Bende rabia canım memnun oldum bende atanmadım evet malesef hamileyken çalışmak çok zor benim önümde formasyon varıd o yüzden bu sene kaldıaaaaaa ne güzelll bu arada ben Demet bende atanmış değilimama özel sektör şimdilik ama çalışmak öyle zor geliyo ki kşke çalışmasamm
Canım ayarladan profiline gir orda hamileyim diye biyer çıkıuo ordan yapıcaksjnKızlar bu hamilelik imza şeysi nasıl yapılıyomuş yardımcı oalbılır mısınız?
Kişisel bilgilerden hamilelik takvimine tıkla en son adet tarihini yazıcaksjnKızlar bu hamilelik imza şeysi nasıl yapılıyomuş yardımcı oalbılır mısınız?
oldu galibaaaKişisel bilgilerden hamilelik takvimine tıkla en son adet tarihini yazıcaksjn
canım ben 22. haftamda oluyorum.21+1 oluyorum 4 şubatta ben. O zaman sen de 21+4o hafta bana da uyuyor çok güzel. Öğrenince haber veririm öteki yeri sana. Zeki bey hangi hastanede görev yapıyor ? 320 tl özel sağlık sigortan için mi yoksa herkeze mi bu fiyat
Oldu evet haftalarımızda aynıymış 17+3üm ben ilk aylar benimde çok zor geçi yavaş yavaş toprladım bu araoldu galibaaaçok teşekkür ederimm evet cok zor oluyo hele ki ilk 4 ay istıfra ettim
Sen aradığında direk bu fiyatı verdilerse tamam. Ama özel sağlık sigortan varsa ve o yüzden bu fiyatı verdilerse sana diye sormuştum aslında. Numarasını verirsen memnun olurum tabikisiiicanım ben 22. haftamda oluyorum.
03.09 benim son adet tarihim.
21-22 haftaları arasında oluyor zaten, ben sadece cumartesiye denk geldiği için 4 şubatı seçtim. Bence herkese bu fiyat.. özel muayenehanesinde yapıyor sonuçta.
john hopkins hastanesinin doktoru kendisi..
fiyat konusunu istersen numarasını yazayım sen ara sor belki özel sağlık siğortasına farklı fiyat.. ben sormayı unuttum
Cnm ben de ankRa dayim.zubeyde hanim da cektircem.nasipseAyy cok tesekkurler canim hemen bakiyorum mhrs ye ben Ankaradayim burda da buyuk dogum evleri diye gecen iki hastane var oralarda vardir diye dusunuyorum olmadi diger hastanelere bakacagim
Besigimiz de buİyi aksamlar arkadaşlar bende bebesime alışverişe büyük şeylerden başladım. Beşik ve uyku seti aldım. Çok hoşuma gitti. Fiyatlar da uygun geldi.Eki Görüntüle 1934417 Eki Görüntüle 1934417 uyku seti bu
CANIM İLK ÜÇ AY 3 KİLO VERDİM ZATEN KUSMAKTAN SON 1 AYDA KUSMALAR BITINCE ANCA ALABİLDM 1 KİLO YİYEMİYORDUM YANI MALESEF
ben de duymustum canim ben decavit kullanmistim boyle seyler senin icin onemliyse bence supheli bi durum bile olsa decavite gecebilirsinKızlar merhaba nasılsınız size bişey sormam lazım. Doktorum bana vitamin olarak elevit vermişti. Fakat dün elevitin içinde domuz jelatini olduğunu öğrendim. İnternette bu konuyla ilgili çok kesin konşuluyordu. Bugün sağlık ocağına gidip muadilini istedim. Ama doktor benimle resmen dalga geçti sen nerden duydun böyle bişey olduğunu kim uyduruyor bunları falan dedi güldü. İyice kafam karıştı siz duydunuz mu böyle bişey
Yok canım ya, bende iyi bir krem yada yağa karar vermek istiyorum, şimdiye kadar bebek yağı ile vücudumu yumuşatmaya çalışıyorum ama birkaç haftaya artık işe yaramaz iyi bir yol bulmamız lazımÇatlak için kantaron yağı kullanan var mı?
neresi canım Orası bende gidim oraya no verirmisinbende bugün doktorun önerdiği görüntüleme merkezini aradım detaylı ultrason için. bakırköyde biryer .normalde 420 tl ama size 280 tl dedi. valla bana çok uygun geldi çünkü 4 sene önce biz 350 tl ye yaptırmıştık.
Aynı ben.. Bende 18+2 yim. Doğum tarifimiz de aynı 5 haziran. Malesef bende 4.5 kilo almışım..Ben de dikkat ediyoruam güya. 18+2'deyim ve 5 kiloya yakın aldım. Bu kadar hızlı gitmek canımı sıkıyo. Hiç kusmadım ben onun da etkisi var.
Bende bebeyagı...karar veremedim tam şu diyorum biri bişey dıyor kalıyorYok canım ya, bende iyi bir krem yada yağa karar vermek istiyorum, şimdiye kadar bebek yağı ile vücudumu yumuşatmaya çalışıyorum ama birkaç haftaya artık işe yaramaz iyi bir yol bulmamız lazım
Ben günde bir bardak türk kahvesi içiyorum.. Ama türk kahvesinden başka, kafein tüketmiyorum. Çayla aram yok. Ancak misafir geldiğinde açık olarak eşlik ederim.. O gün çay içmişsem, kahve içmiyorum. Kahve içmişsem, çay içmiyorum. Ama kahveyi kahvaltıdan 1 saat sonra 1 kahve fincanı olarak tüketiyorum.Kızlaar türk kahves içiyormusunuz acayip canım çekti sütle yapsam çok az koysam kahvesini zararı yoktur değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?