- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Canim bence oyle kremler yerine dogal yaglar kullan belliki birsey yan etki yapmis yagi surekli sursen zarar gelmez ama kremden gelebilir oyle dusunuyorum benExcipial evde var ama hamilelikte önerilmiyor diye biliyorum canim emin misin
Ben perş günü gideceğim sağlık ocağına aradılar, aç karnına gel dediler, bakalım herhalde vurulurumGünaydın arkadaşlar bugun tetenoz 1.dozu oldum hafiften başladı ağrımaya inşallah hafif ağrıyla geciririm. 2.doz subatta kısmetse. Sizler de oldunuz mu?
Bana doktoruna sor yaptirimi diye oyle gel dedi canm hemsireBen de tetanos aşısıyla ilgili bisey sorucam saglik ocağı 12 ocak a gün vermiş benim aklımda 20si diye kalmış doktor randevumu da 12sine almıştım. Acaba aşı sabah akşam yaptırmak fark eder mi bi de ben doktoruma sorarım sonra asi yaptırırım diye düşünmüştüm ama tarihler üst-üste geldi doktorumun bilgisi olmadan yaptırmama sakınca olur mu ki devlete gidiyorum arayip sorma şansım da yok doktoru
Bana ac karnına 9 da gel dedi kan tahlili için o yuzden erken gittimBen de tetanos aşısıyla ilgili bisey sorucam saglik ocağı 12 ocak a gün vermiş benim aklımda 20si diye kalmış doktor randevumu da 12sine almıştım. Acaba aşı sabah akşam yaptırmak fark eder mi bi de ben doktoruma sorarım sonra asi yaptırırım diye düşünmüştüm ama tarihler üst-üste geldi doktorumun bilgisi olmadan yaptırmama sakınca olur mu ki devlete gidiyorum arayip sorma şansım da yok doktoru
Bilemedim canımBana saglik ocagindako hemsire 20.hafta da olcaksn dedi digerinide 6.ayda niye oyle dedi ki acba
Bende öyleyim bizim gibi çok arkadaş var burda gaz gaz gaz şişkinlik uyku hali bende çalışıyorum oda Allahtan bari kafam meşgul oluyo yoksa iyice takıcam herşeyi bide ağrılar var kasık bel geçer geçer biri geçiyo biri başlıyo. Milleti salla gitsin insanlara naz yapıyo gibi geliyor özellikle kv.1 yıllık evliyim 1 yıldır gelmemiş akrabalarının şimdi durumumu bile bile kahvaltıya yemeğe getircem diye uğraşıyo.Ayakta kalınca kasığım belim ağrıyo diyorum çocuk kasıktamı diyo yok midemde boşver bunlar olcak artık böyle böyle doğurcez kardeş
1.doz 20.haftada, 2.doz 6. ayda yapılır canım. bu yüzden öyle demiş. ben de 20 ocakta gideceğim aşıya..Bana saglik ocagindako hemsire 20.hafta da olcaksn dedi digerinide 6.ayda niye oyle dedi ki acba
Gebelik takibi acarken butun bilgileri alıyorlar. Sat tarihi falan ona gore direk tarih verdi tetenoz için 3 Ocak da gel diye bide trimester tarihlerini vermişti18. haftada mı oldun? ben bildiğim 20. haftada yapılıyor o aşı..
Evet canım aynı bu şekilde. Bebe yagi mi alsam acaba. Ne kadar sürüyor nemliligi
zaten 2 hafta sonra detaylıya gireceksin ne gerek var dörtlüye? üçlü bile yaptırmadım ben mesela... ikilim temiz çıktı dokrotum gerek yok diğerlerine dedi... zaten 21-22.haftalarda detaylıda herşey belli oluyor .. bence gereksiz birşey..
ikili en garanti testtir 3 lü en çok yanıltan 4 lüde 2liden sonra gelir hepsi aynı sendroma bakar 2 liyi yaptırdıysan ve temiz çktıysa hiç gereği yok şahsen ben ihtimal testi olduğu için 2lide yaptırmadım. bunlar net sonuç veren testler değil ne güzel temiz çıkmış bence boşu boşuna test yaptırmayın allah korusun birşey olacaksa zaten testeler temizde çıksa oluyor
canim ben sadece ikili test yaptirdim.digerlerini yaptirmiycan.ayrintili ultrason daha sağlıklı sonuc veriyor bence
Canım bir yudum su içsem bir gaz çıkıyo mutlaka . Yemek boyunca 15 kez falan çıkıyo desem az değil yani. BilmeM anlatabildim mi:) hamilelikten önce en sağlıklı yerim midemdi aslında
Günaydın arkadaşlar bugun tetenoz 1.dozu oldum hafiften başladı ağrımaya inşallah hafif ağrıyla geciririm. 2.doz subatta kısmetse. Sizler de oldunuz mu?
merhaba, bende 17+6 da oldum, 2.dozuda 1 şubatta olacağımGünaydın arkadaşlar bugun tetenoz 1.dozu oldum hafiften başladı ağrımaya inşallah hafif ağrıyla geciririm. 2.doz subatta kısmetse. Sizler de oldunuz mu?
ben yaptırmayı düşünmüyordum, doktoruma sordum muhakkak yaptır dedi, sağlıkocağından sürekli arıyorlardı hatta onlarada dedim,, doktorum izin verirse yaptıracağım diye, ben 17+6 da ilk dozu yaptırdım, 2.dozuda 1 şubatta 22+4 de yaptıracağımArkadaşlar... Tetenoz aşısı hakkın da ne düşünüyorsunuz? Aranızda tetenoz aşısını yaptırmak istemeyenler, yahutta düşünmeyenler var mı?
Aynen canım yorulunca biraz oturayım doğrulmakta zorlanıyorum bi de daha minnacıklar bende büyüdüğümüzde topallatır diye düşünüyorum şimdiden böyleysek bir de annem belime eşarp bağlatıyor tutar belini diye bu ayda doğrulmakta zorlandığımı görünce :) iyi de geliyoÇok ayakta kalınca Doğrulup yürüyemiyorum kambur kambur seninkide öylemi daha bebekler küçükken böyle karnımız büyüyünce ne olcak ben onu düşünüyorum.Şİmdiden korse falan bakıyorum hamileler için olan
Canim bana saglik ocaginda 20.haftada demisti. Nasipse haftaya gidip vurulcamGünaydın arkadaşlar bugun tetenoz 1.dozu oldum hafiften başladı ağrımaya inşallah hafif ağrıyla geciririm. 2.doz subatta kısmetse. Sizler de oldunuz mu?
Bende aci.badem.yagi ve kakao.yagini karıştırıp oyle kullanyorum cnm.iyi.geliyoben bilmiyorum zaten mutlaka bi doktora danışmak lazım ben badem yağı kullanmıştım ilk gebeliğimde o iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?