- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Canım ben hiç vitamin için tahlil yaptırmadım şimdiye kadar. O yüzden değerleri hakkında birşey söyleyemem. Üçüncü hamileliğim hiçbirinde vitamin ilacı kullanmadım. Eşim düzenli ve çeşitli beslenen anneler için gerek olmadığını sadece doğuma kadar kusan hastalarına verdiğini söylüyor. Demir ilacı da kullanmıyorumzira benim değerlerimi ancak damar yolundan aldığım demir ilaçları yükseltiyor. Şu anda kullandığım sadece osteocare isimli kalsiyum magnezyum çinko ve d vitamini içeren bir ilaç var onu da iki gündür alıyorum. Yaşım ileri ve kalsiyum desteğine ihtiyacım var artık. Önceki gebeliklerimde bunu da kullanmamıştım. Hergün bol peynir ve yoğurt tüketiyorum. Sebze yemeği ve bir porsiyon mevsim meyvesi yiyorum. Başka bir takviye almıyorum
unutuyorumUlker309 ilaçlarını ihmal etme zamanla bünye alışıyor. Bana decavit vermediler daha sadece kan ilacı kullanıyorum,ilk başladığımda bende aynı problemi yaşadım,ama 1 hafta sonrasında normal düzenime döndüm.
Ben hergun sürüyorum banyo yaptıysam günde 2 kere hiç aksatmadım. Ama iki gündür pul pul oldu cildim ve saatte bi pul pul oluyorum sürekli yaglanıyorum catlayacak miyum acabaKızlar anladığım kadarıyla bu çatlak kremlerini benim kadar düzenli kullanan yok. Ben her gün sabah akşam kullanıyorum. Kafama göre bazen lierac+mustela bazen doğal yağ karışımı+lierac değiştire değiştire kullanıyorum. Haftasonu sabah sürmeyi unutursam sanki öğlene doğru çok geriliyor karnım.
Annemin çok fazla sayıda ve derin çatlağı var sanırım ondan dolayı biraz hassasım bu konuda. Gerçi ben normal krem bile sürmeyi akıl etmedim diyor bir sanırım iç karın zarı mı darmış. Umarım benim öyle olmaz.
ben ilk gebeliğimde hemen doktoruma bu konuyu sormuştum ne yapayım diye o da eğer çatlayacaksa çatlar bu durum vücut yapısı ile alakalı demişti benimde son iki haftaya kadar hiç olmadı ama doğuma yakın biraz oldu bayanlar dert etmeyin onlarda doğumdan sonra belirsizleşiyoKızlar anladığım kadarıyla bu çatlak kremlerini benim kadar düzenli kullanan yok. Ben her gün sabah akşam kullanıyorum. Kafama göre bazen lierac+mustela bazen doğal yağ karışımı+lierac değiştire değiştire kullanıyorum. Haftasonu sabah sürmeyi unutursam sanki öğlene doğru çok geriliyor karnım.
Annemin çok fazla sayıda ve derin çatlağı var sanırım ondan dolayı biraz hassasım bu konuda. Gerçi ben normal krem bile sürmeyi akıl etmedim diyor bir sanırım iç karın zarı mı darmış. Umarım benim öyle olmaz.
Benim gibi erken olmuşsunmerhaba, bende 17+6 da oldum, 2.dozuda 1 şubatta olacağım
ben daha çatlak için birşey sürmeye başlamadım bile
Evet portakal suyu emilimi artırıyor. Ben mandalina falan yerdim ilacın üstüne ama benim vücudum almıyor neden bilmiyorum. Çok derin tahlillerde yaptırdık ama birşey çıkmadı. Sadece damar yolunda ampul şeklinde Demir desteği artırıyor değerlerimi. Yaklaşık iki yıl idare ediyor sonra yine düşüyor. Ben o yüzden her iki yılda bir serumla alıyorum.Qdegemen Demir ilacı emilimini kolaylaştırmak için portakal suyu içmeyi öneriyorlar nette, eşinin bir önerisi oldu mu bu konuda ? bilgi verirsen çok sevinirim
Bundan ben de kullanıyorum ama çok uzun süreli bir nemlendirici etkisi yok. O yüzden beyaz vazelin ve bunu avucumda karıştırıp sürüyorum. Bayağı etkili oluyorEki Görüntüle 1933888 canım arkadaş bunu kullanmış.
ama benımkı tüpün içinde bu daha buyuk sanırım.
zaten watsonda da son ürünü ben almıştım.
HANGİSİ CANIM ORAYA GİTMİM BARİ BEN :)Eki Görüntüle 1933888 canım arkadaş bunu kullanmış.
ama benımkı tüpün içinde bu daha buyuk sanırım.
zaten watsonda da son ürünü ben almıştım.
Beni sağlıkocağından sürekli aradılar, yaptırmamız gerekiyor diye, gittim yaptırdım, bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum, doktorumada danıştım, yaptır dediBenim gibi erken olmuşsunsevindim tedirgin olmuştum çünkü ama bi sakıncası olsa zaten yapmazlardı
Canım tarihlerimiz aynıymış :) şimdi bakarken fark ettim ilk hamileliğin mi bebeği hissediyor musun? :)Evet portakal suyu emilimi artırıyor. Ben mandalina falan yerdim ilacın üstüne ama benim vücudum almıyor neden bilmiyorum. Çok derin tahlillerde yaptırdık ama birşey çıkmadı. Sadece damar yolunda ampul şeklinde Demir desteği artırıyor değerlerimi. Yaklaşık iki yıl idare ediyor sonra yine düşüyor. Ben o yüzden her iki yılda bir serumla alıyorum.
hemen bende alacağım bugun canım daha hıç bırsey kullanmadım bununla başlamış olurum
carrfourdaki:)HANGİSİ CANIM ORAYA GİTMİM BARİ BEN :)
carrfourdaki:)
kızlar 4lü testim temiz çıktı şükür dr aradı...
hemen tetanozu sordum, gerek yok dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?