- 28 Ocak 2015
- 273
- 189
- 53
aaaa ben o araba besık onlar bıraz pahalı dıye her ıhtımale karsı doguma dogru bakarım demıstım ama bı yandanda dedıgın dogru maddı olarak sımdıden taksıtlere baslamak lazımoda için daha çok erken bence mobilya falan alacaksan onları araştırmaya falan başlayabilirsin. araba puset falan bunlar için yavaş yavaş alabilirsin. kıyafet için beğendikçe falan birşeyler alabilirsin. bence şöyle 30 lu haftalara gelelim kıyafet için o zaman en uygun zaman .büyük parçaları (araba beşik puset ...gibi)tek seferde almak zor olur onlara öncelik verebilirsin
hoşgeldin aramıza sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. hangi şehirde oturoyırsun bilmiyorum ama istanbulda fiyatlar gerçekten yüksek. ama devlet hastaneleri ,eğitim araştırma hastaneleri de yapıyor detaylı ultrason onlara da bakabilirsin.
aaaa ben o araba besık onlar bıraz pahalı dıye her ıhtımale karsı doguma dogru bakarım demıstım ama bı yandanda dedıgın dogru maddı olarak sımdıden taksıtlere baslamak lazım
o zamn bende bakmaya baslasam ıyı olabılır artık sanırım oncesınde yasadıgım kayıptan dolayı bu urkeklıgım ama korkunun ecele faydası yok guzel dusunmek laım Allahın ıznıyle en rısklı donemlerımızı de atlattık
Biz indirime girince dayanamadık aldık, bebek arabası ve oto koltuğu :)
Koltuk arabaya takılıp anneye dönük oluyor, ödemeleri doğuma kadar bitirelim de belki doğumda süprizler olursa ( ki olmaz inşallah) birikmiş paramız bulunsun
Cihangir, Atlas, Demir, Ceyhun, Kerem, Ayaz,Tuğra, Volkan, Batu, Ata bunlar beğendiğim erkek isimleri...Erkek bebek anneleri oğlunuza isim bulabildiniz mi? Tüm anneler var mı güzel önerileri olan?
Cihangir, Atlas, Demir, Ceyhun, Kerem, Ayaz,Tuğra, Volkan, Batu, Ata bunlar beğendiğim erkek isimleri...
Gözde(ki kızıma koyacağım isim), simay, tuğçe, ela, ırmak, beren, belinay, belemir, zeynep bunlar da kız isimleri... herkese fikir olsun
ya inşallah bebikim dir Çok güzel hissetmek zaten kilom var ben bide kusmadm 63 ile başladım 68,3Gunaydın canumm BEn yılbası gecesınden berı hafıf hafıs hıssetmeye basladım hatta bişeyler yedıkten sonra ozellıkle değişik bir seyler oluyo muhtemelen bebişindir artıkbnede ılk uc ayda 3 kılo kadar verdım ama suan 4 kıloya yakın almısım hayırlısı artık tansıyon seker falan cıkmsın da kılo verılır gerı
benımde içime çok sinen olmadı şimdiye kadar. poyraz ismni çok sevmıyorum kurtlar vadısını anısatıyor gibi.Yaman, Poyraz güzel ama içime sinmiyor tam olarak. of ne kadar zor ya
hangi sehırdesınGünaydın arkadaşlar bende geldim aranıza. 18 haftalık hamileyim. Kızımız olacak inşallah. Ben de şu sıralar ayrıntılı ultrason araştırmasındayım çokkkk pahalı
benım listem Göktuğ, Yaman, Ozan, Güney, Metehan(eledim dün), kaan (eşimin istediği tek isim), bunlar dışında şu ana kadar hoşlandığım olmadı...Erkek bebek anneleri oğlunuza isim bulabildiniz mi? Tüm anneler var mı güzel önerileri olan?
Çok zayıf değilim kuzum aslında. 1,70 boyum var kilom 71 şuanYa ayniyiz halbusi ilk çocuğunmu bide zayıfmsn peki
Hiçbişeye engel değil kuzum. Doğuma kadar dönüyormuş doğumdan sonrada eski haline dönüyormuşBenim de rahim ters. Hamile kalmadan önce hamile kalmaya engel mi diye çok takıyordum şimdi 2 kişi birden duyunca şaşırdım
bana göre iyisin Ozaman benim boy yokÇok zayıf değilim kuzum aslında. 1,70 boyum var kilom 71 şuan
Merhaba bilgilerinizi mesaj atarsanız listeye ekliyelim sizi deMerhaba kızlar. ben de 16+2 haftalık hamileyim inşallah ben de haziran annesiyimBir dahaki ay ayrıntılı ultrason a gidecekmişiz giden var mı acaba nasıl bi şey merak ediyorum açıkçası
Erkek bebek anneleri oğlunuza isim bulabildiniz mi? Tüm anneler var mı güzel önerileri olan?
Merhaba :)Merhaba gunaydın tekrardan nerden aldınız ne kadara aldınızesim de bana soruyo ne zaman alalım neye dıkkat edelim diye siz nelere dikkat ettiniz biraz fazla sordum ama k bkkmayın
300 tl detaylı ultrason için çok değil ki... 500lerde şu an fiyat.Özele gidiyorum orada var ama çok pahalı 300 tl doğum gibi
Kizlar.bgn cok hafif lekelenmem oluyo korkuyorum doktoruma da.mesaj attim.ama bilmiyorum napmam lazimnolur bir sey olmasin
Merhaba bilgilerinizi mesaj atarsanız listeye ekliyelim sizi de
Aldım şimdi canım etketleri kaçırabiliyorum kusuruma bakma olur mu?Ben bilgilerimi atmıştım ama gözden kaçtı sanırım :)) ilk bebeğim olacak yaşım 33 beklenen dogum 15Mayıs dedi doktorum 66 kilo ile başladım şuan 64 kiloyum oğlum olacak ismi ömer aras :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?