2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
nuna-nın bebek arabasını çok beğeniyorum. Ne kadara aldınız?
güle güle kullanın :)

nuna-nın bebek arabasını çok beğeniyorum. Ne kadara aldınız?
güle güle kullanın :)
Canım sana bi fiyat veremeyeceğim çünkü ben ilk gebeliğim için gecen sene almıştım hatta bi bucuk yıl oldu diyebilirim ama kendi başıma rahat kullanabileceğime inanıorum tek elle bi düğmeye basılarak küçültülebilio col sarsıntılı bi model de değil e bebekten almıştık biz

Anladım, ben zaten aldım da şimdi fiyatını merak ettim sadece ))
beşik var, şifonyeri dolabı var, bebek arabası var, kiyafetleri alındı... odası hazır...
ama oğlumuza daha isim bulamadık

ben firmada çalıştım ve gerçekten sağlıkla ilgili şeylere ne kadar önem verildiği biliyorum. devletin belirlediği sınırdan daha düşük bi üst sınır belirlenmişti kendi belirlediği sınırda olan hiçbir ürün kabul edilmiyordu ki bu sınırda olan bi ürün devletın kontrollerinden çok rahat geçerdi. ben gönül rahatlıgıyla kullanıyorum ve alıyorum.

internette özellikle indirimleri takip ediyorum.

Kızlar
Kizlar gobeginiz cikti mi ve kacinci haftadan itibaren buyudu ben 16. Haftadayim gobek falan yok bazen korkuyorum cocuk nerde diye 12 sinde gidicem doktora cok endiseleniyorum
Kizlar gobeginiz cikti mi ve kacinci haftadan itibaren buyudu ben 16. Haftadayim gobek falan yok bazen korkuyorum cocuk nerde diye 12 sinde gidicem doktora cok endiseleniyorum
Canım Göbeğim Hafif çıktı ama çok değil benim aldığım kilolar jhep kalça ve popomda karnım yayıkmış durumda ama pantolonlarımın düğmelerini kapatamıyorum. kilotlu çoraplar sıkıyo du hamile çorabı aldım pantolonları düğme açık giyiyorum.hamile pantalonu aldım fakat kilolu gösteriyo

Ben özel muayenehanesine gidiyorum canım.Biraz külfetli olcak ama doktorum çok iyi çok düşündüm araştırdım ama güvenemedim hiçbirine birde ben bayan doktor istedim iyiler hep dışarda ondan.Anlaşmalı hastanelerinden birinde doğum olcak oraya ödeme yapcaz 1,500 tl falan kendide alçak ne kadar bilmiyorum bu gidişte konuşcaz.muayene ücreti aylık 150 tl 15 günde bir gidiyoruz.ayda 1 ücret veriyoruz.Kontroller ücretsiz testleri kendi anlaşmalı lab.yapıyo kendi kan alıyo 2 li test ve 4 lü test 90 tl doktorundan memnunsan değiştirme

Uyku setini 104 tlye aldık. Bizim kızımız olacak ama hep pembe olsun istemedik kıyafetleri zaten pembe olacak diye
104 lira çok iyi ya.. uyku setinin içinde baş ve yan korumaları da var değil mi? eğer öyleyse fiyatı çok uygun.
Ben de hep kırmızılı sarılı beyazlı bişeyler aldım.. Erkek diye mavileri doldurmdım hiç Sevmiyorum renk ayırımını..

ablam 14 haftalık bebeğini kaybetti dündeb beri suni sancı alındı doğm olmadı kürtajla aldılar meleğimizi bende 15 hafta içindeyim ve ağlanaktan kendimi sıkmaktan maf oldum dua edin kızlar iyi olalım

Anladım, ben zaten aldım da şimdi fiyatını merak ettim sadece ))
beşik var, şifonyeri dolabı var, bebek arabası var, kiyafetleri alındı... odası hazır...
ama oğlumuza daha isim bulamadık

bende sarı tercih ediyorum genelde oğlusa..
isim bulursan banada haber ver.
hiç bir şey yakıştıramıyoruz...
bu aralar, hatta bayadır Yaman bebek diye sesleniyorum:)

Hastanenin avantajı doktora ayrı hastaneye ayrı para vermiyosun canım ama şuda var dışardan gelince daha düşük oluyo hastane doğum ücreti mesela memorial hastanenin doktorunda doğum yaparsan 2016 için 3200 tl dışardan doktorla gelirsen 1900 tl alıyodu doktorda 1000 alsa 2900 tl tabi bu memorial için diğer hastaneler daha düşüktür.muayenehanede özel ilgi sıra yok ultrasonun başında dakikalarca konuşuyoruz odasında ayrı konuşuyoruz.anlatıyo kilonla beslenmenle herşeyinle ilgili süper ben Allahın izniyle sıkıp devam etcem doktoruma sende doktorun iyiyse devam et

Amin canim amin.
Benimde bastan beri var ama arada her zaman degil 15gundur gelmiyordu birazda yogun kahve olunca korktum.
Rahim ağzında mı problem var acaba dedim
Çok şükür rahim agzida eside iyi çıktı..
Bencede ondandır sıkıntı yapma..
Her insanın bünyesi farklı sonuçta..
Allah'a emanet insAllah miniklerimiz
Rabbim onları korusun hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah

Aminnn canim insallah

Merhabaaalaar günaydın :) 21 i doldurmak derken ben 20+6 ya almıstım o gun bos dıye ama sorun olur mu ki

ablam 14 haftalık bebeğini kaybetti dündeb beri suni sancı alındı doğm olmadı kürtajla aldılar meleğimizi bende 15 hafta içindeyim ve ağlanaktan kendimi sıkmaktan maf oldum dua edin kızlar iyi olalım
Canım çok üzüldüm.Allah ona ol deseydi ne olursa olsun o dünyaya gelirdi. Herşeyde hayır vardır.Belki sıkıntıları olcaktı.Allah tekrar hayırlı sağlıklı bi hamilelik annelik nasip etsin ablana. inanki çok korkuyorum.Allah yavrularımızı hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.Sende kendini sıkma bebeği strese sokma tama gelişme zamanı organları herşeyi gelişiyo kolay değil ama biz Allahın izniyle anneyiz artık bebeğini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…