- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
kesınlıkle yukarı doğru açılan yaptırma fotodaki gibi ortadaki bardaklık ıyı.Hayırlı haftalar,mutlu yıllar güzel anneler...
ben konu dışı bir soru sormak istiyorum müsaadenizle..şimdi biz hayırlısıyla bir ev aldık da topraktan,sıra mutfak dolaplarına geldi.bize önerilen bir model vardı şimdi eşim Başka birşey söylüyor kafam karıştı... sorum kısaca şu ki mutfakta yatay(üste doğru açılan) dolaplar mı daha kullanışlı olur,yoksa normal sağa sola açılanlar mı?
Mütahit 3 lü dolap yaptırıyor ,3 ünün de üst kısmı dikey,alt kısımları yatay dolap..eşim üstler kısa kalacağı işin çirkin durmaz mı diyor? Sadece ortası dikey ve yatay olsun diğerleri komple dikey olsun diyor. Sizce nasıl daha iyi olur.?
eşin fikri iyiBu da foto.su kızlar.. hepsi soldaki gibi olacaktı,eşim sadece ortadaki öyle olsun diyor..
Hafta sonu sinir ettiler beni. Hani hiç karnın yok deyip duruyorlar. Bi de bunu diyen hemşire. Sanki anormal bir durum varmış gibi uzunca bi bakıp öyle söyledi. Zaten hareketlerini de hissetmiyorum gece uyuyamadım bi sorun mu var diye. İlkini kaybettiğim için zaten pimpirikliyim. Eşim de sen kendine sorun arıyorsun dediona da küstüm
Merhaba canımmmerhaba kızlar . nasılsınız bebişleriniz büyüdü mü biz 16 haftamıza yeni girdik zaman geçmiyor :)
eğer almazlarsa ben gitmek istemem,keşke alsalar. Tabiiki maddiyat da önemli ama ben eşim yanımda olsun,o da görsün isterim.Almıyorlar canım. Sanki Dr.un üstüne atlicaklar. Sinir oluyorum saçmalıklarına.
ben tıp fakültesinde girmiştim eşimi aldılar 20 25 dk sürüyor çünkü
Bağırsak Hareketi değil canım ben doktorada sordum kelebek kıpırtısı gibi küçük küçük kımıldama tam kasığına koy elinicanım nasıl hissettin? ben kaç gündür hissetmek için uğraşıyorum :) bişiler olsada bağırsak hareketir herhal deyip üzülüyorum
Ben şeker yüklenmesini yaptırmak istemiyorumEveeeet , bi de şeker yüklemesine sıra geliyor.
Her kontrolde bi test bi uygulama
Neden ki Karatayı mı dinledin.Ben şeker yüklenmesini yaptırmak istemiyorum
eğer almazlarsa ben gitmek istemem,keşke alsalar. Tabiiki maddiyat da önemli ama ben eşim yanımda olsun,o da görsün isterim.
araştırma hastanelerinden bahsediyorsun daha farklı birşey mi? mesela sakarya üniv. araştırma hast. tıp fakültesine bağlı oluyor ya orda da alırlar mı yoksa benim bilmediğim bir hastane türü daha mı var?
o nedir ki ?
hiç duymadım
Yok canım ödenmiyor,normal devlet hastanesi gibi ücretleri. seninki daha farklı bir sistem,şimdi anladım.Bilmiyorum ilden ile değişir mi ama benim gittiğim hastane araştırma hastanesi değil canım
tıp fakültesi üniversiteye bağlı hastane
tıp fakültesinde ders veren hocalar özel muayene de yapıyor
özel muayene ücreti ödeyerek profesörlere muayene olabiliyorsun.
eğitim ve araştırma hastanelerinde özel ücret ödeniyor mu ki?
bende hiç duymadım doktorum bahsetmedi. Kontrolüm de 2 hafta sonra.Belki detaylıyı yaptırınca onu istemiyorlardır.Hamileliğin 16-20 haftaları arasında anne karnındaki AFP düzeyinin değerlendirilmesindeki amaç bebekte olabilecek bazı hastalıkları taramaktır. Bu hastalıklar aşağıda AFP yüksekliğinin nedenleri şeklinde sıralanmıştır.
FP yüksekliğine bağlı bebekte olabilecek başlıca hastalık nöral tüp defekti (NTD) denilen anomalilerdir. Nöral tüp defekti bebeğin sinir sistemi, beyin ve omurilik dokuları ile ilgili anomalidir. Halk arasında bebeğin sırtında açıklık olması diye adlandırılan spina bifida ve beynin gelişmemesi yani anensefali başlıca nöral tüp defekti anomalileridir. Ülkemizde nöral tüp defekti ortalama 1000 canlı doğumda 3 oranında görülür.
eğer almazlarsa ben gitmek istemem,keşke alsalar. Tabiiki maddiyat da önemli ama ben eşim yanımda olsun,o da görsün isterim.
araştırma hastanelerinden bahsediyorsun daha farklı birşey mi? mesela sakarya üniv. araştırma hast. tıp fakültesine bağlı oluyor ya orda da alırlar mı yoksa benim bilmediğim bir hastane türü daha mı var?
Hamileliğin 16-20 haftaları arasında anne karnındaki AFP düzeyinin değerlendirilmesindeki amaç bebekte olabilecek bazı hastalıkları taramaktır. Bu hastalıklar aşağıda AFP yüksekliğinin nedenleri şeklinde sıralanmıştır.
FP yüksekliğine bağlı bebekte olabilecek başlıca hastalık nöral tüp defekti (NTD) denilen anomalilerdir. Nöral tüp defekti bebeğin sinir sistemi, beyin ve omurilik dokuları ile ilgili anomalidir. Halk arasında bebeğin sırtında açıklık olması diye adlandırılan spina bifida ve beynin gelişmemesi yani anensefali başlıca nöral tüp defekti anomalileridir. Ülkemizde nöral tüp defekti ortalama 1000 canlı doğumda 3 oranında görülür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?