- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Allahhımmmmmm, artık kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki eşim beni begenmicek gibi düşüncelere kapılıyorum. Bu bebek için fedakarlık yapan biri varsa o da kesinlikle biz zavallı anneler ya
44 kiloyla hamile kaldım dedim ki zaten zayıfım yani ilk 3 ayda 5 kilo almışım çok mu çünkü ideal kiloma gelmiştim ama kesinlikle gerisi geldi. 51 kilo oldum. Son aylarda daha çok kilo alınıyormuş ve ben böyle giderse 65le falan dogurucam en az. Yürüyüş bu aralar yapamıyorum ancak evin içinde. 10 gündür kar yerden kalkmadı burda. Ben de kara alışkın degilim yürümeyi birak ayakta durmayı bile sevmiyorum karda. Ben napıcam anlamadım iştahım öyle böyle açık değil. Boğazım boş kalamiyo.nasıl öyle hızlı kilo alıyorsun?
yürüyüş falan yapıyor musun? vitamin ve kan ilacı ben de içiyorum 4 ayda sadece 2 kilo almışım..
çok sevindim.gözün aydın...Ben iyim canim sukur yavrum iyimis yaa 1 kilo aldim dedim supersin dedi yani bi sorun yok bebegimde iyi gelismis benden iyisi yok :))darisi butun hamislerin basina
arkadaşın 6 aylık bebişi var.günaydın kızlar size bir şey sormak istiyorum.aranızda önceki çocuklarında kanguru kullanan anneler oldu mu? ben bebeğimde kullanmak istiyorum çünkü bir tanede ablamız var dışarı çıktığımızda peşinden koşmam gereken. birde ilk çocuğum çok gazlıydı o sebeple hiç kucaktan inmezdi hiçbir iş yapamazdım. şimdi sorunluluk artacak doğal olarak en azından yemek falan yaparken kanguruya koyarım diye düşünüyorum.
sizce kanguru kullanışlı mı? tavsiye eder misiniz? yada hangi markayı kullandınız?
Kizlar size bir sorum olacak, dün oglusum olacagini ögrendim cok heveslendim bir seyler almak istiyorum ama hangi boyda almam lazim hic bilemiyorum :/
Kızlar merhaba nasılsınız size bişey sormam lazım. Doktorum bana vitamin olarak elevit vermişti. Fakat dün elevitin içinde domuz jelatini olduğunu öğrendim. İnternette bu konuyla ilgili çok kesin konşuluyordu. Bugün sağlık ocağına gidip muadilini istedim. Ama doktor benimle resmen dalga geçti sen nerden duydun böyle bişey olduğunu kim uyduruyor bunları falan dedi güldü. İyice kafam karıştı siz duydunuz mu böyle bişey
evet burda konuşuldu bu konu.Kızlar merhaba nasılsınız size bişey sormam lazım. Doktorum bana vitamin olarak elevit vermişti. Fakat dün elevitin içinde domuz jelatini olduğunu öğrendim. İnternette bu konuyla ilgili çok kesin konşuluyordu. Bugün sağlık ocağına gidip muadilini istedim. Ama doktor benimle resmen dalga geçti sen nerden duydun böyle bişey olduğunu kim uyduruyor bunları falan dedi güldü. İyice kafam karıştı siz duydunuz mu böyle bişey
Benimde geçen ay 8,7 idi Dr uma sordum vücut su topladığı için olan D vitamini görünmüyor dedi idrarla yada başka bişeyler atılan bişey değilki bu gitgide azalsın dedigunaydin kizlar.d vitamini eksikligi olanlar varmi aranizda.hamile kaldigim ay 112 idi.dun baktirdim 9,9 a inmis.ayrica gecen ay 1 kilo almistim.bu ay 3 kilo almisim:/ 64 kiloyla dewam ediyorum.doguma kadar 80 okmazsam cok iyi cunku acaip istah var ve ekmek bagimlisi olmusum
Evet internette bayağı araştırma yaptım yalanlayan tek bir habere rastlamadım. Gazete haberleri açılan davalar bile var. Doktora kendimden o kadar emin gittim ki doktor karşımda bu şekilde konuşunca çok bozuldum açıkçası.Bende duydum ve ben ilk hamileliğimde bilmediğim için 2-3 kutu içtim. ama böyle birşey söyleniyo ve bu konuyla ilgili herhangi bir yalanlama gelmedi hiç. benim doktorum decavit veriyor vitamin olarak
Konuşulduğunu bilmiyordum. Aranıza sonradan katıldığım için maalesef her konuda bilgi sahibi değilim. Ben konuşulan sayfaları bulmaya çalışayım en iyisi çok teşekkür ederim.evet burda konuşuldu bu konu.
