Aynen canım bana da oyle olduBeni sağlıkocağından sürekli aradılar, yaptırmamız gerekiyor diye, gittim yaptırdım, bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum, doktorumada danıştım, yaptır dedi
Bende mustela kullanıyorum hatta bitti yeni almam lazım simdi bebeyagıyla idare ediyorum aldığımda losyon ve kremi toplam 95 TL idi eczaneden almıştım ama oturduğum yerdeki eczane tanesi 95 demiştitekrar o aldığım yere gidicem inş kampanya bitmemiştir umarım
Sabah aksam bacak kalca karın belim gogus ve pazularçok çabuk bitmiş sanki :)
ne kadar süreyle kullandın ki :)
Aynen cnm benim de buyudu.4 5 kilo almisim bendekızlar bugün tam 19. haftama girdim.
52.5 kilo aç karnına yani 4 kilo almış görünüyorum
ama akşama doğru bu 5 kg 5,5 olabiliyor...
kendimi engelleyeyim diyorum yemek konusunda bir türlü başaramıyorum
yani güya dikkat ederek bu kadar kilo aldım
ve karnım çok büyüdü.. artık herkes farkediyor
Rekor bende sanırım 56yla hamile kaldım 63um suan 7 kilokızlar bugün tam 19. haftama girdim.
52.5 kilo aç karnına yani 4 kilo almış görünüyorum
ama akşama doğru bu 5 kg 5,5 olabiliyor...
kendimi engelleyeyim diyorum yemek konusunda bir türlü başaramıyorum
yani güya dikkat ederek bu kadar kilo aldım
ve karnım çok büyüdü.. artık herkes farkediyor
Rekor bende sanırım 56yla hamile kaldım 63um suan 7 kilo
Canim bende senin gibiyim hala gecmedi tek degilsin.ilk zamanlara gore biraz daha iyiyim ama bulantilar devam arada cikariorum.birde yemek hic yiyemiyodum simdi kasik kasikta olsa basladim.biraz daha zamana ihtiyacimiz var insallah gececek bunlarda.gecmesede bebisler icin dayanacagiz..saglikla kucagimiza alalim insallahta gerisi muhim degil..Günaydın arkadaşlar, bugün 16+3 üz ama hala bulantım var midem acıyor içimde artık, bide sürekli gaz (geğirme) geçmedi geçmiyor her dakika var, çok mutsuzum çok, sürekli ağlıyorum, en başından beri 3 buçuk ay olsun geçecek 4 ay olsun geçecek dediler ama geçmedişu gebeliğin hiçmi keyfi çıkartılmaz off off bide çalışıyorum, çevrendekilere anlatıyosun suratına bakıp bi sen doğuruyosun sanki diyorlar, abartma diyorlar, daha geçmedimi diyorlar, bunu çekmeyen bilmez kimi hafif kimi ağır çekiyor, varmı benim gibi olan
2 tabak yıkıyorum kitleniyorum normaldir diye düşünüyorumKizlar ikinci merak ettigim konu beliniz biraz ayakta kalinca agriyor mu bn kitleniyorum ev isi yapinca bilr ki agir seyler ypmiorum
Vuhuuu
Canım dikkat et sonra bebiş doğunca kalır valla kilolar
Ekmeği az ye veya tam buğday kepekli vs yemeye çalış.
Şekeri tuzu kes zaten zararlı, hamur işi de yememeye çalış.
Bol bol sebze, yoğut, kuru meyve..
Sağlıklı anneler sağlıklı bebişler
Aynen cnm benim de buyudu.4 5 kilo almisim bende
Canım isin tuhafı sağlıklı protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum süt yoğurt ıspanak brokoli ceviz et aksatmam asla sekerden uzak duruyorum hatta doktoruma da soyledim bugün ama tek hatam ekmek galiba kepekliye gecis yapmam lazım kizimda da böyleydi 23 kg ile doğuma girdim 20 sini verdim sonra cok şükür:)Vuhuuu
Canım dikkat et sonra bebiş doğunca kalır valla kilolar
Ekmeği az ye veya tam buğday kepekli vs yemeye çalış.
Şekeri tuzu kes zaten zararlı, hamur işi de yememeye çalış.
Bol bol sebze, yoğut, kuru meyve..
Sağlıklı anneler sağlıklı bebişler
kızlar 16 haftalık hamileyim.doktor bebeğin ters duruyor kasiklarinda ağrı olabilir dedi normal dimii bu durum?
Çok abartılacak bir şeyim yok ama gunum gunume uymuyor bi gün mide bulantısı bigun gaz bigun baş ağrısı mide yanması hissettiriyor kendini ama bu ara ağırlıklı olarak gaz problemi yaşıyorum midem de sanki top gibi bir şey var sürekli yemek yesem ayrı yemesem ayrı dert...ama yinede hamd olsun ....insanları boşver eldeki yara duvardaki delik tabi ne anlasınlar senin derdinden sabredelim biraz daha şunun şurasında ne kadar kaldıGünaydın arkadaşlar, bugün 16+3 üz ama hala bulantım var midem acıyor içimde artık, bide sürekli gaz (geğirme) geçmedi geçmiyor her dakika var, çok mutsuzum çok, sürekli ağlıyorum, en başından beri 3 buçuk ay olsun geçecek 4 ay olsun geçecek dediler ama geçmedişu gebeliğin hiçmi keyfi çıkartılmaz off off bide çalışıyorum, çevrendekilere anlatıyosun suratına bakıp bi sen doğuruyosun sanki diyorlar, abartma diyorlar, daha geçmedimi diyorlar, bunu çekmeyen bilmez kimi hafif kimi ağır çekiyor, varmı benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?