Canım cd bilmem ama yazılı rapor sanırım veriyorlar arkadaşımda devlette yaptırmıştı geçen sene ama devlet üçün önceden randevunu ayarlamanı tavsiye ederim inşallah iyi sonuçlar alırsın :)Kizlar ben detayli yi devlette yaptircam sanirim. 250 tl istiyo ozel.ikiz olunca nerdeyse 2 kati.ucret alıyorlar..bu da beni.zorluyo.biraz.bu nedenle devlet e gidicem 21.haftada.. Devlet de ki elime bi.sonuc kadigi.cd filan.verir mi acaba ozel deki doktoruma gostermem.icin.sonucumu.
Aminn canim.insallah.devlet de de bir doktora takip oluyorum.o bi kagit verdi deyatli usg icin bir.hafta.onceden.gel.goruntuleme.merkezinden randevu al diye..nasipse o.sekilde yapcam.. TesekkurlerCanım cd bilmem ama yazılı rapor sanırım veriyorlar arkadaşımda devlette yaptırmıştı geçen sene ama devlet üçün önceden randevunu ayarlamanı tavsiye ederim inşallah iyi sonuçlar alırsın :)
eğer almazlarsa ben gitmek istemem,keşke alsalar. Tabiiki maddiyat da önemli ama ben eşim yanımda olsun,o da görsün isterim.
araştırma hastanelerinden bahsediyorsun daha farklı birşey mi? mesela sakarya üniv. araştırma hast. tıp fakültesine bağlı oluyor ya orda da alırlar mı yoksa benim bilmediğim bir hastane türü daha mı var?
Hamileliğin 16-20 haftaları arasında anne karnındaki AFP düzeyinin değerlendirilmesindeki amaç bebekte olabilecek bazı hastalıkları taramaktır. Bu hastalıklar aşağıda AFP yüksekliğinin nedenleri şeklinde sıralanmıştır.
FP yüksekliğine bağlı bebekte olabilecek başlıca hastalık nöral tüp defekti (NTD) denilen anomalilerdir. Nöral tüp defekti bebeğin sinir sistemi, beyin ve omurilik dokuları ile ilgili anomalidir. Halk arasında bebeğin sırtında açıklık olması diye adlandırılan spina bifida ve beynin gelişmemesi yani anensefali başlıca nöral tüp defekti anomalileridir. Ülkemizde nöral tüp defekti ortalama 1000 canlı doğumda 3 oranında görülür.
Hamileliğin 16-20 haftaları arasında anne karnındaki AFP düzeyinin değerlendirilmesindeki amaç bebekte olabilecek bazı hastalıkları taramaktır. Bu hastalıklar aşağıda AFP yüksekliğinin nedenleri şeklinde sıralanmıştır.
FP yüksekliğine bağlı bebekte olabilecek başlıca hastalık nöral tüp defekti (NTD) denilen anomalilerdir. Nöral tüp defekti bebeğin sinir sistemi, beyin ve omurilik dokuları ile ilgili anomalidir. Halk arasında bebeğin sırtında açıklık olması diye adlandırılan spina bifida ve beynin gelişmemesi yani anensefali başlıca nöral tüp defekti anomalileridir. Ülkemizde nöral tüp defekti ortalama 1000 canlı doğumda 3 oranında görülür.
Ben daha hissetmiyorum sanırım daha doğrusu arada karnımda pıt pıt bişey oluyo ama bebekmi bağırsakmk bilmiyorum bebişse kasıktamı hissediliyo o pıt pıt acabaKızlar bebişleri hissetmeye başladınızmı?
Sanki kalp atımı gibi dimiBenim göbek deliğimin alt tarafına doğru sağa yakın bi yerden geldi o pıt
İyi dinle kendini bağırsak hareketi gibi değil cnm, çok hafif kısa kısa pıt pıt.
Gaz daha uzun süren ağırlık gibi bi his
Canım ben bu sabah bi pıt pıt birşeyler hissettim ama bebiş mi anlayamadımKızlar bebişleri hissetmeye başladınızmı?
Anlattığınız omurga açıklığı mı tam olarak. Eğer oysa ayrıntılı ultrasonda bakılacakmış doktorum öyle demişti
Canım cok geçmiş olsun ama parol en hafif ağrı kesici özellikle dış ağrısına etki edeceğini sanmıyorum. Doktoruna sordun mu hicKızlar dişimin ağrısı artık mahvetti bir sürü doğal yol denedim ama geçmiyor parol alsam mı acaba bir tane bir şey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?