Aynıyız hemen hemen bende 54,5 la hamile kaldım 58im şuan. Göbeğimde çıktıYapı ile ilgili sanırım, ben de 15.hafta gibi iyice belli olmuştu, şimdi 19.haftadayım toplamda 4 kilo aldım 54 ile hamile kaldım şimdi rahat 58 olmuşumdur diye düşünüyorum
Canim once gidip muayne olup sonra dokr kendimi randevu veriyo ben direk ultrasyon icin randevu almak istiyorum da isyerinden izin sikinti oluyo olurmu ki oyleCnm ben de ankRa dayim.zubeyde hanim da cektircem.nasipse
Olsn canim.ya verirsin sonra bebisin saglikli olsndaanladım canım kusmak da çok beter birşey..
Ben de kendimi nasıl frenleyeceğim onun peşindeyim
Şu an 15.haftadasın, benim 15.haftada birden karnım belirginlesti anlamadım bu hızla giderse obez olurum diyordum, şimdi 19.haftadayım biraz daha duruldu karnımın büyümesi, normalde de kuru ciltli olduğum için korkuyorum çok çatlarım diye, ama kimsenin catlamada derdi yok sanırımBende bebeyagı...karar veremedim tam şu diyorum biri bişey dıyor kalıyor
Benim göbek ve belim çok kuruyor ve kaşınıyor her gün krem sürüyorum palmers markaŞu an 15.haftadasın, benim 15.haftada birden karnım belirginlesti anlamadım bu hızla giderse obez olurum diyordum, şimdi 19.haftadayım biraz daha duruldu karnımın büyümesi, normalde de kuru ciltli olduğum için korkuyorum çok çatlarım diye, ama kimsenin catlamada derdi yok sanırım
Evet kaşınan yerlerde genelde çok çatlama oluyormuş, İnternette lierac marka önerileri var birde bio oil diye bebek yağı yağ varmış, bende geç kalmadan başlamak istiyorumBenim göbek ve belim çok kuruyor ve kaşınıyor her gün krem sürüyorum palmers marka
Oyy maşallah kuzucugaKızlar bugün kontrolümüz vardı 15+3 haftalığız bat a göre ultrasonda da aynı çıktı :) Maşallah ben 1.75 babamız 1.80 olunca kızımız da iri olacak gibidoktor 150-155 gram ağırlığında 15-16cm dedi bu da fotoğrafımız elimiz başımızda keyfimize düşkün yatıyoruz
Eki Görüntüle 1934476
Bende inanılmaz var yara yaptım okadar yaniiGögüs uçlarında kaşıntısı olan var mı, yoksa bu aralar bir tek bende mi var :)
istanbulda oturan arkadaşlar kozyatağında demsa outlet var arkadaşım tavsiye etti mothercare in bodileri falan çok uyuguna satılıyormuş. o bebeği için sık sık uğradığını söyledi. hatta bana da ilk bebeğimde bir kutu (50 li) göğüs pedini 1 tl ye falan almıştı ordan. gitmek isteyen arkadaşlar olursa bilgi vermek istedim.
Kızlar merhaba nasılsınız size bişey sormam lazım. Doktorum bana vitamin olarak elevit vermişti. Fakat dün elevitin içinde domuz jelatini olduğunu öğrendim. İnternette bu konuyla ilgili çok kesin konşuluyordu. Bugün sağlık ocağına gidip muadilini istedim. Ama doktor benimle resmen dalga geçti sen nerden duydun böyle bişey olduğunu kim uyduruyor bunları falan dedi güldü. İyice kafam karıştı siz duydunuz mu böyle bişey
Ben verdiği her ilacı içmiştim göbeği 13 gün kanadı 2 kez K vit iğnesi oldu ilki zaten doğar doğmaz her bebeğe yapılıyor. Yani hamileyken aldığımız vit alakalı değilBebeklerin birden fazla vitamine ihtiyacı var, sadece pekmezle olacak iş değil bence. Arkadaşım karaciğer enzimleri fazla çalıştığı için vitamin hapını kullanamamıştı ve bebeğinde K vitamini eksikliği olduğu için bebeğin karnı 2 kez kanamış. Bu kilolar illaki gelecek o yüzden bebeği düşünmek gerekli
Ben almıştım ama sıpa içinde hiç durmadıgünaydın kızlar size bir şey sormak istiyorum.aranızda önceki çocuklarında kanguru kullanan anneler oldu mu? ben bebeğimde kullanmak istiyorum çünkü bir tanede ablamız var dışarı çıktığımızda peşinden koşmam gereken. birde ilk çocuğum çok gazlıydı o sebeple hiç kucaktan inmezdi hiçbir iş yapamazdım. şimdi sorunluluk artacak doğal olarak en azından yemek falan yaparken kanguruya koyarım diye düşünüyorum.
sizce kanguru kullanışlı mı? tavsiye eder misiniz? yada hangi markayı kullandınız?
Merhabalar arkadaşalar biz birazcık gec kaldık katılmaya galiba kızımlaama daha önceki kaybımdan dolayı vs hiç hamile moduna bile sokamamıştim kendimi. Bu arada Bursadanız,ingilizce öğretmeniyim Bizi de kabul eder misiniz ?? .çok şükür bu zamana kadar geldik Allah hepimize yavrularıızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah.
Besigimiz de bu
Kızlar bugün kontrolümüz vardı 15+3 haftalığız bat a göre ultrasonda da aynı çıktı :) Maşallah ben 1.75 babamız 1.80 olunca kızımız da iri olacak gibidoktor 150-155 gram ağırlığında 15-16cm dedi bu da fotoğrafımız elimiz başımızda keyfimize düşkün yatıyoruz
Eki Görüntüle 1934476
Devlette 20.haftada gel dediler banadetaylı ultrasona hangi hafta gireceksiniz? biz cumartesi günü doktora gittiğimizde bir ay sonra detaylıyaptır gel dedi. cumartesi günü 15+4 haftalıktık. ben detaylı için randevuyu 21.haftaya almayı düşündüm. kontrolle arası 5 hafta olacak.
Gözün aydın cnmKizlarrrr tsh im düzelmiş sonunda 0.91 olmuş değerim yasasinn
İlk 3 ayda bulantidan kilo verenler avantajlı mı oluyor yoksa bebekler mı gelişmiyor bilemiyorum. Şahsen ben verdiğim 3 kiloyu geri aldım. Yani 0 kilo artisi. SATA gore 15+5, usgye gore 16+5 ölçümlerine göre 150 Gr 12 cm idi Bebis. İnş Bebis uygun olcudedircanım 1 kg almayı nasıl başardın sırrını paylaş
Bennde aynen senin gibiyim canim bebegim 177gr 15cm normal yaniDevlette 20.haftada gel dediler bana
Gözün aydın cnm
İlk 3 ayda bulantidan kilo verenler avantajlı mı oluyor yoksa bebekler mı gelişmiyor bilemiyorum. Şahsen ben verdiğim 3 kiloyu geri aldım. Yani 0 kilo artisi. SATA gore 15+5, usgye gore 16+5 ölçümlerine göre 150 Gr 12 cm idi Bebis. İnş Bebis uygun olcudedir
Canim telefon ile olmaz malesef. Cunku doktor istem yapiyo ve barkod istiyorlar görüntüleme merkezindeki ler..yani muyanene olman gerekli diye dusunuyorumCanim once gidip muayne olup sonra dokr kendimi randevu veriyo ben direk ultrasyon icin randevu almak istiyorum da isyerinden izin sikinti oluyo olurmu ki oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?