- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Evet canım aynı bu şekilde. Bebe yagi mi alsam acaba. Ne kadar sürüyor nemliligiBenim de öyle beyaz beyaz oluyor canım. Bir de geriliyor. Oyle bırakırsam kaşınıyor batıyor. Ben bebe yağı sürüyorum rahatlatıyor biraz.
Canım bir yudum su içsem bir gaz çıkıyo mutlaka . Yemek boyunca 15 kez falan çıkıyo desem az değil yani. BilmeM anlatabildim mi:) hamilelikten önce en sağlıklı yerim midemdi aslındaGünaydın arkadaşlar, bugün 16+3 üz ama hala bulantım var midem acıyor içimde artık, bide sürekli gaz (geğirme) geçmedi geçmiyor her dakika var, çok mutsuzum çok, sürekli ağlıyorum, en başından beri 3 buçuk ay olsun geçecek 4 ay olsun geçecek dediler ama geçmedişu gebeliğin hiçmi keyfi çıkartılmaz off off bide çalışıyorum, çevrendekilere anlatıyosun suratına bakıp bi sen doğuruyosun sanki diyorlar, abartma diyorlar, daha geçmedimi diyorlar, bunu çekmeyen bilmez kimi hafif kimi ağır çekiyor, varmı benim gibi olan
cildin baya kurumuş aslında hamilelikte çatlaklar son aylarda görülür nemlendir bol bol bi krem var şişe içerisinde excipial lipo diye yanlış yazmadıysamKızlar günaydın dün akşam göbeğim falan çok kötüydü iğneler batıyordu sanki açtım bi baktım beyaz beyaz kabuklanmazlar olmuş çizgi çizgi soyuluyor gibi. Hemen catlak kremi sürdüm ama zaten banyodan sonra sürmüştüm dün.. görünce hemen yine sürdüm öyle bir çekti ki kremi yarim saat sonra yine sürdüm şimdi uyandım göğüslerim göbeğim heryerim bembeyaz kupkuru.. yine yaglandım ama cildim öyle bir çekiyor ki nolur bana bisey önerin kıpırdarken bile tenime iğneler batıyor sanki
Ben merdivenin 5. Basamağında kalıyorum. BacağımI 6. Basamağa atacak güç kesinlikle yok oluyo.Kizlar ikinci merak ettigim konu beliniz biraz ayakta kalinca agriyor mu bn kitleniyorum ev isi yapinca bilr ki agir seyler ypmiorum
Excipial evde var ama hamilelikte önerilmiyor diye biliyorum canim emin misincildin baya kurumuş aslında hamilelikte çatlaklar son aylarda görülür nemlendir bol bol bi krem var şişe içerisinde excipial lipo diye yanlış yazmadıysam
canim ben sadece ikili test yaptirdim.digerlerini yaptirmiycan.ayrintili ultrason daha sağlıklı sonuc veriyor benceArkadaşlar sizlere bir sorum olacak.. Ben ikili ve üçlü test yaptırdım. Riskli bir şey çıkmadı. Düşük risk çıktı..
Şimdi doktorum 4 lü test yapmayı önermedi, risk yok diye. Ama ben emin olmak için, yine de yaptırmak istiyorum..
Bu arada da 18+1 haftalık hamileyim..
Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?
ben bilmiyorum zaten mutlaka bi doktora danışmak lazım ben badem yağı kullanmıştım ilk gebeliğimde o iyi geldiExcipial evde var ama hamilelikte önerilmiyor diye biliyorum canim emin misin
ikili en garanti testtir 3 lü en çok yanıltan 4 lüde 2liden sonra gelir hepsi aynı sendroma bakar 2 liyi yaptırdıysan ve temiz çktıysa hiç gereği yok şahsen ben ihtimal testi olduğu için 2lide yaptırmadım. bunlar net sonuç veren testler değil ne güzel temiz çıkmış bence boşu boşuna test yaptırmayın allah korusun birşey olacaksa zaten testeler temizde çıksa oluyorArkadaşlar sizlere bir sorum olacak.. Ben ikili ve üçlü test yaptırdım. Riskli bir şey çıkmadı. Düşük risk çıktı..
Şimdi doktorum 4 lü test yapmayı önermedi, risk yok diye. Ama ben emin olmak için, yine de yaptırmak istiyorum..
Ben de soluma yatıyorum öğrendiğimden beriKızlar ben de soluma yatarken ağrı çekiyordum dün bi yerde okudum sola yatarken iki bacağınızın arasına yastik koyun diye. Dün gece yaptım ağrı falan olmadi çok rahat uyudum bu gece bi deneyin. Bi de soluma yatarken sirtimayastik da koyuyorum ya da sırtımı bir yere dayıyorum onun da çok faydası var
canim 20.hafta yapiliyo diye duymustum ama erkenmi yaptilar seninkiniGünaydın arkadaşlar bugun tetenoz 1.dozu oldum hafiften başladı ağrımaya inşallah hafif ağrıyla geciririm. 2.doz subatta kısmetse. Sizler de oldunuz mu?
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak.. Ben ikili ve üçlü test yaptırdım. Riskli bir şey çıkmadı. Düşük risk çıktı..
Eşinin söylediği gibi olursa sanki daha şık duracak gibi,bence dikey dolaplar daha kullanışlı
Ben tavuk dahil bütün et ürünlerinden tiksindim hiç birini yiyemiyorum çok
18. haftada mı oldun? ben bildiğim 20. haftada yapılıyor o aşı..Günaydın arkadaşlar bugun tetenoz 1.dozu oldum hafiften başladı ağrımaya inşallah hafif ağrıyla geciririm. 2.doz subatta kısmetse. Sizler de oldunuz mu?
Canım ayrınlılı ultrason 20-24 hafta arası ben 21. Haftaya randevu aldım, renkli olmayabilir detaylı oluyor 2d diye geçiyorBir de bu renkli ultrason hangi haftada oluyor giren var mı?
Doktoruma da sordum hafta sonu, yaptır dedi zaten saglık ocagı kendisi cagırdı. belki 17 20 arasındadır tam bilemiyorumcanim 20.hafta yapiliyo diye duymustum ama erkenmi yaptilar seninkini
Bana saglik ocagindako hemsire 20.hafta da olcaksn dedi digerinide 6.ayda niye oyle dedi ki acbaGünaydın arkadaşlar bugun tetenoz 1.dozu oldum hafiften başladı ağrımaya inşallah hafif ağrıyla geciririm. 2.doz subatta kısmetse. Sizler de oldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?