2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İstanbuldayım avrupa yakasında

Bü yeden bünyeye değiliyor arkadaşım benim dört ay bitti hala çok karışık yersem akşamları mahvoluyorum mideni yormayacak şeyler ye maalesef paket gıdaların hepsi mideyi çok yoruyor

B
Kizlar internette indirimli olan gordugumuz ürünleri d eburdan paylasalim olur mu.fikir edinmis oluruz.. Hastane çıkışı fiyatlari biraz baktim da 80 90 tl.civari sanirim..alan oldu mu acaba
Ben hastane çıkışını parça parça almak taraftarıyım çok gereksiz ve kalitesiz şeyler olabiliyor içinde birde 12 parça 10 parça aynı eşyalar sıkıcı geliyor bana

Kızlaaar göğüslerim çatlamaya başladı çok canım sıkıldıı yaa sizde de olmaya başladı mı . Kullandığınız badem yağı bebe yağı dışında bişey var mı

Evet içlerinde en ağır o gibiydi ama onunda süspansiyonlu ve alman yapımı olması ilgimizi çekmişt, zaten çok çeşit var insanın kafası karışıyor. Siz aldınız mı
Hayır bizim de yılan hikayesine döndü. 6 ay bi arkadaşım çocuğunun arabasıyla idare edip sonra macleran mı alsak diyorum. Çok övüyorlar o arabaları.
Macleran tecno xlr var mesela. Onu dışımda mamas papas olabilir.

Kızlar h&m mağazasından alışveriş yapan oldumu geçen baktım çok güzel şeyler vardı ama kalitesi konusunda bilgim yok
Ben h&m den kızıma çok güzel şeyler aldım. Kullanan arkadaşlar da çok memun. Zarada indirim vardı ordan da bir sürü şey aldım. Chiccodan da aldım. Ben baya aldım, durduramıyorum kendimi

Kızlaaar göğüslerim çatlamaya başladı çok canım sıkıldıı yaa sizde de olmaya başladı mı . Kullandığınız badem yağı bebe yağı dışında bişey var mı
Canım ben bio oil kullanıyorum şimdilik bir şey yok ama çok kaşınıyor olur mu bilmiyorum

16. Haftada bitti benim.

Hayırlı geceler arkadaşlar sabah kontrolum var bana dua edin su amniyotik bant kaybolmuş olsun plesentada düzelmiş olsun çok korkuyorum yine kötü bi haber duycam diye gözüme uyku girmiyor
Rahat uyu stres yapma inşallah güzel haberler alırsın yarın.

arkadasım hep ordan alır çocuguna, çok sevımlı urunlerı var.kalıtelı oldugunu soyler.
ama benım ilk bebek kullanmadım hıc..

:) istanbul yolunda vardı demı canım civil gidip ellemek lazım...
Aynen canim bakmak lazim nette baya baya ucuz

Hayırlı geceler arkadaşlar sabah kontrolum var bana dua edin su amniyotik bant kaybolmuş olsun plesentada düzelmiş olsun çok korkuyorum yine kötü bi haber duycam diye gözüme uyku girmiyor
Hep ediyorum canim hayirli haberlerle gel insallah

Rabbimin izniyle inşallah bebeğinin sağlığındaki her şey yolundadır canım.

inşallah canım, her şey iyi olmuştur. Gönlünü ferah tut.

Ben de 2kilo verdim şu an 1,5 kilo almışım öğlen tartıldığımda. Akşam 7 den sonra kesinlikle yemek yiyemiyorum. Belki bi çukulata bi muz filan. Sabahtan 7 ye kadar ne yedimse artık bana kar. Midem de ya şişkinlik yapıyor ya bulantı yapıyor. Bi de doktorum ilk zaman yeme demişti 7 den sonra ondan da alışkanlık yapmış olabilir.
Çatlak içinse lierac çok iyi ama çatlayınca sürmek lazım. Ben de henüz olmadı çatlama ama bi an önce almam lazım. İnternetekilere güvenmem eczanelere bakacam indirimde olan varmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…