Aynı bende öyleyim canım belim kopuyo dediğin gibi benim sağ kalçam kopuyo anlam verememiştim demek sendede varmış. Düz yatamıyorum sola yatınca rahat oluyo baya fark ediyo. mümkün olduğunca sola yatıyorumMrb kızlar bebeğin hareketini ben de hissettim ilk çimdik atma gibiydi sonra seyirmeye döndü yavaş yavaş güçlenecek inşallah bu arada sola yatmaya başladınızmı ben çalışıyorum ama kalçamın sol tarafı çok ağrıyor uykularım bölük bölük
H Haziranannesiyim Sakın moralini bozma bizim akrabamız aynı şekilde oldu 5 aylık bebeğini düşürdü 2. gebeliğinde rahmini diktiler Allahın izniyle Özüm adında çok tatlı bi kızı oldu.Doktorun süper önlem almış dikmiş kendini yorma doktorun ne diyosa yap. Allah büyük herşey güzel olcak İnşaallah.Kızlar merhaba yoktum uzun süredir biraz sıkıntılı bir süreçten geçtik ailece.. Ayrıca rahim ağzıma dikiş atıldı geç düşük veya erken Doğum riskine karşı .. Badka dikiş atılan var mı?
11+2de vajinal muayenede erkek olduğunu gördük. Değişmedi. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar ben de 15 hafta 1 günlüğüm :) 12. haftada düşük tehlikesi sebebiyle vajinal ultrason ile muayene olmuştum hiç bir problem çıkmamıştı. Allaha şükür 3 haftadır hiç lekenme akıntı falan da yok sağlıklı gidiyoruz :) 12. Haftada alttan ultrason ile baktığında cinsiyete de kız demişti. Çarşamba randevum var sizce cinsiyet değişir mi :) Anneannemiz de kız bebek için alışverişler yaptı ben de 3-5 bir şey aldım beğendiklerimden genel de 12. haftada söylenen cinsiyetler değişiyormuş ama bakalımAlttan baktı diye değişmez gibi geliyor.
Bu da bizim fotomuz...
Benim de sağ kalçam ayakta kalınca acayip ağrıyor doktor normal desede içten içe endişeleniyordum ki yalnız değilmişim inş ağrılar artmadan kucaklarımıza alırız bebişleriAynı bende öyleyim canım belim kopuyo dediğin gibi benim sağ kalçam kopuyo anlam verememiştim demek sendede varmış. Düz yatamıyorum sola yatınca rahat oluyo baya fark ediyo. mümkün olduğunca sola yatıyorum
Günaydın...gunaydın kızlar ,
herkesin güzel haberler alacağı mutlu bir gün olsun inşallah.
Çok ayakta kalınca Doğrulup yürüyemiyorum kambur kambur seninkide öylemi daha bebekler küçükken böyle karnımız büyüyünce ne olcak ben onu düşünüyorum.Şİmdiden korse falan bakıyorum hamileler için olanBenim de sağ kalçam ayakta kalınca acayip ağrıyor doktor normal desede içten içe endişeleniyordum ki yalnız değilmişim inş ağrılar artmadan kucaklarımıza alırız bebişleri
Eveeeeet, ben hissediyorum2-3 gündür, pıt pıt bişey oluyor.
Farklı bişey, gün geçtikçe çoğalacak inşallah,
İlk hissettiğimde sabah arabadaydık, içerden bir şey karnıma çok hafif dokundu, ben burdayımmm
Anladm canim bende baktimda pahaliydi biraz ama cok iyi bisey bencede bebegi merak ettikce dinlersin simdiden gule gule kullanin canimCanim ben Almanya'dayim, burada doktor bi risk falan olmadikca sadece 3 kez ultrasob yapiyor. Onun disinda keyfi istersen 50 euro ödemen gerekiyor. :/ Her seferinde isteyemiyorum ben de. Cinsiyeti de, bi tarama testleri yerine bi kan testi yaptirmistim (Harmony-Test) onun sonucunda kesin olarak söyleyecek bugün :)
Ismi Sonoline B Fetall Doppler canim, ultrasonla ayni hani cok fazla kullanmak iyi degildir sanirim ama ben bu kadar uzun süre ultrason falan olmayinca bari icim rahat etsin diye aldim. Bugün gelmesi lazim, deneyince yazarim nasilmis :)
Ben Hissediyodum canım ama artık babamız da hissediyor akşam bu duyguyu onada tatttırdım.
Normal değil bu durum. Her ne sürüyorsan cildinde reaksiyona neden olmuş olabilir. Bir süre kullanma o ürünü.Kızlar günaydın dün akşam göbeğim falan çok kötüydü iğneler batıyordu sanki açtım bi baktım beyaz beyaz kabuklanmazlar olmuş çizgi çizgi soyuluyor gibi. Hemen catlak kremi sürdüm ama zaten banyodan sonra sürmüştüm dün.. görünce hemen yine sürdüm öyle bir çekti ki kremi yarim saat sonra yine sürdüm şimdi uyandım göğüslerim göbeğim heryerim bembeyaz kupkuru.. yine yaglandım ama cildim öyle bir çekiyor ki nolur bana bisey önerin kıpırdarken bile tenime iğneler batıyor sanki
Ne kullanabilirim peki uygun fiyatlı kuru cilde yoğun nem verecek bisey tavsiye edebilir misiniz banaNormal değil bu durum. Her ne sürüyorsan cildinde reaksiyona neden olmuş olabilir. Bir süre kullanma o ürünü.
Bende öyleyim bizim gibi çok arkadaş var burda gaz gaz gaz şişkinlik uyku hali bende çalışıyorum oda Allahtan bari kafam meşgul oluyo yoksa iyice takıcam herşeyi bide ağrılar var kasık bel geçer geçer biri geçiyo biri başlıyo. Milleti salla gitsin insanlara naz yapıyo gibi geliyor özellikle kv.1 yıllık evliyim 1 yıldır gelmemiş akrabalarının şimdi durumumu bile bile kahvaltıya yemeğe getircem diye uğraşıyo.Ayakta kalınca kasığım belim ağrıyo diyorum çocuk kasıktamı diyo yok midemde boşver bunlar olcak artık böyle böyle doğurcez kardeşGünaydın arkadaşlar, bugün 16+3 üz ama hala bulantım var midem acıyor içimde artık, bide sürekli gaz (geğirme) geçmedi geçmiyor her dakika var, çok mutsuzum çok, sürekli ağlıyorum, en başından beri 3 buçuk ay olsun geçecek 4 ay olsun geçecek dediler ama geçmedişu gebeliğin hiçmi keyfi çıkartılmaz off off bide çalışıyorum, çevrendekilere anlatıyosun suratına bakıp bi sen doğuruyosun sanki diyorlar, abartma diyorlar, daha geçmedimi diyorlar, bunu çekmeyen bilmez kimi hafif kimi ağır çekiyor, varmı benim gibi olan
ben ilk çocuğumda yazında kışında yarım kollu zıbınlardan giydirdim uzun kollu zıbınların üstüne giydirmesi zor oluyor zaten oğlum aralık doğumluydu ona rağmen haziranda hiç gerek kalmazArkadaşlar biz bebişlere ilk üç ay tulumlarını kısa kollu mu alıcaz yzyn kollu mu? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olun
Ne kullanabilirim peki uygun fiyatlı kuru cilde yoğun nem verecek bisey tavsiye edebilir misiniz bana
Bi de ben bu kremi 1 aydan fazladır sürüyorum böyle bisey olmamıştı. Çatlamaya mi hazırlaniyo acaba vücudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?