Canim yapma is falan birak daginik kalsn bosver ya lekelenmem yok ama wc de boylr oluyo anlamis dgeilim hani cok idrarini tutarsinda birden yapinca agri olurya oyle benimki anlamadim ama doktrdan gelince benide haberdar et olur mu insallah bisey cikmazBende senin gibiyim.cnm.idrar tahlilim temis.cikti.ama 1 haftadir lavaboda canim cok aciyo.onceki gun de biraz is yaptim bozdolabini bosaltip temizledim filan yoruldum biraz.sonra hafif.lekem.oldubgn de lavabo da cok az geldi peceteye..doktorum bol su ic dinlen dedi..p.tesi.kontrolum var.insallah sikinti yoktur
Ohh canim sukur hic biirsey olmayacak Allahin izniyleArkadaşlar ben geldim çok şükür yavrum sağlıklı kıza b nzetti kesin değil dedi plesenta duzelmis bant varmış ama zararlı olandan değilmiş ama iki hafta sonra dörtlü test yaptircak birde bebeğin ekosunu cektircek bende tansiyon var diye ama şimdilik çok sağlıklı dedi
hosgeldın canım o bant ne oluyo kı cok sukur bı sıkıntı yok benımde ıkıncı doktorum gecen gıttıgımde ıkılı ıyı cıktı ama uclu test de yaptırdı ma anlam veremedım uclu ve dortlu ıkılı kadar saglıklı yanıtlar vermıyomus aslında ama neden yaptırıyolat anlam vermıs degılımArkadaşlar ben geldim çok şükür yavrum sağlıklı kıza b nzetti kesin değil dedi plesenta duzelmis bant varmış ama zararlı olandan değilmiş ama iki hafta sonra dörtlü test yaptircak birde bebeğin ekosunu cektircek bende tansiyon var diye ama şimdilik çok sağlıklı dedi
Olur canim sen iki kez dikkat etmelisin kendine rabbim vermis ya devamida gelir elbett hayirlisylaSagol cnm.cok mutluyum tabi bir de tedavi ile oldu 3 sene sonra..ama ikiz oldugu.icin risk cok dun lekelenmem oldu mesela.cok cok diktt etmem.lazim sanirimbir an once saglikla.kucagima almak.icin sabirsizlaniyrum ama cok var daha tabi
Arkadaşlar ben geldim çok şükür yavrum sağlıklı kıza b nzetti kesin değil dedi plesenta duzelmis bant varmış ama zararlı olandan değilmiş ama iki hafta sonra dörtlü test yaptircak birde bebeğin ekosunu cektircek bende tansiyon var diye ama şimdilik çok sağlıklı dedi
canim ara ara bendede oluyor o.ben belim agriyinca bi salla iyice belimi sarip uzaniyorum.korkma cogumuzda oluyor o agriKızlar yarim saattir ağrım var.. belboslugum mu desem böbreğim mi desem belim sağ tarafım öyle çok ağrıyor ki yattim ayağa kalkamıyorum çok ağrıyor yatarken de geçmedi gerçi sadce kalkmaya takatim yok. Eşim sınavda. Napicami bilmiyorum
Amniyotik bant oluşmuş bebegin eline koluna bacağına dolanirsa kangren yapıp sakat doğmasına sebep oluyormuş canım ama benimki zararlı olandan degilmishosgeldın canım o bant ne oluyo kı cok sukur bı sıkıntı yok benımde ıkıncı doktorum gecen gıttıgımde ıkılı ıyı cıktı ama uclu test de yaptırdı ma anlam veremedım uclu ve dortlu ıkılı kadar saglıklı yanıtlar vermıyomus aslında ama neden yaptırıyolat anlam vermıs degılım
Kızlar yarim saattir ağrım var.. belboslugum mu desem böbreğim mi desem belim sağ tarafım öyle çok ağrıyor ki yattim ayağa kalkamıyorum çok ağrıyor yatarken de geçmedi gerçi sadce kalkmaya takatim yok. Eşim sınavda. Napicami bilmiyorum
Tamam canim yazarim.insallahCanim yapma is falan birak daginik kalsn bosver ya lekelenmem yok ama wc de boylr oluyo anlamis dgeilim hani cok idrarini tutarsinda birden yapinca agri olurya oyle benimki anlamadim ama doktrdan gelince benide haberdar et olur mu insallah bisey cikmaz
yattim canim ara ara ağlatacak kadar oluyor adet ağrısına ya da böbrek ağrısına benziyor hUzursuz edici biseycanim ara ara bendede oluyor o.ben belim agriyinca bi salla iyice belimi sarip uzaniyorum.korkma cogumuzda oluyor o agri
Bu şehre yeni taşındık kimse yok tanıdığım. Doktorumu devlete gittigim için arayamiyorum korkuyorum sadeceCanım doktorunu ara.
yakınlarda oturan anne arkadaş komşu falan varsa onu da ara. çok kötü olursan doktora git.
yattim canim ara ara ağlatacak kadar oluyor adet ağrısına ya da böbrek ağrısına benziyor hUzursuz edici bisey
Bu şehre yeni taşındık kimse yok tanıdığım. Doktorumu devlete gittigim için arayamiyorum korkuyorum sadecebana dua edin olur mu
Birazcık sol tarafına uzanmayı dene, kan akışından dolayı vücudumuza baskı oluyormuş. Sola yatarsan belki biraz rahatlar. içini ferah tut bir şey olmayacak inşallah
Öyle mi diyorsun canim inşallah öyledir.. yürüsem iyi mi gelir gaza. Yatayım mi yoksaBu anlattığını bende yaşadım gaz sansıcısıydı çok canım yanmıştı, biraz rahat bırak kendini kasma
Önceleri su içemiyordum şimdi yavas yavas içmeye başladım inş devam edebilirim. saglıkla büyüsün bebislerOturyorum işyerinde ağrı giriyor anlık ama şimdi olmuyor mesela 4 kez oldu biraz araştırdım normal diyor rahim ve bebek büyüdüğü içinmiş bol su içelim
Çok sevindim senin içinArkadaşlar ben geldim çok şükür yavrum sağlıklı kıza b nzetti kesin değil dedi plesenta duzelmis bant varmış ama zararlı olandan değilmiş ama iki hafta sonra dörtlü test yaptircak birde bebeğin ekosunu cektircek bende tansiyon var diye ama şimdilik çok sağlıklı dedi
Öyle mi diyorsun canim inşallah öyledir.. yürüsem iyi mi gelir gaza. Yatayım mi yoksa
Canim sol tarafina dogru uzanip elinle agriyan yeri bastirmadan dairesel hareketlerle biraz ovsan iyi gelebilir. Gecen bana da böyle oldu, bu sekilde gecmisti. Insallah hemen gecer canim.Kızlar yarim saattir ağrım var.. belboslugum mu desem böbreğim mi desem belim sağ tarafım öyle çok ağrıyor ki yattim ayağa kalkamıyorum çok ağrıyor yatarken de geçmedi gerçi sadce kalkmaya takatim yok. Eşim sınavda. Napicami bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?