Boşver ben de 77 im :)) canın sağolsun bebişler sağlıkla doğsun inşallah.
ANLADIM CANIM COK TESEKKURLERHastaneden hastaneye değişebilir bölüm ismi sen bence hastaneyi ara kadın doğuma bağlan ordan öğren en iyisi onlar daha iyi bilgi verir
Yani bu belki zeynep kamil sadece böyle bi bölüm yazmıştır
Fiyat çok uygunmuş. Hangi güne aldın randevuyu? Eğer bana dediği yer 320 den fazla olursa ben de senin gideceğin yerden alayım randevuyu.Ben detaylı ultrasonu Bağdat caddesinde Zeki Şahinoğluya yaptıracağım. 320 tl
Doktorum yönlendirdi beni ama baya iyi yorumlar okudum hakkında.
Merhabalar arkadaşalar biz birazcık gec kaldık katılmaya galiba kızımlaama daha önceki kaybımdan dolayı vs hiç hamile moduna bile sokamamıştim kendimi. Bu arada Bursadanız,ingilizce öğretmeniyim Bizi de kabul eder misiniz ?? .çok şükür bu zamana kadar geldik Allah hepimize yavrularıızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah.
4 şubata aldım canım.. evet ben de 500-lerde bişey bekliyordum. Sen ara istersen sana söylediği yeri sor ne kadara yapıyorlarmış ?Fiyat çok uygunmuş. Hangi güne aldın randevuyu? Eğer bana dediği yer 320 den fazla olursa ben de senin gideceğin yerden alayım randevuyu.
21+1 oluyorum 4 şubatta ben. O zaman sen de 21+44 şubata aldım canım.. evet ben de 500-lerde bişey bekliyordum. Sen ara istersen sana söylediği yeri sor ne kadara yapıyorlarmış ?
Teşekkür ediyorummm hoşbuldukkkhoş geldin allah herkesin bebişlerinizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bilgilerini O onurumbenim 'e yazarsan listeye ismin eklenir.
Tamam canım içeyim o haldekozyatağındaymış. tam adresi öğrenip yazarım size. çünkü bende gitmeyi düşünüyorum ilerki aylarda.
çok canın çektiyse iç bence haftada birkaç tane içmende bi sakınca olamaz herhalde. ne yalan söyleyelim haftada 2-3 içiyorum ben
Hoş geldin canım bende bursadayım edebiyat öğretmeniyim bende şuan çalışmıyorum ama :)Merhabalar arkadaşalar biz birazcık gec kaldık katılmaya galiba kızımlaama daha önceki kaybımdan dolayı vs hiç hamile moduna bile sokamamıştim kendimi. Bu arada Bursadanız,ingilizce öğretmeniyim Bizi de kabul eder misiniz ?? .çok şükür bu zamana kadar geldik Allah hepimize yavrularıızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah.
Hoş geldin canım amin burda bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla aldığımızı da yazarız inşallah :)Merhabalar arkadaşalar biz birazcık gec kaldık katılmaya galiba kızımlaama daha önceki kaybımdan dolayı vs hiç hamile moduna bile sokamamıştim kendimi. Bu arada Bursadanız,ingilizce öğretmeniyim Bizi de kabul eder misiniz ?? .çok şükür bu zamana kadar geldik Allah hepimize yavrularıızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah.
aaaaaa ne güzelll bu arada ben Demet bende atanmış değilimHoş geldin canım bende bursadayım edebiyat öğretmeniyim bende şuan çalışmıyorum ama :)
hosbulduuukHoş geldin canım amin burda bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla aldığımızı da yazarız inşallah :)
Ben iyim canim sukur yavrum iyimis yaa 1 kilo aldim dedim supersin dedi yani bi sorun yok bebegimde iyi gelismis benden iyisi yok :))darisi butun hamislerin basina
Kızlar bu hamilelik imza şeysi nasıl yapılıyomuş yardımcı oalbılır mısınız?Hoş geldin canım bende bursadayım edebiyat öğretmeniyim bende şuan çalışmıyorum ama :)
Kizlar gobeginiz cikti mi ve kacinci haftadan itibaren buyudu ben 16. Haftadayim gobek falan yok bazen korkuyorum cocuk nerde diye 12 sinde gidicem doktora cok endiseleniyorum
Yapı ile ilgili sanırım, ben de 15.hafta gibi iyice belli olmuştu, şimdi 19.haftadayım toplamda 4 kilo aldım 54 ile hamile kaldım şimdi rahat 58 olmuşumdur diye düşünüyorumKizlar gobeginiz cikti mi ve kacinci haftadan itibaren buyudu ben 16. Haftadayim gobek falan yok bazen korkuyorum cocuk nerde diye 12 sinde gidicem doktora cok endiseleniyorum
CANIM İLK ÜÇ AY 3 KİLO VERDİM ZATEN KUSMAKTAN SON 1 AYDA KUSMALAR BITINCE ANCA ALABİLDM 1 KİLO YİYEMİYORDUM YANI MALESEFcanım 1 kg almayı nasıl başardın sırrını paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?