2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen onu dinledim bide zaten sekerden midem bulanıyor daha yeni yeni bal yiyorum oda azıcık şekerli seyler meyve dışında tuketmiyorum. Doktorum illa yaptır demedikçe yaptırmak istemiyorum

Aynen onu dinledim bide zaten sekerden midem bulanıyor daha yeni yeni bal yiyorum oda azıcık şekerli seyler meyve dışında tuketmiyorum. Doktorum illa yaptır demedikçe yaptırmak istemiyorum
Bende Doktoruma İstemedğimi Söylemiştim O da Şekersiz Olanını Yaparız Sorun Değil Demişti Ama O Nasıl Bir Şey En Ufak Bilgim Yok

şöyle de izah yapabilirim üniversite hastaneleri YÖK e bağlı
eğitim araştırma hastaneleri sağlık bakanlığına...

üçlü tarama mı yani

Eğer ikili test temizse 3lü test istemiyorlar genelde ama bu test 3'lünün içerisinde bir test bunu 2 li test sonçlarında göremiyorlar. Bebeğin omurilikteki açıklığına ve kandaki protein miktarına bakıyorlar.

Bağırsak Hareketi değil canım ben doktorada sordum kelebek kıpırtısı gibi küçük küçük kımıldama tam kasığına koy elini
iş yerinde yapmaya çalıştım olmadı sanırım eve gidiyim hemen kızımı hissetmek istiyorum :) inşallah

canım bahsettiğin şey üçlü tarama...
nöral tüp efekti de bakıldığına göre o..
ben yaptırdım yaptırmaz olaydım riskli çıktı tadım tuzum kalmadı
ikilim temiz çıkmıştı üstelik

Kizlar cinsiyetleri ogrenmeye basladiniz mi benim yarin kontrolum var bakalim ne diycek saglikli sihatli olsunda hic fark etmez tabiki ama insan genede merak ediyor bende hareket hissetmiyorum ama uzanip elimi karnima koyunca sertlesigo hareket ediyo gibi ama tekme degil kac kilo aldiniz ben su ana kadar iki kilo verdim daha almaya baslamadim

Ben sırtüstü yattığımda hareketini pıt pıt hissediyorum bebeğin. Eşim daha hissedemedi.

Bende Doktoruma İstemedğimi Söylemiştim O da Şekersiz Olanını Yaparız Sorun Değil Demişti Ama O Nasıl Bir Şey En Ufak Bilgim Yok
Bu arada benim teyzem de annem de de seker var muhtemelen beni de zorlayacak yaptır diye mesela yengem den de istemiş yaptırmamış ama sonra kilo artısı birden artınca mecbur yaptırdım dedi benim suan kilo alırım cok iyi dedi ama o zaman gelince ne der bilmiyorum şekersiz olan nasılmış bi sorayım bende bakalım

Kızlar Size Bir Sorum Olacak Benim Bu Hafta Randevu Almam Gerekiyor Ama Ben 20. Haftanın İçinde Gideyim Diye Haftaya Gitmek İstiyorum Acaba Doktor O zaman Ayrıntılı Ultrason Yapar mı Bilgisi Olan Beni Aydınlatabilir mi?

O da net sonuç değilmiş ama sıkma canını, başka arkadaşlarımdan da istemişler. Tedbir olması için istiyorlar sanırım. Riskli çıktığında ne yapıyorlar tedavi mi veriyorlar onu anlamadım

Ben geçen bi doktora gittim doktor ailemde şeker olayını falan araştırıken bende ilk hamileliğimde şeker olduğunu şimdi yaptırmak istemediğimi direk varmış gibi diyet yapmak istediğimi söyledim. ama benim yaptırmak istememem kesinlikle karatayla falan ilgili değil ilk yüklemede çok midem bulandığı içindi.fakat doktor bana mantıklı bi açıklama yaptı keşke dedi böyle birşeyin varlığını kanıtlayabilsek ve amerikalıların karşısına dikilip hey amerikalı bilim insanları siz şeker yüklemesini tavsiye ettiniz ama bakın biz gebelikte şeker yüklemesi zararlı diye kanıtladık diyebilsek. şeker yüklemesindeki şekerden eğer fenalaşıyorsan o zaman kahvaltıda yediğin reçeldeni tatlıdan komaya girmen gerekir.

benim doktorumda hamilelik şekerinin hamileliğe özgü olduğunu ve her hamilelikte tekrar bakılması gerektiğini söyledi.

zaten nasıl oluyorsa şeker yüklemesinin olduğu aylarda annede şeker varsa bebekte çok hızlı bi kilo artışı oluyor. benim ilkinde öyleydi ne zaman şeker var diye diyete başladım bebeğin kilosu normale döndü. ailede şeker hastalığı varsa doktor özellikle istiyor.

Kızlar Size Bir Sorum Olacak Benim Bu Hafta Randevu Almam Gerekiyor Ama Ben 20. Haftanın İçinde Gideyim Diye Haftaya Gitmek İstiyorum Acaba Doktor O zaman Ayrıntılı Ultrason Yapar mı Bilgisi Olan Beni Aydınlatabilir mi?

20. haftada detaylı ultrason oluyor bana doktor 20-21. haftalar en ideal dedi. detaylıyı kendi doktorun mu yapyor? normalde detaylıyı yapan başka doktorlar var sen sonucu doktora götürüyorsun.

Bilgim Yok Ama Bu Hafta Cumaya Aldım Randevu Muhtemelen Kendi Doktorum Yapacak Cuma Günü Haber Veririm

Ben de aynı şeyleri hissediyorum bütün yorumları okuyorum burda ve herkesin hissettikleri kelebek kıpırtsı, dokunuyor, pır pır, pıt pıt vs. Yönünde. Benim niye böyle garip hissettiklerim diye hayıflanıyordum:))) Sağol içimi rahatlattın :) sanki içerde esniyo ve geriniyo gibi bi hareket var ilginç:)

O da net sonuç değilmiş ama sıkma canını, başka arkadaşlarımdan da istemişler. Tedbir olması için istiyorlar sanırım. Riskli çıktığında ne yapıyorlar tedavi mi veriyorlar onu anlamadım

amniyosentez yaptırmanı öneriyorlar

Bir tatar kızı olarak giray ismini çok beğendim..kırım prensi demekmiş sanırım...hattaa benim cinsiyeti belli değil ama bende düşünebilirim

Kizlar ben detayli yi devlette yaptircam sanirim. 250 tl istiyo ozel.ikiz olunca nerdeyse 2 kati.ucret alıyorlar..bu da beni.zorluyo.biraz.bu nedenle devlet e gidicem 21.haftada.. Devlet de ki elime bi.sonuc kadigi.cd filan.verir mi acaba ozel deki doktoruma gostermem.icin.sonucumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…