- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Tamam canim deneyeceğim ama ağrı çok yorgun düşürdü az yatayım sonra kalkıp yürürüm biraz. Teşekkür ederimYürüyüp biraz gaz çıkarmaya çalış, tansiyonun düşük değilse ılık limonlu su iç karnını ovala biraz
Hemen deniyorum canim soluma yatıyorum su an zaten bi de ovalamayi deneyeyimCanim sol tarafina dogru uzanip elinle agriyan yeri bastirmadan dairesel hareketlerle biraz ovsan iyi gelebilir. Gecen bana da böyle oldu, bu sekilde gecmisti. Insallah hemen gecer canim.
Ne ilginc. Biyoe olanlarda mi varmis..ins cabuk gecerKızlar Hayırlı Cumalar Benim İlk 3 Ay Hiç Kusmam Olmadı Şimdi 2 Haftadır Hergün Kusuyorum Herşeyden Tiksinmeye Başladım
Arkadaşlar ben geldim çok şükür yavrum sağlıklı kıza b nzetti kesin değil dedi plesenta duzelmis bant varmış ama zararlı olandan değilmiş ama iki hafta sonra dörtlü test yaptircak birde bebeğin ekosunu cektircek bende tansiyon var diye ama şimdilik çok sağlıklı dedi
Kızlar yarim saattir ağrım var.. belboslugum mu desem böbreğim mi desem belim sağ tarafım öyle çok ağrıyor ki yattim ayağa kalkamıyorum çok ağrıyor yatarken de geçmedi gerçi sadce kalkmaya takatim yok. Eşim sınavda. Napicami bilmiyorum
Bi gece sancidan bende kötü oldum. 3 kere aralıklarla şiddetli sancı oluyordu. Gaz zannettim ancak kendiliğinden geçti. Korkmuştum acikcasiBu anlattığını bende yaşadım gaz sansıcısıydı çok canım yanmıştı, biraz rahat bırak kendini kasma
Canim yapma is falan birak daginik kalsn bosver ya lekelenmem yok ama wc de boylr oluyo anlamis dgeilim hani cok idrarini tutarsinda birden yapinca agri olurya oyle benimki anlamadim ama doktrdan gelince benide haberdar et olur mu insallah bisey cikmaz
Öyle mi diyorsun canim inşallah öyledir.. yürüsem iyi mi gelir gaza. Yatayım mi yoksa
Öyle mi diyorsun canim inşallah öyledir.. yürüsem iyi mi gelir gaza. Yatayım mi yoksa
Gaz sancısıysa bal şerbeti yapabilirsin canım 1 bardak ılık suya 2 yemek kaşığı bal kat iç nasip olursa inşallah iyi gelirHemen deniyorum canim soluma yatıyorum su an zaten bi de ovalamayi deneyeyim
Evet canim verdi banada ama tahlilm temiz ciktigi icin almadim genelde ayaklarim usudugunde oluyo evet ona dikkat edeyim ben ozaman ya oglene kdar hic isinmiuo ki su ayaklar daGeçenlerde doktoruma sordum cok sık idrara çıkıyordum. Bende agrı yoktu ama. Ayaklarını sıcak tut üşütme dedi bazen bu durum yanmalara ağrılara neden olabilir o zaman tek kullanımlık bebege hiç zararı olmayan bi ilac veriyoruz idrar yolunu temizlesin diye dedi her ihtimale karsı yazdı elinin altında olsun diye sende doktoruna bahset istersen. Gece yatarken içiyormussun sabaha kadar geçiyormuş.
Canim ayni donemlerde ayni seyleri yasiyoruz sanirim bobrek tasin varmi belki o yuzden olabilr acile gitsen gidemezmisinKızlar yarim saattir ağrım var.. belboslugum mu desem böbreğim mi desem belim sağ tarafım öyle çok ağrıyor ki yattim ayağa kalkamıyorum çok ağrıyor yatarken de geçmedi gerçi sadce kalkmaya takatim yok. Eşim sınavda. Napicami bilmiyorum
canim o modeli bilmiyorum ama kraft bence kaliteli bebek arabalari uretiyor bende kraft alacagim insallahkraft tvist rlx travel sistem bebek arabasi
deneyimli anneler lütfen yardımcı olur musunuz ?
birkaç gündür netten videolarını izliyorum birkaç markanın ve bu markanın rlx modelini çok beğendim kullanım açısından.
eğer fikirlerinizi paylaşırsanız ve olumlu olursa yorumlar yarın almayı düşünüyorum.
ama ben o kadar butce ayirmadim benim alacagim modeller 700 tl civarinda kraftincanim o modeli bilmiyorum ama kraft bence kaliteli bebek arabalari uretiyor bende kraft alacagim insallah
Benimde çok s lkışırsam oluyor ayak yıkama Kısmını duş kısmında yap bence kaldırmak zor olurCanim benimde tualetimi yaparken feci bi agri giriyor anlamiyorum ney abdest alirken ayagimi kaldirdigimda sanci giriyo bobregime mi giriyo orayamo goriuo anlamadim idrar temiz cikti tahlilde ama bilmiyorum nedir
Şükür gözün aydın canm Çok sevindimArkadaşlar ben geldim çok şükür yavrum sağlıklı kıza b nzetti kesin değil dedi plesenta duzelmis bant varmış ama zararlı olandan değilmiş ama iki hafta sonra dörtlü test yaptircak birde bebeğin ekosunu cektircek bende tansiyon var diye ama şimdilik çok sağlıklı dedi
Ahh ben taş düşüren ve hala taşları olan biri olarak anlayabiliyorum senı canım ne fecii birseyy zaten düşeceksede bişey yapamazsın sancıyı çekmekten başka inşallah değildir geçmiş gitmiş olsun..Kızlar hepinize çok teşekkür ederim daha önce kum dökmüştüm aynı onun agrisi gibi bi ara geçti şimdi yine nefes aldırmıyor böbrek ağrısından supheleniyorum o kadar da su içiyorum günde 3 litre içmeye çalışıyorum umarım geçer. Desteğiniz için teşekkür ederim eşim geldi şimdi uzanıyorum daha kötü olursam acile gidicem
merhaba, dikkat et, bence de doktora git ama acilde pek ilgilenmeyebilirler, benimde geçen hafta kanama oldu ama geçti çok şükür, seninde geçecek inşallahKizlar ya.benim.lekeler.gecmedi.hala.esim i cagirdim.gelsin de hastaneye.gidelim.dua edin onemli.bi sey olmasin olur muacil e mi gitsek ozel.hastaneye.mi .acil de ilgilenirler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?