2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın arkadaşlar bugun tetenoz 1.dozu oldum hafiften başladı ağrımaya inşallah hafif ağrıyla geciririm. 2.doz subatta kısmetse. Sizler de oldunuz mu?
Ben perş günü gideceğim sağlık ocağına aradılar, aç karnına gel dediler, bakalım herhalde vurulurum

Bana doktoruna sor yaptirimi diye oyle gel dedi canm hemsire

Bana ac karnına 9 da gel dedi kan tahlili için o yuzden erken gittim

Allahtan benim başka derdim yok sabahtan akşama kadar ayakta dursam gık demiyorum hiç biyerim ağrımıyo uykum gelmiyo şükürler olsun, ama bu midem bulantı kusma gaz beni hayattan koparıyor inan ne evime ne kendime bakıyorum

18. haftada mı oldun? ben bildiğim 20. haftada yapılıyor o aşı..
Gebelik takibi acarken butun bilgileri alıyorlar. Sat tarihi falan ona gore direk tarih verdi tetenoz için 3 Ocak da gel diye bide trimester tarihlerini vermişti

Evet canım aynı bu şekilde. Bebe yagi mi alsam acaba. Ne kadar sürüyor nemliligi

Ben banyodan sonraları suruyorum normalde. Ama bazen arada o dediğin batma hissi oluyor. Bakıyorum pul pul olmuş kurumuş oyle olunca da arada suruyorum ama cilde göre değişebilir belki. Çok pahalı değiller istersen küçük bir şişe al dene.

canim ben sadece ikili test yaptirdim.digerlerini yaptirmiycan.ayrintili ultrason daha sağlıklı sonuc veriyor bence

Evet haklısınız. Sonuçta testlerin % 100 lük kesinlik bir payı da yok. İstatistik verilerden ibaret. Her iki testimde de, risk düşük çıktı..
Acaba yaptırsam mı, diye aklımdan geçmedi değil..
Dediğiniz gibi ayrıntılı ultrasyon da her şeyi çıkar.. İnşallah benim ve hepimizin bebekleri sağlıklı olur..
Sağsalim kucağımıza alırız..

Canım bir yudum su içsem bir gaz çıkıyo mutlaka . Yemek boyunca 15 kez falan çıkıyo desem az değil yani. BilmeM anlatabildim mi:) hamilelikten önce en sağlıklı yerim midemdi aslında

Kesinlikle katılıyorum aynen öyle valla, sabah gözümü açıp yataktan kalkıyorum ve başlıyorum yemek yememe fırsat bile kalmadan, ki yemek yedikten sonra allah ne verdiyse, bende 29 yaşındayım midemle ilgili hiç bilmem sıkıntı çektiğimi en sağlıklı yerim midemdi gerçekten :)

Günaydın arkadaşlar bugun tetenoz 1.dozu oldum hafiften başladı ağrımaya inşallah hafif ağrıyla geciririm. 2.doz subatta kısmetse. Sizler de oldunuz mu?

Günaydın, çok erken değil mi 20. haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum

Arkadaşlar... Tetenoz aşısı hakkın da ne düşünüyorsunuz? Aranızda tetenoz aşısını yaptırmak istemeyenler, yahutta düşünmeyenler var mı?

Arkadaşlar... Tetenoz aşısı hakkın da ne düşünüyorsunuz? Aranızda tetenoz aşısını yaptırmak istemeyenler, yahutta düşünmeyenler var mı?
ben yaptırmayı düşünmüyordum, doktoruma sordum muhakkak yaptır dedi, sağlıkocağından sürekli arıyorlardı hatta onlarada dedim,, doktorum izin verirse yaptıracağım diye, ben 17+6 da ilk dozu yaptırdım, 2.dozuda 1 şubatta 22+4 de yaptıracağım

Aynen canım yorulunca biraz oturayım doğrulmakta zorlanıyorum bi de daha minnacıklar bende büyüdüğümüzde topallatır diye düşünüyorum şimdiden böyleysek bir de annem belime eşarp bağlatıyor tutar belini diye bu ayda doğrulmakta zorlandığımı görünce :) iyi de geliyo

D Degemen sseniin doktordu esin sanirim.ben gebe kaldigim ay d vitamini 115li biseydi.dun 9,9 cikti.bunun icin napmaliyim.kullandigim ilaclar gyno ferro sanol gunde bir tane,magnezyum,haftada iki tane decavit.decavite yeni basladim.henuz bir tane kullandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…