2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Beni sağlıkocağından sürekli aradılar, yaptırmamız gerekiyor diye, gittim yaptırdım, bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum, doktorumada danıştım, yaptır dedi
Aynen canım bana da oyle oldu

çok çabuk bitmiş sanki :)
ne kadar süreyle kullandın ki :)

çok çabuk bitmiş sanki :)
ne kadar süreyle kullandın ki :)
Sabah aksam bacak kalca karın belim gogus ve pazular hafta sonu doktorum sordu ne kullandığımı hatta baska bi hastası kasık bölgesini göremediği için catlamalar yaşamış hatırlattı unutma orayı diye de ben kreme bulanıyorum resmen mesajla yediriyorm

Aynen cnm benim de buyudu.4 5 kilo almisim bende

Rekor bende sanırım 56yla hamile kaldım 63um suan 7 kilo

Canim bende senin gibiyim hala gecmedi tek degilsin.ilk zamanlara gore biraz daha iyiyim ama bulantilar devam arada cikariorum.birde yemek hic yiyemiyodum simdi kasik kasikta olsa basladim.biraz daha zamana ihtiyacimiz var insallah gececek bunlarda.gecmesede bebisler icin dayanacagiz..saglikla kucagimiza alalim insallahta gerisi muhim degil..

Rekor bende sanırım 56yla hamile kaldım 63um suan 7 kilo

Vuhuuu
Canım dikkat et sonra bebiş doğunca kalır valla kilolar
Ekmeği az ye veya tam buğday kepekli vs yemeye çalış.
Şekeri tuzu kes zaten zararlı, hamur işi de yememeye çalış.
Bol bol sebze, yoğut, kuru meyve..
Sağlıklı anneler sağlıklı bebişler

Canım demesi kolay da gel de bunu iştaha anlat
rüyamda bile pastalar börekler çörekler yiyorum.
diyetisyen de ha bire kota koyuyor.
nasıl olacak bilmiyorum

kızlar selam ben sırf bu hafta iki kilo almışım üstelik çok da yemedim. bugün doktora gittim bebişler bir hafta önden gidiyorlar maşallah. ikisi de 183 gr olmuş. doktorum 100 kilo bana normalmiş çıkarmışım 100e. öyle dedi şok oldum.

kızlar 16 haftalık hamileyim.doktor bebeğin ters duruyor kasiklarinda ağrı olabilir dedi normal dimii bu durum?

Canım isin tuhafı sağlıklı protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum süt yoğurt ıspanak brokoli ceviz et aksatmam asla sekerden uzak duruyorum hatta doktoruma da soyledim bugün ama tek hatam ekmek galiba kepekliye gecis yapmam lazım kizimda da böyleydi 23 kg ile doğuma girdim 20 sini verdim sonra cok şükür:)

Slm arkadaşlar ben bir kilo almışım ama benim doktorum dediki vitaminler çok kilo aldırır bende kan hapı demir hapı yerine köyden gtirttigim saf pekmezi yiyorum sabah akşam aç karna çokta işe yarıyor

kızlar 16 haftalık hamileyim.doktor bebeğin ters duruyor kasiklarinda ağrı olabilir dedi normal dimii bu durum?

Olabilir arkadaşım daha çok küçük yerini çabucak değiştirir.Ters durunca da kasıklarında ağrı olabilir diye demiştir doktorun.Kimbilir gün içinde ne şekilden şekile giriyorlar :)

Bebeğini hisseden arkadaşlar hergün düzenli olarak hissediyor musunuz yoksa ara ara mı geliyor? Ben hissetmeye başlamış gibiydim ama sürekli olmuyor bigün oluyor bigün olmuyor mesela

Çok abartılacak bir şeyim yok ama gunum gunume uymuyor bi gün mide bulantısı bigun gaz bigun baş ağrısı mide yanması hissettiriyor kendini ama bu ara ağırlıklı olarak gaz problemi yaşıyorum midem de sanki top gibi bir şey var sürekli yemek yesem ayrı yemesem ayrı dert...ama yinede hamd olsun ....insanları boşver eldeki yara duvardaki delik tabi ne anlasınlar senin derdinden sabredelim biraz daha şunun şurasında ne kadar kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…