nuna-nın bebek arabasını çok beğeniyorum. Ne kadara aldınız?Eki Görüntüle 1934599 Eki Görüntüle 1934597 Eki Görüntüle 1934599 Eki Görüntüle 1934597eshma lcw hakkında şüphem vardı saol dediklerin cok rahtlattı benim yaşadıgım şehirde eminönü gibi v s yerler olmadıgı için güzel bebek ürünleri için mecburen biraz fazla çdeme yapıyorum indirim kovalıyorum bi de netten bakıorum işte çok teşekkür ederim kızlar bua rada benim puset ana kucagı bebek arabası nuna cok severek almıştık eşimle
Canım sana bi fiyat veremeyeceğim çünkü ben ilk gebeliğim için gecen sene almıştım hatta bi bucuk yıl oldu diyebilirim ama kendi başıma rahat kullanabileceğime inanıorum tek elle bi düğmeye basılarak küçültülebilio col sarsıntılı bi model de değil e bebekten almıştık biznuna-nın bebek arabasını çok beğeniyorum. Ne kadara aldınız?
güle güle kullanın :)
Anladım, ben zaten aldım da şimdi fiyatını merak ettim sadece ))Canım sana bi fiyat veremeyeceğim çünkü ben ilk gebeliğim için gecen sene almıştım hatta bi bucuk yıl oldu diyebilirim ama kendi başıma rahat kullanabileceğime inanıorum tek elle bi düğmeye basılarak küçültülebilio col sarsıntılı bi model de değil e bebekten almıştık biz
ben firmada çalıştım ve gerçekten sağlıkla ilgili şeylere ne kadar önem verildiği biliyorum. devletin belirlediği sınırdan daha düşük bi üst sınır belirlenmişti kendi belirlediği sınırda olan hiçbir ürün kabul edilmiyordu ki bu sınırda olan bi ürün devletın kontrollerinden çok rahat geçerdi. ben gönül rahatlıgıyla kullanıyorum ve alıyorum.Eki Görüntüle 1934599 Eki Görüntüle 1934597 Eki Görüntüle 1934599 Eki Görüntüle 1934597eshma lcw hakkında şüphem vardı saol dediklerin cok rahtlattı benim yaşadıgım şehirde eminönü gibi v s yerler olmadıgı için güzel bebek ürünleri için mecburen biraz fazla çdeme yapıyorum indirim kovalıyorum bi de netten bakıorum işte çok teşekkür ederim kızlar bua rada benim puset ana kucagı bebek arabası nuna cok severek almıştık eşimle
Kizlar gobeginiz cikti mi ve kacinci haftadan itibaren buyudu ben 16. Haftadayim gobek falan yok bazen korkuyorum cocuk nerde diye 12 sinde gidicem doktora cok endiseleniyorum
Canım Göbeğim Hafif çıktı ama çok değil benim aldığım kilolar jhep kalça ve popomda karnım yayıkmış durumda ama pantolonlarımın düğmelerini kapatamıyorum. kilotlu çoraplar sıkıyo du hamile çorabı aldım pantolonları düğme açık giyiyorum.hamile pantalonu aldım fakat kilolu gösteriyoKizlar gobeginiz cikti mi ve kacinci haftadan itibaren buyudu ben 16. Haftadayim gobek falan yok bazen korkuyorum cocuk nerde diye 12 sinde gidicem doktora cok endiseleniyorum
Uyku setini 104 tlye aldık. Bizim kızımız olacak ama hep pembe olsun istemedik kıyafetleri zaten pembe olacak diyeben de beşik ve arabasını aldım :)
uyku setine bayıldım rengi çok güzelmiş. N 11- galiba.. bunun fiyatı ne kadar? ben de istiyorum
Ben özel muayenehanesine gidiyorum canım.Biraz külfetli olcak ama doktorum çok iyi çok düşündüm araştırdım ama güvenemedim hiçbirine birde ben bayan doktor istedim iyiler hep dışarda ondan.Anlaşmalı hastanelerinden birinde doğum olcak oraya ödeme yapcaz 1,500 tl falan kendide alçak ne kadar bilmiyorum bu gidişte konuşcaz.muayene ücreti aylık 150 tl 15 günde bir gidiyoruz.ayda 1 ücret veriyoruz.Kontroller ücretsiz testleri kendi anlaşmalı lab.yapıyo kendi kan alıyo 2 li test ve 4 lü test 90 tl doktorundan memnunsan değiştirmeKızlar en başından beri tedavi olduğum ve çok güvendiğim doktorum hastaneden ayrılmış özel muayenehaneye geçmiş .. avantajlari ve dezavantajlarını kafamda toparlayamadım.. Özel muayenehaneye giden var mı ? Ücretleri özel hastaneye göre az da olsa yüksek ..ilgi alaka ve sana ayrılan süre de yüksek ama hastanenin vermiş olduğu bir güvende var..Doktorumuda değiştirmek istemiyorum ne yapmalıyımm
104 lira çok iyi ya.. uyku setinin içinde baş ve yan korumaları da var değil mi? eğer öyleyse fiyatı çok uygun.Uyku setini 104 tlye aldık. Bizim kızımız olacak ama hep pembe olsun istemedik kıyafetleri zaten pembe olacak diye
Anladım, ben zaten aldım da şimdi fiyatını merak ettim sadece ))
beşik var, şifonyeri dolabı var, bebek arabası var, kiyafetleri alındı... odası hazır...
