benım eşim ve erk kardesımde Metehan demişlerdi ama söylenişi zor ağır bir isim...kızlar maşallah ne kadar hızlısınız. Ben bebeği öğrendikten sonra çöp bile almadım
ilk bebek istediğimiz zamanlar bir tulumla çorap almıştım,bir tek onlar var. Hatta eşime hamilelik haberimi de onlarla vermiştim.
Nedense cinsiyet belli olmadan birşey almak gelmiyor içimden
İsim konusunda da aynı şekildeyiz şimdilik aklımızdakiler kız olursa; Zeynep,Zehra,Betül,Gülsüm,Ayşegül,Yasemin erkek olursa Ömer,Akif , Ömer Nazif,Bekir,Alperen,Metehan (eşim çok istiyor ama ben ısınamadım bir türlü)
ekin ismini çok seviyorum.Kızlar alışveriş için hazırlıklara da başladık ama isim konusu çok sıkıntı sanırım. Herkes isim önerilerilerini yazsın ya fikir olsun..
Ben hamilellik öncesi karar vermiştim
EKİN GELİYOR
evet duymuştum bunu.Canim senin de oglandi degil mi yanilmiyorsam, ne güzel birbirimizle paylasalim fikirler oldukca:)
Biz esimle ilk tanistigimiz zamanlar ingilizce konustuk 1,5 yil kadar, ben Almanya'ya ilk geldigimde almancam cok azdi. Ama yillardir sadece almanca konusuyoruz. Kismetse oglumla ben türkce, esim fransizca konusacagiz. Kreste okulda zaten almanca ögrenir, biz konusurken de duyacak yabancilik cekmez. E ingilizce de güzel ögreniyorlar okulda burada. Insallah 4 dil bilecek benim yavrum da, cok seviniyorum :)
Benim adımı da yazar misin@intherain
@tencerekapakmisali
@Ela2411
@arsinli
@Zeynephkn
@jasminetea
@aysedeniz06
@sevdanehri54
@er_sev
@meltemsmh
@rebelliousxx
@izel2508
@yasemin2014
@nilege
@zeyden
@Rba8992
@baldudakk
@esratartan
@zehrayalcin87
@Kokunhuzur_2014
@Penolophe
@Kbrtzcn
@duygu_su85
@Hamilebiranne
@fatmurcan
Güzel anneler belki yazdınız ben atladım ama rica etsem bana bebişlerinizin cinsiyetini yazabilir misiniz?
Canım yazmıştım ama yine yazayım erkek bebeğim :)@intherain
@tencerekapakmisali
@Ela2411
@arsinli
@Zeynephkn
@jasminetea
@aysedeniz06
@sevdanehri54
@er_sev
@meltemsmh
@rebelliousxx
@izel2508
@yasemin2014
@nilege
@zeyden
@Rba8992
@baldudakk
@esratartan
@zehrayalcin87
@Kokunhuzur_2014
@Penolophe
@Kbrtzcn
@duygu_su85
@Hamilebiranne
@fatmurcan
Güzel anneler belki yazdınız ben atladım ama rica etsem bana bebişlerinizin cinsiyetini yazabilir misiniz?
Benim kızım olacak. Ama oğlum olsaydı adı * ömer * olacaktı. Çok ama çok hoşuma giden bir isim.Kızlar inşallah benim de oğlum olacak ben Çınar yada Ömer düşünüyorum size bir kaç tavsiye vereyim umarım beğendikleriniz çıkar içinden RENAS( anlamı yol bilen) KUZEY KAAN ALP SARP YİĞİT HASAN DORUK ARAS ÂGÂH POYRAZ RÜZGAR EFE EGE VS VS
Canım benim kızım olacak inşallah. 62.5 ile hamile kaldım şimdi 64 kiloyum.1.5 kilo almış görünüyorum. İsmi Elif ya da Beyza olacak. Netleşince yazarım özelden.@intherain
@tencerekapakmisali
@Ela2411
@arsinli
@Zeynephkn
@jasminetea
@aysedeniz06
@sevdanehri54
@er_sev
@meltemsmh
@rebelliousxx
@izel2508
@yasemin2014
@nilege
@zeyden
@Rba8992
@baldudakk
@esratartan
@zehrayalcin87
@Kokunhuzur_2014
@Penolophe
@Kbrtzcn
@duygu_su85
@Hamilebiranne
@fatmurcan
@intherain
@tencerekapakmisali
@Ela2411
@arsinli
@Zeynephkn
@jasminetea
@aysedeniz06
@sevdanehri54
@er_sev
@meltemsmh
@rebelliousxx
@izel2508
@yasemin2014
@nilege
@zeyden
@Rba8992
@baldudakk
@esratartan
@zehrayalcin87
@Kokunhuzur_2014
@Penolophe
@Kbrtzcn
@duygu_su85
@Hamilebiranne
@fatmurcan
Ben ömer asaf istedim elim alparslan konusunda çok ısrarcı yani daha karar veremedik ama eşim çok istekli alparslan olabilir :)Erkek bebek anneleri oğlunuza isim bulabildiniz mi? Tüm anneler var mı güzel önerileri olan?
