Teşekkür ederim. Daha önceki mesajımda yazmıştım kopyaladım senin için :)
'
Britax-Römer affinity alman yapımı bir marka.
Ben değil de eşim aylardır araştırıyor.
normalde fiyatı 2200-2400 arası bu arabanın ama biz indirimde 1700 tl-ye aldık. İnternetten sipariş verdik. Şu an o fiyatlar var mı bilemiyorum. Hepsiburada ve ya gittigidiyor galiba.
Jokerde 1700e oto koltuksuz satılıyor.'
Mecbur geçiyorum malesef. İzmirde yaşıyorum izban hattını kulananlar için bu sene o kapıladan yaptılar Şanssızlık işte.Bir gün sıkıntı çıkarmasalar 2. gün geçmek zorunda kalıyorum. günde 2 kere malesef geçiyorumBen hamile olduğumu söyleyip geçmiyorum
Doğru diyosun canim acele yok zaten havalar soğuk kar kış dışarı çıkıp keyifle alışveriş de yapılmıyor. Diyip içimi rahatlatiyirum. Zaten 6. Ay gibi baslamak mantıklı insan yoksa kendimi durdurmamaz aldıkça alirAynen canım bende hıcbırsey almadım dahaa cook zaman var alırız yaa aldıkca ınsan daha cok heves edıyo gelsede gıyse hemen dıye beklıyo bence yavas yavas tadını cıkara cıkara almak en ıyısı
Arkadaşlar bişey sorcam. Hala bebeğinin hareketlerini hissedemeyen var mı benim gibive ağrı çeken????
sağlığın yerindeyse problem yokEvet bende anlamadım. Esimde çok şaşırdı. Yuzumden falan belli her yerden. O kadar uğraştım hamile olmadan önce veremedim. Bebek geldi eritti beni
Ya bu şişkinliği napıcazCanım herkesin hamileliği aynı olmuyorki. İlk bebeğinse 20. haftadan önce hissetmemen gayet normal. kilon nasıl? Zayıflar genelde daha erken hissedebiliyormus. Ama takma bunları kafana, nasılsa hissediceksin.
Ağrı nerende kasıklarında falanmı?
Benım ara ara karnım ağrıyo, belim zaten hep ağrıyo. Bide şişkinlik.
Yok cnm onu demedi de.esim e aldirdim simdi. Acaba alsam mi bi tane bilemedim.sordum.onu da tekrar doktora simdi.dönüş yapmadi.al derse alcam ins.progestana başlattı mı canım?
Yok çok şükür iyiyim. Kusma oluyor sabah erken kalkınca. O da olsun yeter ki.sağlığın yerindeyse problem yok
Ya bu şişkinliği napıcazsürekli bi gaz.. ne yesek içsek geçer acaba
Insallah canim.cok sagolDur hemen panik olma ayaklarını uzat doktora gidene kadar hiç birşey yapma,Allah'ın izniyle birşey olmaz gönlünü ferah tut
Kızlar isim konusunda kızımın ismini ben koydum eşime 2. Sen koyarsin demiştim ama ali isminde direttim yanına bul bi isim dedim :) eşim ali deniz diyor bende alternatif olarak kerem çağan veya demir diyorum yanına sizce hangisi?buarada kızımın adı nehir demirle uyum sağlıyor ama bilemedik :)
hımm benim ilk gebeliğim şimdiden kendini belli etmeye başladı çatlamamak için krem aldım bugün inşallah ise yarar da çatlamam ...62 kg ile başladım şuan 66 kiloyum vay halime :)İlk gebeliğimde beş ayda çıkmayan göbek şimdi maşallah aldı başını gidiyor :) ama hiç kilo almadım şükür.
çaresini bulursan bana da söyle canımYa bu şişkinliği napıcazsürekli bi gaz.. ne yesek içsek geçer acaba
Ali'nin yanına Deniz yakıştı..Kızlar isim konusunda kızımın ismini ben koydum eşime 2. Sen koyarsin demiştim ama ali isminde direttim yanına bul bi isim dedim :) eşim ali deniz diyor bende alternatif olarak kerem çağan veya demir diyorum yanına sizce hangisi?buarada kızımın adı nehir demirle uyum sağlıyor ama bilemedik :)
Eşim de denizde diretiyo bakalım artık sağolun fikir icin..:)Ali'nin yanına Deniz yakıştı..
Çok zayıfım . Ağrı kasıktan evet ama bazen mil gibi saplanıyo. Sırt bel saymıyorum bile onlar var ama korkutmuyor onlar o kadar.ama şişkinlik mide ekşisi hepsini solluyo.Canım herkesin hamileliği aynı olmuyorki. İlk bebeğinse 20. haftadan önce hissetmemen gayet normal. kilon nasıl? Zayıflar genelde daha erken hissedebiliyormus. Ama takma bunları kafana, nasılsa hissediceksin.
Ağrı nerende kasıklarında falanmı?
Benım ara ara karnım ağrıyo, belim zaten hep ağrıyo. Bide şişkinlik.
Eşim de denizde diretiyo bakalım artık sağolun fikir icin..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?