- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
O onurumbenim bizim de bebeğimizin cinsiyeti erkek..@intherain
@tencerekapakmisali
@Ela2411
@arsinli
@Zeynephkn
@jasminetea
@aysedeniz06
@sevdanehri54
@er_sev
@meltemsmh
@rebelliousxx
@izel2508
@yasemin2014
@nilege
@zeyden
@Rba8992
@baldudakk
@esratartan
@zehrayalcin87
@Kokunhuzur_2014
@Penolophe
@Kbrtzcn
@duygu_su85
@Hamilebiranne
@fatmurcan
Güzel anneler belki yazdınız ben atladım ama rica etsem bana bebişlerinizin cinsiyetini yazabilir misiniz?
Benim bulantılarım da korkunç şiddetliydi günde 5-6 kere kusuyordum. Günde sadece 1 yumurta, kraker, ayva ve zencefilli gazoz içebildim başka hiç birşey yiyemedim, vitamini de içemedim. 5 kilo verdim. Tuvalete bile giderken gözlerim kararıyordu. Hiç bitmeyecek sandım ama 16. hafta bitti. Benim baya geç bitti genelde çoğu kişinin 13-14. haftada bittiğini duyuyorum. Senin de çok az kalmış. Ha gayret çok rahatlıcaksın yakında.Merhaba hanımlar nasılsınız? Ben Temmuz annesiyim Allah nasip ederse.. inşallah hepimiz sağsalim yavrularımızı kucağımıza alırız. Benim bulantılarım çok yoğun bilhassa geceleri çok zor geçiyor. Sizlere sormak istedim böyle çok bulantı geçirenler kaçıncı haftada bitti acaba bulantıları.. şuan bir teselli arıyorum da.
Benim bulantılarım da korkunç şiddetliydi günde 5-6 kere kusuyordum. Günde sadece 1 yumurta, kraker, ayva ve zencefilli gazoz içebildim başka hiç birşey yiyemedim, vitamini de içemedim. 5 kilo verdim. Tuvalete bile giderken gözlerim kararıyordu. Hiç bitmeyecek sandım ama 16. hafta bitti. Benim baya geç bitti genelde çoğu kişinin 13-14. haftada bittiğini duyuyorum. Senin de çok az kalmış. Ha gayret çok rahatlıcaksın yakında.
Canım ben çok bulantılar yaşadım 15 16. Hafta da bitti inşallah sen daha erken kurtulursunMerhaba hanımlar nasılsınız? Ben Temmuz annesiyim Allah nasip ederse.. inşallah hepimiz sağsalim yavrularımızı kucağımıza alırız. Benim bulantılarım çok yoğun bilhassa geceleri çok zor geçiyor. Sizlere sormak istedim böyle çok bulantı geçirenler kaçıncı haftada bitti acaba bulantıları.. şuan bir teselli arıyorum da.
Evet tamamen ayni fikirlerdeyiz. Burada daha huzurlu büyüyecek diye düsünüyorum ama aklim fikrim ülkemde... Ailem, cogu sevdiklerim orada ve ben de gelmekten, tatillerimizi orada gecirmekten hic vazgecmeyecegim. Tüm umutlarimiz ülkemiz icin yeseriyor ama bir bir solduruyorlar maalesefÜlkemi çok seviyorum ama nerdeyse hergün kötü bir olaya uyanıyoruz. Bebeğimi düşününce o kadar üzülüyorum ki böyle bir ülkede bebek olmak, çocuk olmak hatta genç bir birey olmak ne kadar zor olacak onun için. Bende ki bu ruh halini düşün ve eğer huzurlu bir ortamsa mutlu ol :)
Ben de begeniyorum bu isimleri aslindaEşim yabancı olsa ve oğlum olacak olsa adı Leo ya da Leon olsun isterdim sanırım
İyi akşamlar kızlar sizlere birşey soracağım 2 li tarama testini yaptırdık sonuçlar ii çıkmıştı şimdi 3 lu tarama sonucunu aldık 136 ...250 nin üzerinde olması gerekiyormuş Dr amniyosentez yaptırabilirsiniz dedi ben çok kararsızım ayrıntılı ultrasyona salı günü iyi bir Dr gideceğiz siz ne dersiniz
Canım öncelikle geçmiş olsun umarım iyi haberler alırsınız amniyosentez son çare olmalı bence zaten ayrintiliya az kalmış ordaki duruma gore karar verebilirsinİyi akşamlar kızlar sizlere birşey soracağım 2 li tarama testini yaptırdık sonuçlar ii çıkmıştı şimdi 3 lu tarama sonucunu aldık 136 ...250 nin üzerinde olması gerekiyormuş Dr amniyosentez yaptırabilirsiniz dedi ben çok kararsızım ayrıntılı ultrasyona salı günü iyi bir Dr gideceğiz siz ne dersiniz
