2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım cd bilmem ama yazılı rapor sanırım veriyorlar arkadaşımda devlette yaptırmıştı geçen sene ama devlet üçün önceden randevunu ayarlamanı tavsiye ederim inşallah iyi sonuçlar alırsın :)

Aminn canim.insallah.devlet de de bir doktora takip oluyorum.o bi kagit verdi deyatli usg icin bir.hafta.onceden.gel.goruntuleme.merkezinden randevu al diye..nasipse o.sekilde yapcam.. Tesekkurler

Alırlar tabi canım niye almasınlar. Ben ne sebep olursa olsun hastaneye gittiğimde eşim girer yanımda. Hatta arkadaşımla bile girerim. Bence sormayın direk girin içeri birlikte :)

Anlattığınız omurga açıklığı mı tam olarak. Eğer oysa ayrıntılı ultrasonda bakılacakmış doktorum öyle demişti

Kızlar bebişleri hissetmeye başladınızmı?

Kızlar merhaba
Nasılsınız,nasıl gidiyor hamilelik

Kızlar bebişleri hissetmeye başladınızmı?
Ben daha hissetmiyorum sanırım daha doğrusu arada karnımda pıt pıt bişey oluyo ama bebekmi bağırsakmk bilmiyorum bebişse kasıktamı hissediliyo o pıt pıt acaba

Princess91 ve fener50 bugun endokrine randewum vardi.tsh cok sukur 0,77 olmus.normap degerlerde.t4 sinirin cok az altinda cikti.dpktor sorun degil dedi.uc hafta sonraya tekrar cagirdi.ama icim rahatladi gercekten tsh yukselmesine

Benim göbek deliğimin alt tarafına doğru sağa yakın bi yerden geldi o pıt
İyi dinle kendini bağırsak hareketi gibi değil cnm, çok hafif kısa kısa pıt pıt.
Gaz daha uzun süren ağırlık gibi bi his

Sanki kalp atımı gibi dimi

Evet onun gibi denebilir bi kaç güne daha net anlaşılır inşallah.

erkek anneleri bi bakın yaaa doktor bugün pipi gördüm dedi :) benziyomuyuz

Eklentiler

• IMG_20170102_181331.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 51
Anlayamadım cnm bacak arası neresi nasıl duruyor bebişin, benimki altta işaretledi,
Üstten bakıyor karnı ve bacak arasında pipi :)

Eklentiler

• unnamed.webp
    11 KB · Görüntüleme: 74
Benimkinden hiç ses seda yok. Ne zaman hissedeceğim acaba.

Kızlar dişimin ağrısı artık mahvetti bir sürü doğal yol denedim ama geçmiyor parol alsam mı acaba bir tane bir şey olur mu

Kızlar dişimin ağrısı artık mahvetti bir sürü doğal yol denedim ama geçmiyor parol alsam mı acaba bir tane bir şey olur mu
Canım cok geçmiş olsun ama parol en hafif ağrı kesici özellikle dış ağrısına etki edeceğini sanmıyorum. Doktoruna sordun mu hic

Parol hamilelerin kullanabildiği bi ilaç diye biliyorum, ama istersen acile git onlar karar versinler

Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben galiba grip oluyorum bütün kemiklerim agrio genzimtikali halsizim ne yapsam geçer birde benim heryerim tuyleniyor gobegim kollarım bu normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…