2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
aaaaaa ne güzelll bu arada ben Demet bende atanmış değilim ama özel sektör şimdilik ama çalışmak öyle zor geliyo ki kşke çalışmasamm
Bende rabia canım memnun oldum bende atanmadım evet malesef hamileyken çalışmak çok zor benim önümde formasyon varıd o yüzden bu sene kaldı

canım ben 22. haftamda oluyorum.
03.09 benim son adet tarihim.
21-22 haftaları arasında oluyor zaten, ben sadece cumartesiye denk geldiği için 4 şubatı seçtim. Bence herkese bu fiyat.. özel muayenehanesinde yapıyor sonuçta.
john hopkins hastanesinin doktoru kendisi..
fiyat konusunu istersen numarasını yazayım sen ara sor belki özel sağlık siğortasına farklı fiyat.. ben sormayı unuttum

Sen aradığında direk bu fiyatı verdilerse tamam. Ama özel sağlık sigortan varsa ve o yüzden bu fiyatı verdilerse sana diye sormuştum aslında. Numarasını verirsen memnun olurum tabikisiii

İyi aksamlar arkadaşlar bende bebesime alışverişe büyük şeylerden başladım. Beşik ve uyku seti aldım. Çok hoşuma gitti. Fiyatlar da uygun geldi. uyku seti bu

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-04-19-06-26.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 113
CANIM İLK ÜÇ AY 3 KİLO VERDİM ZATEN KUSMAKTAN SON 1 AYDA KUSMALAR BITINCE ANCA ALABİLDM 1 KİLO YİYEMİYORDUM YANI MALESEF

anladım canım kusmak da çok beter birşey..
Ben de kendimi nasıl frenleyeceğim onun peşindeyim

Slm kızlar ben bu ay 3 kilo aldım ve sanırım almaya devam acaip iştahım arttı hamurişi yemiyorum şeker tatlı filan da yok ama kilo alıorum yapacak bişey yok beneiş saglıklı olsun da :))) bu arada bazı arklar bebek markası sormuş ben mothercare in ürünlerine bayılıyorum bette indirime girdiğinde takip edin derim bide yenidogan seti olarak idilbabynin ürünlerini aldım organik ve cok güzel onun dışında bisürü mermerşah bezinden mendiller ve örtüler dikti kayınvalidem bide aziZbebenin hastane çıkısını aldım bikaçtane jokerden alt üstü takım aldım bakalım daha begenirsem alırım

Doktordan geldik hersey yolunda 112 gram olmus bebegim haftasiyla uyumlu ölçümleri ben de 1 kilo almisim henuz iyi dedi doktor ama cinsiyetini gostermedi maalesef cikolata yiyip gitmeme ragmen gostermedi 1 ay daha beklicem ya cok merak ediyorum artik bizden haberler boyle

ben de duymustum canim ben decavit kullanmistim boyle seyler senin icin onemliyse bence supheli bi durum bile olsa decavite gecebilirsin

neresi canım Orası bende gidim oraya no verirmisin

Ben de dikkat ediyoruam güya. 18+2'deyim ve 5 kiloya yakın aldım. Bu kadar hızlı gitmek canımı sıkıyo. Hiç kusmadım ben onun da etkisi var.
Aynı ben.. Bende 18+2 yim. Doğum tarifimiz de aynı 5 haziran. Malesef bende 4.5 kilo almışım..
İştahım çok açık.. Dikkat ediyorum yediklerime, ama nafile..
Çok fazla kilo alacağım diye de korkuyorum. Doktorum en fazla 14 kilo al demişti.. Umarım 14 kilo ile tamamlarım...

Yok canım ya, bende iyi bir krem yada yağa karar vermek istiyorum, şimdiye kadar bebek yağı ile vücudumu yumuşatmaya çalışıyorum ama birkaç haftaya artık işe yaramaz iyi bir yol bulmamız lazım
Bende bebeyagı...karar veremedim tam şu diyorum biri bişey dıyor kalıyor

Kızlaar türk kahves içiyormusunuz acayip canım çekti sütle yapsam çok az koysam kahvesini zararı yoktur değilmi?
Ben günde bir bardak türk kahvesi içiyorum.. Ama türk kahvesinden başka, kafein tüketmiyorum. Çayla aram yok. Ancak misafir geldiğinde açık olarak eşlik ederim.. O gün çay içmişsem, kahve içmiyorum. Kahve içmişsem, çay içmiyorum. Ama kahveyi kahvaltıdan 1 saat sonra 1 kahve fincanı olarak tüketiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…