ben geçmiyorum çantamı ve telefonumu bırakıyorum kendim diğer taraftan geçiyorum. Ben zararı var diye biliyorum x ray cihazlarının.Kızlar siz bu avm lerdeki güvenlik kapılarından geçiyormusunuz. Araştırdım bir zararı yok deniliyor doktorumda öyle diyor. bende günde 2 kere geçmek zorunda kalıyorum. Siz nasıl davranıyorsunuz.
Komsumuzun kızının adı elif beyza. Çok da güzel yakışıyor iki isim. Ben hep elif Beyza diye sesleniyorum onaKızlar
Elif & Beyza
Elif benim, Beyza eşimin isteği. İkisinden biri olacak kızımın adı. Sizce hangisi olsun
Canım bugün 17.30da gidicem bir görcem Doğum nasıl olacak hangi hastaneyle anlaşması var bi sorayım muayenehane ücreti 100 dedi aylık hastanede 82 veriyorduk hastanedede kontroller ücretsizdi...Doğum ücretlerinin hastaneden çok bir farkı yok dedi hepsini konuşacam sormam gereken ne varsa soracam bakalım insallah değiştirmeme gerek kalmazHastanenin avantajı doktora ayrı hastaneye ayrı para vermiyosun canım ama şuda var dışardan gelince daha düşük oluyo hastane doğum ücreti mesela memorial hastanenin doktorunda doğum yaparsan 2016 için 3200 tl dışardan doktorla gelirsen 1900 tl alıyodu doktorda 1000 alsa 2900 tl tabi bu memorial için diğer hastaneler daha düşüktür.muayenehanede özel ilgi sıra yok ultrasonun başında dakikalarca konuşuyoruz odasında ayrı konuşuyoruz.anlatıyo kilonla beslenmenle herşeyinle ilgili süper ben Allahın izniyle sıkıp devam etcem doktoruma sende doktorun iyiyse devam et
Beyza isim çok hoş bence :)Kızlar
Elif & Beyza
Elif benim, Beyza eşimin isteği. İkisinden biri olacak kızımın adı. Sizce hangisi olsun
ben ayda bir geçmeme rağmen gecmıyorumKızlar siz bu avm lerdeki güvenlik kapılarından geçiyormusunuz. Araştırdım bir zararı yok deniliyor doktorumda öyle diyor. bende günde 2 kere geçmek zorunda kalıyorum. Siz nasıl davranıyorsunuz.
kesınlıkle beyzaKızlar
Elif & Beyza
Kızlar
Elif & Beyza
bence ömer Asaf çok güzel ve inş ömer Asaf olurKızlar herkes aklındaki beğendiği isimleri yazarsa bizede fikir olur ne dersiniz:)benim aklımdaki isim ömer asaf ama eşim alparslan için çok ısrar ediyor ama ben daha ısınamadım alparslana biraz Zor bir isim
Ben avm ye gittiğimde geçiyorum. Havalimanı riskli diye biliyorum. Avm için zararsız deniliyorKızlar siz bu avm lerdeki güvenlik kapılarından geçiyormusunuz. Araştırdım bir zararı yok deniliyor doktorumda öyle diyor. bende günde 2 kere geçmek zorunda kalıyorum. Siz nasıl davranıyorsunuz.
Komsumuzun kızının adı elif beyza. Çok da güzel yakışıyor iki isim. Ben hep elif Beyza diye sesleniyorum ona
Beyza isim çok hoş bence :)
ben ayda bir geçmeme rağmen gecmıyorum
kesınlıkle beyza
Kızlar tşk lerrrrrrr...Beyzaaaaa
e-bebek, babymall, civilim,.. benim bildiğim bu kadar ama n11 veya onun gibi sitelerde de var cnmo zamn bende bakmaya baslasam ıyı olabılır artık sanırım oncesınde yasadıgım kayıptan dolayı bu urkeklıgım ama korkunun ecele faydası yok guzel dusunmek laım Allahın ıznıyle en rısklı donemlerımızı de atlattıkama neye bakıcam hıc bılmıyorum rahatlık mı hafıflık mı tabı maddıyat da onemli hangi sitelere bakıyosunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?