- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Princess91 ve fener50 bugun endokrine randewum vardi.tsh cok sukur 0,77 olmus.normap degerlerde.t4 sinirin cok az altinda cikti.dpktor sorun degil dedi.uc hafta sonraya tekrar cagirdi.ama icim rahatladi gercekten tsh yukselmesine
Evet canım hayaller süper benimde hayalimde olan 9 ay dokuz kilo :) Gerçekçe 4 Ay 6 kilo Gebelik başındaki kilom 47 kilo. 15 gün önceki kontrolde kilom 50.7 dün yine kontrolde tartıldım 53 kiloyum şok oldum 15 günde 2,5 kilo Hayaller ve Gerçekler
Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben galiba grip oluyorum bütün kemiklerim agrio genzimtikali halsizim ne yapsam geçer birde benim heryerim tuyleniyor gobegim kollarım bu normalmi
pipisini çekemedi durmadı cnm ya yüzü o 15 gün snra dedi ama öyle gördüm dediAnlayamadım cnm bacak arası neresi nasıl duruyor bebişin, benimki altta işaretledi,
Üstten bakıyor karnı ve bacak arasında pipi :)
Kızlar hala reglağrısı hisseden Vdrml belim kaSığım ağrıyor bugün başladı duramayacak kadar değil ama huzurluk veriyor
Canım acile git parolu serum olarak. Erainler agrılara daha hızlı ve etkili çözüm oluo belki dişine ii gelirKızlar dişimin ağrısı artık mahvetti bir sürü doğal yol denedim ama geçmiyor parol alsam mı acaba bir tane bir şey olur mu
Anlayamadım cnm bacak arası neresi nasıl duruyor bebişin, benimki altta işaretledi,
Arkadaşlar isim konusunu ciddiye almadın İz niye
Canım kan şekerine baktırır mı vb emin kizimdan öle oluyorduKizlar bugün markette yavas yavas kötülestigimi hissettim, hafif mide bulantisiyla bas dönmesi gibi. En son kulaklarim cinlamaya, gözüm kararmaya basladi, düsecegim kesin dedim, yere oturdum, berbat bi histi. Güvenlik geldi ambulans cagiriyorum dedi, biraz bekleyelim dedim. Beni bi sandalyeye oturttu o sirada annem de marketteydi beni gördü geldi hemen, su verdi. Yavas yavas kendime geldim terden sirilsiklam olmustum. Orada biraz dinlenince gecti. Bi kez daha basima gelmisti gecen hafta ama bu kadar kötü olmamistim, yine oturmustum falan oldugum yere.
Yarin doktor kontrolüm var sabah erkenden soracagim doktoruma da ama korktum. Bas dönmelerim ilk hafta coktu ama geceli epeyi olmustu.
Böyle bi sey yasayan var mi acaba?
Kizlar bugün markette yavas yavas kötülestigimi hissettim, hafif mide bulantisiyla bas dönmesi gibi. En son kulaklarim cinlamaya, gözüm kararmaya basladi, düsecegim kesin dedim, yere oturdum, berbat bi histi. Güvenlik geldi ambulans cagiriyorum dedi, biraz bekleyelim dedim. Beni bi sandalyeye oturttu o sirada annem de marketteydi beni gördü geldi hemen, su verdi. Yavas yavas kendime geldim terden sirilsiklam olmustum. Orada biraz dinlenince gecti. Bi kez daha basima gelmisti gecen hafta ama bu kadar kötü olmamistim, yine oturmustum falan oldugum yere.
Yarin doktor kontrolüm var sabah erkenden soracagim doktoruma da ama korktum. Bas dönmelerim ilk hafta coktu ama geceli epeyi olmustu.
Böyle bi sey yasayan var mi acaba?
Kızlar dişimin ağrısı artık mahvetti bir sürü doğal yol denedim ama geçmiyor parol alsam mı acaba bir tane bir şey olur mu
Anlayamadım cnm bacak arası neresi nasıl duruyor bebişin, benimki altta işaretledi,
Yarin soracagim canim sagol olabilir belki, sorun olmadikca bi sey demiyor doktor, bakti mi bilmiyorumCanım kan şekerine baktırır mı vb emin kizimdan öle oluyordu
Bu da bizim fotomuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?