Bizim de kulağına Ömer okunacak ama nüfusa tek isim yazılacak. Ömer'i nüfusa istemedi eşim. YEni modern isim istiyormuş. Ben de illa Ömer diye direttim :)
Aldım şimdi canım etketleri kaçırabiliyorum kusuruma bakma olur mu?
Çok enteresan :) ben de azeriyim, ruslarını içinde büyüdüm, eşim türk. Bizde türklerle azerilerde aynı kelime farklı anlamlara geliyor. bizim bir de o sorunumuz var. İki ülkede de kolay söylenebilecek isim arıyoruz daha bulamadık. Çok yabancı kaçmadan, yarı yabancı isim de koyabiliriz ama bulamıyoruz ki.. isim önerileriniz olursa benimle de paylaşır mısın?Biz de oglusumuza isim ariyoruz kizlar, öyle zor ki. Ben türküm esim yari alman-yari fransiz. Almanya'da yasiyoruz. 3 ülkede de kolay söylenebilecek, uzun olmayan bir isim ariyoruz cok zor
Bu arada evde bebisin kalp atislarini dinlemek icin bi alet siparis etmistim dün geldi, babamizla dinledik, öyle güzeldi ki...
Antalyadayım canım ben. Güray Ünlü Doktorumun adı Google yaz bak çıkar çok tatlı doktorumDr kim ve nerede canım
Canim senin de oglandi degil mi yanilmiyorsam, ne güzel birbirimizle paylasalim fikirler oldukca:)Çok enteresan :) ben de azeriyim, ruslarını içinde büyüdüm, eşim türk. Bizde türklerle azerilerde aynı kelime farklı anlamlara geliyor. bizim bir de o sorunumuz var. İki ülkede de kolay söylenebilecek isim arıyoruz daha bulamadık. Çok yabancı kaçmadan, yarı yabancı isim de koyabiliriz ama bulamıyoruz ki.. isim önerileriniz olursa benimle de paylaşır mısın?
Bu arada siz bir birinizle ingilizce mi konuşuyorsunuz almanca mı? Yani çocuğunuz 2 ve ya 3 dil bilecek bizim de çocuk azerice rusca türkce ingilizce bilecek :)
Kizimiz olsaydi Ekin istiyordum, ismiyle yasasin cok güzelKızlar alışveriş için hazırlıklara da başladık ama isim konusu çok sıkıntı sanırım. Herkes isim önerilerilerini yazsın ya fikir olsun..
Ben hamilellik öncesi karar vermiştim
EKİN GELİYOR
Teşekkür ederiz canımKizimiz olsaydi Ekin istiyordum, ismiyle yasasin cok güzel
Evet oğlumuz olacak :))Canim senin de oglandi degil mi yanilmiyorsam, ne güzel birbirimizle paylasalim fikirler oldukca:)
Biz esimle ilk tanistigimiz zamanlar ingilizce konustuk 1,5 yil kadar, ben Almanya'ya ilk geldigimde almancam cok azdi. Ama yillardir sadece almanca konusuyoruz. Kismetse oglumla ben türkce, esim fransizca konusacagiz. Kreste okulda zaten almanca ögrenir, biz konusurken de duyacak yabancilik cekmez. E ingilizce de güzel ögreniyorlar okulda burada. Insallah 4 dil bilecek benim yavrum da, cok seviniyorum :)
benimki henüz belli değil canım@intherain
@tencerekapakmisali
@Ela2411
@arsinli
@Zeynephkn
@jasminetea
@aysedeniz06
@sevdanehri54
@er_sev
@meltemsmh
@rebelliousxx
@izel2508
@yasemin2014
@nilege
@zeyden
@Rba8992
@baldudakk
@esratartan
@zehrayalcin87
@Kokunhuzur_2014
@Penolophe
@Kbrtzcn
@duygu_su85
@Hamilebiranne
@fatmurcan
Güzel anneler belki yazdınız ben atladım ama rica etsem bana bebişlerinizin cinsiyetini yazabilir misiniz?
Ben aslinda okulla geldim Almanya'ya, üniversite son senemde degisme programiyla, güya 10 ay kalacaktim :)) Kismet, geldikten 2 hafta sonra esimle tanistik, ben mezun oldum, ikinci üniversiteye basladim, calismaya basladim, esim zaten burada dogmus, derken yuvamiz buraya kuruldu. Türkiye'ye de gidip geliyoruz tabii sik sik benim tüm ailem orada. Allah hepimizi bebisleriyle mutlu etsin :)Evet oğlumuz olacak :))
süper yaa ben çok seviyorum böyle enteresan şeyleri. Almanca fransızca ingilizce türkçe valla süper ötesi
benim bi arkadaşım da almanyaya gelin gitti. çok yeni. hannover'de yaşıyor
isim konusu gerçekten sıkıntı. Bulursak paylaşalım bir birimizle
16 hafta olmuş seninde artık bellidirbenimki henüz belli değil canım
19 ocak da inşallah. En son ki randevumda gözükmemişti,bende acele edip arada başka biryere gitmek istemedim. 2 haftacık daha bekleyeceğiz napalım16 hafta olmuş seninde artık bellidir
Ne zaman doktora gideceksin ?
Merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?