2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hastaneden hastaneye değişebilir bölüm ismi sen bence hastaneyi ara kadın doğuma bağlan ordan öğren en iyisi onlar daha iyi bilgi verir
Yani bu belki zeynep kamil sadece böyle bi bölüm yazmıştır
ANLADIM CANIM COK TESEKKURLER

Merhabalar arkadaşalar biz birazcık gec kaldık katılmaya galiba kızımla ama daha önceki kaybımdan dolayı vs hiç hamile moduna bile sokamamıştim kendimi. Bu arada Bursadanız,ingilizce öğretmeniyim Bizi de kabul eder misiniz ??.çok şükür bu zamana kadar geldik Allah hepimize yavrularıızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah.

Ben detaylı ultrasonu Bağdat caddesinde Zeki Şahinoğluya yaptıracağım. 320 tl
Doktorum yönlendirdi beni ama baya iyi yorumlar okudum hakkında.
Fiyat çok uygunmuş. Hangi güne aldın randevuyu? Eğer bana dediği yer 320 den fazla olursa ben de senin gideceğin yerden alayım randevuyu.

Ben dun gittim kontrole kizlar basina gore 16 hafta bacagina gore 15 hafta5 gun dedi cinsoyetinede bacagi kapali ama kiz olabilir dedi benim enfeksiyonum vardi basindan beri ve hala devam ediyor sizdede var mi oyle sorunlar ayin 19da tekrar gidecegim insallah gobegim biraz belli oluyor giydigim kiyafete gorede degisiyor tabi ama hala hic kilo almadim verdigim 2 kiloylayim

hoş geldin allah herkesin bebişlerinizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bilgilerini O onurumbenim 'e yazarsan listeye ismin eklenir.

Fiyat çok uygunmuş. Hangi güne aldın randevuyu? Eğer bana dediği yer 320 den fazla olursa ben de senin gideceğin yerden alayım randevuyu.
4 şubata aldım canım.. evet ben de 500-lerde bişey bekliyordum. Sen ara istersen sana söylediği yeri sor ne kadara yapıyorlarmış ?

Yavaş yavaş internetten kıyafetler almaya başladım ama daha ilk kez anne olacağım.
Markafonide indirim var Zeyland filan nasıl kızlar. Bizim bildiklerimiz hep chicco,panço,disney filan.
Sizin memnun kaldığınız hangi markalar var eğer paylaşmak sakıncalı değilse. Hiçbir şey bilmiyorum araba markası filan. Allahtan görümcemin bebeği 3 aylık o yardımcı oluyor bana

4 şubata aldım canım.. evet ben de 500-lerde bişey bekliyordum. Sen ara istersen sana söylediği yeri sor ne kadara yapıyorlarmış ?
21+1 oluyorum 4 şubatta ben. O zaman sen de 21+4 o hafta bana da uyuyor çok güzel. Öğrenince haber veririm öteki yeri sana. Zeki bey hangi hastanede görev yapıyor ? 320 tl özel sağlık sigortan için mi yoksa herkeze mi bu fiyat

Tamam canım içeyim o halde

Hoş geldin canım bende bursadayım edebiyat öğretmeniyim bende şuan çalışmıyorum ama :)

Hoş geldin canım amin burda bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla aldığımızı da yazarız inşallah :)

Hoş geldin canım bende bursadayım edebiyat öğretmeniyim bende şuan çalışmıyorum ama :)
aaaaaa ne güzelll bu arada ben Demet bende atanmış değilim ama özel sektör şimdilik ama çalışmak öyle zor geliyo ki kşke çalışmasamm

Kizlar gobeginiz cikti mi ve kacinci haftadan itibaren buyudu ben 16. Haftadayim gobek falan yok bazen korkuyorum cocuk nerde diye 12 sinde gidicem doktora cok endiseleniyorum

Canım benim de çok çıkmadı ama bebekler daha okadar küçük ki göbekleri erken çıkanların genelde kendi aldığı kilolar oluyor.Ya da çok zayıfsan ozaman çıkıyor.20.haftadan sonra daha net belli olur :)

Kizlar gobeginiz cikti mi ve kacinci haftadan itibaren buyudu ben 16. Haftadayim gobek falan yok bazen korkuyorum cocuk nerde diye 12 sinde gidicem doktora cok endiseleniyorum
Yapı ile ilgili sanırım, ben de 15.hafta gibi iyice belli olmuştu, şimdi 19.haftadayım toplamda 4 kilo aldım 54 ile hamile kaldım şimdi rahat 58 olmuşumdur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…