2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Selam Can'ım hoşgeldin,hayırlı olsun oğluşun,Rabbim sağlıkla kavuştursun

Valla Prof. Para görmeden bakmaz eşim fakültede görevli orda döner sermaye var parasız olmuyo

Canim cok tesekkürler. Yarin doktoruma tansiyonu ve kan sekerini sorayim. Yanimda da dedigin gibi tuzlu bi seyler bulundurayim belki daha cabuk toparlarim bi daha fenalasirsam. Cok sagolasin.

İnşallah bir daha fenalaşmazsın güzelim ama tabi sen yine de tedbirli ol,yarın bizi de haberdar edersin

Ben daha hissetmiyorum sanırım daha doğrusu arada karnımda pıt pıt bişey oluyo ama bebekmi bağırsakmk bilmiyorum bebişse kasıktamı hissediliyo o pıt pıt acaba
Bende kasık ta arıyordum kuzumu meğerse çıkmış yukarı haberim yok göbek deliğimin oradaydı son ultrason da sabahları deniyorum bende uyandığımda o bölgede bayagı sertlik vardı ama kıpraşmayı hissedemedim bende

Doğrudur canım deniyim bi teşekkürler

Kızlar merhaba yoktum uzun süredir biraz sıkıntılı bir süreçten geçtik ailece.. Ayrıca rahim ağzıma dikiş atıldı geç düşük veya erken Doğum riskine karşı .. Badka dikiş atılan var mı?

Canim insallah, ultrasonla bakmayacak yarin benimki ya en son 12+3 te bakmisti, bi dahaki ultrason 19+1 de. Ben bugün daha 15+0 im. Cok gicik Bugün kendime bir kalp dinleme araci siparis ettim, en azindan evde kalbini dinlerim kendim diye :)
Niye bakmiyor ki canim anlamdim ney adi canim onun nerden ne kadara aldn bide onun bebege zaari varmi surekli dinlemenin

Tam hatirlamiyorum ama jetokain diye bisey hatrliuorum canim onlar yazdi ben alip oyle gittim gercektende cok gec uyustu agzim bebege hic zarari yokmus

Canım geçmiş olsun, belki tansiyondur bilmiyorum ki. Halsizlik oluyor bende de ama farklı bir durum sanırım. Doktoruna söyledin mi canım?

Kızlar dişimin ağrısı artık mahvetti bir sürü doğal yol denedim ama geçmiyor parol alsam mı acaba bir tane bir şey olur mu

Bana doktorum ağrı için parol ya da minoset kullanabilirsin demişti. Tabi baş ağrısı içn demişti. Kullanmadım o kadar şiddetlenmedi ağrım ama kullanılabilir diye biliyorum canım.

Çok geçmiş olsun arkadaşım.Başka dikiş atılan burda var mı bilmiyorum ama site genelinde okumuştum bikaç arkadaştan sorunsuz doğurdular çok şükür.İnşallah senin de sağlıklı geçer bundan sonra kalan zamanların.Ayrıntılıya 20-24.haftalar arasında bakılıyor genellikle.Doktorun ne zaman söylerse bu haftalar arası

gunaydin kizlar.d vitamini eksikligi olanlar varmi aranizda.hamile kaldigim ay 112 idi.dun baktirdim 9,9 a inmis.ayrica gecen ay 1 kilo almistim.bu ay 3 kilo almisim:/ 64 kiloyla dewam ediyorum.doguma kadar 80 okmazsam cok iyi cunku acaip istah var ve ekmek bagimlisi olmusum

Bi de arkadaşım nasıl anladı erken doğum ya da düşük riskini doktorun?

Niye bakmiyor ki canim anlamdim ney adi canim onun nerden ne kadara aldn bide onun bebege zaari varmi surekli dinlemenin
Canim ben Almanya'dayim, burada doktor bi risk falan olmadikca sadece 3 kez ultrasob yapiyor. Onun disinda keyfi istersen 50 euro ödemen gerekiyor. :/ Her seferinde isteyemiyorum ben de. Cinsiyeti de, bi tarama testleri yerine bi kan testi yaptirmistim (Harmony-Test) onun sonucunda kesin olarak söyleyecek bugün :)

Ismi Sonoline B Fetall Doppler canim, ultrasonla ayni hani cok fazla kullanmak iyi degildir sanirim ama ben bu kadar uzun süre ultrason falan olmayinca bari icim rahat etsin diye aldim. Bugün gelmesi lazim, deneyince yazarim nasilmis :)

Canım geçmiş olsun, belki tansiyondur bilmiyorum ki. Halsizlik oluyor bende de ama farklı bir durum sanırım. Doktoruna söyledin mi canım?
Canim cok sagol, yok halsizlik gibi degil gayet iyiyken fenalasiyorum resmen. Randevum yarim saat sonra, soracagim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…