karnına kasıklara doğru pıt pıt dokun...hareket edecektir

Bazı arkadaşlar bana ilk hamileliği öğrenip muayene takibini z.kamil yapmadan adam gibi bakmıyorlar dedi. Yani baştan sona kadar takip etmedikleriyle ilgilenmiyorlarmis. O yüzden tamamen silmiştim kafamdan.

Öyle birşey varsa da öğrenmiş oluruz, o hafta özele giderim o zaman yapacak bişey yok.
İnşallah öyle değildir

Kızlar hepimize yeni yılda sağlıklı hamilelik hayırlı doğumlar diliyorum.Allah yavrularımızı hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin.Yavrularımıza uzun sağlıklı ömürler hayırlı gelecek nasip etsin. Hepimize Eşimizle çocuğumuzla sevgi ve saygının daim ellerimizin hep birlikte olduğu nice yıllar dilerim.

Bebegi hissedem var mi

Eveeeeet, ben hissediyorum2-3 gündür, pıt pıt bişey oluyor.
Farklı bişey, gün geçtikçe çoğalacak inşallah,
İlk hissettiğimde sabah arabadaydık, içerden bir şey karnıma çok hafif dokundu, ben burdayımmm

Canım Benim doktor direk 4'lü teste geçti beraber doppler ultrason dedi. Ocak 20 de kontrol o zaman yapcak. Giray ismi çok havalı çok güzel adınla yaşasın.

kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim.. üst dolaplar normal dikey olacaktı zaten boyum kısa olduğu için öbür türlü hiç kullanamam.alttaki 3 dolaba karar verememiştik.İki tarafı dikey,ortadakini yatay yaptırmaya karar verdik. Bakalım inşallah iyi olur.

Öyle birşey varsa da öğrenmiş oluruz, o hafta özele giderim o zaman yapacak bişey yok.
İnşallah öyle değildir
detaylıyı bende devlette yaptırsam mı diye düşünüyorum ama perinataloga direkt randevu alınamıyor önce devlet hastanesinde kadın doğuma gitmek lazım diye duydum.Eğer alınabiliyorsa ben de öyle alayım bari..
Acaba eşlerimizi de alıyorlar mıdır yanımıza? devlette sıkıntı oluyormuş galiba eşle girmek

Canım Hafif hafif kıpırtıları vardı. elini koyunca oda hissetti uzun süre tuttu elini kasığımda
canım nasıl hissettin? ben kaç gündür hissetmek için uğraşıyorum :) bişiler olsada bağırsak hareketir herhal deyip üzülüyorum

Uzun bi süre sırt üstü yat. Sonra eşine söyle elini kasığına koysun sende öksür durun biraz öyle bence olcak.

Dediğini eve gidince kesin yapıcam kuzum :) inşallah hisseder. Ben cok net hissediyorum tık tık vuruyo resmen, mükemmel bi duygu

Almıyorlar canım. Sanki Dr.un üstüne atlicaklar. Sinir oluyorum saçmalıklarına.

ben tıp fakültesinde girmiştim eşimi aldılar 20 25 dk sürüyor çünkü

canım nasıl hissettin? ben kaç gündür hissetmek için uğraşıyorum :) bişiler olsada bağırsak hareketir herhal deyip üzülüyorum

Bağırsak hareketiyle cok cok farklı bişey canım bu. Hani böyle biri seni parmağıyla cok hafif dürter ya :) aynen onun gibi, aynı yerde iki kez falan hafifçe bir dürtme :) yani öyle içerde gezdiğini sağa sola döndüğünü hissetmiyorsun tabıkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…