2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım bir yudum su içsem bir gaz çıkıyo mutlaka . Yemek boyunca 15 kez falan çıkıyo desem az değil yani. BilmeM anlatabildim mi:) hamilelikten önce en sağlıklı yerim midemdi aslında

Günaydın arkadaşlar bugun tetenoz 1.dozu oldum hafiften başladı ağrımaya inşallah hafif ağrıyla geciririm. 2.doz subatta kısmetse. Sizler de oldunuz mu?

cildin baya kurumuş aslında hamilelikte çatlaklar son aylarda görülür nemlendir bol bol bi krem var şişe içerisinde excipial lipo diye yanlış yazmadıysam

ilk defa anne olacakların heyecanını görünce çok mutlu oluyorum ben 2. kez anne olacağım tabi yine çok heyecanlıyım ama ilkindeki gibi değil süreci biliyosun neler olabileceğini biliyosun benimde ilk hamileliğim aklıma geliyor mutlu oluyorum

Kizlar ikinci merak ettigim konu beliniz biraz ayakta kalinca agriyor mu bn kitleniyorum ev isi yapinca bilr ki agir seyler ypmiorum
Ben merdivenin 5. Basamağında kalıyorum. BacağımI 6. Basamağa atacak güç kesinlikle yok oluyo.

Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak.. Ben ikili ve üçlü test yaptırdım. Riskli bir şey çıkmadı. Düşük risk çıktı..
Şimdi doktorum 4 lü test yapmayı önermedi, risk yok diye. Ama ben emin olmak için, yine de yaptırmak istiyorum..
Bu arada da 18+1 haftalık hamileyim..
Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?

canim ben sadece ikili test yaptirdim.digerlerini yaptirmiycan.ayrintili ultrason daha sağlıklı sonuc veriyor bence

ikili en garanti testtir 3 lü en çok yanıltan 4 lüde 2liden sonra gelir hepsi aynı sendroma bakar 2 liyi yaptırdıysan ve temiz çktıysa hiç gereği yok şahsen ben ihtimal testi olduğu için 2lide yaptırmadım. bunlar net sonuç veren testler değil ne güzel temiz çıkmış bence boşu boşuna test yaptırmayın allah korusun birşey olacaksa zaten testeler temizde çıksa oluyor

Ben de soluma yatıyorum öğrendiğimden beri
Ama ağırlaştığım için sol kalça ve bacak ağrıyodu, dediğin gibi bacak arama yastık koyuyorum çpk rahat
Ayrıca ben normal yastğı uzunlamasına ikiye böldüm biri bacak arama diğeri sırtıma destek
Deneyin

Eklentiler

• IMG_3035.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 38
Günaydın arkadaşlar bugun tetenoz 1.dozu oldum hafiften başladı ağrımaya inşallah hafif ağrıyla geciririm. 2.doz subatta kısmetse. Sizler de oldunuz mu?
canim 20.hafta yapiliyo diye duymustum ama erkenmi yaptilar seninkini

zaten 2 hafta sonra detaylıya gireceksin ne gerek var dörtlüye? üçlü bile yaptırmadım ben mesela... ikilim temiz çıktı dokrotum gerek yok diğerlerine dedi... zaten 21-22.haftalarda detaylıda herşey belli oluyor .. bence gereksiz birşey..

Eşinin söylediği gibi olursa sanki daha şık duracak gibi,bence dikey dolaplar daha kullanışlı

Ben tavuk dahil bütün et ürünlerinden tiksindim hiç birini yiyemiyorum çok

Bende aynı şekildeydim ama sonunda dün akşam yiyebildim, dışarda bir yerden yemeni tavsiye ederim. Evde mümkün değil şu an benimde:)

Bana saglik ocagindako hemsire 20.hafta da olcaksn dedi digerinide 6.ayda niye oyle dedi ki acba

Ben de tetanos aşısıyla ilgili bisey sorucam saglik ocağı 12 ocak a gün vermiş benim aklımda 20si diye kalmış doktor randevumu da 12sine almıştım. Acaba aşı sabah akşam yaptırmak fark eder mi bi de ben doktoruma sorarım sonra asi yaptırırım diye düşünmüştüm ama tarihler üst-üste geldi doktorumun bilgisi olmadan yaptırmama sakınca olur mu ki devlete gidiyorum arayip sorma şansım da yok doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…