- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
Canım benim haftam da ayni senin gibi, bende tam hissetmeye başladım diyorum sonra hiç birşey hissetmiyorum korkuyorum, sanırım daha birkaç haftamız var, birde bazı arkadaşlar 16.haftada eşi ile birlikte hissetmeye başlamış sanırım yapıya göre değişiyorBebeğini hisseden arkadaşlar hergün düzenli olarak hissediyor musunuz yoksa ara ara mı geliyor? Ben hissetmeye başlamış gibiydim ama sürekli olmuyor bigün oluyor bigün olmuyor mesela
kızlar selam ben sırf bu hafta iki kilo almışım üstelik çok da yemedim. bugün doktora gittim bebişler bir hafta önden gidiyorlar maşallah. ikisi de 183 gr olmuş. doktorum 100 kilo bana normalmiş çıkarmışım 100e. öyle dedi şok oldum.
Canım benim haftam da ayni senin gibi, bende tam hissetmeye başladım diyorum sonra hiç birşey hissetmiyorum korkuyorum, sanırım daha birkaç haftamız var, birde bazı arkadaşlar 16.haftada eşi ile birlikte hissetmeye başlamış sanırım yapıya göre değişiyor
Masallah canimkızlar selam ben sırf bu hafta iki kilo almışım üstelik çok da yemedim. bugün doktora gittim bebişler bir hafta önden gidiyorlar maşallah. ikisi de 183 gr olmuş. doktorum 100 kilo bana normalmiş çıkarmışım 100e. öyle dedi şok oldum.
Masallah.canimkızlar selam ben sırf bu hafta iki kilo almışım üstelik çok da yemedim. bugün doktora gittim bebişler bir hafta önden gidiyorlar maşallah. ikisi de 183 gr olmuş. doktorum 100 kilo bana normalmiş çıkarmışım 100e. öyle dedi şok oldum.
Sen tam olarak nerden ve ne şekilde hissettin hareketlerini?İlk bebek genellikle geç hissedilir diyorlar canım ama bazıları gümbür gümbür hiç durmuyor deyince ben de şaşırdım açıkçası.Sanırım dediğin gibi bikaç hafta sonra net bi şekilde hissederiz inşallah
Evet nerden aldım çok ıygun gerçektenMrb kizlar ben bundan siparis verdim.baya uyguna geldi.bakabilirsiniz siz deilk alis verisim bu oldu.baslangic yapmis oldum haydi bismillah
Babymall magazasindan.canim.ankara dayim ama hava.soguk cikamadim.o yuzden kargo ile siparis.verdimEvet nerden aldım çok ıygun gerçekten
Mrb cnm nasipse bende devlette yaptircam ozel de muayne oluyorum normalde ama cok pahali geldi bana.250 tl ikiz olunca iki kati kadar.ucret var..devlet de 2 hafta once gittim kadin dogum a. Orda doktor ayrintili usg icin bir kagit verdi.görüntüleme merkezinden ocak ortasi icin randevu al dedi..o sekilde haftaya gidip.o kagit ile randevu alcam.nasipseMerhaba hanimlar bugun kontrolumuz vardi cok guzel gecti sukur haftamizla uyumluyuz ve cinsiyet kesin kiz tatonz icin vurulmami soyledi bir sakincasi yokmus ama olursamda iyi olurmus 1ay sonra ayrintili var ama ben devlette yaptrmak istoyorum devlette sonuc veriyolar mi doktora gostermek icin ve nasil randevu aliyoruz radyolojide cekiliyomus ya direk ordan mi alacagiz kafam karisti yardimci olursaniz cok sevinirim
Sen tam olarak nerden ve ne şekilde hissettin hareketlerini?
Aynem canim banada fazla geldigi icin devlet istedim zaten oda doktr buda doktr illa gidip mi almak gerekiyomus ki telefonla olmuyomu acabaMrb cnm nasipse bende devlette yaptircam ozel de muayne oluyorum normalde ama cok pahali geldi bana.250 tl ikiz olunca iki kati kadar.ucret var..devlet de 2 hafta once gittim kadin dogum a. Orda doktor ayrintili usg icin bir kagit verdi.görüntüleme merkezinden ocak ortasi icin randevu al dedi..o sekilde haftaya gidip.o kagit ile randevu alcam.nasipse
Olmaz buyuk.ihtimalle.cnm.doktorun.istem yapmasi.lazimdir.poliklinik muaynesi ol hem de ayrintiya randevu alAynem canim banada fazla geldigi icin devlet istedim zaten oda doktr buda doktr illa gidip mi almak gerekiyomus ki telefonla olmuyomu acaba
Anladm canim cok tesekkurlerOlmaz buyuk.ihtimalle.cnm.doktorun.istem yapmasi.lazimdir.poliklinik muaynesi ol hem de ayrintiya randevu al
Canim.usutmus olabilirsin.atesin var mi. Gecmis olsun. Bol c vitamini tuketmelisin portakal.suyu filan.ic direnc toplamalisin.büyük ihtimal.bagisikligin zayif düşmüştür cnmArkadaşlar iyi akşamlar bir şey soracağım şuan çok baş ağrım,üşümem ve mide bulantısı var halsizlik çok fazla acaba üşüttüm mü anlamadım ama dişimdeki apseden mi acaba doktora mı gitsem saat 10da antibiyotik almam lazım ama hiçbir şey yiyemedim
Yok canım ateşim yok ama doğru üşüttüm heralde teşekkür ederim Allah kimseye vermesin valla hamilelikte paranoyak oldum iyiceCanim.usutmus olabilirsin.atesin var mi. Gecmis olsun. Bol c vitamini tuketmelisin portakal.suyu filan.ic direnc toplamalisin.büyük ihtimal.bagisikligin zayif düşmüştür cnm
Ben göbeğimin sol üst tarafında hissettim, birde iş yerinde otururken kasigimin üstünde seyirme şeklinde hissetmiştim, ama yani sürekli olan bir durum degilBen sağ tarafımda göbekle kasık arası bi yerde hissettim bigün,sonra tam göbeğimin altında oldu.Nasıl anlatayım seğirme gibi değil de bişey ordan itiyor gibi ama çok kısa süreli. Dediğim gibi bigün oluyor bigün olmuyor hala tam olarak emin olamıyorum.Senin nerdeydi?
Canim apse cok fena yapiyor ya corba falan bari icsen de antibiyotigi alabilsen.Arkadaşlar iyi akşamlar bir şey soracağım şuan çok baş ağrım,üşümem ve mide bulantısı var halsizlik çok fazla acaba üşüttüm mü anlamadım ama dişimdeki apseden mi acaba doktora mı gitsem saat 10da antibiyotik almam lazım ama hiçbir şey yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?