Kizlar ikiz bebekler icin.hamgisi daha kullanisli olur ki sizce
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak.. Ben ikili ve üçlü test yaptırdım. Riskli bir şey çıkmadı. Düşük risk çıktı..
Şimdi doktorum 4 lü test yapmayı önermedi, risk yok diye. Ama ben emin olmak için, yine de yaptırmak istiyorum..
Bu arada da 18+1 haftalık hamileyim..
Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?
Kızlar göğüs hassasiyetiniz ne durumda. Benimki baya geçti de normal mi acaba
Hayır benim üçüncü. Çok hafif hissediyorum hareketlerini. Ama belirgin değil hala...Canım tarihlerimiz aynıymış :) şimdi bakarken fark ettim ilk hamileliğin mi bebeği hissediyor musun? :)
Tesekkur ederimGeçmiş olsun güzelim
Mavi kıyafetler bakmanın zamanı geldi.Kizlar oglum geliyor insallahcok mutluyum
ilk bebisim. Insallah saglikla gelsin hepimizinki...
Saol canım. İlk başlarda baya ağrıyordu da şimdi ağrımayınca bi tırstımalya90 benim de göğüs hassasiyetim oldukça azaldı canim
Ben de oyle olmustum ilk sızım gittiğinde. Doktor normal olduğunu söyledi içim rahatladı. Sen de sıkıntı yapma canim. Herşey normalSaol canım. İlk başlarda baya ağrıyordu da şimdi ağrımayınca bi tırstım
gunaydin kizlar.d vitamini eksikligi olanlar varmi aranizda.hamile kaldigim ay 112 idi.dun baktirdim 9,9 a inmis.ayrica gecen ay 1 kilo almistim.bu ay 3 kilo almisim:/ 64 kiloyla dewam ediyorum.doguma kadar 80 okmazsam cok iyi cunku acaip istah var ve ekmek bagimlisi olmusum
Kızlar günaydın dün akşam göbeğim falan çok kötüydü iğneler batıyordu sanki açtım bi baktım beyaz beyaz kabuklanmazlar olmuş çizgi çizgi soyuluyor gibi. Hemen catlak kremi sürdüm ama zaten banyodan sonra sürmüştüm dün.. görünce hemen yine sürdüm öyle bir çekti ki kremi yarim saat sonra yine sürdüm şimdi uyandım göğüslerim göbeğim heryerim bembeyaz kupkuru.. yine yaglandım ama cildim öyle bir çekiyor ki nolur bana bisey önerin kıpırdarken bile tenime iğneler batıyor sanki
Günaydın arkadaşlar bugun tetenoz 1.dozu oldum hafiften başladı ağrımaya inşallah hafif ağrıyla geciririm. 2.doz subatta kısmetse. Sizler de oldunuz mu?
Maşallah canım Allah bağışlasın evlatlarını bende pıt pıt bir şey hissettim ama bebek mi bilmiyorum erkek diye çabuk hissedersin demişlerdi ama oda hurafe çıktı heralde :)Hayır benim üçüncü. Çok hafif hissediyorum hareketlerini. Ama belirgin değil hala...
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak.. Ben ikili ve üçlü test yaptırdım. Riskli bir şey çıkmadı. Düşük risk çıktı..
Şimdi doktorum 4 lü test yapmayı önermedi, risk yok diye. Ama ben emin olmak için, yine de yaptırmak istiyorum..
Bu arada da 18+1 haftalık hamileyim..
Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?
Kızlaaar gün itibari ile işten ayrıldım, yarından sonra artık ev hanımıyım
İşler kötüydü kaç aydır, patron tazminatını vereyim çık dedi, ben de kabul ettim.
Bebişimi beklerken biraz kendime evime bakayım 7 senedir çalışıyordum zor olacak gibi ama alışırım
canım herşey de vardır bir hayır..bu ara işsizlik maaşı alacaksın değil mi
hem hamileliğini de evde yorulmadan geçirirsin
kızlar bugün tam 19. haftama girdim.
52.5 kilo aç karnına yani 4 kilo almış görünüyorum
ama akşama doğru bu 5 kg 5,5 olabiliyor...
kendimi engelleyeyim diyorum yemek konusunda bir türlü başaramıyorum
yani güya dikkat ederek bu kadar kilo aldım
ve karnım çok büyüdü.. artık herkes farkediyor
Bende mustela kullanıyorum hatta bitti yeni almam lazım simdi bebeyagıyla idare ediyorum aldığımda losyon ve kremi toplam 95 TL idi eczaneden almıştım ama oturduğum yerdeki eczane tanesi 95 demiştiBende henüz başlamadım, Mustela'yı çok öneren oldu. Biraz pahalı ama alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?