çok şaşırdım, ben kilo için doktorum ile konuştum sen ikiz bekliyorsun, 3 'er kilo olsa bebekler 6 kilo, bunlar en az 1'er kilo suları olsa 8 kilo, birde plesenta da her biri en az yarım kilo olsa toplamda bebeğin vücuduna ağırlığı en az 9 kilo, birde sen alacaksın dedi, bugün 18+6 haftalık 62 ile başladım şuan 68-69 arası değişiyor kilom6 kilo alıp 3er kilo ikiz doğuran var
Güzel haberlerle gel canim insallah.. hepimiz dua ediyoruz herşey iyi olacak inşallah..Hayırlı geceler arkadaşlar sabah kontrolum var bana dua edin su amniyotik bant kaybolmuş olsun plesentada düzelmiş olsun çok korkuyorum yine kötü bi haber duycam diye gözüme uyku girmiyor
arkadasım hep ordan alır çocuguna, çok sevımlı urunlerı var.kalıtelı oldugunu soyler.
ama benım ilk bebek kullanmadım hıc..
Benimde ilk bebeğim fiyatlarıda iyi geldi bana
:) istanbul yolunda vardı demı canım civil gidip ellemek lazım...
Ben henüz hiçbirşey almadım :)zarada güzeldir orayada bakmak lazımBen h&m den kızıma çok güzel şeyler aldım. Kullanan arkadaşlar da çok memun. Zarada indirim vardı ordan da bir sürü şey aldım. Chiccodan da aldım. Ben baya aldım, durduramıyorum kendimi
Hayırlı geceler arkadaşlar sabah kontrolum var bana dua edin su amniyotik bant kaybolmuş olsun plesentada düzelmiş olsun çok korkuyorum yine kötü bi haber duycam diye gözüme uyku girmiyor
Arkadaslar iyi aksamlar bu civil bebede ki kiyafetler neden bukdar ucuz acaba kalitesiz bi yermi nasil anlayacagiz ya
B
Ben hastane çıkışını parça parça almak taraftarıyım çok gereksiz ve kalitesiz şeyler olabiliyor içinde birde 12 parça 10 parça aynı eşyalar sıkıcı geliyor bana
Hayırlı geceler arkadaşlar sabah kontrolum var bana dua edin su amniyotik bant kaybolmuş olsun plesentada düzelmiş olsun çok korkuyorum yine kötü bi haber duycam diye gözüme uyku girmiyor
Ozaman alinmali gayet butceli bir yer tesekkurler canimciliv normalde kötü marka değil ama ben ilk çocuğumda kulladım kumaşları çok yumuşak ve hiç solmuyor.
dediğin çok mantıklı 10 lu hastane çıkışında altı üst pijama, iç zıbın,çorap,bi tane ağız bezi, şapka eldiven ve battaniye koyuyorlar . tek tek aldığında takım çok daha uyguna geliyor. ben ilk bebeğimde denedim bunu bi tane full hastane çıkışı aldım. bir tanede alt-üst takım (şapka ve eldiveni olan) aynı desende bi de battaniye.ikincisi çok uyguna geldi hatta aynı modelin hastane çıkışının yarısında biraz fazlasına malolmuştu.
sorun fiyatı değil gereksiz şeyler için gereksiz para vermek olduğunu düşünüyorum.
allah yardımcın olsun dualarımız seninle. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Ozaman alinmali gayet butceli bir yer tesekkurler canim
Bu parca parca dediguniz nasil oluyo mesela eldiven sapka bunlar tek tek satiliyomu
evet canım gecenlerde aldım.Ozaman alinmali gayet butceli bir yer tesekkurler canim
Bu parca parca dediguniz nasil oluyo mesela eldiven sapka bunlar tek tek satiliyomu
kızlarrr çok duaya ihtiyacım var.
y.lisans sınavım var yarın ve inanılmaz korkuyorum. 3 haftadır çalışmama rağmen.
lütfen dualarınızı eksik etmeyın.
emeklerim boşa gitsin istemıyorum...
Insallah basariyla gecersin canim hamislerin dualari kabul olurmus sende cok dua et kendinekızlarrr çok duaya ihtiyacım var.
y.lisans sınavım var yarın ve inanılmaz korkuyorum. 3 haftadır çalışmama rağmen.
lütfen dualarınızı eksik etmeyın.
emeklerim boşa gitsin istemıyorum...
Ben hissetmiyorum ama küçük sanırım ondan acele etme hissedersin hatta sabaha kadar uyuyamayacaksın öyle diyorlar :)Arkadaşlar bişey sorcam. Hala bebeğinin hareketlerini hissedemeyen var mı benim gibive ağrı çeken????
Anladim.canim ilk bebek olunca kafamda hapsi allak bullak dolaniyo boyle boyle ogrenecegiz bakalimnormalde eldiven ,şapka falan hepsi tek satılıyor. sen kendi takımını da yapabilirsin. ama bunun için sırf bebek ürünleri satan büyük mağazalar falan oluyor mesela istanbulda eminönünde havuzlu han var. orda herşey tekte satılıyor takım olarakta. ama en iyisi 4 lü yada 5 li takımlar var alt -üst pijama ,aynı desenden şapkası ve eldiveni olan. onlar daha iyi oluyor. yanına bi battaniye birde çıtçıtlı badi aldın mı sana hastane çıkışı oluyor.
Aynen canim.bende ayri ayri bakayim o zamn daha uygun a gelirseAnladim.canim ilk bebek olunca kafamda hapsi allak bullak dolaniyo boyle boyle ogrenecegiz bakalim
Kesinlikle cok mantikli bi tane hastane cikisi aliriz adet yerini bulsm diye digerlerini boyle yaoarizAynen canim.bende ayri ayri bakayim o zamn daha uygun a gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?