2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam tatlı anniş adayları :) , ayrıntılı ultrason için en uygun tarihin 21. hafta olduğunu öğrendim. yani 20 doluncadan itibaren oluyormuş ama, tam gelişimin tamamlanması için doktorum 21'i doldurmamı önerdi. Randevu için şimdiden harekete geçtim (henüz 3 hafta var 21'in dolmasına) Çünkü randevu almak zor olabiliyormuş... Ben de randevumu aldım. Yani bebişi bir sonraki görüşüm taaaa 3 hafta sonra olacak... Sabretmek ne zor değil mi? Allah sağlık versin, sıhhat versin, huzur versin.

Kızlar en başından beri tedavi olduğum ve çok güvendiğim doktorum hastaneden ayrılmış özel muayenehaneye geçmiş .. avantajlari ve dezavantajlarını kafamda toparlayamadım.. Özel muayenehaneye giden var mı ? Ücretleri özel hastaneye göre az da olsa yüksek ..ilgi alaka ve sana ayrılan süre de yüksek ama hastanenin vermiş olduğu bir güvende var..Doktorumuda değiştirmek istemiyorum ne yapmalıyımm

Günaydın güzel anneler

Benimde bir oğlum olacak İnşaAllah ilk çocuğum.
15+2 olduk haftamız göre uyumluyuz çok şükür
Rabbim herkese nasip etsin İnşaAllah..
Benim tek sıkıntım arada pembe ve kahverengi akıntı lekelemem var.dün doktorumuz baktı iyice eşindede rahim uzunluğundada bir sıkıntı yok büyüyen bebisten yerlesmesinden dedi.
Araştırdım damarlar falan çatlıyormus bi haftalar normalmis içim rahatladı çok şükür

Mrb cnm saglikla al kucagina bebisini insallahh..benim de ilk haftalarda kahverengi lekelenmem oldu.sonra duzeldi.simdi 19. Haftadayim sabah.peceteye cok.hafif pembe geldi cok korktum..camasir a gecmemisti ama.yine tedirgin oldum..dedigin.gibi damar lar ile ilgili bir sey oldugunu.düşündüm..insallah bir sıkıntı yoktur.hepimziin bebisi Allah a emanet olsun..

Günaydın kızlar, artık 18. Haftam doldu 19 dan devam ediyorum çok şükür :)
Dün akşam bebek arabası baktık ebebekte. Concord ve mamas&papas arasında kaldık şimdilik. Yine araştırmaya devam edicez vakit çok :)

Canim telefon ile olmaz malesef. Cunku doktor istem yapiyo ve barkod istiyorlar görüntüleme merkezindeki ler..yani muyanene olman gerekli diye dusunuyorum
hmm anladım canım ozaman benım bu zamanlarda gitmem lazım ki 1 ay sonraya veriyolar çünkü hemen hemen teşekkürler canım

3 hafta daha iyi...)) ben taaa 1 ay sonra göreceğim. Hatta ocak ayında full yok ultrason. 4 Şubatta detaylı ultrasonum.. 22.haftamda olacağım inşallah. Beklemek ne zor değilmi .

hmm anladım canım ozaman benım bu zamanlarda gitmem lazım ki 1 ay sonraya veriyolar çünkü hemen hemen teşekkürler canım
Canim şöyle.ben 2 hafta once gittim orda ali gemici var iyi anlayisli bir doktor.muayene etti iste dedi sana detayli usg rAndevusu da verelim.kagit verdi 2 hafta sonrasi icin randevu al dedi goruntuleme merkezinden.gittim ordakiker de dedi en fazla 1 hafta sonrasi icin verebiliyoruz.o yuzden almadim rAndevu.. PZartesi gidicem tekrar.sonraki hafta icin rAndevu alcam cnm

Concord çok güzel ama baya ağır. Onu da göz önünde bulundur.

