2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım bende senin gibi düşünüyorum arkada olan için pek adil değil gibi

Canim cok tesekkür ederim, evet gercekten korkutucu ya, cogu zaman evdeyim hic yormuyorum da kendimi ama sasirdim öyle olunca :/ bi de cok hevesliyim yarin sabah cinsiyeti ögrenecegim ama simdi bu kafama takildi
Merak etme canim tansiyonun dusmustur o anda onemli birsey oldugunu sanmiuorum simdi kafana takipda bebisi uzme sabah gidiceksen mutlaka kahvalti yap ben ac gitmistim yavrum hic hareket etmiuodu hic birsey anlamamistik muayneden bende yarin aksam gidicem guzel haberlerle gelelim insallah

Sağol canım inşallah teşekkür ederim ama umarım antibiyotik bebeğimi etkilemez
Canim ben disimi cektrdim gecen hafta oyle agrimiyodu ama fena sismisti enfeksiyon varmis ve simdi mudahale etmezzek 6.aydan sonra hic birseu yapamiyoruz dedi ve dayanabilecegin bir agri olmaz dedi doktrum da uygun antibiyotikler kullanabilrsn dedi cunku atesin olursa bebege daha zarar verirmis bende o yuzden cektrdim bana icinde adranelin olmayan bi igne aldrdi doktr gec uyusturuyo ve bebege zarari olmuyormus onunla cektiler insallah seninkiden gecer bem gece yatarken karanfil koyup uyuyordum sabaha gecmis oluyodu disim

Kızlar dişimin ağrısı artık mahvetti bir sürü doğal yol denedim ama geçmiyor parol alsam mı acaba bir tane bir şey olur mu
Parol dis eti agrima etki etmedi bnm

Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben galiba grip oluyorum bütün kemiklerim agrio genzimtikali halsizim ne yapsam geçer birde benim heryerim tuyleniyor gobegim kollarım bu normalmi
Aman ne yap et grip olma. Bol bol c vitamini al. Portakal, kivi, nar, günde bi bardak ıhlamur limon, limon ve yine limon.Bi de üşütme. Buzdolabından bile etkilenip hapsiriyorum ben. Gebelik öncesi griplerini ararsın sonra..

Kızlar hala reglağrısı hisseden Vdrml belim kaSığım ağrıyor bugün başladı duramayacak kadar değil ama huzurluk veriyor
Bende arada bir oluyor

Ben iki gün artarda olmuştum öyle. Ter basıp gözüm kararmıştı. Ama ben kabizdim ve tuvaletteydim. Ona bağlamıştım..

Hayırlı olsun. Haziran bebekleri erkek ağırlıklı olacak anlaşılan. Aramıza hoşgeldin. Sağlıkla büyüsün bebisin

Bende doktoruma yaptırmak istemiyorum dedim ama annem Babaannem halam amcam vs şeker hastası olduğu için yaptırmak zorunda olduğumu söyledi mecbur yaptıricam ben istemeyerek
Ben şeker yüklenmesini yaptırmak istemiyorum

Canim insallah, ultrasonla bakmayacak yarin benimki ya en son 12+3 te bakmisti, bi dahaki ultrason 19+1 de. Ben bugün daha 15+0 im. Cok gicik Bugün kendime bir kalp dinleme araci siparis ettim, en azindan evde kalbini dinlerim kendim diye :)

Anladim canim, kabizlik da yok ama bakalim doktor ne diyecek :/

Geçmiş olsun güzelim

Canım neler denedim bana fayda etmedi ama bakalım şimdi bi antibiyotiğe başladım Cumartesi bitiyo pazartesi falan çektiririm inşallah acaba iğnenin adını biliyor musun benim de aklımda olsun belki farklı bir şey yaparlarsa sorarım

Bu da foto.su kızlar.. hepsi soldaki gibi olacaktı,eşim sadece ortadaki öyle olsun diyor..

Eşinin söylediği gibi olursa sanki daha şık duracak gibi,bence dikey dolaplar daha kullanışlı

Tavuk yiyor musunuz? Hem organik hem iyi piştiğinden emin olmak gerekiyormuş o yüzden hiç yiyemedim korkudan. Siz ne durumdasınızı

Ben tavuk dahil bütün et ürünlerinden tiksindim hiç birini yiyemiyorum çok

Kızlar ben de soluma yatarken ağrı çekiyordum dün bi yerde okudum sola yatarken iki bacağınızın arasına yastik koyun diye. Dün gece yaptım ağrı falan olmadi çok rahat uyudum bu gece bi deneyin. Bi de soluma yatarken sirtimayastik da koyuyorum ya da sırtımı bir yere dayıyorum onun da çok faydası var

Insanin canini sikiyor merak ediyorum ama yok hissetmiyorum bir turlu cevredekiler falan hissetmen gerekiyor diyor ama ben hissetmiyorum

Geçmiş olsun güzelim.Benim ilk hamileliğimde 6. ayımdan sonra başlamıştı baş dönmeleri,tansiyonum düşüyordu,doğuma kadar ara ara hep oldu maalesef,sokağa yalnız çıkmıyordum,çünkü nerede fenalaşacağım belli olmuyordu,yanımda hep tuzlu birşeyler bulunduruyordum.
Sen de bence tansiyonunu takip et,kan şekerine de baktır.

Kızlar göbüş her bebekte her annede ayrı ilk oğlumda doğuma gittim doktor inanmadı şuanda-3kiloyla gidiyorum hiççç takılmayın sağlıklı olsunlar yeter göbek son ay görürsünüz acele etmeyin ahh pantolonlarım der gezersinizzz

Canim cok tesekkürler. Yarin doktoruma tansiyonu ve kan sekerini sorayim. Yanimda da dedigin gibi tuzlu bi seyler bulundurayim belki daha cabuk toparlarim bi daha fenalasirsam. Cok sagolasin.

Sadece bardaklar bölümü iyi arkadaşım yaptırdı üst kapağı kapatmaya merdiven kullanıyor ben sadece bardak bölümünü yaptırdım 2 kapak yeni yaptırdım memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…