2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
aaaa ben o araba besık onlar bıraz pahalı dıye her ıhtımale karsı doguma dogru bakarım demıstım ama bı yandanda dedıgın dogru maddı olarak sımdıden taksıtlere baslamak lazım

aaaa ben o araba besık onlar bıraz pahalı dıye her ıhtımale karsı doguma dogru bakarım demıstım ama bı yandanda dedıgın dogru maddı olarak sımdıden taksıtlere baslamak lazım

Biz indirime girince dayanamadık aldık, bebek arabası ve oto koltuğu :)
Koltuk arabaya takılıp anneye dönük oluyor, ödemeleri doğuma kadar bitirelim de belki doğumda süprizler olursa ( ki olmaz inşallah) birikmiş paramız bulunsun

o zamn bende bakmaya baslasam ıyı olabılır artık sanırım oncesınde yasadıgım kayıptan dolayı bu urkeklıgım ama korkunun ecele faydası yok guzel dusunmek laım Allahın ıznıyle en rısklı donemlerımızı de atlattık ama neye bakıcam hıc bılmıyorum rahatlık mı hafıflık mı tabı maddıyat da onemli hangi sitelere bakıyosunuz peki

Erkek bebek anneleri oğlunuza isim bulabildiniz mi? Tüm anneler var mı güzel önerileri olan?
Cihangir, Atlas, Demir, Ceyhun, Kerem, Ayaz,Tuğra, Volkan, Batu, Ata bunlar beğendiğim erkek isimleri...

Gözde(ki kızıma koyacağım isim), simay, tuğçe, ela, ırmak, beren, belinay, belemir, zeynep bunlar da kız isimleri... herkese fikir olsun

benim de kızımın ismi son bi değişiklik olmazsa zehra olacak.

Son düzenleme:
ya inşallah bebikim dir Çok güzel hissetmek zaten kilom var ben bide kusmadm 63 ile başladım 68,3 sağlıklı olsun tabi ben veririm peşinde Koşarken normal doğum istiyorum böyle giderse zor sen maşallah vermişsin yabaşta iyisin

Yaman, Poyraz güzel ama içime sinmiyor tam olarak. of ne kadar zor ya
benımde içime çok sinen olmadı şimdiye kadar. poyraz ismni çok sevmıyorum kurtlar vadısını anısatıyor gibi.

Günaydın arkadaşlar bende geldim aranıza. 18 haftalık hamileyim. Kızımız olacak inşallah. Ben de şu sıralar ayrıntılı ultrason araştırmasındayım çokkkk pahalı
hangi sehırdesın

Erkek bebek anneleri oğlunuza isim bulabildiniz mi? Tüm anneler var mı güzel önerileri olan?
benım listem Göktuğ, Yaman, Ozan, Güney, Metehan(eledim dün), kaan (eşimin istediği tek isim), bunlar dışında şu ana kadar hoşlandığım olmadı...

Benim de rahim ters. Hamile kalmadan önce hamile kalmaya engel mi diye çok takıyordum şimdi 2 kişi birden duyunca şaşırdım
Hiçbişeye engel değil kuzum. Doğuma kadar dönüyormuş doğumdan sonrada eski haline dönüyormuş

Kızlar inşallah benim de oğlum olacak ben Çınar yada Ömer düşünüyorum size bir kaç tavsiye vereyim umarım beğendikleriniz çıkar içinden RENAS( anlamı yol bilen) KUZEY KAAN ALP SARP YİĞİT HASAN DORUK ARAS ÂGÂH POYRAZ RÜZGAR EFE EGE VS VS

Bizim de kulağına Ömer okunacak ama nüfusa tek isim yazılacak. Ömer'i nüfusa istemedi eşim. YEni modern isim istiyormuş. Ben de illa Ömer diye direttim :)

Merhaba gunaydın tekrardan nerden aldınız ne kadara aldınızesim de bana soruyo ne zaman alalım neye dıkkat edelim diye siz nelere dikkat ettiniz biraz fazla sordum ama k bkkmayın
Merhaba :)
Britax-Römer affinity alman yapımı bir marka.
Ben değil de eşim aylardır araştırıyor. Tekerleği dolma olacakmış bebeğin rahat etmesi için, kapanıp açılması kolay olacak, travel sistem olması da önemli ayrı ayrı para vermemek için..bir de tabi uzunömürlü olması da önemli. Alman yapımı olduğu için bu konuda içimiz rahat.
normalde fiyatı 2200-2400 arası bu arabanın ama biz indirimde 1700 tl-ye aldık. İnternetten sipariş verdik. Şu an o fiyatlar var mı bilemiyorum. Hepsiburada ve ya gittigidiyor galiba.
Jokerde 1700e oto koltuksuz satılıyor.

Eklentiler

• britax-romer-b-agile-4-travel-sistem-2-z.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar.bgn cok hafif lekelenmem oluyo korkuyorum doktoruma da.mesaj attim.ama bilmiyorum napmam lazim nolur bir sey olmasin

doktor cevap vermediyse lekenin fotosunu çek ve hemen doktora git. ultrasonla baksın. ayrıca kendini yorma ve ayaklarını yükseğe kaldırıp uzan.

Merhaba bilgilerinizi mesaj atarsanız listeye ekliyelim sizi de

Ben bilgilerimi atmıştım ama gözden kaçtı sanırım :)) ilk bebeğim olacak yaşım 33 beklenen dogum 15Mayıs dedi doktorum 66 kilo ile başladım şuan 64 kiloyum oğlum olacak ismi ömer aras :)

Ben bilgilerimi atmıştım ama gözden kaçtı sanırım :)) ilk bebeğim olacak yaşım 33 beklenen dogum 15Mayıs dedi doktorum 66 kilo ile başladım şuan 64 kiloyum oğlum olacak ismi ömer aras :)
Aldım şimdi canım etketleri kaçırabiliyorum kusuruma bakma olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…