Atıştırdım zorla bir şeyler içtim canım teşekkür ederimCanim apse cok fena yapiyor ya corba falan bari icsen de antibiyotigi alabilsen.
Masallah kizlar insallah yakinda bende hissederim sabirsizlikla bekliyorumBen göbeğimin sol üst tarafında hissettim, birde iş yerinde otururken kasigimin üstünde seyirme şeklinde hissetmiştim, ama yani sürekli olan bir durum degil
Sen kaçıncı haftadasin?Masallah kizlar insallah yakinda bende hissederim sabirsizlikla bekliyorum
Bende aynı şekildeydim ama sonunda dün akşam yiyebildim, dışarda bir yerden yemeni tavsiye ederim. Evde mümkün değil şu an benimde:)
1.doz 20.haftada, 2.doz 6. ayda yapılır canım. bu yüzden öyle demiş. ben de 20 ocakta gideceğim aşıya..
Arkadaşlar... Tetenoz aşısı hakkın da ne düşünüyorsunuz? Aranızda tetenoz aşısını yaptırmak istemeyenler, yahutta düşünmeyenler var mı?
Sağolasın canım inşallah. Tam kararında diliyorsuncanım maşallah ama bebeklerinin gelişimi çok iyi bir de ikiz olmalarına rağmen..
inşallah hem sağlıklı kilo alırız hem de bebeklerimiz gelişir
çok mu fazla şey istiyorum
Arkadaşlar ben daha hiç sağlık ocağına gitmedim ya siz gidip kendiniz mi istediniz aşıyı
Canım benim boyum 1.73 kilom 77. Bu son haftaya kadar toplamda 2 kilo almıştım bu son hafta birdenbire 2 kilo daha almışım. Üstelik yediklerimi saysam şaşarsın çok normal yani. Hiç tatlı yok abur cubur yok porsiyonlar küçük. İkizlerde ayda 11 kilo alanı gördüm dedi çok yemesen bile alırsın dediMasallah canim
Masallah.canim100 derken nasil yani simdiki.kilon ne canim.bana da ikizler de ayda 1.5 kilo filan normal dedi
Kızlar anladığım kadarıyla bu çatlak kremlerini benim kadar düzenli kullanan yok. Ben her gün sabah akşam kullanıyorum. Kafama göre bazen lierac+mustela bazen doğal yağ karışımı+lierac değiştire değiştire kullanıyorum. Haftasonu sabah sürmeyi unutursam sanki öğlene doğru çok geriliyor karnım.
Annemin çok fazla sayıda ve derin çatlağı var sanırım ondan dolayı biraz hassasım bu konuda. Gerçi ben normal krem bile sürmeyi akıl etmedim diyor bir sanırım iç karın zarı mı darmış. Umarım benim öyle olmaz.
carrfourdaki:)
kızlar 4lü testim temiz çıktı şükür dr aradı...
hemen tetanozu sordum, gerek yok dedi...
Ayak değil de mide ve yemek borusu yani. Cayır cayır . Bacak ağrısı da var. Çok zorlanmaya başladım ben ya. Valla artık oturamıyorum bileBayanlar ayakları cayır cayır yanan var mı?Hamilelikten önce de yanardi ama bu kadar degil.Bacak agrisi ve yanmasıyla gecem zor geciyor.
Kızlar merhaba.kontrolden geldim uzun süreden sonra gördüm minigimi bagdas kurmuştu:)16+5 dr 17+5 le uyumlu dedi boyumuz 17 cm kilomuz 190 gr olmus masallah benim minik ogluma..:)kramplari sordum yoğurt ve süt tuket magnezyum vermeyecem dedi kan ilacı başladı.karnım cikmiyo dedim e ne güzel iste dedi normal gelisimi gayet güzel dedi 1 ay sonra detaylı usg ye çağırdı..bizden bukadar darısı kontrole gidecek diger arkadaşların başına...
15 cnmSen kaçıncı haftadasin?
Ahh ah benim anamdada yok ama benim harita maşallah....Ben anneme sordum sen hamileyken çatlağın varmıydı diye,
Yokmuş
Yani biraz da genetik, bende de olmaz inşallah, şimdiye kadar bişey olmadı,
Bu arada, şu kahverengi çizgi varya göbekten aşağı inen, onu gördüm
Daha önce 12 haftalık düşük yapmıştım rahim ağzını ölçtü ultrasondan çok sıkıntılı değil ama risklere karşı dikiş atalım dedi yaptıkBi de arkadaşım nasıl anladı erken doğum ya da düşük riskini doktorun?
İnşallah canım çok sağolH Haziranannesiyim Sakın moralini bozma bizim akrabamız aynı şekilde oldu 5 aylık bebeğini düşürdü 2. gebeliğinde rahmini diktiler Allahın izniyle Özüm adında çok tatlı bi kızı oldu.Doktorun süper önlem almış dikmiş kendini yorma doktorun ne diyosa yap. Allah büyük herşey güzel olcak İnşaallah.
2 tabak yıkıyorum kitleniyorum normaldir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?