Xray cihazları tehlikeliymiş benim bahsettiğim kapılar manyetik alan kullanarak çalışıyormuş. Hatta buzdolabının mıknatıs kısmında dahi bu kapılardan çok manyetik alan yayıyorlarmış.ben geçmiyorum çantamı ve telefonumu bırakıyorum kendim diğer taraftan geçiyorum. Ben zararı var diye biliyorum x ray cihazlarının.
ay yok o kapılardan geçiyorum ben de, iş yerimin kapıları öyle :) geçmezsem camdan atlamam gerekecekXray cihazları tehlikeliymiş benim bahsettiğim kapılar manyetik alan kullanarak çalışıyormuş. Hatta buzdolabının mıknatıs kısmında dahi bu kapılardan çok manyetik alan yayıyorlarmış.
Canım sana Semih ismini önerebilirim eşimle ben yurtdışında iken ya da iş toplantılarında ilken hiç zorlanmıyoruz. söyleyebiliyorlar çok rahatBiz de oglusumuza isim ariyoruz kizlar, öyle zor ki. Ben türküm esim yari alman-yari fransiz. Almanya'da yasiyoruz. 3 ülkede de kolay söylenebilecek, uzun olmayan bir isim ariyoruz cok zor
Bu arada evde bebisin kalp atislarini dinlemek icin bi alet siparis etmistim dün geldi, babamizla dinledik, öyle güzeldi ki...
Günaydın güzel anneler
Benimde bir oğlum olacak İnşaAllah ilk çocuğum.
15+2 olduk haftamız göre uyumluyuz çok şükür
Rabbim herkese nasip etsin İnşaAllah..
Benim tek sıkıntım arada pembe ve kahverengi akıntı lekelemem var.dün doktorumuz baktı iyice eşindede rahim uzunluğundada bir sıkıntı yok büyüyen bebisten yerlesmesinden dedi.
Araştırdım damarlar falan çatlıyormus bi haftalar normalmis içim rahatladı çok şükür
Biz de oglusumuza isim ariyoruz kizlar, öyle zor ki. Ben türküm esim yari alman-yari fransiz. Almanya'da yasiyoruz. 3 ülkede de kolay söylenebilecek, uzun olmayan bir isim ariyoruz cok zor
Bu arada evde bebisin kalp atislarini dinlemek icin bi alet siparis etmistim dün geldi, babamizla dinledik, öyle güzeldi ki...
@intherain
@tencerekapakmisali
@Ela2411
@arsinli
@Zeynephkn
@jasminetea
@aysedeniz06
@sevdanehri54
@er_sev
@meltemsmh
@rebelliousxx
@izel2508
@yasemin2014
@nilege
@zeyden
@Rba8992
@baldudakk
@esratartan
@zehrayalcin87
@Kokunhuzur_2014
@Penolophe
@Kbrtzcn
@duygu_su85
@Hamilebiranne
@fatmurcan
Güzel anneler belki yazdınız ben atladım ama rica etsem bana bebişlerinizin cinsiyetini yazabilir misiniz?
İnşaallah değiştirmezsin canım doktor çok önemli.Doktora ayrı hastaneye ayrı para vermektense bebeğin masraflarını karşılarım o paralarla diye düşünmüştüm başta ama doktorum çok iyi benimde ayın 20 sinde kontrolüm o zaman sorcam kendi ne kadar alcak hastane ne kadar hangi hastaneler anlaşmalı.Hayırlısı artık Allah güç kuvvet versin altından kalkalım.Canım bugün 17.30da gidicem bir görcem Doğum nasıl olacak hangi hastaneyle anlaşması var bi sorayım muayenehane ücreti 100 dedi aylık hastanede 82 veriyorduk hastanedede kontroller ücretsizdi...Doğum ücretlerinin hastaneden çok bir farkı yok dedi hepsini konuşacam sormam gereken ne varsa soracam bakalım insallah değiştirmeme gerek kalmaz
Erkek bebek anneleri oğlunuza isim bulabildiniz mi? Tüm anneler var mı güzel önerileri olan?
