2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
6 kilo alıp 3er kilo ikiz doğuran var
çok şaşırdım, ben kilo için doktorum ile konuştum sen ikiz bekliyorsun, 3 'er kilo olsa bebekler 6 kilo, bunlar en az 1'er kilo suları olsa 8 kilo, birde plesenta da her biri en az yarım kilo olsa toplamda bebeğin vücuduna ağırlığı en az 9 kilo, birde sen alacaksın dedi, bugün 18+6 haftalık 62 ile başladım şuan 68-69 arası değişiyor kilom

Hayırlı geceler arkadaşlar sabah kontrolum var bana dua edin su amniyotik bant kaybolmuş olsun plesentada düzelmiş olsun çok korkuyorum yine kötü bi haber duycam diye gözüme uyku girmiyor
Güzel haberlerle gel canim insallah.. hepimiz dua ediyoruz herşey iyi olacak inşallah..

Ben h&m den kızıma çok güzel şeyler aldım. Kullanan arkadaşlar da çok memun. Zarada indirim vardı ordan da bir sürü şey aldım. Chiccodan da aldım. Ben baya aldım, durduramıyorum kendimi
Ben henüz hiçbirşey almadım :)zarada güzeldir orayada bakmak lazım

Hayırlı geceler arkadaşlar sabah kontrolum var bana dua edin su amniyotik bant kaybolmuş olsun plesentada düzelmiş olsun çok korkuyorum yine kötü bi haber duycam diye gözüme uyku girmiyor

İnşallah güzel haberlerle geleceksin, bize de haber vermeyi unutma

Arkadaslar iyi aksamlar bu civil bebede ki kiyafetler neden bukdar ucuz acaba kalitesiz bi yermi nasil anlayacagiz ya

ciliv normalde kötü marka değil ama ben ilk çocuğumda kulladım kumaşları çok yumuşak ve hiç solmuyor.

B

Ben hastane çıkışını parça parça almak taraftarıyım çok gereksiz ve kalitesiz şeyler olabiliyor içinde birde 12 parça 10 parça aynı eşyalar sıkıcı geliyor bana

dediğin çok mantıklı 10 lu hastane çıkışında altı üst pijama, iç zıbın,çorap,bi tane ağız bezi, şapka eldiven ve battaniye koyuyorlar . tek tek aldığında takım çok daha uyguna geliyor. ben ilk bebeğimde denedim bunu bi tane full hastane çıkışı aldım. bir tanede alt-üst takım (şapka ve eldiveni olan) aynı desende bi de battaniye.ikincisi çok uyguna geldi hatta aynı modelin hastane çıkışının yarısında biraz fazlasına malolmuştu.

sorun fiyatı değil gereksiz şeyler için gereksiz para vermek olduğunu düşünüyorum.

allah yardımcın olsun dualarımız seninle. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Ozaman alinmali gayet butceli bir yer tesekkurler canim
Bu parca parca dediguniz nasil oluyo mesela eldiven sapka bunlar tek tek satiliyomu

Bu parca parca dediguniz nasil oluyo mesela eldiven sapka bunlar tek tek satiliyomu

normalde eldiven ,şapka falan hepsi tek satılıyor. sen kendi takımını da yapabilirsin. ama bunun için sırf bebek ürünleri satan büyük mağazalar falan oluyor mesela istanbulda eminönünde havuzlu han var. orda herşey tekte satılıyor takım olarakta. ama en iyisi 4 lü yada 5 li takımlar var alt -üst pijama ,aynı desenden şapkası ve eldiveni olan. onlar daha iyi oluyor. yanına bi battaniye birde çıtçıtlı badi aldın mı sana hastane çıkışı oluyor.

evet canım gecenlerde aldım.
ayrı ayrı satılıyor.
mesela 3 çorap 9 tl, 3 eldiven 7 tl falan. paketlerde...

kızlarrr çok duaya ihtiyacım var.
y.lisans sınavım var yarın ve inanılmaz korkuyorum. 3 haftadır çalışmama rağmen.
lütfen dualarınızı eksik etmeyın.
emeklerim boşa gitsin istemıyorum...

y.lisans sınavım var yarın ve inanılmaz korkuyorum. 3 haftadır çalışmama rağmen.

cuma mübarek gün allah yardımcın olsun. allak kolaylık versin

Insallah basariyla gecersin canim hamislerin dualari kabul olurmus sende cok dua et kendine

Arkadaşlar bişey sorcam. Hala bebeğinin hareketlerini hissedemeyen var mı benim gibi ve ağrı çeken????
Ben hissetmiyorum ama küçük sanırım ondan acele etme hissedersin hatta sabaha kadar uyuyamayacaksın öyle diyorlar :)

Kızlar 18. Haftamın içindeyim, bir haftadır gece nerdeyse hiç tuvalete kalkmıyorum bu normal mi? Daha önce yani ilk 3 ay 2 bazen 3 kere kalkıyodum, su içmemde de değişiklik yok ama anlamadım

Anladim.canim ilk bebek olunca kafamda hapsi allak bullak dolaniyo boyle boyle ogrenecegiz bakalim

Günaydın kızlar randevusu olanlar güzel haberlerle gelin inşallah Benim kasığıMa anlık ağrı giriyor normal mi bu hafta da doktora yazsam saçma MI Olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…