2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
gunaydın canım yaaa benimde en çok sabırsızlandıığım sey bşeyler almaya baslamak odasını hazırlamak vs sıle neler dusunuyosunuz erken mı daha?

Evet. Yorgan yorgan koruyucu çarşaf. Yan korumalar. İki de yastık kılıfı var. Yastık yok sadece nedense.

ben de beşik ve arabasını aldım :)
uyku setine bayıldım rengi çok güzelmiş. N 11- galiba.. bunun fiyatı ne kadar? ben de istiyorum
Merhaba gunaydın tekrardan nerden aldınız ne kadara aldınızesim de bana soruyo ne zaman alalım neye dıkkat edelim diye siz nelere dikkat ettiniz biraz fazla sordum ama k bkkmayın

Günaydın Kızlar ben pek bir şey almadım hatta almadım 1 adet zıbın fb Varbugin kasığımda karıncalanma var acaba bebiş hareketimi nedersiniz kilo Olarak 5 kiloyu geçti ama çok yemiyorum ki ben

Günaydın arkadaşlar bende geldim aranıza. 18 haftalık hamileyim. Kızımız olacak inşallah. Ben de şu sıralar ayrıntılı ultrason araştırmasındayım çokkkk pahalı
Merhabalar hosgeldınnn bende yenıyım ama olsun
özel hastaneye mı gıdıyosun oyleyse o hastanede olması gerekmez mı ben hıc arastırmadım ama dısarda da cekılıyo mu acaba

Günaydın Kızlar ben pek bir şey almadım hatta almadım 1 adet zıbın fb Varbugin kasığımda karıncalanma var acaba bebiş hareketimi nedersiniz kilo Olarak 5 kiloyu geçti ama çok yemiyorum ki ben
Gunaydın canumm BEn yılbası gecesınden berı hafıf hafıs hıssetmeye basladım hatta bişeyler yedıkten sonra ozellıkle değişik bir seyler oluyo muhtemelen bebişindir artık bnede ılk uc ayda 3 kılo kadar verdım ama suan 4 kıloya yakın almısım hayırlısı artık tansıyon seker falan cıkmsın da kılo verılır gerı

Özele gidiyorum orada var ama çok pahalı 300 tl doğum gibi
Bizimkine de daha randevuyu alırken 250 tl dedıler ama dogum 3 bın falan benım doktorum yıllardır orada oldugu ıcın sormadım ama genel olarak fıyatlar boyle galıba arkadasım zaten bu bebek dogum hedıye esya ıslerı oyle bıseye donusus kı her sey para yıllardır bekledıgımız yavrularımıza kavuscaz dıye sevınırken

Bende ilk önce örgülerden başladım. Daha birşey almadım. Kilo da almadım almayangiller :)) zaten çok fazla birşey almayacağım doğumdan hemen sonra birsürü hediye geliyor hepsini giydirmiyorsun bile. İki takım penye bir tane de hastane çıkışı onu da parça parça alacağım

Evet maalesef sen hangi ildesin hangi hastaneye gidiyosun

Ben bursadayım jimer dıye bı hastaneye gıdıyorum aslında cok begenmesemde kendı doktorum orda oldugu ıcın gidiyorum çunku bıraz gereksız pahalı sennn?

Anladım, ben zaten aldım da şimdi fiyatını merak ettim sadece ))
beşik var, şifonyeri dolabı var, bebek arabası var, kiyafetleri alındı... odası hazır...
ama oğlumuza daha isim bulamadık
Hayırlı olsun saglıkla dogsun inş :)) aklınızda yok mu hiç isim

gunaydın canım yaaa benimde en çok sabırsızlandıığım sey bşeyler almaya baslamak odasını hazırlamak vs sıle neler dusunuyosunuz erken mı daha?

oda için daha çok erken bence mobilya falan alacaksan onları araştırmaya falan başlayabilirsin. araba puset falan bunlar için yavaş yavaş alabilirsin. kıyafet için beğendikçe falan birşeyler alabilirsin. bence şöyle 30 lu haftalara gelelim kıyafet için o zaman en uygun zaman .büyük parçaları (araba beşik puset ...gibi)tek seferde almak zor olur onlara öncelik verebilirsin

Günaydın arkadaşlar bende geldim aranıza. 18 haftalık hamileyim. Kızımız olacak inşallah. Ben de şu sıralar ayrıntılı ultrason araştırmasındayım çokkkk pahalı

hoşgeldin aramıza sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. hangi şehirde oturoyırsun bilmiyorum ama istanbulda fiyatlar gerçekten yüksek. ama devlet hastaneleri ,eğitim araştırma hastaneleri de yapıyor detaylı ultrason onlara da bakabilirsin.

Merhaba güzel annelerr
Kan verdik bir de idrar tahlili yapılacak, sonuçlar yarın çıkacakmış.
Tetanoz aşısı için haftaya tekrar gideceğim..
Ayrıca ordan da oğlumuzu özledik, görmeye gittik.
Çok tatlı göbüş maşallah, hiç aklıma gelmedi bişey yemek aç karnına olduğum için bebiş çok hareket etmedi öncekine göre;
Ama elini ağzına götürdü sonra sırtını döndü, yüzünü döndü
10 gün sonra da detaylı ultrasonumuz var.
Her şey yolunda çok şükür..
Bi arkadaş AVENT biberon seti paylaşmıştı, abbymall internetten sipariş veriyorum şimdi

Dr kim ve nerede canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…