2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allahhımmmmmm, artık kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki eşim beni begenmicek gibi düşüncelere kapılıyorum. Bu bebek için fedakarlık yapan biri varsa o da kesinlikle biz zavallı anneler ya

nasıl öyle hızlı kilo alıyorsun?
yürüyüş falan yapıyor musun? vitamin ve kan ilacı ben de içiyorum 4 ayda sadece 2 kilo almışım..
44 kiloyla hamile kaldım dedim ki zaten zayıfım yani ilk 3 ayda 5 kilo almışım çok mu çünkü ideal kiloma gelmiştim ama kesinlikle gerisi geldi. 51 kilo oldum. Son aylarda daha çok kilo alınıyormuş ve ben böyle giderse 65le falan dogurucam en az. Yürüyüş bu aralar yapamıyorum ancak evin içinde. 10 gündür kar yerden kalkmadı burda. Ben de kara alışkın degilim yürümeyi birak ayakta durmayı bile sevmiyorum karda. Ben napıcam anlamadım iştahım öyle böyle açık değil. Boğazım boş kalamiyo.

Ben iyim canim sukur yavrum iyimis yaa 1 kilo aldim dedim supersin dedi yani bi sorun yok bebegimde iyi gelismis benden iyisi yok :))darisi butun hamislerin basina
çok sevindim.gözün aydın...

arkadaşın 6 aylık bebişi var.
hiç önermediği sey kangusuymuş.
iki aydan sonra sıgmamıs bebek.
toplamda 2 kez kullanabıldım.bır ton para verdım dedi.
markası chıcco ymus.

Kizlar size bir sorum olacak, dün oglusum olacagini ögrendim cok heveslendim bir seyler almak istiyorum ama hangi boyda almam lazim hic bilemiyorum :/

bende 0-3 bırkaç parça aldım ama ağırlıkla 3-6 ay alıyorum..

Kızlar merhaba nasılsınız size bişey sormam lazım. Doktorum bana vitamin olarak elevit vermişti. Fakat dün elevitin içinde domuz jelatini olduğunu öğrendim. İnternette bu konuyla ilgili çok kesin konşuluyordu. Bugün sağlık ocağına gidip muadilini istedim. Ama doktor benimle resmen dalga geçti sen nerden duydun böyle bişey olduğunu kim uyduruyor bunları falan dedi güldü. İyice kafam karıştı siz duydunuz mu böyle bişey

Kizlar gobeginiz cikti mi ve kacinci haftadan itibaren buyudu ben 16. Haftadayim gobek falan yok bazen korkuyorum cocuk nerde diye 12 sinde gidicem doktora cok endiseleniyorum

Bende duydum ve ben ilk hamileliğimde bilmediğim için 2-3 kutu içtim. ama böyle birşey söyleniyo ve bu konuyla ilgili herhangi bir yalanlama gelmedi hiç. benim doktorum decavit veriyor vitamin olarak

evet burda konuşuldu bu konu.
elevit yetkilileri karşı çıkmamış bu duruma.
decavit sanırım ark.lar kullanıyor. emın değilim.
ben elevite devam edıyorum.

Benimde geçen ay 8,7 idi Dr uma sordum vücut su topladığı için olan D vitamini görünmüyor dedi idrarla yada başka bişeyler atılan bişey değilki bu gitgide azalsın dedi

Bende duydum ve ben ilk hamileliğimde bilmediğim için 2-3 kutu içtim. ama böyle birşey söyleniyo ve bu konuyla ilgili herhangi bir yalanlama gelmedi hiç. benim doktorum decavit veriyor vitamin olarak
Evet internette bayağı araştırma yaptım yalanlayan tek bir habere rastlamadım. Gazete haberleri açılan davalar bile var. Doktora kendimden o kadar emin gittim ki doktor karşımda bu şekilde konuşunca çok bozuldum açıkçası.

evet burda konuşuldu bu konu.
elevit yetkilileri karşı çıkmamış bu duruma.
decavit sanırım ark.lar kullanıyor. emın değilim.
ben elevite devam edıyorum.
Konuşulduğunu bilmiyordum. Aranıza sonradan katıldığım için maalesef her konuda bilgi sahibi değilim. Ben konuşulan sayfaları bulmaya çalışayım en iyisi çok teşekkür ederim.

Valla kızlar şu iştahı açık olup kilo alan annelere özeniyorum artık çünkü ben çok iştahsızım zorla bebek için yiyorum ama genelde sonra çıkarıyorum sürekli dirençsizim

Nerde bu outlet? Gidelim bir bakalım

Kızlaar türk kahves içiyormusunuz acayip canım çekti sütle yapsam çok az koysam kahvesini zararı yoktur değilmi?

canım hayır seni eleştirmek maksadında demedim.
forumda konuşulmuştu sanırım bunları yazmıştı arkadaşlar demek ıstedım. hatırladığım kadarıyla demek istedim.cunku bende hıc bılmıyordum burdan öğrendim.ama yınede ilacımı değiştirmedim.yediğimiz içtiğimiz hiçbirşey de ne olduğunu bilmiyoruzki.
tabıkı sayfamızı sonradan görmüş olabılırsın sorun yok yani...
sayfayı bulman zaten ımkansız 1155 sayfadan...

Aa içebiliyoruz ozaman süper ben normalde aramam pek ama bugin niyeyse çok canım çekti bari sütlü yapayım dedim:)
hele bide sütlü yapıyorsun takma yani.
bu kadarcıktan bısey olmaz ben danıştım dr a.
günde 1 izin var.
maazallah gözün kalır aklın kalır daha kötü

Selam kızlar 4.5 ve 2.5 yaşında iki oğlum var ,şimdi bir kızımız olacak inşallah
Kanguru yerine size "sling" tavsiye ederim tek omuza takılıyor, diğer kolunuz boş oluyor ve hamak şeklinde olduğu için bebek çok güzel uyuyor. Ben çok memnun kaldım.

Olsun cnm bence iyisin, zaten çok zayıfsın ilerde de rahat rahat verşrsin.
Hem kilolu olup almamaya çalışmandan çok daha iyidir
Tadını çıkar bence

kız sen çok zayıfmışsın ya.. ne derd ediyosun?)))) 65 lsan bile 5 kilo zaten hemen gidiyor... kalanı da hızla verirsin inşallah. Dert ettiği şeye bak :)
rahat rahat ye.. hamur işlerinden uzak durmaya çalış sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…