2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

bende de aynı durum var kuzum, eşim işten çıktı. biz de beklemedeyiz. bereketleri ile gelsinler...

Arkadaşlar bişey sorcam. Hala bebeğinin hareketlerini hissedemeyen var mı benim gibi ve ağrı çeken????

Canım hissedemeyebilirsin daha 18.haftanın içindesin 20den sonra net olur diyorlar genelde.Ben arada bişey hissediyorum ama bebek mi değil mi daha anlamadım:)
Bu arada bel ve karın ağrısı oluyor.Bir lokma bişey yiyince sanki dünyaları yemişim gibi şişiyorum ya okadar rahatsız ediyor ki.Ve sürekli bir gaz hali.Daha şimdiden böyleyiz 8. 9. ayda ne olacak bilemiyorum

Ben de geceleri burnum tıkanıyor sanırım ağzımı açarak uyuyorum ve boğazım şişmiş bütün gün öksürdüm inşallah bi zararı olmaz

Kizlar internette indirimli olan gordugumuz ürünleri d eburdan paylasalim olur mu.fikir edinmis oluruz.. Hastane çıkışı fiyatlari biraz baktim da 80 90 tl.civari sanirim..alan oldu mu acaba
Canım mothercarenin sayfasından bakabilirsin kampanyalı ürünler var ben almadım henüz ama ordan bakarım hemde yaZlık ürünler tam bize göre

Kızlar İyi Akşamlar Herkes İyidir Umarım.
Benim öksürmekten boğazım yara oldu yutkunamıyorum nasıl geçer bilgisi olan var mı?

Canım ben o ayları görür müyüm ki:))))) şimdiye kadar nasıl geçti anlamadım. Ama artık gün geçmiyo gibi. Bana herkes alıştı artık yemek esnasında 15 kez gaz çıkıyo ağzımdan .

Canım ben o ayları görür müyüm ki:))))) şimdiye kadar nasıl geçti anlamadım. Ama artık gün geçmiyo gibi. Bana herkes alıştı artık yemek esnasında 15 kez gaz çıkıyo ağzımdan .

Sorma canım sorma.Uzaktan tanıdıklar aa ne çabuk geçti 18 haftalık olmuş diyorlar.Bir de bana sorun diyorum sanki ben 1 yıldır hamileyim:) ilk 15 haftayı hele hiç düşünmek istemiyorum:) olsun artık minnoşlar için katlanacaz ama anne olmak cidden hiç kolay değilmiş ve hamilelik de filmlerdeki gibi geçmiyormuş onu anladım:)

Arkadaslar iyi aksamlar bu civil bebede ki kiyafetler neden bukdar ucuz acaba kalitesiz bi yermi nasil anlayacagiz ya

Bebek kıyafetleri çok tatlı onlarda kalitelidir o halde
arkadasım hep ordan alır çocuguna, çok sevımlı urunlerı var.kalıtelı oldugunu soyler.
ama benım ilk bebek kullanmadım hıc..

Arkadaslar iyi aksamlar bu civil bebede ki kiyafetler neden bukdar ucuz acaba kalitesiz bi yermi nasil anlayacagiz ya
:) istanbul yolunda vardı demı canım civil gidip ellemek lazım...

Kızlar İyi Akşamlar Herkes İyidir Umarım.
Benim öksürmekten boğazım yara oldu yutkunamıyorum nasıl geçer bilgisi olan var mı?
Şu aşamada artık adaçayı içebilir misin bilmiyorum ama en iyi boğaza gelen adaçayıdır. İçmek yasaksa bilmiyorum sürekli adaçayı gargara yap onun üzerine tanımam. ben müzik öğretmeniyim sürekli boğazını ıslak tutman lazım su iç sonra naneli ya da mentollü şeker em. Islak kalsın boğaz hep.oturduğub uyuduğun oda nemli olsun kalorifer varaa ıslak havlu at nemlensin. öksürüğe en iyi gelen bal toz zencefil karışımıdır ama o da yasak mı bilmiyorum.

Ben de onu düşünüyordum "anne olmak kolay değil" ilk aylar kolaydı benim. Bebiş büyüdükçe içime saymıyor. Sanki son raddedeymişim gibi. Daha fazla şişemiycem gibi hissediyorum . Öyle işte:)

O onurumbenim cnm kizim olacak insallah.. bu arada 1 kilo aldim. 51.6 yim. Isim henuz belli diil..
Yazdım canım

Adaçayı kesinlikle yasak.. Söktürücü özelliği var maalessef.

Çok teşekkür ederim adaçayı zararlı diye biliyorum bal zencefil falan yiyorum ama şimdilik geçmedi hala tavsiyelerini dikkate alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…