2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben göbeğimin sol üst tarafında hissettim, birde iş yerinde otururken kasigimin üstünde seyirme şeklinde hissetmiştim, ama yani sürekli olan bir durum degil
Masallah kizlar insallah yakinda bende hissederim sabirsizlikla bekliyorum

Bayanlar ayakları cayır cayır yanan var mı?Hamilelikten önce de yanardi ama bu kadar degil.Bacak agrisi ve yanmasıyla gecem zor geciyor.

Arkadaşlar... Tetenoz aşısı hakkın da ne düşünüyorsunuz? Aranızda tetenoz aşısını yaptırmak istemeyenler, yahutta düşünmeyenler var mı?

Ben ilk hamileliğimde yaptırmadım ama öyle istemediğimden falan değil,tamamen aklımdan çıkmış,sağlık ocağından da aramadılar,doktorumda birşey demedi,doğumdan sonra aklıma geldi,çok şükür bir sorunla karşılaşmadım ama bu sefer yaptırıcam inşallah

canım maşallah ama bebeklerinin gelişimi çok iyi bir de ikiz olmalarına rağmen..
inşallah hem sağlıklı kilo alırız hem de bebeklerimiz gelişir
çok mu fazla şey istiyorum
Sağolasın canım inşallah. Tam kararında diliyorsun

Masallah canim

Masallah.canim 100 derken nasil yani simdiki.kilon ne canim.bana da ikizler de ayda 1.5 kilo filan normal dedi
Canım benim boyum 1.73 kilom 77. Bu son haftaya kadar toplamda 2 kilo almıştım bu son hafta birdenbire 2 kilo daha almışım. Üstelik yediklerimi saysam şaşarsın çok normal yani. Hiç tatlı yok abur cubur yok porsiyonlar küçük. İkizlerde ayda 11 kilo alanı gördüm dedi çok yemesen bile alırsın dedi neyse bebişler sağlıkla doğsunlar da.

Ben de bir hafta oldu başlayalı,akşamları badem yağı,gündüzleri bebe yağı kullanıyorum,ilk hamileliğimde de bu şekil kullandım çok şükür çatlağım olmadı

Bayanlar ayakları cayır cayır yanan var mı?Hamilelikten önce de yanardi ama bu kadar degil.Bacak agrisi ve yanmasıyla gecem zor geciyor.
Ayak değil de mide ve yemek borusu yani. Cayır cayır . Bacak ağrısı da var. Çok zorlanmaya başladım ben ya. Valla artık oturamıyorum bile

Maşallah diyelim o zaman sana da oğluşuna da

Ahh ah benim anamdada yok ama benim harita maşallah....

Kilo almadım daha ams sanırım buhafta alırım ne bulsa yermi insan her sofraya otururmu gece kalkıp yer yatarmı üstüne 3 bardak süt içermi kendimi tanıyamıyorum yaaa biri bana dur desin bendemi bu ilaçları kessem acaba gerçi ben başta psikolojim bozuk olduğundan verdim çok inanın çevremdekiler yaşlandığımı söylüyor okadar yani yiyince eşim seviniyor yerken bende musmutlu ama sonra pişmanlık oluyor kabızlık ta yaptı zaten ilaçlar bu hafta keseyim deneyeyim bari çatlaklar için ilk doktorum İstanbulda eşimin arkadaşıydı ah dedi dermanı olsa eşimin çatlağı olmazdı dedi bişeyler önerdi kakao yağı badem yağı karıştır sür dedi hiç faydası olmadı bende inanınki ciltle alakalı anne baba falan değil sizin cildiniz iç karnınız önemli İnş hiçbiriniz çatlamazsınız ama olursada üzülmeyin onlar çocukların imzası gibi kalıyor.... Yeterki sağlıklı olsunlar ve olalım...

İnşallah canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…