2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Kızlar hala reglağrısı hisseden Vdrml belim kaSığım ağrıyor bugün başladı duramayacak kadar değil ama huzurluk veriyor

bebişim solda hiç bi sıkıntım ypk bnda 2 kıızmı bel ağrısıyla anladm ama bnda hiç bi şikayetim yok doktorda öyle deyince bi garip oldum

Kızlar dişimin ağrısı artık mahvetti bir sürü doğal yol denedim ama geçmiyor parol alsam mı acaba bir tane bir şey olur mu
Canım acile git parolu serum olarak. Erainler agrılara daha hızlı ve etkili çözüm oluo belki dişine ii gelir

Kızlar ben de 15 hafta 1 günlüğüm :) 12. haftada düşük tehlikesi sebebiyle vajinal ultrason ile muayene olmuştum hiç bir problem çıkmamıştı. Allaha şükür 3 haftadır hiç lekenme akıntı falan da yok sağlıklı gidiyoruz :) 12. Haftada alttan ultrason ile baktığında cinsiyete de kız demişti. Çarşamba randevum var sizce cinsiyet değişir mi :) Anneannemiz de kız bebek için alışverişler yaptı ben de 3-5 bir şey aldım beğendiklerimden genel de 12. haftada söylenen cinsiyetler değişiyormuş ama bakalım Alttan baktı diye değişmez gibi geliyor.

Kizlar bugün markette yavas yavas kötülestigimi hissettim, hafif mide bulantisiyla bas dönmesi gibi. En son kulaklarim cinlamaya, gözüm kararmaya basladi, düsecegim kesin dedim, yere oturdum, berbat bi histi. Güvenlik geldi ambulans cagiriyorum dedi, biraz bekleyelim dedim. Beni bi sandalyeye oturttu o sirada annem de marketteydi beni gördü geldi hemen, su verdi. Yavas yavas kendime geldim terden sirilsiklam olmustum. Orada biraz dinlenince gecti. Bi kez daha basima gelmisti gecen hafta ama bu kadar kötü olmamistim, yine oturmustum falan oldugum yere.

Yarin doktor kontrolüm var sabah erkenden soracagim doktoruma da ama korktum. Bas dönmelerim ilk hafta coktu ama geceli epeyi olmustu.

Böyle bi sey yasayan var mi acaba?

Canım kan şekerine baktırır mı vb emin kizimdan öle oluyordu

Büyük bi ihtimql tansiyonun düşüyordur geçen hafta da bana oldu bnm de marketteydi oturunca toparladım geçti

Ben de 4-4,5 kg aldım (bu aralıkta değişiyor) ilk hamileliğimde bu haftada bi 10 kg almıştım herhalde çünkü 20. Haftada 13 kg almıştım.doğumda 8 kg doğumdan 1 hafta sonra 4 kg 1 yıl içinde de 5 kg kendiliğinden gitti kalan 12 kg çok zor gitti.

Kızlar dişimin ağrısı artık mahvetti bir sürü doğal yol denedim ama geçmiyor parol alsam mı acaba bir tane bir şey olur mu

Canım bence ağrı kesiciyle geçiştirme iltihap falan varsa hissetmeden kana karışabilir apse yapar.Sen mutlaka yarın bi dişçiye git 3.aydan sonra dişe müdahale edilebiliyor.En kötü hamilelerin kullanabileceği antibiyotik verir.Ama ihmal etme derim.Çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…