Canım bu mesajı yazdıktan sonra öyle bi hissettim ki... geriniyo sanırsam içerdeBen hissetmiyorum ama küçük sanırım ondan acele etme hissedersin hatta sabaha kadar uyuyamayacaksın öyle diyorlar :)
Hii evet ben 2 tane almam lazim ikiz yaKesinlikle cok mantikli bi tane hastane cikisi aliriz adet yerini bulsm diye digerlerini boyle yaoariz
Canim.benim de oluyo..kanama olmadikca bu agrilar normal demisti doktorumGünaydın kızlar randevusu olanlar güzel haberlerle gelin inşallah Benim kasığıMa anlık ağrı giriyor normal mi bu hafta da doktora yazsam saçma MI Olur
Canim bende senin.gibiyim ama esim.diyo her magaza da indirim olur yine ilerki aylarda da illa simdi hepsi mi indirimde sanki filan diyo.bilemedim ki.ben biraz beklicem sanirimkizlar kendimi durduramiyorum herseyi alasim var simdide bebek arabasina taktik kafayi indirimleri epey arastirdim acaba alsam cok mu erken olur malum daha 18. haftamdayim
anlamını bilmiyorum ama biri bana adım visal dese muhtemelen tekrar ettiririm.Kızlar bizim kızımız olacak. İsim bulamıyoruz bi türlü. Eşim de Visal olsun diyor. Sizce güzel mi.
Cokkk.guzelmis.canim.anlami da guzelse sakin kacirmaKızlar bizim kızımız olacak. İsim bulamıyoruz bi türlü. Eşim de Visal olsun diyor. Sizce güzel mi.
Günaydın canım dün akşam banada oldu nedenini bende bilmiyorum neden acaba. Ayagı kalktığımda oluyor benimki özellikleGünaydın kızlar randevusu olanlar güzel haberlerle gelin inşallah Benim kasığıMa anlık ağrı giriyor normal mi bu hafta da doktora yazsam saçma MI Olur
Oturyorum işyerinde ağrı giriyor anlık ama şimdi olmuyor mesela 4 kez oldu biraz araştırdım normal diyor rahim ve bebek büyüdüğü içinmiş bol su içelimGünaydın canım dün akşam banada oldu nedenini bende bilmiyorum neden acaba. Ayagı kalktığımda oluyor benimki özellikle
anlamını bilmiyorum ama biri bana adım visal dese muhtemelen tekrar ettiririm.
illa eşiniz visal koyacaksa yanına bilindik kısa ece falan koyun kız ilerde kendi karar versin hangısını kullanacağına..
:) izel kızda benim favorım.daha cok vardı silindi aklımdan erk olunca bebiş..:)[/QUOT yani bende herhalde sorarım neydi adın diye. Anlamı sevgiliye kavuşmak demek mis.
Anlamı sevgiliye kavuşmak demekmiş canım. Sevindim beğendiğine bi düşünelim artikCokkk.guzelmis.canim.anlami da guzelse sakin kacirma
ben zararı yok dıye bılıyorum daha bırsuru seyın zararı varmıs ona elene kadar bide aklıma takılıyo ki magaza gırıs cıkıslarındakılerde aynı mı acaba diye ?ama yınede gecmıyorumben geçmiyorum çantamı ve telefonumu bırakıyorum kendim diğer taraftan geçiyorum. Ben zararı var diye biliyorum x ray cihazlarının.