ama oğlumuza daha isim bulamadık
teşekkür ederimmm hoşbuldukk amin inşallah:)Hoşgeldin güzelim,amin,inşallah hepimiz kucağımıza alacağız bebeklerimizi
aynen canım onlar orda gayet rahatlar bız anneler pimpirkliyiz malesef :)Aramizda bi hafta oldugina gore endiselenmeme gerek yok. E iyiymis o zaman
Hastanenin avantajı doktora ayrı hastaneye ayrı para vermiyosun canım ama şuda var dışardan gelince daha düşük oluyo hastane doğum ücreti mesela memorial hastanenin doktorunda doğum yaparsan 2016 için 3200 tl dışardan doktorla gelirsen 1900 tl alıyodu doktorda 1000 alsa 2900 tl tabi bu memorial için diğer hastaneler daha düşüktür.muayenehanede özel ilgi sıra yok ultrasonun başında dakikalarca konuşuyoruz odasında ayrı konuşuyoruz.anlatıyo kilonla beslenmenle herşeyinle ilgili süper ben Allahın izniyle sıkıp devam etcem doktoruma sende doktorun iyiyse devam etKızlar en başından beri tedavi olduğum ve çok güvendiğim doktorum hastaneden ayrılmış özel muayenehaneye geçmiş .. avantajlari ve dezavantajlarını kafamda toparlayamadım.. Özel muayenehaneye giden var mı ? Ücretleri özel hastaneye göre az da olsa yüksek ..ilgi alaka ve sana ayrılan süre de yüksek ama hastanenin vermiş olduğu bir güvende var..Doktorumuda değiştirmek istemiyorum ne yapmalıyımm
Amin canim amin.Mrb cnm saglikla al kucagina bebisini insallahh..benim de ilk haftalarda kahverengi lekelenmem oldu.sonra duzeldi.simdi 19. Haftadayim sabah.peceteye cok.hafif pembe geldi cok korktum..camasir a gecmemisti ama.yine tedirgin oldum..dedigin.gibi damar lar ile ilgili bir sey oldugunu.düşündüm..insallah bir sıkıntı yoktur.hepimziin bebisi Allah a emanet olsun..
Aminnn canim insallahAmin canim amin.
Benimde bastan beri var ama arada her zaman degil 15gundur gelmiyordu birazda yogun kahve olunca korktum.
Rahim ağzında mı problem var acaba dedim
Çok şükür rahim agzida eside iyi çıktı..
Bencede ondandır sıkıntı yapma..
Her insanın bünyesi farklı sonuçta..
Allah'a emanet insAllah miniklerimiz
Rabbim onları korusun hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah
Merhabaaalaar günaydın :) 21 i doldurmak derken ben 20+6 ya almıstım o gun bos dıye ama sorun olur mu kiSelam tatlı anniş adayları :) , ayrıntılı ultrason için en uygun tarihin 21. hafta olduğunu öğrendim. yani 20 doluncadan itibaren oluyormuş ama, tam gelişimin tamamlanması için doktorum 21'i doldurmamı önerdi. Randevu için şimdiden harekete geçtim (henüz 3 hafta var 21'in dolmasına) Çünkü randevu almak zor olabiliyormuş... Ben de randevumu aldım. Yani bebişi bir sonraki görüşüm taaaa 3 hafta sonra olacak... Sabretmek ne zor değil mi? Allah sağlık versin, sıhhat versin, huzur versin.
Yaman, Poyraz güzel ama içime sinmiyor tam olarak. of ne kadar zor yabende sarı tercih ediyorum genelde oğlusa..
isim bulursan banada haber ver.
hiç bir şey yakıştıramıyoruz...
bu aralar, hatta bayadır Yaman bebek diye sesleniyorum:)
Canım çok üzüldüm.Allah ona ol deseydi ne olursa olsun o dünyaya gelirdi. Herşeyde hayır vardır.Belki sıkıntıları olcaktı.Allah tekrar hayırlı sağlıklı bi hamilelik annelik nasip etsin ablana. inanki çok korkuyorum.Allah yavrularımızı hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.Sende kendini sıkma bebeği strese sokma tama gelişme zamanı organları herşeyi gelişiyo kolay değil ama biz Allahın izniyle anneyiz artık bebeğini düşünablam 14 haftalık bebeğini kaybetti dündeb beri suni sancı alındı doğm olmadı kürtajla aldılar meleğimizi bende 15 hafta içindeyim ve ağlanaktan kendimi sıkmaktan maf oldum dua edin kızlar iyi olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?