2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
benım eşim ve erk kardesımde Metehan demişlerdi ama söylenişi zor ağır bir isim...

ekin ismini çok seviyorum.
ama hem kıza hem erkeğe koyuyorlar

evet duymuştum bunu.
bebek senle hangı dili konuşursan ona alışıyor. bebiş çok şanslı

Benim adımı da yazar misin 23 yaşımdayım ilk çocuk kızımız olacak nasipse. Adi belli değil.Kilom 68di şimdi 61

Canım yazmıştım ama yine yazayım erkek bebeğim :)

Benim kızım olacak. Ama oğlum olsaydı adı * ömer * olacaktı. Çok ama çok hoşuma giden bir isim.

Canım benim kızım olacak inşallah. 62.5 ile hamile kaldım şimdi 64 kiloyum.1.5 kilo almış görünüyorum. İsmi Elif ya da Beyza olacak. Netleşince yazarım özelden.

Ben yazmıştım kuzum çok oldu. Erkek benimki :) Kilom da 60.

Kızlar herkes aklındaki beğendiği isimleri yazarsa bizede fikir olur ne dersiniz:)benim aklımdaki isim ömer asaf ama eşim alparslan için çok ısrar ediyor ama ben daha ısınamadım alparslana biraz Zor bir isim

Kızlar siz bu avm lerdeki güvenlik kapılarından geçiyormusunuz. Araştırdım bir zararı yok deniliyor doktorumda öyle diyor. bende günde 2 kere geçmek zorunda kalıyorum. Siz nasıl davranıyorsunuz.

Kızlar siz bu avm lerdeki güvenlik kapılarından geçiyormusunuz. Araştırdım bir zararı yok deniliyor doktorumda öyle diyor. bende günde 2 kere geçmek zorunda kalıyorum. Siz nasıl davranıyorsunuz.
ben geçmiyorum çantamı ve telefonumu bırakıyorum kendim diğer taraftan geçiyorum. Ben zararı var diye biliyorum x ray cihazlarının.

Canım bugün 17.30da gidicem bir görcem Doğum nasıl olacak hangi hastaneyle anlaşması var bi sorayım muayenehane ücreti 100 dedi aylık hastanede 82 veriyorduk hastanedede kontroller ücretsizdi...Doğum ücretlerinin hastaneden çok bir farkı yok dedi hepsini konuşacam sormam gereken ne varsa soracam bakalım insallah değiştirmeme gerek kalmaz

ben ayda bir geçmeme rağmen gecmıyorum
Kızlar

Elif & Beyza

Elif benim, Beyza eşimin isteği. İkisinden biri olacak kızımın adı. Sizce hangisi olsun

kesınlıkle beyza

Kızlar herkes aklındaki beğendiği isimleri yazarsa bizede fikir olur ne dersiniz:)benim aklımdaki isim ömer asaf ama eşim alparslan için çok ısrar ediyor ama ben daha ısınamadım alparslana biraz Zor bir isim
bence ömer Asaf çok güzel ve inş ömer Asaf olur

Ben avm ye gittiğimde geçiyorum. Havalimanı riskli diye biliyorum. Avm için zararsız deniliyor

Komsumuzun kızının adı elif beyza. Çok da güzel yakışıyor iki isim. Ben hep elif Beyza diye sesleniyorum ona

Beyza isim çok hoş bence :)

ben ayda bir geçmeme rağmen gecmıyorum

kesınlıkle beyza

Kızlar tşk lerrrrrrr...

İki anneme de sordum onlarda ikisi de güzel ikisini de koy nolcak dediler. Aslında kuzenim Teyzem kardeşim de Elif Beyza olsun daha güzel dediler. Ama ben iki isim konusunda çekimser kaldım. Hayırlısı artık. İki isim olmazsa Beyza olur adı prensesimin

e-bebek, babymall, civilim,.. benim bildiğim bu kadar ama n11 veya onun gibi sitelerde de var cnm
Bak araştır liste yap sonra mağazada git bak içine sinen neyse alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…