elevit yetkilileri karşı çıkmamış bu duruma.
decavit sanırım ark.lar kullanıyor. emın değilim.
ben elevite devam edıyorum.
Nerde bu outlet? Gidelim bir bakalımistanbulda oturan arkadaşlar kozyatağında demsa outlet var arkadaşım tavsiye etti mothercare in bodileri falan çok uyuguna satılıyormuş. o bebeği için sık sık uğradığını söyledi. hatta bana da ilk bebeğimde bir kutu (50 li) göğüs pedini 1 tl ye falan almıştı ordan. gitmek isteyen arkadaşlar olursa bilgi vermek istedim.
canım hayır seni eleştirmek maksadında demedim.Evet internette bayağı araştırma yaptım yalanlayan tek bir habere rastlamadım. Gazete haberleri açılan davalar bile var. Doktora kendimden o kadar emin gittim ki doktor karşımda bu şekilde konuşunca çok bozuldum açıkçası.
Konuşulduğunu bilmiyordum. Aranıza sonradan katıldığım için maalesef her konuda bilgi sahibi değilim. Ben konuşulan sayfaları bulmaya çalışayım en iyisi çok teşekkür ederim.
hergun 1 tane içiyorum hemde sade:)Kızlaar türk kahves içiyormusunuz acayip canım çekti sütle yapsam çok az koysam kahvesini zararı yoktur değilmi?
Ben de aynen tam iki kilo ben şok!1 haftada iki kilo almışım napıyorsuam anlamıyorum. Toplamda 7 kilo almış oldum şu vitaminleri pencereden aşağı atmama ramak kaldı
Aa içebiliyoruz ozaman süper ben normalde aramam pek ama bugin niyeyse çok canım çekti bari sütlü yapayım dedim:)hergun 1 tane içiyorum hemde sade:)
hele bide sütlü yapıyorsun takma yani.Aa içebiliyoruz ozaman süper ben normalde aramam pek ama bugin niyeyse çok canım çekti bari sütlü yapayım dedim:)
Kızlaar türk kahves içiyormusunuz acayip canım çekti sütle yapsam çok az koysam kahvesini zararı yoktur değilmi?
44 kiloyla hamile kaldım dedim ki zaten zayıfım yani ilk 3 ayda 5 kilo almışım çok mu çünkü ideal kiloma gelmiştim ama kesinlikle gerisi geldi. 51 kilo oldum. Son aylarda daha çok kilo alınıyormuş ve ben böyle giderse 65le falan dogurucam en az. Yürüyüş bu aralar yapamıyorum ancak evin içinde. 10 gündür kar yerden kalkmadı burda. Ben de kara alışkın degilim yürümeyi birak ayakta durmayı bile sevmiyorum karda. Ben napıcam anlamadım iştahım öyle böyle açık değil. Boğazım boş kalamiyo.
kız sen çok zayıfmışsın ya.. ne derd ediyosun?)))) 65 lsan bile 5 kilo zaten hemen gidiyor... kalanı da hızla verirsin inşallah. Dert ettiği şeye bak :)44 kiloyla hamile kaldım dedim ki zaten zayıfım yani ilk 3 ayda 5 kilo almışım çok mu çünkü ideal kiloma gelmiştim ama kesinlikle gerisi geldi. 51 kilo oldum. Son aylarda daha çok kilo alınıyormuş ve ben böyle giderse 65le falan dogurucam en az. Yürüyüş bu aralar yapamıyorum ancak evin içinde. 10 gündür kar yerden kalkmadı burda. Ben de kara alışkın degilim yürümeyi birak ayakta durmayı bile sevmiyorum karda. Ben napıcam anlamadım iştahım öyle böyle açık değil. Boğazım boş kalamiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?