Canım bende senin gibi düşünüyorum arkada olan için pek adil değil gibiCanım hiçbir tecrübem yada duyduğum birşey yok bu konuda ama, ben nedense o bebeklerin arka arkaya oturtulduğu arabaları görünce arkada oturan bebek için üzülüyorum. Sanki arkada oturan üzülecekmiş gibi geliyor.Kendisini kötü hisseder mi acaba dışlanmış gibi diye üzülüyorum.
Yanyana olanlar daha adil geliyor bana ama, kullanım açısından katlanması vs. hangisi rahattır onu bilmiyorum.
Merak etme canim tansiyonun dusmustur o anda onemli birsey oldugunu sanmiuorum simdi kafana takipda bebisi uzme sabah gidiceksen mutlaka kahvalti yap ben ac gitmistim yavrum hic hareket etmiuodu hic birsey anlamamistik muayneden bende yarin aksam gidicem guzel haberlerle gelelim insallahCanim cok tesekkür ederim, evet gercekten korkutucu ya, cogu zaman evdeyim hic yormuyorum da kendimi ama sasirdim öyle olunca :/ bi de cok hevesliyim yarin sabah cinsiyeti ögrenecegim ama simdi bu kafama takildi
Canim ben disimi cektrdim gecen hafta oyle agrimiyodu ama fena sismisti enfeksiyon varmis ve simdi mudahale etmezzek 6.aydan sonra hic birseu yapamiyoruz dedi ve dayanabilecegin bir agri olmaz dedi doktrum da uygun antibiyotikler kullanabilrsn dedi cunku atesin olursa bebege daha zarar verirmis bende o yuzden cektrdim bana icinde adranelin olmayan bi igne aldrdi doktr gec uyusturuyo ve bebege zarari olmuyormus onunla cektiler insallah seninkiden gecer bem gece yatarken karanfil koyup uyuyordum sabaha gecmis oluyodu disimSağol canım inşallah teşekkür ederim ama umarım antibiyotik bebeğimi etkilemez
Parol dis eti agrima etki etmedi bnmKızlar dişimin ağrısı artık mahvetti bir sürü doğal yol denedim ama geçmiyor parol alsam mı acaba bir tane bir şey olur mu
Aman ne yap et grip olma. Bol bol c vitamini al. Portakal, kivi, nar, günde bi bardak ıhlamur limon, limon ve yine limon.Bi de üşütme. Buzdolabından bile etkilenip hapsiriyorum ben. Gebelik öncesi griplerini ararsın sonra..Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben galiba grip oluyorum bütün kemiklerim agrio genzimtikali halsizim ne yapsam geçer birde benim heryerim tuyleniyor gobegim kollarım bu normalmi
Bende arada bir oluyorKızlar hala reglağrısı hisseden Vdrml belim kaSığım ağrıyor bugün başladı duramayacak kadar değil ama huzurluk veriyor
Ben iki gün artarda olmuştum öyle. Ter basıp gözüm kararmıştı. Ama ben kabizdim ve tuvaletteydim. Ona bağlamıştım..Kizlar bugün markette yavas yavas kötülestigimi hissettim, hafif mide bulantisiyla bas dönmesi gibi. En son kulaklarim cinlamaya, gözüm kararmaya basladi, düsecegim kesin dedim, yere oturdum, berbat bi histi. Güvenlik geldi ambulans cagiriyorum dedi, biraz bekleyelim dedim. Beni bi sandalyeye oturttu o sirada annem de marketteydi beni gördü geldi hemen, su verdi. Yavas yavas kendime geldim terden sirilsiklam olmustum. Orada biraz dinlenince gecti. Bi kez daha basima gelmisti gecen hafta ama bu kadar kötü olmamistim, yine oturmustum falan oldugum yere.
Yarin doktor kontrolüm var sabah erkenden soracagim doktoruma da ama korktum. Bas dönmelerim ilk hafta coktu ama geceli epeyi olmustu.
