2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Qdegemen Demir ilacı emilimini kolaylaştırmak için portakal suyu içmeyi öneriyorlar nette, eşinin bir önerisi oldu mu bu konuda ? bilgi verirsen çok sevinirim

Kızlar anladığım kadarıyla bu çatlak kremlerini benim kadar düzenli kullanan yok. Ben her gün sabah akşam kullanıyorum. Kafama göre bazen lierac+mustela bazen doğal yağ karışımı+lierac değiştire değiştire kullanıyorum. Haftasonu sabah sürmeyi unutursam sanki öğlene doğru çok geriliyor karnım.
Annemin çok fazla sayıda ve derin çatlağı var sanırım ondan dolayı biraz hassasım bu konuda. Gerçi ben normal krem bile sürmeyi akıl etmedim diyor bir sanırım iç karın zarı mı darmış. Umarım benim öyle olmaz.

unutuyorum
bi de çatlak kremlerini de haftada 2 kere falan sürüyorum... çok kaşıntım falan da yok... acaba her gün mü sürmem gerekiyor ?

Ben hergun sürüyorum banyo yaptıysam günde 2 kere hiç aksatmadım. Ama iki gündür pul pul oldu cildim ve saatte bi pul pul oluyorum sürekli yaglanıyorum catlayacak miyum acaba

ben ilk gebeliğimde hemen doktoruma bu konuyu sormuştum ne yapayım diye o da eğer çatlayacaksa çatlar bu durum vücut yapısı ile alakalı demişti benimde son iki haftaya kadar hiç olmadı ama doğuma yakın biraz oldu bayanlar dert etmeyin onlarda doğumdan sonra belirsizleşiyo

hemen bende alacağım bugun canım daha hıç bırsey kullanmadım bununla başlamış olurum

canım arkadaş bunu kullanmış.
ama benımkı tüpün içinde bu daha buyuk sanırım.
zaten watsonda da son ürünü ben almıştım.

Qdegemen Demir ilacı emilimini kolaylaştırmak için portakal suyu içmeyi öneriyorlar nette, eşinin bir önerisi oldu mu bu konuda ? bilgi verirsen çok sevinirim
Evet portakal suyu emilimi artırıyor. Ben mandalina falan yerdim ilacın üstüne ama benim vücudum almıyor neden bilmiyorum. Çok derin tahlillerde yaptırdık ama birşey çıkmadı. Sadece damar yolunda ampul şeklinde Demir desteği artırıyor değerlerimi. Yaklaşık iki yıl idare ediyor sonra yine düşüyor. Ben o yüzden her iki yılda bir serumla alıyorum.

Eki Görüntüle 1933888 canım arkadaş bunu kullanmış.
ama benımkı tüpün içinde bu daha buyuk sanırım.
zaten watsonda da son ürünü ben almıştım.
Bundan ben de kullanıyorum ama çok uzun süreli bir nemlendirici etkisi yok. O yüzden beyaz vazelin ve bunu avucumda karıştırıp sürüyorum. Bayağı etkili oluyor

Kizlar bebisin hareketlerini hisseden varmi bn son 1 haftadir gece yatarken sadece minik minik pit pitlar hissediyorum ne zaman net hissedebilirim ki
Ha bide klasik muzik dinletmek icin daha erken mi

Benim gibi erken olmuşsun sevindim tedirgin olmuştum çünkü ama bi sakıncası olsa zaten yapmazlardı
Beni sağlıkocağından sürekli aradılar, yaptırmamız gerekiyor diye, gittim yaptırdım, bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum, doktorumada danıştım, yaptır dedi

Canım tarihlerimiz aynıymış :) şimdi bakarken fark ettim ilk hamileliğin mi bebeği hissediyor musun? :)

Ben tetanoz aşısının ilkini 17. Haftamda vuruldum. Çünkü aşı kartımda ilki 17. Haftada ikincisi de bir ay sonra onu da ocak sonunda yaptırcam. Bence gerekli bi aşı.

Bir de karnım pek çıkmamasına rağmen bir aydır her gin çatlak kremi yağ sürüyorum. Başlarda hindistan cevizi yağı kullanıyodum. Şimdi de gratisten aldığım palmers cocoa butter çatlak kremini kullanıyorum. Memnunum şimdilik

Kızlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda. Benimki baya geçti de normal mi acaba

Kızlar merhaba.kontrolden geldim uzun süreden sonra gördüm minigimi bagdas kurmuştu:)16+5 dr 17+5 le uyumlu dedi boyumuz 17 cm kilomuz 190 gr olmus masallah benim minik ogluma..:)kramplari sordum yoğurt ve süt tuket magnezyum vermeyecem dedi kan ilacı başladı.karnım cikmiyo dedim e ne güzel iste dedi normal gelisimi gayet güzel dedi 1 ay sonra detaylı usg ye çağırdı..bizden bukadar darısı kontrole gidecek diger arkadaşların başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…