selam haziran anneleri benimde tahmini doğum tarihim 7 haziran bugün cinsiyetini öğrendik ikinci kez erkek annesi olucam inşallah Rabbim cümlemize evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ilk muayne ye gittiğimde doktor 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık göründüğünü düşük olabileceğini söylemişti çok canım sıkılmıştı çok şükür bu gün sat ile haftası tam uyumlu göründü benden mutlusu yok.
Yoook ben daha yapmam hiç bişey ne tahlili be kafayı yedirdiler bana şekerim kalıversinBen şeker yüklenmesini yaptırmak istemiyorum
Valla Prof. Para görmeden bakmaz eşim fakültede görevli orda döner sermaye var parasız olmuyoBilmiyorum ilden ile değişir mi ama benim gittiğim hastane araştırma hastanesi değil canım
tıp fakültesi üniversiteye bağlı hastane
tıp fakültesinde ders veren hocalar özel muayene de yapıyor
özel muayene ücreti ödeyerek profesörlere muayene olabiliyorsun.
eğitim ve araştırma hastanelerinde özel ücret ödeniyor mu ki?
Canim cok tesekkürler. Yarin doktoruma tansiyonu ve kan sekerini sorayim. Yanimda da dedigin gibi tuzlu bi seyler bulundurayim belki daha cabuk toparlarim bi daha fenalasirsam. Cok sagolasin.
Bende kasık ta arıyordum kuzumu meğerse çıkmış yukarı haberim yok göbek deliğimin oradaydı son ultrason daBen daha hissetmiyorum sanırım daha doğrusu arada karnımda pıt pıt bişey oluyo ama bebekmi bağırsakmk bilmiyorum bebişse kasıktamı hissediliyo o pıt pıt acaba
Doğrudur canım deniyim bi teşekkürlerKızlar ben de soluma yatarken ağrı çekiyordum dün bi yerde okudum sola yatarken iki bacağınızın arasına yastik koyun diye. Dün gece yaptım ağrı falan olmadi çok rahat uyudum bu gece bi deneyin. Bi de soluma yatarken sirtimayastik da koyuyorum ya da sırtımı bir yere dayıyorum onun da çok faydası var
Niye bakmiyor ki canim anlamdim ney adi canim onun nerden ne kadara aldn bide onun bebege zaari varmi surekli dinlemeninCanim insallah, ultrasonla bakmayacak yarin benimki ya en son 12+3 te bakmisti, bi dahaki ultrason 19+1 de. Ben bugün daha 15+0 im. Cok gicikBugün kendime bir kalp dinleme araci siparis ettim, en azindan evde kalbini dinlerim kendim diye :)
Tam hatirlamiyorum ama jetokain diye bisey hatrliuorum canim onlar yazdi ben alip oyle gittim gercektende cok gec uyustu agzim bebege hic zarari yokmusCanım neler denedim bana fayda etmedi ama bakalım şimdi bi antibiyotiğe başladım Cumartesi bitiyo pazartesi falan çektiririm inşallah acaba iğnenin adını biliyor musun benim de aklımda olsun belki farklı bir şey yaparlarsa sorarım
Kizlar bugün markette yavas yavas kötülestigimi hissettim, hafif mide bulantisiyla bas dönmesi gibi. En son kulaklarim cinlamaya, gözüm kararmaya basladi, düsecegim kesin dedim, yere oturdum, berbat bi histi. Güvenlik geldi ambulans cagiriyorum dedi, biraz bekleyelim dedim. Beni bi sandalyeye oturttu o sirada annem de marketteydi beni gördü geldi hemen, su verdi. Yavas yavas kendime geldim terden sirilsiklam olmustum. Orada biraz dinlenince gecti. Bi kez daha basima gelmisti gecen hafta ama bu kadar kötü olmamistim, yine oturmustum falan oldugum yere.
Yarin doktor kontrolüm var sabah erkenden soracagim doktoruma da ama korktum. Bas dönmelerim ilk hafta coktu ama geceli epeyi olmustu.
Böyle bi sey yasayan var mi acaba?
Kızlar dişimin ağrısı artık mahvetti bir sürü doğal yol denedim ama geçmiyor parol alsam mı acaba bir tane bir şey olur mu
Kızlar merhaba yoktum uzun süredir biraz sıkıntılı bir süreçten geçtik ailece.. Ayrıca rahim ağzıma dikiş atıldı geç düşük veya erken Doğum riskine karşı .. Badka dikiş atılan var mı?
Çok geçmiş olsun canım inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini benim takip çizelgeme göre 22. Haftada dedi doktor renkli detaylı ultrasonuBir de bu renkli ultrason hangi haftada oluyor giren var mı?
Kızlar merhaba yoktum uzun süredir biraz sıkıntılı bir süreçten geçtik ailece.. Ayrıca rahim ağzıma dikiş atıldı geç düşük veya erken Doğum riskine karşı .. Badka dikiş atılan var mı?
Tamam canım çok teşekkür ederim aklımda olsun:)Tam hatirlamiyorum ama jetokain diye bisey hatrliuorum canim onlar yazdi ben alip oyle gittim gercektende cok gec uyustu agzim bebege hic zarari yokmus
Canim ben Almanya'dayim, burada doktor bi risk falan olmadikca sadece 3 kez ultrasob yapiyor. Onun disinda keyfi istersen 50 euro ödemen gerekiyor. :/ Her seferinde isteyemiyorum ben de. Cinsiyeti de, bi tarama testleri yerine bi kan testi yaptirmistim (Harmony-Test) onun sonucunda kesin olarak söyleyecek bugün :)Niye bakmiyor ki canim anlamdim ney adi canim onun nerden ne kadara aldn bide onun bebege zaari varmi surekli dinlemenin
Canim cok sagol, yok halsizlik gibi degil gayet iyiyken fenalasiyorum resmen. Randevum yarim saat sonra, soracagim :)Canım geçmiş olsun, belki tansiyondur bilmiyorum ki. Halsizlik oluyor bende de ama farklı bir durum sanırım. Doktoruna söyledin mi canım?
Bu Duruşa Hastayım yaa bacakları çok tatlı görünüyo çekip ısırasın geliyorBu da bizim fotomuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?