Böyle bi sey yasayan var mi acaba?
Hayırlı olsun. Haziran bebekleri erkek ağırlıklı olacak anlaşılan. Aramıza hoşgeldin. Sağlıkla büyüsün bebisinselam haziran anneleri benimde tahmini doğum tarihim 7 haziran bugün cinsiyetini öğrendik ikinci kez erkek annesi olucam inşallah Rabbim cümlemize evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ilk muayne ye gittiğimde doktor 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık göründüğünü düşük olabileceğini söylemişti çok canım sıkılmıştı çok şükür bu gün sat ile haftası tam uyumlu göründü benden mutlusu yok.
Ben şeker yüklenmesini yaptırmak istemiyorum
Canim insallah, ultrasonla bakmayacak yarin benimki ya en son 12+3 te bakmisti, bi dahaki ultrason 19+1 de. Ben bugün daha 15+0 im. Cok gicikMerak etme canim tansiyonun dusmustur o anda onemli birsey oldugunu sanmiuorum simdi kafana takipda bebisi uzme sabah gidiceksen mutlaka kahvalti yap ben ac gitmistim yavrum hic hareket etmiuodu hic birsey anlamamistik muayneden bende yarin aksam gidicem guzel haberlerle gelelim insallah
Anladim canim, kabizlik da yok ama bakalim doktor ne diyecek :/Parol dis eti agrima etki etmedi bnm
Aman ne yap et grip olma. Bol bol c vitamini al. Portakal, kivi, nar, günde bi bardak ıhlamur limon, limon ve yine limon.Bi de üşütme. Buzdolabından bile etkilenip hapsiriyorum ben. Gebelik öncesi griplerini ararsın sonra..
Bende arada bir oluyor
Ben iki gün artarda olmuştum öyle. Ter basıp gözüm kararmıştı. Ama ben kabizdim ve tuvaletteydim. Ona bağlamıştım..
Hayırlı olsun. Haziran bebekleri erkek ağırlıklı olacak anlaşılan. Aramıza hoşgeldin. Sağlıkla büyüsün bebisin
@bukettimm gözün aydin cnm. Bu forumdan öğrendiğim, kesinlikle umutsuzluğa kapilmadan, Allah'tan gelene razı olmak. Nasilda açıyor kapıları bir bir. Bende Cmtden beri yatak döşek yatiyorum. Uyku girmiyor gözüme. Grip+ sinüziti atlatmaya çalışıyorum. Hastane bi ağrı kesicili serum bir de oksijen verip gönderdi. antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum. Şiddetli hapsirik, hafif ateş, kasik ağrısı, sinüslerin akmasi, dolayısıyla diseti çekilmesi, kulak ve boğaz ağrısı..disetim agridigi için uyuyamiyorum. Burnumu da temizliyorum sık sık. Velhasıl modum düşüp ağlamaya başladığımda Forumda okuduklarim geliyor aklıma. Sizlerden güç alıyorum. En fazla bi haftaya geçecek diyorum. İyi ki böyle bir forum var, iyi ki güçlü forum gebisleri var.
Canım neler denedim bana fayda etmedi ama bakalım şimdi bi antibiyotiğe başladım Cumartesi bitiyo pazartesi falan çektiririm inşallah acaba iğnenin adını biliyor musun benim de aklımda olsun belki farklı bir şey yaparlarsa sorarımCanim ben disimi cektrdim gecen hafta oyle agrimiyodu ama fena sismisti enfeksiyon varmis ve simdi mudahale etmezzek 6.aydan sonra hic birseu yapamiyoruz dedi ve dayanabilecegin bir agri olmaz dedi doktrum da uygun antibiyotikler kullanabilrsn dedi cunku atesin olursa bebege daha zarar verirmis bende o yuzden cektrdim bana icinde adranelin olmayan bi igne aldrdi doktr gec uyusturuyo ve bebege zarari olmuyormus onunla cektiler insallah seninkiden gecer bem gece yatarken karanfil koyup uyuyordum sabaha gecmis oluyodu disim
Bu da foto.su kızlar.. hepsi soldaki gibi olacaktı,eşim sadece ortadaki öyle olsun diyor..