Evet kaşınan yerlerde genelde çok çatlama oluyormuş, İnternette lierac marka önerileri var birde bio oil diye bebek yağı yağ varmış, bende geç kalmadan başlamak istiyorum

Ben şimdiye kadar nivea ve bebe yağı ile idare ettim ama artık benimde göbeğim cıktı, 2 gündür bio-oil yağ kullanıyorum, cok guzel yumusatıyor. Başta sürerken biraz kokuyo cunku içinde biberiye falan var ama sonradan hoş yumuşak bi kokusu oluyo. Benım doktorumda Mustela al demişti ama şimdilik düşünmüyorum.

uyku setide beşikte çok güzel güzel güle kullansın bebişin.

ben ilk bebeğimde eminönünde havuzluhan var ordan almıştım çoğu kıyafetini, sonraki aylarda puanbebe ve civilin ürünlerini çok uyguna satan biri vardı pazarda etiketli ürünler onlardan aldım bi süre. arada e-bebek,mothercare de alsam özellikle 3 aydan sonra kıyafetlerin büyük kısmını lcw den aldım.
lcw de iş geçmişim olduğu için orda ürünlerin kanserojen testlerinin çok iyi yapıldığını bildiğim için gönül rahatlığıyla kullandım. zaten öenmli olan bebek kıyefetinde %100 pamuk olması ve kımyasal maddeler kullnaılmaması.

azizbebe ve idil bebe de çok kaliteli ama bence fiyatları gereksiz pahalı sonuçta türkiyede üretilen ürünlerin kumaş tedarikçileri ,üreticileri az çok belli. onlarında indirimleri takip edlibilir.

neresi canım Orası bende gidim oraya no verirmisin

ultramed tel:02126603377

benim doktor yönlendirdiği için indirim yaptılar .

maşallah sübhanallah keyfe bak sen. ay ben detaylı dışında hiç böyle renkli göremiyorum kuzumu.

allah kızını sağlıkla kucağına aldırsın inşallah . içini ferah tut allahın izniyle herşey güzel olacak.

3 hafta olsa ben şükredicem ben 31 ocakta gittim bir sonraki görüşüm 5 hafta sonra detaylı ultrasonda olacak. 5 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. kızım bi hareket etmey başlasa beklemek kolay olacakta böyle beklemek en zoru.

Ben daha hiçbir şey almadım bebeğime de kendime de ağır mı hareket ediyorum acaba

bende hiçbirşey almadım daha gerçi benim ikinci ve ilkiyle cinsiyeti aynı. ilkinin herşeyi duruyor kıyafetleri , puset, beşik ,araba ,oyuncakları. o sebeple biraz rahatım. birkaç ay sonra kızımın kıyafetlerini çıkarıp onun için saklayacaklarımı ayıracağım geri kalanları gözden geçirip kullanılacak olanlarıda ayırırrım. ona göre eksikleri belirlerim. birde hastane çıkışlarını falan yeni alıcam. birde gözüme güzel gelen şeyleri alırım. annemde olsun bende ilkine aldıklarımı yine alıcam diyor ayrım olmasın.
bazen ikinciye haksızlık mı oluyor diye düşünüyorum ama ilk kızımın kıyafetleri o kadar temiz küçük kaldı ki onları kullanmayıp nasıl herşeyi yeni alayım. ilk kızımın nasıl ilklerini saklayacaksam bu kızımında allah kısmet ederse ilk olan herşeyini yeni alıcam ve onlarıda onun için saklayacağım.

Concord çok güzel ama baya ağır. Onu da göz önünde bulundur.

Evet içlerinde en ağır o gibiydi ama onunda süspansiyonlu ve alman yapımı olması ilgimizi çekmişt, zaten çok çeşit var insanın kafası karışıyor. Siz aldınız mı

kızlar bebek arabası alırken kesinlikle hafifliği ve tek elle kapanır olmasını ön planda tutun. çünkü tek başınıza haastaneye yada başka yere gitmek zorunda kalabilir taksi yada araba kullanmanız gerekebilir bu durumda bebek kucağınızdayken kolay kapanması hafif olması falan ciddi etken. ben malesef ilkinde bunlara hiç dikkat etmedim ama çok zorluk çektim taksiye falan binmem gerekti araba zor toplanıyor diye arabayı da alamadım bu konuda çok yorulduğum oldu.

eshma lcw hakkında şüphem vardı saol dediklerin cok rahtlattı benim yaşadıgım şehirde eminönü gibi v s yerler olmadıgı için güzel bebek ürünleri için mecburen biraz fazla çdeme yapıyorum indirim kovalıyorum bi de netten bakıorum işte çok teşekkür ederim kızlar bua rada benim puset ana kucagı bebek arabası nuna cok severek almıştık eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…