2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İlk hamileliğimde vitaminlerin iştah açtığını çok kg aldırdığını Dr uma söylemiştim o da dalga geçer gibi gülmüştü bana. o zaman endonezyaya gönderelim de çocuklar kilo alsın demişti. Ayrıca eğer vitamin yönünden bir eksik yoksa vücutta vitamin hapına karşıyım bu hamileliğimde çok dikkat etmiyorum D vitamini eksiği var arada onun için içiyorum. Bunu da Dr ma sordum aslında D vitamini idrarla atılan bir vitamin değil vücut hamilelikte su topluyor ve kanda düşük çıkıyor dedi hasta olarak bu dediğimi anlamayabilirsiniz çayın demini düşünün dedi ama su koyduğunuz zaman dem git gide açılıyor dedi aslında bardaktaki dem aynı ama su ile kendini koyu gösteremiyor dedi D vitamini de aynı hamilelik öncesinde eksilen vit yok vücut su toplayınca göstermiyor kendini dedi açıklaması mantıklı geldi diğer vitaminlerim ve kanım iyi gidiyor eğer çok düşerse o zman düzenli içmeye başlayacağım

Yorumları okuyup tek tek cevaplıyorum bende keşke alıntı yapsaydım oğlum eylülde doğmuştu içine askılı çıtçıtlıbadi üstüne uzun kollu tulum giydirmiştik. Adanada yaşıyorum çok sıcak oluyor Mayıs ın sonu gibi sıcaklar iyice bunaltmaya başlar yine içi kısa kol dışı uzun kol düşünüyorum. Zaten klimasız duramayız böyle de devam ederiz biz.

anlattığın durum

tansiyon düşüklüğü gibi geldi bana canım aç mıydın

Bende ilk zamnlar olmustum canim genellikle metroda oluyodu kalabalikta be sicakta ayni dedigin gibi oldu oturdum oldugum yere bi su ictm sonra kendime gelmistm ama cok kotuydu gecmis olsn canim cok yorulmamaya bak

Bende ilk zamnlar olmustum canim genellikle metroda oluyodu kalabalikta be sicakta ayni dedigin gibi oldu oturdum oldugum yere bi su ictm sonra kendime gelmistm ama cok kotuydu gecmis olsn canim cok yorulmamaya bak
Canim cok tesekkür ederim, evet gercekten korkutucu ya, cogu zaman evdeyim hic yormuyorum da kendimi ama sasirdim öyle olunca :/ bi de cok hevesliyim yarin sabah cinsiyeti ögrenecegim ama simdi bu kafama takildi

Mrb kızlar bebeğin hareketini ben de hissettim ilk çimdik atma gibiydi sonra seyirmeye döndü yavaş yavaş güçlenecek inşallah bu arada sola yatmaya başladınızmı ben çalışıyorum ama kalçamın sol tarafı çok ağrıyor uykularım bölük bölük

Kızlar İyi Akşamlar Herkes Umarım İyidir İzmir'deki Arkadaşlar Hangi Hastanelere Gidiyor ve Memnunmusunuz?

Canım acile git parolu serum olarak. Erainler agrılara daha hızlı ve etkili çözüm oluo belki dişine ii gelir
Teşekkür ederim canım gittim ama bir şey yapmadılar antibiyotik verdi doktoruma sordum kullan dedi çekilecekmiş

selam haziran anneleri benimde tahmini doğum tarihim 7 haziran bugün cinsiyetini öğrendik ikinci kez erkek annesi olucam inşallah Rabbim cümlemize evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ilk muayne ye gittiğimde doktor 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık göründüğünü düşük olabileceğini söylemişti çok canım sıkılmıştı çok şükür bu gün sat ile haftası tam uyumlu göründü benden mutlusu yok.

Canım teşekkür ederim gittim doktora antibiyotik verdi doktorumda kullan dedi apse yapmış zaten sonra çekilecekmiş

Canım teşekkür ederim gittim doktora antibiyotik verdi doktorumda kullan dedi apse yapmış zaten sonra çekilecekmiş

Canım hamileyken diş çekilebiliyor doktorun onay verirse.Hamilelikte dişler çok etkileniyor öncesinde belli etmese de çürükler ortaya çıkıyor.inşallah çektirir kurtulursun bir an önce

Ben de bikaç haftadır sola yatmaya çalışıyorum ama asla uyuyamıyorum canım ya nasıl olacak hiç bilmiyorum hep sağa dönük ya da yüzüstü uyurdum.Şimdi benim de kalça bacak ağrıyor.Bi de gece farketmeden dönüyorum.Onun için napacam hiç bilemiyorum

Kizlar ikiz bebekler icin.hamgisi daha kullanisli olur ki sizce

Canım hiçbir tecrübem yada duyduğum birşey yok bu konuda ama, ben nedense o bebeklerin arka arkaya oturtulduğu arabaları görünce arkada oturan bebek için üzülüyorum. Sanki arkada oturan üzülecekmiş gibi geliyor. Kendisini kötü hisseder mi acaba dışlanmış gibi diye üzülüyorum.

Yanyana olanlar daha adil geliyor bana ama, kullanım açısından katlanması vs. hangisi rahattır onu bilmiyorum.

Canım hamileyken diş çekilebiliyor doktorun onay verirse.Hamilelikte dişler çok etkileniyor öncesinde belli etmese de çürükler ortaya çıkıyor.inşallah çektirir kurtulursun bir an önce
Sağol canım inşallah teşekkür ederim ama umarım antibiyotik bebeğimi etkilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…