Tavuk yiyor musunuz? Hem organik hem iyi piştiğinden emin olmak gerekiyormuş o yüzden hiç yiyemedim korkudan. Siz ne durumdasınızı
Kizlar bugün markette yavas yavas kötülestigimi hissettim, hafif mide bulantisiyla bas dönmesi gibi. En son kulaklarim cinlamaya, gözüm kararmaya basladi, düsecegim kesin dedim, yere oturdum, berbat bi histi. Güvenlik geldi ambulans cagiriyorum dedi, biraz bekleyelim dedim. Beni bi sandalyeye oturttu o sirada annem de marketteydi beni gördü geldi hemen, su verdi. Yavas yavas kendime geldim terden sirilsiklam olmustum. Orada biraz dinlenince gecti. Bi kez daha basima gelmisti gecen hafta ama bu kadar kötü olmamistim, yine oturmustum falan oldugum yere.
Yarin doktor kontrolüm var sabah erkenden soracagim doktoruma da ama korktum. Bas dönmelerim ilk hafta coktu ama geceli epeyi olmustu.
Böyle bi sey yasayan var mi acaba?
Kizlar ikiz bebekler icin.hamgisi daha kullanisli olur ki sizce
Kızlar göbüş her bebekte her annede ayrı ilk oğlumda doğuma gittim doktor inanmadı şuanda-3kiloyla gidiyorum hiççç takılmayın sağlıklı olsunlar yeter göbek son ay görürsünüz acele etmeyin ahh pantolonlarım der gezersinizzzAynı şey benim de başıma geldi. Kafama taktım bi ara. Ama şu an bizim için daha iyi gibi. Çünkü erkenden gerilme olmıcak .karnımızdaki çatlaklar daha az olcak.
Ben doktora sordum benim de canımı sıkanlar olmuştu. Bebeğin gayet iyi önemli olan bu ve herkesin anatomisi bir değil diyince rahatladım. He hevesleniyorum tabi çıksa diye.
Eşine de çok küsme :) bizim yaşadığımız duyguları yaşamıyorlar. Daha rahatlar :)
Canim cok tesekkürler. Yarin doktoruma tansiyonu ve kan sekerini sorayim. Yanimda da dedigin gibi tuzlu bi seyler bulundurayim belki daha cabuk toparlarim bi daha fenalasirsam. Cok sagolasin.Geçmiş olsun güzelim.Benim ilk hamileliğimde 6. ayımdan sonra başlamıştı baş dönmeleri,tansiyonum düşüyordu,doğuma kadar ara ara hep oldu maalesef,sokağa yalnız çıkmıyordum,çünkü nerede fenalaşacağım belli olmuyordu,yanımda hep tuzlu birşeyler bulunduruyordum.
Sen de bence tansiyonunu takip et,kan şekerine de baktır.
Sadece bardaklar bölümü iyi arkadaşım yaptırdı üst kapağı kapatmaya merdiven kullanıyor ben sadece bardak bölümünü yaptırdım 2 kapak yeni yaptırdım memnunum
Hayırlı olsun canım en zor kararlardan biri annemler de yeni yaptırdı. Sadece bardaklar için olan kısmı ayırdık yatay açılıyor iki tane üst üste bizdeki cam içi görünüyor senin zevkine göre ister cam ister mat yaptır. Ama diğerleri yana acılan. Öteki türlü surekli tabure lazım bişey almak için yüksek oluyor bide tezgah boyuna dikkat et çok yuksek olmasın bizim boylar 1.60 civarında ankastre Ocak da gelince yemek yaparken kolun baya agrıyor yüksekte kalıyor gıcık adama dedim bide alcak yap diye bana ukalaca senin evinde yaparız oylr dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?