- 22 Ocak 2016
- 251
- 196
- 23
@heksi guz3l düşüncelerin iyi niyetin için çok teşekkür ederim canim.. Aynen öyle herşey güzel olacak inşallah bebeğimiz evimize bereketiyle gelecek.. bu dönemler gerçekten bütçeyi de zorlayıcı dönemler. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah eski yeni olayına da takılmıyorum. Bebeklerin is sağlıklı olsun da gerisi boş
Nasildir bilemem.ama kullanışlı mi bilemedim
Him.fiyat cok.uygun da kullanis acisindan benim de hic bilgim yok cnm
Arkadaşlar bişey sorcam. Hala bebeğinin hareketlerini hissedemeyen var mı benim gibive ağrı çeken????
Bebek kıyafetleri çok tatlı onlarda kalitelidir o haldeben bayağı hamiş kıyafeti aldım ordan. çok güzeller ve kaliteli.
ark 55 kiloyken 7 kilo verdi.kız raporlu sürekli
cok az kalmıs..
Canım mothercarenin sayfasından bakabilirsin kampanyalı ürünler var ben almadım henüz ama ordan bakarım hemde yaZlık ürünler tam bize göreKizlar internette indirimli olan gordugumuz ürünleri d eburdan paylasalim olur mu.fikir edinmis oluruz.. Hastane çıkışı fiyatlari biraz baktim da 80 90 tl.civari sanirim..alan oldu mu acaba
Canım ben o ayları görür müyüm ki:))))) şimdiye kadar nasıl geçti anlamadım. Ama artık gün geçmiyo gibi. Bana herkes alıştı artık yemek esnasında 15 kez gaz çıkıyo ağzımdan .Canım hissedemeyebilirsin daha 18.haftanın içindesin 20den sonra net olur diyorlar genelde.Ben arada bişey hissediyorum ama bebek mi değil mi daha anlamadım:)
Bu arada bel ve karın ağrısı oluyor.Bir lokma bişey yiyince sanki dünyaları yemişim gibi şişiyorum ya okadar rahatsız ediyor ki.Ve sürekli bir gaz hali.Daha şimdiden böyleyiz 8. 9. ayda ne olacak bilemiyorum
Canım ben o ayları görür müyüm ki:))))) şimdiye kadar nasıl geçti anlamadım. Ama artık gün geçmiyo gibi. Bana herkes alıştı artık yemek esnasında 15 kez gaz çıkıyo ağzımdan .
arkadasım hep ordan alır çocuguna, çok sevımlı urunlerı var.kalıtelı oldugunu soyler.Bebek kıyafetleri çok tatlı onlarda kalitelidir o halde
:) istanbul yolunda vardı demı canım civil gidip ellemek lazım...Arkadaslar iyi aksamlar bu civil bebede ki kiyafetler neden bukdar ucuz acaba kalitesiz bi yermi nasil anlayacagiz ya
Şu aşamada artık adaçayı içebilir misin bilmiyorum ama en iyi boğaza gelen adaçayıdır. İçmek yasaksa bilmiyorum sürekli adaçayı gargara yap onun üzerine tanımam. ben müzik öğretmeniyim sürekli boğazını ıslak tutman lazım su iç sonra naneli ya da mentollü şeker em. Islak kalsın boğaz hep.oturduğub uyuduğun oda nemli olsun kalorifer varaa ıslak havlu at nemlensin. öksürüğe en iyi gelen bal toz zencefil karışımıdır ama o da yasak mı bilmiyorum.Kızlar İyi Akşamlar Herkes İyidir Umarım.
Benim öksürmekten boğazım yara oldu yutkunamıyorum nasıl geçer bilgisi olan var mı?
Ben de onu düşünüyordum "anne olmak kolay değil" ilk aylar kolaydı benim. Bebiş büyüdükçe içime saymıyor. Sanki son raddedeymişim gibi. Daha fazla şişemiycem gibi hissediyorum . Öyle işte:)Sorma canım sorma.Uzaktan tanıdıklar aa ne çabuk geçti 18 haftalık olmuş diyorlar.Bir de bana sorun diyorum sanki ben 1 yıldır hamileyim:) ilk 15 haftayı hele hiç düşünmek istemiyorum:) olsun artık minnoşlar için katlanacaz ama anne olmak cidden hiç kolay değilmiş ve hamilelik de filmlerdeki gibi geçmiyormuş onu anladım:)
Kızlar
Elif & Beyza
Elif benim, Beyza eşimin isteği. İkisinden biri olacak kızımın adı. Sizce hangisi olsun
Inşallah en yakın zamanda eşlerimiz is bulurlar canim.. hakkımızda hayırlısı olsun biz de keyifle bebislerimize alışveriş edicez inşallah..bende de aynı durum var kuzum, eşim işten çıktı. biz de beklemedeyiz. bereketleri ile gelsinler...
Yazdım canımO onurumbenim cnm kizim olacak insallah.. bu arada 1 kilo aldim. 51.6 yim. Isim henuz belli diil..
Şu aşamada artık adaçayı içebilir misin bilmiyorum ama en iyi boğaza gelen adaçayıdır. İçmek yasaksa bilmiyorum sürekli adaçayı gargara yap onun üzerine tanımam. ben müzik öğretmeniyim sürekli boğazını ıslak tutman lazım su iç sonra naneli ya da mentollü şeker em. Islak kalsın boğaz hep.oturduğub uyuduğun oda nemli olsun kalorifer varaa ıslak havlu at nemlensin. öksürüğe en iyi gelen bal toz zencefil karışımıdır ama o da yasak mı bilmiyorum.
Şu aşamada artık adaçayı içebilir misin bilmiyorum ama en iyi boğaza gelen adaçayıdır. İçmek yasaksa bilmiyorum sürekli adaçayı gargara yap onun üzerine tanımam. ben müzik öğretmeniyim sürekli boğazını ıslak tutman lazım su iç sonra naneli ya da mentollü şeker em. Islak kalsın boğaz hep.oturduğub uyuduğun oda nemli olsun kalorifer varaa ıslak havlu at nemlensin. öksürüğe en iyi gelen bal toz zencefil karışımıdır ama o da yasak mı bilmiyorum.
Bende bursada yaşıyorum canım hadi hayırlısıBen bursadayım jimer dıye bı hastaneye gıdıyorum aslında cok begenmesemde kendı doktorum orda oldugu ıcın gidiyorum çunku bıraz gereksız pahalısennn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?