2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Canım hangi ildesin, ben ist anadolu yakasında
Bu yaka da ümraniye eğitim araştırma ve zeynep kamilde yapılıyormuş detaylı ultrason, ben zar zor zeynep kamile aldım gece yarısı 12 de açılıyor mhrs sistemi, aldığım bölüm :ANTENATAL TAKİP POL.1(Detaylı Doppler USG Fetal Anomalisi)(Sadece 20-24 haftalık gebelere bakılacak

Doktor da perinatologmuş
Önce internetten bak sonra
Telefonla sorabilirsin

Kafein Tablosu
- Bir fincan filtre kahve / yaklaşık olarak 120 mg. kafein
- Bir fincan espresso / yaklaşık olarak 100 mg. kafein
- Bir fincan cappuccino / yaklaşık olarak 100 mg. kafein
- Bir fincan Türk kahvesi / yaklaşık olarak 60 mg. kafein
- Bir bardak demleme çay / yaklaşık olarak 20 – 110 mg. kafein
- Bir kutu icetea / yaklaşık olarak 70 mg. kafein
- Bir kutu kola / yaklaşık olarak 30 – 50 mg. kafein
- Bir kutu diet kola / yaklaşık olarak 40 – 50 mg. kafein
- Bir kutu meyveli gazoz / yaklaşık olarak 0 mg. kafein
- 60 gr. çikolata / yaklaşık olarak 10 – 50 mg. kafein
- Bazı ağrı kesici ve soğuk algınlığı ilaçlarının bir tanesinde yaklaşık olarak en az 30 mg. kafein vardır.

Günde 200 mg aşmamak önemli diye okumuştum.

Ayy cok tesekkurler canim hemen bakiyorum mhrs ye ben Ankaradayim burda da buyuk dogum evleri diye gecen iki hastane var oralarda vardir diye dusunuyorum olmadi diger hastanelere bakacagim

Güzel bir tablo olmuş sağol canım öğrenmiş olduk bizde

Olsun cnm bence iyisin, zaten çok zayıfsın ilerde de rahat rahat verşrsin.
Hem kilolu olup almamaya çalışmandan çok daha iyidir
Tadını çıkar bence
Küçük gorumcem de zayıf başladı 25 kilo aldı veremedi önümde böyle bi örnek olunca bi de çatlama korkusu hızlı kilo aldığım icin vücudum gerilip kuruyor çatlamakdan da korkuyorum. Neyse bebislerimiz için cekicez artık bunları

Ben kalp hamurişleri ıste en zorlandığım konu o.. kendimi alamıyorum

Nerde bu outlet? Gidelim bir bakalım

kozyatağındaymış. tam adresi öğrenip yazarım size. çünkü bende gitmeyi düşünüyorum ilerki aylarda.

Kızlaar türk kahves içiyormusunuz acayip canım çekti sütle yapsam çok az koysam kahvesini zararı yoktur değilmi?

çok canın çektiyse iç bence haftada birkaç tane içmende bi sakınca olamaz herhalde. ne yalan söyleyelim haftada 2-3 içiyorum ben

Canim gece 12 de mi alabiliyoruz yanlis mi anladim simdi baktimda oyle bir bolum yok

bende bugün doktorun önerdiği görüntüleme merkezini aradım detaylı ultrason için. bakırköyde biryer .normalde 420 tl ama size 280 tl dedi. valla bana çok uygun geldi çünkü 4 sene önce biz 350 tl ye yaptırmıştık.

Hangi doktora aldın canım? Oya hanımı tavsiye ettiler bana. Kaç hafta önceden almak gerekiyor?

valla zayıf arkadaşlar size imreniyorum ne yalan söyleyeyim. ben en son evlendiğimde 53 kolydum 10 sene önce. şimdi hamile kaldığım kilo 77 sonum ne olacak bilmiyorum.

Ben detaylı ultrasonu Bağdat caddesinde Zeki Şahinoğluya yaptıracağım. 320 tl
Doktorum yönlendirdi beni ama baya iyi yorumlar okudum hakkında.

kilo herkese bela oldu sanırım, doymuyorum hıcbır sekılde ama tutuyorum kendımı, 53 ile başladım 56 kılo olmusum. canım cıkolata ısteyınce elma yememe ragmen

valla zayıf arkadaşlar size imreniyorum ne yalan söyleyeyim. ben en son evlendiğimde 53 kolydum 10 sene önce. şimdi hamile kaldığım kilo 77 sonum ne olacak bilmiyorum.

Bazı kilolu bayanlar daha az kilo alabiliyor hamilelikte, 17 haftada kaç kilo aldın

Boşver ben de 77 im :)) canın sağolsun bebişler sağlıkla doğsun inşallah.

Canim gece 12 de mi alabiliyoruz yanlis mi anladim simdi baktimda oyle bir bolum yok
Hastaneden hastaneye değişebilir bölüm ismi sen bence hastaneyi ara kadın doğuma bağlan ordan öğren en iyisi onlar daha iyi bilgi verir
Yani bu belki zeynep kamil sadece böyle bi bölüm yazmıştır

Yani gece 12 diye söylememin sebebi 15 günlük randevu sistemi var mhrs de 12 de çalışıyo hemen doluyo, önek veriyorum ben 17 ocak için 2 ocak gece aldım açılır açılmaz

Bazı kilolu bayanlar daha az kilo alabiliyor hamilelikte, 17 haftada kaç kilo aldın
şu ana kadar 2 kilo almış görünüyorum. inşallah böyle gider.14 hafta bulantım çoktu şimdi iştahım açıldı. ilk doğumumu 10 kilo yaptım.inşallah şimdide o kadarla kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…