Bu da olabilir. Bakalim doktor ne diyecek, sagol canim.Büyük bi ihtimql tansiyonun düşüyordur geçen hafta da bana oldu bnm de marketteydi oturunca toparladım geçti
İsim konusunda "Ada" düşünüyoruz biz... çok önceden beri... ama bu ara "Deniz Ada" girdi bir de seçenekler arasına... sizce?
Kizlar bugün markette yavas yavas kötülestigimi hissettim, hafif mide bulantisiyla bas dönmesi gibi. En son kulaklarim cinlamaya, gözüm kararmaya basladi, düsecegim kesin dedim, yere oturdum, berbat bi histi. Güvenlik geldi ambulans cagiriyorum dedi, biraz bekleyelim dedim. Beni bi sandalyeye oturttu o sirada annem de marketteydi beni gördü geldi hemen, su verdi. Yavas yavas kendime geldim terden sirilsiklam olmustum. Orada biraz dinlenince gecti. Bi kez daha basima gelmisti gecen hafta ama bu kadar kötü olmamistim, yine oturmustum falan oldugum yere.
Yarin doktor kontrolüm var sabah erkenden soracagim doktoruma da ama korktum. Bas dönmelerim ilk hafta coktu ama geceli epeyi olmustu.
Böyle bi sey yasayan var mi acaba?
Bende ilk zamnlar olmustum canim genellikle metroda oluyodu kalabalikta be sicakta ayni dedigin gibi oldu oturdum oldugum yere bi su ictm sonra kendime gelmistm ama cok kotuydu gecmis olsn canim cok yorulmamaya bakKizlar bugün markette yavas yavas kötülestigimi hissettim, hafif mide bulantisiyla bas dönmesi gibi. En son kulaklarim cinlamaya, gözüm kararmaya basladi, düsecegim kesin dedim, yere oturdum, berbat bi histi. Güvenlik geldi ambulans cagiriyorum dedi, biraz bekleyelim dedim. Beni bi sandalyeye oturttu o sirada annem de marketteydi beni gördü geldi hemen, su verdi. Yavas yavas kendime geldim terden sirilsiklam olmustum. Orada biraz dinlenince gecti. Bi kez daha basima gelmisti gecen hafta ama bu kadar kötü olmamistim, yine oturmustum falan oldugum yere.
Yarin doktor kontrolüm var sabah erkenden soracagim doktoruma da ama korktum. Bas dönmelerim ilk hafta coktu ama geceli epeyi olmustu.
Böyle bi sey yasayan var mi acaba?
Ac da degildim canim ya, güzel kahvalti yapip cikmistim ben de anlamadim :/anlattığın durum
tansiyon düşüklüğü gibi geldi bana canım aç mıydın
Canim cok tesekkür ederim, evet gercekten korkutucu ya, cogu zaman evdeyim hic yormuyorum da kendimi ama sasirdim öyle olunca :/ bi de cok hevesliyim yarin sabah cinsiyeti ögrenecegim ama simdi bu kafama takildiBende ilk zamnlar olmustum canim genellikle metroda oluyodu kalabalikta be sicakta ayni dedigin gibi oldu oturdum oldugum yere bi su ictm sonra kendime gelmistm ama cok kotuydu gecmis olsn canim cok yorulmamaya bak
Ac da degildim canim ya, güzel kahvalti yapip cikmistim ben de anlamadim :/
Teşekkür ederim canım gittim ama bir şey yapmadılar antibiyotik verdi doktoruma sordum kullan dedi çekilecekmişCanım acile git parolu serum olarak. Erainler agrılara daha hızlı ve etkili çözüm oluo belki dişine ii gelir
Canım teşekkür ederim gittim doktora antibiyotik verdi doktorumda kullan dedi apse yapmış zaten sonra çekilecekmişCanım bence ağrı kesiciyle geçiştirme iltihap falan varsa hissetmeden kana karışabilir apse yapar.Sen mutlaka yarın bi dişçiye git 3.aydan sonra dişe müdahale edilebiliyor.En kötü hamilelerin kullanabileceği antibiyotik verir.Ama ihmal etme derim.Çok çok geçmiş olsun
Canım teşekkür ederim gittim doktora antibiyotik verdi doktorumda kullan dedi apse yapmış zaten sonra çekilecekmiş
Mrb kızlar bebeğin hareketini ben de hissettim ilk çimdik atma gibiydi sonra seyirmeye döndü yavaş yavaş güçlenecek inşallah bu arada sola yatmaya başladınızmı ben çalışıyorum ama kalçamın sol tarafı çok ağrıyor uykularım bölük bölük
Kizlar ikiz bebekler icin.hamgisi daha kullanisli olur ki sizce
Sağol canım inşallah teşekkür ederim ama umarım antibiyotik bebeğimi etkilemezCanım hamileyken diş çekilebiliyor doktorun onay verirse.Hamilelikte dişler çok etkileniyor öncesinde belli etmese de çürükler ortaya çıkıyor.inşallah çektirir kurtulursun bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?