2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim bana saglik ocaginda 20.haftada demisti. Nasipse haftaya gidip vurulcam
Sağlık ocağı da beni, 12 ocak da çağırdı. Ama nedense, ben çok kararsızım. Aşı olup, olmama konusun da. Doktorum da, aşı olursan iyi olur, ama olmasa da olur. Sonuçta doğumu, hastane de yapacaksın, steril bir ortam olacak demişti. Bilemiyorum..

ayrica arkadqslar tetenoz asisini mutlaka yaptirin.steril olmayan bir ortamda yada steril olmayan aletlerle yapilan dogumda allah korusun cok ciddi sorunlar olusabiliyo

Her ihtimale karsi.yaptirmak lazim bence canim..sonucta zarari olmayan bir 'ası

Bana doktoruna sor yaptirimi diye oyle gel dedi canm hemsire

Bana ac karnına 9 da gel dedi kan tahlili için o yuzden erken gittim
Ben yarın yine bi gidip saglik ocağına sorayim o zaman kızlar teşekkürler

Aynen alayim bi tane bak yine pul pul oldum deliricem

KIRMIZILIKUCUKKIZ canim saglik ocagi 12sinde gel dedi diye o gun gitmen sart degil.bir gun sonrasida olur
Yarın gideyim tarihi erteleyeyim canim 19+4 oluyorum zaten 20 de olurum daha iyi. Doktora da sormuş olurum hem

KIRMIZILIKUCUKKIZ canım ben önce bebek yağı almıştım onu sürüyordum 10 tl bısey.
iyi geliyordu.
arkadaşım vaseline cocoa butter kremını kullanmış ondanda aldım.100 ml 5,5 tl watsonstan aldım,onun hiç çatlağı olmamış üstelik 50 kilo ıle hamıle kalmıştı.

Arkadaşlar ben daha hiç sağlık ocağına gitmedim ya siz gidip kendiniz mi istediniz aşıyı

Arkadaşlar ben daha hiç sağlık ocağına gitmedim ya siz gidip kendiniz mi istediniz aşıyı
canım bende gitmemiştim eşim grip olmuştu gittiğinde eşimde hamile oda grp ne kullansın dıyınce neden bıze haber vermedi demişler numaramı vermış benı aradı hemsire bilgierini alıyo sonra yapılması gerekn bısey olursa onlar arıyor senı

hemen bende alacağım bugun canım daha hıç bırsey kullanmadım bununla başlamış olurum

Bana doktorum 14. haftada hem ferro sanol demir ilacı hemde decavit vitamin ilacı verdi. İkisi aynı anda çok kötü yapıyor, kabızlık artık zirvede o yüzden demir ilacını hep aksatıyorum. dün ikisinide içmedim bugünde içmek istemiyorum ama içim elvermiyor.

ben ikisini de kullanıyorum çok şükür kabızlık yok... ama 2 gündür demir ilacını içmeyi unutuyorum

Canım ben hiç vitamin için tahlil yaptırmadım şimdiye kadar. O yüzden değerleri hakkında birşey söyleyemem. Üçüncü hamileliğim hiçbirinde vitamin ilacı kullanmadım. Eşim düzenli ve çeşitli beslenen anneler için gerek olmadığını sadece doğuma kadar kusan hastalarına verdiğini söylüyor. Demir ilacı da kullanmıyorumzira benim değerlerimi ancak damar yolundan aldığım demir ilaçları yükseltiyor. Şu anda kullandığım sadece osteocare isimli kalsiyum magnezyum çinko ve d vitamini içeren bir ilaç var onu da iki gündür alıyorum. Yaşım ileri ve kalsiyum desteğine ihtiyacım var artık. Önceki gebeliklerimde bunu da kullanmamıştım. Hergün bol peynir ve yoğurt tüketiyorum. Sebze yemeği ve bir porsiyon mevsim meyvesi yiyorum. Başka bir takviye almıyorum

Ben ilk tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdığım için öğrendiler,kayıt açtılar.İki haftadır arıyorlar gelmediniz bir daha diye. Bugün gittim 23 Ocak'a tekrar tahlil için gün verdi.

Ulker309 ilaçlarını ihmal etme zamanla bünye alışıyor. Bana decavit vermediler daha sadece kan ilacı kullanıyorum,ilk başladığımda bende aynı problemi yaşadım,ama 1 hafta sonrasında normal düzenime döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…