- 28 Ocak 2015
- 273
- 189
- 53
gunaydın canım yaaa benimde en çok sabırsızlandıığım sey bşeyler almaya baslamak odasını hazırlamak vs sıle neler dusunuyosunuz erken mı daha?Günaydın kızlar, artık 18. Haftam doldu 19 dan devam ediyorum çok şükür :)
Dün akşam bebek arabası baktık ebebekte. Concord ve mamas&papas arasında kaldık şimdilik. Yine araştırmaya devam edicez vakit çok :)
Evet. Yorgan yorgan koruyucu çarşaf. Yan korumalar. İki de yastık kılıfı var. Yastık yok sadece nedense.104 lira çok iyi ya.. uyku setinin içinde baş ve yan korumaları da var değil mi? eğer öyleyse fiyatı çok uygun.
Ben de hep kırmızılı sarılı beyazlı bişeyler aldım.. Erkek diye mavileri doldurmdım hiç Sevmiyorum renk ayırımını..
Merhaba gunaydın tekrardan nerden aldınız ne kadara aldınızesim de bana soruyo ne zaman alalım neye dıkkat edelim diye siz nelere dikkat ettiniz biraz fazla sordum ama k bkkmayınben de beşik ve arabasını aldım :)
uyku setine bayıldım rengi çok güzelmiş. N 11- galiba.. bunun fiyatı ne kadar? ben de istiyorum
Merhabalar hosgeldınnn bende yenıyım ama olsunGünaydın arkadaşlar bende geldim aranıza. 18 haftalık hamileyim. Kızımız olacak inşallah. Ben de şu sıralar ayrıntılı ultrason araştırmasındayım çokkkk pahalı
Gunaydın canumm BEn yılbası gecesınden berı hafıf hafıs hıssetmeye basladım hatta bişeyler yedıkten sonra ozellıkle değişik bir seyler oluyo muhtemelen bebişindir artıkGünaydın Kızlar ben pek bir şey almadım hatta almadım 1 adet zıbın fb Varbugin kasığımda karıncalanma var acaba bebiş hareketimi nedersiniz kilo Olarak 5 kiloyu geçti ama çok yemiyorum ki ben
Özele gidiyorum orada var ama çok pahalı 300 tl doğum gibiMerhabalar hosgeldınnn bende yenıyım ama olsun
özel hastaneye mı gıdıyosun oyleyse o hastanede olması gerekmez mı ben hıc arastırmadım ama dısarda da cekılıyo mu acaba
Bizimkine de daha randevuyu alırken 250 tl dedıler ama dogum 3 bın falan benım doktorum yıllardır orada oldugu ıcın sormadım ama genel olarak fıyatlar boyle galıba arkadasımÖzele gidiyorum orada var ama çok pahalı 300 tl doğum gibi
Bende ilk önce örgülerden başladım. Daha birşey almadım. Kilo da almadım almayangiller :)) zaten çok fazla birşey almayacağım doğumdan hemen sonra birsürü hediye geliyor hepsini giydirmiyorsun bile. İki takım penye bir tane de hastane çıkışı onu da parça parça alacağımGünaydın Kızlar ben pek bir şey almadım hatta almadım 1 adet zıbın fb Varbugin kasığımda karıncalanma var acaba bebiş hareketimi nedersiniz kilo Olarak 5 kiloyu geçti ama çok yemiyorum ki ben
Evet maalesefBizimkine de daha randevuyu alırken 250 tl dedıler ama dogum 3 bın falan benım doktorum yıllardır orada oldugu ıcın sormadım ama genel olarak fıyatlar boyle galıba arkadasımzaten bu bebek dogum hedıye esya ıslerı oyle bıseye donusus kı her sey para yıllardır bekledıgımız yavrularımıza kavuscaz dıye sevınırken
Hayırlı olsun saglıkla dogsun inş :)) aklınızda yok mu hiç isimAnladım, ben zaten aldım da şimdi fiyatını merak ettim sadece ))
beşik var, şifonyeri dolabı var, bebek arabası var, kiyafetleri alındı... odası hazır...
ama oğlumuza daha isim bulamadık
gunaydın canım yaaa benimde en çok sabırsızlandıığım sey bşeyler almaya baslamak odasını hazırlamak vs sıle neler dusunuyosunuz erken mı daha?
Günaydın arkadaşlar bende geldim aranıza. 18 haftalık hamileyim. Kızımız olacak inşallah. Ben de şu sıralar ayrıntılı ultrason araştırmasındayım çokkkk pahalı
İlk gebeliğimde beş ayda çıkmayan göbek şimdi maşallah aldı başını gidiyor :) ama hiç kilo almadım şükür.Nasılsınız kızlar gobişler büyümeye başladı :)
Erkek bebek anneleri oğlunuza isim bulabildiniz mi? Tüm anneler var mı güzel önerileri olan?
Dr kim ve nerede canımBen özel muayenehanesine gidiyorum canım.Biraz külfetli olcak ama doktorum çok iyi çok düşündüm araştırdım ama güvenemedim hiçbirine birde ben bayan doktor istedim iyiler hep dışarda ondan.Anlaşmalı hastanelerinden birinde doğum olcak oraya ödeme yapcaz 1,500 tl falan kendide alçak ne kadar bilmiyorum bu gidişte konuşcaz.muayene ücreti aylık 150 tl 15 günde bir gidiyoruz.ayda 1 ücret veriyoruz.Kontroller ücretsiz testleri kendi anlaşmalı lab.yapıyo kendi kan alıyo 2 li test ve 4 lü test 90 tl doktorundan memnunsan değiştirme
Biz dedemizin adını koyacağız Rüstem, yanına Ali ekledik
Rüstem Ali olacak oğlumuzun ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?