Ömer çok güzel bi isim aslında bende hiç düşünmemiştim ama benim küçük bi yeğenim var 5 yaşında teyze ömer olsun diyince bizde karar verdik ömer aras olarak alıştık ve cok sevdik :)
Benim kızım olacak. Ama oğlum olsaydı adı * ömer * olacaktı. Çok ama çok hoşuma giden bir isim.
Ben aslinda okulla geldim Almanya'ya, üniversite son senemde degisme programiyla, güya 10 ay kalacaktim :)) Kismet, geldikten 2 hafta sonra esimle tanistik, ben mezun oldum, ikinci üniversiteye basladim, calismaya basladim, esim zaten burada dogmus, derken yuvamiz buraya kuruldu. Türkiye'ye de gidip geliyoruz tabii sik sik benim tüm ailem orada. Allah hepimizi bebisleriyle mutlu etsin :)
Kızlar
Elif & Beyza
Elif benim, Beyza eşimin isteği. İkisinden biri olacak kızımın adı. Sizce hangisi olsun
bence ömer Asaf çok güzel ve inş ömer Asaf olur
Beyza on numara..
Ben avm ye gittiğimde geçiyorum. Havalimanı riskli diye biliyorum. Avm için zararsız deniliyor
7 kilo mu verdinBenim adımı da yazar misin23 yaşımdayım ilk çocuk kızımız olacak nasipse. Adi belli değil.Kilom 68di şimdi 61
allah kızını sağlıkla kucağına aldırsın inşallah . içini ferah tut allahın izniyle herşey güzel olacak.
Ben daha hiçbir şey almadım bebeğime de kendime de ağır mı hareket ediyorum acaba
Canim Semih güzel isim ama ailede var maalesef :)) Aklina gelirse yine önerilere acigim, tesekkürler :)Canım sana Semih ismini önerebilirim eşimle ben yurtdışında iken ya da iş toplantılarında ilken hiç zorlanmıyoruz. söyleyebiliyorlar çok rahat
Aynen canim, orada durmasi bu bile rahatlatiyor, biliyorum ki daraldigim an oglumun kalbini dinleyebilirim :)Bende de var, gerçekten çok güzel ya ve arada aklıma takıdığında merak ettiğimde dinliyorum içime su serpiliyor.
Cok dogru söyledin canim, ask insana neler yaptiriyor. Beni bambaska bir ülkeye getirdi, bazen annem yanima gelir Türkiye'den kendi kendimize güleriz biz burada napiyoruz simdi diye :))Ben ilk bebeğin ismini eşim koysun istedim. Ama ben koysaydim Ömer olurdu..
Ah bu aşk insana neler yaptırıyor. Kimi gider Almanya'ya kimisi de Van'a
Aslında buzdolabinda bile daha çok var. Hele ki bir uçak yolculuğu ile onların kat kat fazlasını alıyoruz. Ben yine de ne avmden ne de havaalanından geçiyorum. Israr ederlerse geçmem olur biter. Sabiha Gökçen de bi sorun yaşamadım mesela..
Cok dogru söyledin canim, ask insana neler yaptiriyor. Beni bambaska bir ülkeye getirdi, bazen annem yanima gelir Türkiye'den kendi kendimize güleriz biz burada napiyoruz simdi diye :))
Eşim yabancı olsa ve oğlum olacak olsa adı Leo ya da Leon olsun isterdim sanırımBiz de oglusumuza isim ariyoruz kizlar, öyle zor ki. Ben türküm esim yari alman-yari fransiz. Almanya'da yasiyoruz. 3 ülkede de kolay söylenebilecek, uzun olmayan bir isim ariyoruz cok zor
Devlette 20.haftada gel dediler bana
Gözün aydın cnm
İlk 3 ayda bulantidan kilo verenler avantajlı mı oluyor yoksa bebekler mı gelişmiyor bilemiyorum. Şahsen ben verdiğim 3 kiloyu geri aldım. Yani 0 kilo artisi. SATA gore 15+5, usgye gore 16+5 ölçümlerine göre 150 Gr 12 cm idi Bebis. İnş Bebis uygun olcudedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?