2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biz kızımıza hala bir isim bulamadık ve henüz hiçbirşey almadım. Aslında içim gidiyor da ıste eşim bi süredir işsiz o is bulacak girecek ilk maaşını alacak bana sıra gelirse biseyler alıcaz olsun bebeğim sağlıklı olsun da inşallah alınacak da biseyler çocuk çıplak kalmaz herhalde

Anladım, ben zaten aldım da şimdi fiyatını merak ettim sadece ))
beşik var, şifonyeri dolabı var, bebek arabası var, kiyafetleri alındı... odası hazır...
ama oğlumuza daha isim bulamadık

canım arabanızı nerden ve kaç liraya aldınız çok güzel görünüyor...
güle güle kullanın

O onurumbenim
beni de ekleyebilir misin Listeye canım bebeğimin cinsiyeti kız nasipse 28 yaşındayım ilk bebeğimiz

Benim adımı da yazar misin 23 yaşımdayım ilk çocuk kızımız olacak nasipse. Adi belli değil.Kilom 68di şimdi 61

Canım yazmıştım ama yine yazayım erkek bebeğim :)

Canım benim kızım olacak inşallah. 62.5 ile hamile kaldım şimdi 64 kiloyum.1.5 kilo almış görünüyorum. İsmi Elif ya da Beyza olacak. Netleşince yazarım özelden.

Ben yazmıştım kuzum çok oldu. Erkek benimki :) Kilom da 60.

Herkesi yazdııımmm

kardelen2558 canım ikizlerde bazen oluyormuş diye duymuştum,ciddi birşey değildir inşallah. Doktora gidene kadar ayaklarını yukarı kaldırıp istirahat etmeye çalış
Sagol canim doktorumla.gorustum.bol.sivi tuket istirahat et gecmesi lazim dedi.. Devam ederse gel dedi..simdilik cok hafif var.normalde sari akintim olurdu bu defa kahverengi pembe ye yakin cok az oldu korktum tabi..insallah giderek azalir

Kızlar h&m mağazasından alışveriş yapan oldumu geçen baktım çok güzel şeyler vardı ama kalitesi konusunda bilgim yok

arkadaşım nasıl beslenerek kilo almadın..
öğünlerde ne yiyorsun?

Amin canım ne diyim bilmiyorum ki bide muayenehane evime çok yakın yürüme mesafesinde hepsini değerlendircem bakalım çok tuzlu gelirse de yapacak bişey yok maalesef zaten sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum çalışamyorum o yüzden bizi çok sarsmazsa doktoruma devam edecem

canım arabanızı nerden ve kaç liraya aldınız çok güzel görünüyor...
güle güle kullanın
Teşekkür ederim. Daha önceki mesajımda yazmıştım kopyaladım senin için :)

'
Britax-Römer affinity alman yapımı bir marka.
Ben değil de eşim aylardır araştırıyor.
normalde fiyatı 2200-2400 arası bu arabanın ama biz indirimde 1700 tl-ye aldık. İnternetten sipariş verdik. Şu an o fiyatlar var mı bilemiyorum. Hepsiburada ve ya gittigidiyor galiba.
Jokerde 1700e oto koltuksuz satılıyor.'

Allah yardımcınız olsun, inşallah en kısa sürede güzel bir iş bulur eşin. Bebek rızkıyla gelir derler, çıplak kalmaz tabiki :)

Can'ım ben özelden yazdım ama ismini yazmamışım kızımın adı DAMLA olacak.

Allah yardımcınız olsun, inşallah en kısa sürede güzel bir iş bulur eşin. Bebek rızkıyla gelir derler, çıplak kalmaz tabiki :)
Amin amin canim normalde asiri sabirsizimdir ve hevesliyimdir ama dediğin gibi bebek rizkiyla gelir buna yürekten inanıyorum ve inşallah daha aylar var önümüzde eksiği kalmaz kızımın..
O onurumbenim benim kızım olacak kilom da güncel 51 oldu canim beni de yazar misin yazmadiysan

Kızlar siz bu avm lerdeki güvenlik kapılarından geçiyormusunuz. Araştırdım bir zararı yok deniliyor doktorumda öyle diyor. bende günde 2 kere geçmek zorunda kalıyorum. Siz nasıl davranıyorsunuz.

Ben hamile olduğumu söyleyip geçmiyorum

Arkadaşlar bişey sorcam. Hala bebeğinin hareketlerini hissedemeyen var mı benim gibi ve ağrı çeken????

Aynen canım bende hıcbırsey almadım dahaa cook zaman var alırız yaa aldıkca ınsan daha cok heves edıyo gelsede gıyse hemen dıye beklıyo bence yavas yavas tadını cıkara cıkara almak en ıyısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…