ayy evet hepsını dıger sayfalara actık bugunu mu boyle eglenceye ayırmak ıstıyorum malum hergun kotu habberlerle uyuyup uyanıyoruze-bebek, babymall, civilim,.. benim bildiğim bu kadar ama n11 veya onun gibi sitelerde de var cnm
Bak araştır liste yap sonra mağazada git bak içine sinen neyse alırsın
içim rahatladı o halde bende bı 8 gun daha beklemek zorunda kalıcam sanmıstım bi anBenimki ile birebir aynı hesap.... 20+6 benim de. sorun olacağını sanmam 1 günden :):):)
bencede deniz uyumlu olmussEşim de denizde diretiyo bakalım artık sağolun fikir icin..:)
arkadasım kafanı bulandırma benımkı cok gec gelen bı bebektı yasıma gore degıl ama epeyce bekledık bı kurtaj bı dusuk bi tup bebek bı aılamadan sonra kendılığınden geldı meleğim bunların evhamları yetmezmıs gıbı dıs gebelık dedıler hcg ıkı kat artmıyo dedıler sonra bebegın ensesınde kalınlık var gıbı deyıp aa yok kesenın cızgısıymıs dıye ıkı hafta daha helak ettıler benı simdi çok sukur her sey yolund ılerlıyo Allaha sıgın ve ayrıntılıyı bekle derım ben Allah hepımıze sabır versın kımseyı evladıyla sınamasınİyi akşamlar kızlar sizlere birşey soracağım 2 li tarama testini yaptırdık sonuçlar ii çıkmıştı şimdi 3 lu tarama sonucunu aldık 136 ...250 nin üzerinde olması gerekiyormuş Dr amniyosentez yaptırabilirsiniz dedi ben çok kararsızım ayrıntılı ultrasyona salı günü iyi bir Dr gideceğiz siz ne dersiniz
80 90 yıne ıyıymıs ben 140 150 lerı gordukce gerıldım kızların dedıgı gıbı ayrı ayrı da bakıca bakalım hangısı uygun olucakKizlar internette indirimli olan gordugumuz ürünleri d eburdan paylasalim olur mu.fikir edinmis oluruz.. Hastane çıkışı fiyatlari biraz baktim da 80 90 tl.civari sanirim..alan oldu mu acaba
çok sevındımmm hangı hast gıdıyosun pekııı hangı ılcede yasıyosunnnBende bursada yaşıyorum canım hadi hayırlısı
bede yarın sınava gırecektım hep bıseyler cıktı iş yogunlugundan ders calısmayı bırak kitaplar nerde bılemıyorum ama ınanıyorum ki basarıcaksın bebısın sana sınavda cevapları soylıcek ıcındenkızlarrr çok duaya ihtiyacım var.
y.lisans sınavım var yarın ve inanılmaz korkuyorum. 3 haftadır çalışmama rağmen.
lütfen dualarınızı eksik etmeyın.
emeklerim boşa gitsin istemıyorum...
hayırlı haberlerle gel canım haberdar edersınBugün benim de randevum var. İnşallah hayırlı haberler alırım. Ben de dua istiyorummmm.
banada oyle oluyo arada maalesef sankı bıcak gırıyo afedersınız asagıya dogru vurur gıbı ama normal oldugunu soyluyo aıledekıler bılemedım bndeGünaydın kızlar randevusu olanlar güzel haberlerle gelin inşallah Benim kasığıMa anlık ağrı giriyor normal mi bu hafta da doktora yazsam saçma MI Olur
ayy beklesek nolcak modundayım bnde suan ondan bakmaya basladım netten baslayabılırız bence yavastan almaya cunku su on gunde ıkı cok yakın arkadasım dogurdu cıdden eksık hıc hıc bıtmıyokizlar kendimi durduramiyorum herseyi alasim var simdide bebek arabasina taktik kafayi indirimleri epey arastirdim acaba alsam cok mu erken olur malum daha 18. haftamdayim
Ayy evettt senin telasinda ayri keyifli be canim ne mutlu sana :))Hii evet ben 2 tane almam lazim ikiz ya
Canim benimde tualetimi yaparken feci bi agri giriyor anlamiyorum ney abdest alirken ayagimi kaldirdigimda sanci giriyo bobregime mi giriyo orayamo goriuo anlamadim idrar temiz cikti tahlilde ama bilmiyorum nedirGünaydın kızlar randevusu olanlar güzel haberlerle gelin inşallah Benim kasığıMa anlık ağrı giriyor normal mi bu hafta da doktora yazsam saçma MI Olur
Bende senin gibiyim.cnm.idrar tahlilim temis.cikti.ama 1 haftadir lavaboda canim cok aciyo.onceki gun de biraz is yaptim bozdolabini bosaltip temizledim filan yoruldum biraz.sonra hafif.lekem.olduCanim benimde tualetimi yaparken feci bi agri giriyor anlamiyorum ney abdest alirken ayagimi kaldirdigimda sanci giriyo bobregime mi giriyo orayamo goriuo anlamadim idrar temiz cikti tahlilde ama bilmiyorum nedir
Sagol cnm.cok mutluyum tabi bir de tedavi ile oldu 3 sene sonra..ama ikiz oldugu.icin risk cok dun lekelenmem oldu mesela.cok cok diktt etmem.lazim sanirimAyy evettt senin telasinda ayri keyifli be canim ne mutlu sana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?