Ülkemi çok seviyorum ama nerdeyse hergün kötü bir olaya uyanıyoruz. Bebeğimi düşününce o kadar üzülüyorum ki böyle bir ülkede bebek olmak, çocuk olmak hatta genç bir birey olmak ne kadar zor olacak onun için. Bende ki bu ruh halini düşün ve eğer huzurlu bir ortamsa mutlu ol :)
Biz kızımıza hala bir isim bulamadık ve henüz hiçbirşey almadım. Aslında içim gidiyor da ıste eşim bi süredir işsiz o is bulacak girecek ilk maaşını alacak bana sıra gelirse biseyler alıcaz olsun bebeğim sağlıklı olsun da inşallah alınacak da biseyler çocuk çıplak kalmaz herhalde
Merhaba hanımlar nasılsınız? Ben Temmuz annesiyim Allah nasip ederse.. inşallah hepimiz sağsalim yavrularımızı kucağımıza alırız. Benim bulantılarım çok yoğun bilhassa geceleri çok zor geçiyor. Sizlere sormak istedim böyle çok bulantı geçirenler kaçıncı haftada bitti acaba bulantıları.. şuan bir teselli arıyorum da.
Canim kisiden kisiye degisiyo benim okdar coktu ki heralde 9 ay surecek dedim ama 15.haftada kusmalar bitti tabi her yemek ten sonra bi bulanti oluyo ama onuda sakizla sodayla bisekilde idare ediyorum insallah seninde gecer bian onceMerhaba hanımlar nasılsınız? Ben Temmuz annesiyim Allah nasip ederse.. inşallah hepimiz sağsalim yavrularımızı kucağımıza alırız. Benim bulantılarım çok yoğun bilhassa geceleri çok zor geçiyor. Sizlere sormak istedim böyle çok bulantı geçirenler kaçıncı haftada bitti acaba bulantıları.. şuan bir teselli arıyorum da.
ben bayağı hamiş kıyafeti aldım ordan. çok güzeller ve kaliteli.Kızlar h&m mağazasından alışveriş yapan oldumu geçen baktım çok güzel şeyler vardı ama kalitesi konusunda bilgim yok
ark 55 kiloyken 7 kilo verdi.kız raporlu sürekliEvet bende anlamadım. Esimde çok şaşırdı. Yuzumden falan belli her yerden. O kadar uğraştım hamile olmadan önce veremedim. Bebek geldi eritti beni
cok az kalmıs..Merhaba hanımlar nasılsınız? Ben Temmuz annesiyim Allah nasip ederse.. inşallah hepimiz sağsalim yavrularımızı kucağımıza alırız. Benim bulantılarım çok yoğun bilhassa geceleri çok zor geçiyor. Sizlere sormak istedim böyle çok bulantı geçirenler kaçıncı haftada bitti acaba bulantıları.. şuan bir teselli arıyorum da.
Arkadaşlarım aynı durumda yaptirmadilar ve Ankara'da iyi bir profa göründüler bende öyle yapacağım 3. Taramaya güvenilmez dediler ama ben çok tedirginim Allah im sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahcanım ben de aynı durumdayım amniyosentez yaptırmak istemedim riski var diye
2. derece bir ayrıntılı ultrason cihazıyla prof a göründüm a
sana da önce ayrıntılı yaptırmanı öneriyorum
amniosentez kararı ise kesinlikle anne babanın alabileceği bir karar
Çok teşekkür ederim canım bende öyle düşünüyorum baya tedirginim amaCanım öncelikle geçmiş olsun umarım iyi haberler alırsınız amniyosentez son çare olmalı bence zaten ayrintiliya az kalmış ordaki duruma gore karar verebilirsin
Mesela benim bu çıktı karşıma cıvıl de.Kizlar internette indirimli olan gordugumuz ürünleri d eburdan paylasalim olur mu.fikir edinmis oluruz.. Hastane çıkışı fiyatlari biraz baktim da 80 90 tl.civari sanirim..alan oldu mu acaba
Mesela benim bu çıktı karşıma cıvıl de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?