2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben geçmiyorum çantamı ve telefonumu bırakıyorum kendim diğer taraftan geçiyorum. Ben zararı var diye biliyorum x ray cihazlarının.
Xray cihazları tehlikeliymiş benim bahsettiğim kapılar manyetik alan kullanarak çalışıyormuş. Hatta buzdolabının mıknatıs kısmında dahi bu kapılardan çok manyetik alan yayıyorlarmış.

Xray cihazları tehlikeliymiş benim bahsettiğim kapılar manyetik alan kullanarak çalışıyormuş. Hatta buzdolabının mıknatıs kısmında dahi bu kapılardan çok manyetik alan yayıyorlarmış.
ay yok o kapılardan geçiyorum ben de, iş yerimin kapıları öyle :) geçmezsem camdan atlamam gerekecek hiç duymadım şu ana kadar öyle kapıların zararını... o-hooo ona bakarsak soluduğumuz havada bile zararlı enfeksiyonlar var. Bence bu kadar detaylara takılmamak gerekiyor :)

Canım sana Semih ismini önerebilirim eşimle ben yurtdışında iken ya da iş toplantılarında ilken hiç zorlanmıyoruz. söyleyebiliyorlar çok rahat

Selam Can'ım , gözün aydın, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende de var, gerçekten çok güzel ya ve arada aklıma takıdığında merak ettiğimde dinliyorum içime su serpiliyor.

O onurumbenim bizim doktor %80 kız dedi ama tam bizim minik göstermediği için net konuşmak istemiyor. Beklemedeyim hala :)

İnşaallah değiştirmezsin canım doktor çok önemli.Doktora ayrı hastaneye ayrı para vermektense bebeğin masraflarını karşılarım o paralarla diye düşünmüştüm başta ama doktorum çok iyi benimde ayın 20 sinde kontrolüm o zaman sorcam kendi ne kadar alcak hastane ne kadar hangi hastaneler anlaşmalı.Hayırlısı artık Allah güç kuvvet versin altından kalkalım.

Son düzenleme:
Erkek bebek anneleri oğlunuza isim bulabildiniz mi? Tüm anneler var mı güzel önerileri olan?

Ömer çok güzel bi isim aslında bende hiç düşünmemiştim ama benim küçük bi yeğenim var 5 yaşında teyze ömer olsun diyince bizde karar verdik ömer aras olarak alıştık ve cok sevdik :)

Benim kızım olacak. Ama oğlum olsaydı adı * ömer * olacaktı. Çok ama çok hoşuma giden bir isim.

Ben ilk bebeğin ismini eşim koysun istedim. Ama ben koysaydim Ömer olurdu..

Ah bu aşk insana neler yaptırıyor. Kimi gider Almanya'ya kimisi de Van'a

Kızlar

Elif & Beyza

Elif benim, Beyza eşimin isteği. İkisinden biri olacak kızımın adı. Sizce hangisi olsun

bence ömer Asaf çok güzel ve inş ömer Asaf olur

Beyza on numara..

Ben avm ye gittiğimde geçiyorum. Havalimanı riskli diye biliyorum. Avm için zararsız deniliyor

Aslında buzdolabinda bile daha çok var. Hele ki bir uçak yolculuğu ile onların kat kat fazlasını alıyoruz. Ben yine de ne avmden ne de havaalanından geçiyorum. Israr ederlerse geçmem olur biter. Sabiha Gökçen de bi sorun yaşamadım mesela..

allah kızını sağlıkla kucağına aldırsın inşallah . içini ferah tut allahın izniyle herşey güzel olacak.

Amin Can'ım inşallah,sağolasın.

Ben daha hiçbir şey almadım bebeğime de kendime de ağır mı hareket ediyorum acaba

Ben ilk gebeliğimde 7.aydan sonra birşeyler almaya başlamıştım ama şimdi ne görsem almak istiyorum ama daha erken diye hep kendimi frenliyorum
.

Canım sana Semih ismini önerebilirim eşimle ben yurtdışında iken ya da iş toplantılarında ilken hiç zorlanmıyoruz. söyleyebiliyorlar çok rahat
Canim Semih güzel isim ama ailede var maalesef :)) Aklina gelirse yine önerilere acigim, tesekkürler :)

Cok dogru söyledin canim, ask insana neler yaptiriyor. Beni bambaska bir ülkeye getirdi, bazen annem yanima gelir Türkiye'den kendi kendimize güleriz biz burada napiyoruz simdi diye :))

Cok dogru söyledin canim, ask insana neler yaptiriyor. Beni bambaska bir ülkeye getirdi, bazen annem yanima gelir Türkiye'den kendi kendimize güleriz biz burada napiyoruz simdi diye :))

Ülkemi çok seviyorum ama nerdeyse hergün kötü bir olaya uyanıyoruz. Bebeğimi düşününce o kadar üzülüyorum ki böyle bir ülkede bebek olmak, çocuk olmak hatta genç bir birey olmak ne kadar zor olacak onun için. Bende ki bu ruh halini düşün ve eğer huzurlu bir ortamsa mutlu ol :)

Eşim yabancı olsa ve oğlum olacak olsa adı Leo ya da Leon olsun isterdim sanırım

canım bizim aldığımız kilo doğrudan bebek gelişimde etkili değil
tabi çok düşük kilolar olmadıkça
9 kg alıp 4 kg bebek doğuran arkadaş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…