2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynı bende öyleyim canım belim kopuyo dediğin gibi benim sağ kalçam kopuyo anlam verememiştim demek sendede varmış. Düz yatamıyorum sola yatınca rahat oluyo baya fark ediyo. mümkün olduğunca sola yatıyorum

H Haziranannesiyim Sakın moralini bozma bizim akrabamız aynı şekilde oldu 5 aylık bebeğini düşürdü 2. gebeliğinde rahmini diktiler Allahın izniyle Özüm adında çok tatlı bi kızı oldu.Doktorun süper önlem almış dikmiş kendini yorma doktorun ne diyosa yap. Allah büyük herşey güzel olcak İnşaallah.

11+2de vajinal muayenede erkek olduğunu gördük. Değişmedi. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim de sağ kalçam ayakta kalınca acayip ağrıyor doktor normal desede içten içe endişeleniyordum ki yalnız değilmişim inş ağrılar artmadan kucaklarımıza alırız bebişleri

Kızlar günaydın dün akşam göbeğim falan çok kötüydü iğneler batıyordu sanki açtım bi baktım beyaz beyaz kabuklanmazlar olmuş çizgi çizgi soyuluyor gibi. Hemen catlak kremi sürdüm ama zaten banyodan sonra sürmüştüm dün.. görünce hemen yine sürdüm öyle bir çekti ki kremi yarim saat sonra yine sürdüm şimdi uyandım göğüslerim göbeğim heryerim bembeyaz kupkuru.. yine yaglandım ama cildim öyle bir çekiyor ki nolur bana bisey önerin kıpırdarken bile tenime iğneler batıyor sanki

Günaydın arkadaşlar, bugün 16+3 üz ama hala bulantım var midem acıyor içimde artık, bide sürekli gaz (geğirme) geçmedi geçmiyor her dakika var, çok mutsuzum çok, sürekli ağlıyorum, en başından beri 3 buçuk ay olsun geçecek 4 ay olsun geçecek dediler ama geçmedi şu gebeliğin hiçmi keyfi çıkartılmaz off off bide çalışıyorum, çevrendekilere anlatıyosun suratına bakıp bi sen doğuruyosun sanki diyorlar, abartma diyorlar, daha geçmedimi diyorlar, bunu çekmeyen bilmez kimi hafif kimi ağır çekiyor, varmı benim gibi olan

Benim de sağ kalçam ayakta kalınca acayip ağrıyor doktor normal desede içten içe endişeleniyordum ki yalnız değilmişim inş ağrılar artmadan kucaklarımıza alırız bebişleri
Çok ayakta kalınca Doğrulup yürüyemiyorum kambur kambur seninkide öylemi daha bebekler küçükken böyle karnımız büyüyünce ne olcak ben onu düşünüyorum.Şİmdiden korse falan bakıyorum hamileler için olan

Maşalah ya cnm bnm Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin bu tatli bebisleri insallah

Anladm canim bende baktimda pahaliydi biraz ama cok iyi bisey bencede bebegi merak ettikce dinlersin simdiden gule gule kullanin canim

Ben Hissediyodum canım ama artık babamız da hissediyor akşam bu duyguyu onada tatttırdım.

O masallah benim ki arada bi pit pit ama emin olamio insan o mu degil mi diye ztn bn yada esim karnimi tutunca hmn duruo

Kizlar ikinci merak ettigim konu beliniz biraz ayakta kalinca agriyor mu bn kitleniyorum ev isi yapinca bilr ki agir seyler ypmiorum

Normal değil bu durum. Her ne sürüyorsan cildinde reaksiyona neden olmuş olabilir. Bir süre kullanma o ürünü.

Normal değil bu durum. Her ne sürüyorsan cildinde reaksiyona neden olmuş olabilir. Bir süre kullanma o ürünü.
Ne kullanabilirim peki uygun fiyatlı kuru cilde yoğun nem verecek bisey tavsiye edebilir misiniz bana
Bi de ben bu kremi 1 aydan fazladır sürüyorum böyle bisey olmamıştı. Çatlamaya mi hazırlaniyo acaba vücudum

Bende öyleyim bizim gibi çok arkadaş var burda gaz gaz gaz şişkinlik uyku hali bende çalışıyorum oda Allahtan bari kafam meşgul oluyo yoksa iyice takıcam herşeyi bide ağrılar var kasık bel geçer geçer biri geçiyo biri başlıyo. Milleti salla gitsin insanlara naz yapıyo gibi geliyor özellikle kv.1 yıllık evliyim 1 yıldır gelmemiş akrabalarının şimdi durumumu bile bile kahvaltıya yemeğe getircem diye uğraşıyo.Ayakta kalınca kasığım belim ağrıyo diyorum çocuk kasıktamı diyo yok midemde boşver bunlar olcak artık böyle böyle doğurcez kardeş

Arkadaşlar biz bebişlere ilk üç ay tulumlarını kısa kollu mu alıcaz yzyn kollu mu? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olun
ben ilk çocuğumda yazında kışında yarım kollu zıbınlardan giydirdim uzun kollu zıbınların üstüne giydirmesi zor oluyor zaten oğlum aralık doğumluydu ona rağmen haziranda hiç gerek kalmaz

Ne kullanabilirim peki uygun fiyatlı kuru cilde yoğun nem verecek bisey tavsiye edebilir misiniz bana
Bi de ben bu kremi 1 aydan fazladır sürüyorum böyle bisey olmamıştı. Çatlamaya mi hazırlaniyo acaba vücudum

Benim de öyle beyaz beyaz oluyor canım. Bir de geriliyor. Oyle bırakırsam kaşınıyor batıyor. Ben bebe yağı sürüyorum rahatlatıyor biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…