2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

sağolasın canım mesajları okumayı şimdi bitirebildim gördüm yazmışsın.fiyatı da makul güle güle kullanın..
ben de rahat kapanan travel sistem düşünüyorum bunun modeli de güzel..fikir oldu

Ben hamile olduğumu söyleyip geçmiyorum
Mecbur geçiyorum malesef. İzmirde yaşıyorum izban hattını kulananlar için bu sene o kapıladan yaptılar Şanssızlık işte.Bir gün sıkıntı çıkarmasalar 2. gün geçmek zorunda kalıyorum. günde 2 kere malesef geçiyorum

Aynen canım bende hıcbırsey almadım dahaa cook zaman var alırız yaa aldıkca ınsan daha cok heves edıyo gelsede gıyse hemen dıye beklıyo bence yavas yavas tadını cıkara cıkara almak en ıyısı
Doğru diyosun canim acele yok zaten havalar soğuk kar kış dışarı çıkıp keyifle alışveriş de yapılmıyor. Diyip içimi rahatlatiyirum. Zaten 6. Ay gibi baslamak mantıklı insan yoksa kendimi durdurmamaz aldıkça alir

Arkadaşlar bişey sorcam. Hala bebeğinin hareketlerini hissedemeyen var mı benim gibi ve ağrı çeken????

Canım herkesin hamileliği aynı olmuyorki. İlk bebeğinse 20. haftadan önce hissetmemen gayet normal. kilon nasıl? Zayıflar genelde daha erken hissedebiliyormus. Ama takma bunları kafana, nasılsa hissediceksin.

Ağrı nerende kasıklarında falanmı?

Benım ara ara karnım ağrıyo, belim zaten hep ağrıyo. Bide şişkinlik.

Ya bu şişkinliği napıcaz sürekli bi gaz.. ne yesek içsek geçer acaba

Kızlar isim konusunda kızımın ismini ben koydum eşime 2. Sen koyarsin demiştim ama ali isminde direttim yanına bul bi isim dedim :) eşim ali deniz diyor bende alternatif olarak kerem çağan veya demir diyorum yanına sizce hangisi?buarada kızımın adı nehir demirle uyum sağlıyor ama bilemedik :)

ali deniz çok güzel bence
ama nehir demir kafiyesi ararsanız o da güzel duruyor...

İlk gebeliğimde beş ayda çıkmayan göbek şimdi maşallah aldı başını gidiyor :) ama hiç kilo almadım şükür.
hımm benim ilk gebeliğim şimdiden kendini belli etmeye başladı çatlamamak için krem aldım bugün inşallah ise yarar da çatlamam ...62 kg ile başladım şuan 66 kiloyum vay halime :)

Ali'nin yanına Deniz yakıştı..

Kızlar İzmir'de Bebek Mağazası Yok Yada Ben Bulamıyorum Bilgisi Olanlar Beni Bilgilendirebilir mi?
Gaziemir Optimum da E-bebek ve Forum Bornova da Mothercare Var Başka Da Haberim Yok İzmir de ki Arkadaşlar Beni Bilgilendirebilir mi Rica Etsem?

Ç
Çok zayıfım . Ağrı kasıktan evet ama bazen mil gibi saplanıyo. Sırt bel saymıyorum bile onlar var ama korkutmuyor onlar o kadar.ama şişkinlik mide ekşisi hepsini solluyo.

Merhaba hanımlar nasılsınız? Ben Temmuz annesiyim Allah nasip ederse.. inşallah hepimiz sağsalim yavrularımızı kucağımıza alırız. Benim bulantılarım çok yoğun bilhassa geceleri çok zor geçiyor. Sizlere sormak istedim böyle çok bulantı geçirenler kaçıncı haftada bitti acaba bulantıları.. şuan bir teselli arıyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…