Sağlık ocağı da beni, 12 ocak da çağırdı. Ama nedense, ben çok kararsızım. Aşı olup, olmama konusun da. Doktorum da, aşı olursan iyi olur, ama olmasa da olur. Sonuçta doğumu, hastane de yapacaksın, steril bir ortam olacak demişti. Bilemiyorum..Canim bana saglik ocaginda 20.haftada demisti. Nasipse haftaya gidip vurulcam
Her ihtimale karsi.yaptirmak lazim bence canim..sonucta zarari olmayan bir 'asıSağlık ocağı da beni, 12 ocak da çağırdı. Ama nedense, ben çok kararsızım. Aşı olup, olmama konusun da. Doktorum da, aşı olursan iyi olur, ama olmasa da olur. Sonuçta doğumu, hastane de yapacaksın, steril bir ortam olacak demişti. Bilemiyorum..
Aynen böyle söyledi canım bende ozaman yaptıracağımm1.doz 20.haftada, 2.doz 6. ayda yapılır canım. bu yüzden öyle demiş. ben de 20 ocakta gideceğim aşıya..
Bana doktoruna sor yaptirimi diye oyle gel dedi canm hemsire
Ben yarın yine bi gidip saglik ocağına sorayim o zaman kızlar teşekkürlerBana ac karnına 9 da gel dedi kan tahlili için o yuzden erken gittim
Aynen alayim bi tane bak yine pul pul oldum deliricemBen banyodan sonraları suruyorum normalde. Ama bazen arada o dediğin batma hissi oluyor. Bakıyorum pul pul olmuş kurumuş oyle olunca da arada suruyorum ama cilde göre değişebilir belki. Çok pahalı değiller istersen küçük bir şişe al dene.
Yarın gideyim tarihi erteleyeyim canim 19+4 oluyorum zaten 20 de olurum daha iyi. Doktora da sormuş olurum hemKIRMIZILIKUCUKKIZ canim saglik ocagi 12sinde gel dedi diye o gun gitmen sart degil.bir gun sonrasida olur
canım bende gitmemiştim eşim grip olmuştu gittiğinde eşimde hamile oda grp ne kullansın dıyınce neden bıze haber vermedi demişler numaramı vermış benı aradı hemsire bilgierini alıyo sonra yapılması gerekn bısey olursa onlar arıyor senıArkadaşlar ben daha hiç sağlık ocağına gitmedim ya siz gidip kendiniz mi istediniz aşıyı
hemen bende alacağım bugun canım daha hıç bırsey kullanmadım bununla başlamış olurumKIRMIZILIKUCUKKIZ canım ben önce bebek yağı almıştım onu sürüyordum 10 tl bısey.
iyi geliyordu.
arkadaşım vaseline cocoa butter kremını kullanmış ondanda aldım.100 ml 5,5 tl watsonstan aldım,onun hiç çatlağı olmamış üstelik 50 kilo ıle hamıle kalmıştı.
ben ikisini de kullanıyorum çok şükür kabızlık yok... ama 2 gündür demir ilacını içmeyi unutuyorumBana doktorum 14. haftada hem ferro sanol demir ilacı hemde decavit vitamin ilacı verdi. İkisi aynı anda çok kötü yapıyor, kabızlık artık zirvede o yüzden demir ilacını hep aksatıyorum. dün ikisinide içmedim bugünde içmek istemiyorum ama içim elvermiyor.
Arkadaşlar... Tetenoz aşısı hakkın da ne düşünüyorsunuz? Aranızda tetenoz aşısını yaptırmak istemeyenler, yahutta düşünmeyenler var mı?
ben ikisini de kullanıyorum çok şükür kabızlık yok... ama 2 gündür demir ilacını içmeyi unutuyorum
ben ikisini de kullanıyorum çok şükür kabızlık yok... ama 2 gündür demir ilacını içmeyi unutuyorum
Maşallah cnm allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKizlar oglum geliyor insallahcok mutluyum
ilk bebisim. Insallah saglikla gelsin hepimizinki...
Amin canim insallah saglikla kucaklariz ogluslarimizi :)Maşallah cnm allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinben de erkek annesi olacağım inşallah
Ben ilk tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdığım için öğrendiler,kayıt açtılar.İki haftadır arıyorlar gelmediniz bir daha diye. Bugün gittim 23 Ocak'a tekrar tahlil için gün verdi.Arkadaşlar ben daha hiç sağlık ocağına gitmedim ya siz gidip kendiniz mi istediniz aşıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?