- 10 Kasım 2016
- 409
- 357
- 23
- 34
İnşallah çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun arkadaşım.Başka dikiş atılan burda var mı bilmiyorum ama site genelinde okumuştum bikaç arkadaştan sorunsuz doğurdular çok şükür.İnşallah senin de sağlıklı geçer bundan sonra kalan zamanların.Ayrıntılıya 20-24.haftalar arasında bakılıyor genellikle.Doktorun ne zaman söylerse bu haftalar arası
Ben merdivenin 5. Basamağında kalıyorum. BacağımI 6. Basamağa atacak güç kesinlikle yok oluyo.
kızlar bugün tam 19. haftama girdim.
52.5 kilo aç karnına yani 4 kilo almış görünüyorum
ama akşama doğru bu 5 kg 5,5 olabiliyor...
kendimi engelleyeyim diyorum yemek konusunda bir türlü başaramıyorum
yani güya dikkat ederek bu kadar kilo aldım
ve karnım çok büyüdü.. artık herkes farkediyor
Mrb cnm bende 5 kiloya yakin aldimBen de dikkat ediyoruam güya. 18+2'deyim ve 5 kiloya yakın aldım. Bu kadar hızlı gitmek canımı sıkıyo. Hiç kusmadım ben onun da etkisi var.
bende 62 ile başladım şuan kilom 68Rekor bende sanırım 56yla hamile kaldım 63um suan 7 kilo
Kızlar doğum ultrason tarihine göre mi sat tarihine göre mi beklenir yani mesela sata gore 30 haftalık ultrasonda göre önden gidiyor ve 32 haftalık diyelim. Doğuma 10 hafta mi 8 hafta mi kalmış olur.
Bebiş büyüyor ya ondan oluyor hep. Bi doğsun sağlıkla onun minicik poposunu ısırcam neler çektirdin gelene kadar dicemBnde biraz korktum bu yuzden sorim dedim
Slm arkadaşlar ben bir kilo almışım ama benim doktorum dediki vitaminler çok kilo aldırır bende kan hapı demir hapı yerine köyden gtirttigim saf pekmezi yiyorum sabah akşam aç karna çokta işe yarıyor
evet canım ben de oralardan almayı düşünüyorum iş yerinde bir arkdaş keşfetmiş orayı süper seyler çok çok daha ucuza orda satılıyo dedı hatta bebek odasınıda ordan yaptrdı bikaç ay sonra gidicem bakalımm ..Kizlar ankarada olanlar icin yaziyorum...
Ulusta cok fazla bebek magazasi varmis. Hatta ark orayi kesfedince cok pisman olmus onceki aldiklarina.
Bende sagliksizdir onlar dedim.megersem ordakilerde bildigin ebebek civil urunu falanmis.kendi magazasindan yari fiyatinaymis...esimde demistide umursamamistim
Bilginize....
HEMEN GİDİP BİRŞEYLER ALASIM VAR:)evet canım ben de oralardan almayı düşünüyorum iş yerinde bir arkdaş keşfetmiş orayı süper seyler çok çok daha ucuza orda satılıyo dedı hatta bebek odasınıda ordan yaptrdı bikaç ay sonra gidicem bakalımm ..
Allahim hepimize sagklikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah Annelik bebek rahme dustugu andan itibaren basliyor ve endiselerde oyle hep onlari dusunuyoruz hep iyi olsunlar istiyoruz insallah hayirla saglikla alalim kucagimiza Rabbim hepimizin yardimcisi olsunBebiş büyüyor ya ondan oluyor hep. Bi doğsun sağlıkla onun minicik poposunu ısırcam neler çektirdin gelene kadar dicem
Burada okuduğum kadarıyla 17-20 haftalar arasında yapıyor sağlık ocakları. o yüzden endişe edecek durum yok bence..Beni de ilk doz için 23 Ocak ya çağırdılar,o Zaman 17. haftanın içinde oluyorum,kafam karıştı şimdi
Teşekkür ederim canimsata göre hesaplanıyor doğum. ultrason tarihi ilerliyor geriliyor ama önemli olan sat diye biliyorum.
Bebiş büyüyor ya ondan oluyor hep. Bi doğsun sağlıkla onun minicik poposunu ısırcam neler çektirdin gelene kadar dicem
Ayyy bekle canim cok soguk hava biraz duzelsin keyiflice yaparsin bide ulustan oldum olasi korkuyorum 5 senedir Ankaradyim 3kez gitmemismdr bikez gider hepsini alir geliriz heralde bide tabi bakmak lazim dedikleri gibi iyi seyler mi insallah oyledir :))HEMEN GİDİP BİRŞEYLER ALASIM VAR:)
KARDA KIŞTA..
Ben iyim canim sukur yavrum iyimis yaa 1 kilo aldim dedim supersin dedi yani bi sorun yok bebegimde iyi gelismis benden iyisi yok :))darisi butun hamislerin basinakızlar nasılsınız?
herkesin hali vakti iyidir inşallah.
Bugun daha az yazan olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?