2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizim de kulağına Ömer okunacak ama nüfusa tek isim yazılacak. Ömer'i nüfusa istemedi eşim. YEni modern isim istiyormuş. Ben de illa Ömer diye direttim :)

Ömer çok güzel bi isim aslında bende hiç düşünmemiştim ama benim küçük bi yeğenim var 5 yaşında teyze ömer olsun diyince bizde karar verdik ömer aras olarak alıştık ve cok sevdik :)

Biz de oglusumuza isim ariyoruz kizlar, öyle zor ki. Ben türküm esim yari alman-yari fransiz. Almanya'da yasiyoruz. 3 ülkede de kolay söylenebilecek, uzun olmayan bir isim ariyoruz cok zor

Bu arada evde bebisin kalp atislarini dinlemek icin bi alet siparis etmistim dün geldi, babamizla dinledik, öyle güzeldi ki...

Çok enteresan :) ben de azeriyim, ruslarını içinde büyüdüm, eşim türk. Bizde türklerle azerilerde aynı kelime farklı anlamlara geliyor. bizim bir de o sorunumuz var. İki ülkede de kolay söylenebilecek isim arıyoruz daha bulamadık. Çok yabancı kaçmadan, yarı yabancı isim de koyabiliriz ama bulamıyoruz ki.. isim önerileriniz olursa benimle de paylaşır mısın?
Bu arada siz bir birinizle ingilizce mi konuşuyorsunuz almanca mı? Yani çocuğunuz 2 ve ya 3 dil bilecek bizim de çocuk azerice rusca türkce ingilizce bilecek :)

kızlar maşallah ne kadar hızlısınız. Ben bebeği öğrendikten sonra çöp bile almadım
ilk bebek istediğimiz zamanlar bir tulumla çorap almıştım,bir tek onlar var. Hatta eşime hamilelik haberimi de onlarla vermiştim.
Nedense cinsiyet belli olmadan birşey almak gelmiyor içimden

İsim konusunda da aynı şekildeyiz şimdilik aklımızdakiler kız olursa; Zeynep,Zehra,Betül,Gülsüm,Ayşegül,Yasemin erkek olursa Ömer,Akif , Ömer Nazif,Bekir,Alperen,Metehan (eşim çok istiyor ama ben ısınamadım bir türlü)

Canim senin de oglandi degil mi yanilmiyorsam, ne güzel birbirimizle paylasalim fikirler oldukca:)
Biz esimle ilk tanistigimiz zamanlar ingilizce konustuk 1,5 yil kadar, ben Almanya'ya ilk geldigimde almancam cok azdi. Ama yillardir sadece almanca konusuyoruz. Kismetse oglumla ben türkce, esim fransizca konusacagiz. Kreste okulda zaten almanca ögrenir, biz konusurken de duyacak yabancilik cekmez. E ingilizce de güzel ögreniyorlar okulda burada. Insallah 4 dil bilecek benim yavrum da, cok seviniyorum :)

Evet oğlumuz olacak :))
süper yaa ben çok seviyorum böyle enteresan şeyleri. Almanca fransızca ingilizce türkçe valla süper ötesi
benim bi arkadaşım da almanyaya gelin gitti. çok yeni. hannover'de yaşıyor
isim konusu gerçekten sıkıntı. Bulursak paylaşalım bir birimizle

Ben aslinda okulla geldim Almanya'ya, üniversite son senemde degisme programiyla, güya 10 ay kalacaktim :)) Kismet, geldikten 2 hafta sonra esimle tanistik, ben mezun oldum, ikinci üniversiteye basladim, calismaya basladim, esim zaten burada dogmus, derken yuvamiz buraya kuruldu. Türkiye'ye de gidip geliyoruz tabii sik sik benim tüm ailem orada. Allah hepimizi bebisleriyle mutlu etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…