2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba hanımlar, 16+6 günlüğüm, bir kızımız olacak :) aile hekimi tetanos aşısı için aradı. Kendi doktorum yaptırsan da olur, yaptırmasan da diyor.
Siz yaptırdınız mı?

Kızlar Hayırlı Cumalar Benim İlk 3 Ay Hiç Kusmam Olmadı Şimdi 2 Haftadır Hergün Kusuyorum Herşeyden Tiksinmeye Başladım
Ne ilginc. Biyoe olanlarda mi varmis..ins cabuk gecer

Gizun aydin cnm. Ben 3 ve 4lu testleri yaptirmadim. Yanlış yapmıyorumdur inş.
Benim tansiyonda düşük aksine 6-9..

Ben geceleri sagima yatınca ağrı oluyor hemen sola donuyorum

Bu anlattığını bende yaşadım gaz sansıcısıydı çok canım yanmıştı, biraz rahat bırak kendini kasma
Bi gece sancidan bende kötü oldum. 3 kere aralıklarla şiddetli sancı oluyordu. Gaz zannettim ancak kendiliğinden geçti. Korkmuştum acikcasi

Geçenlerde doktoruma sordum cok sık idrara çıkıyordum. Bende agrı yoktu ama. Ayaklarını sıcak tut üşütme dedi bazen bu durum yanmalara ağrılara neden olabilir o zaman tek kullanımlık bebege hiç zararı olmayan bi ilac veriyoruz idrar yolunu temizlesin diye dedi her ihtimale karsı yazdı elinin altında olsun diye sende doktoruna bahset istersen. Gece yatarken içiyormussun sabaha kadar geçiyormuş.

bukettimm gözün aydın,tekrar çok geçmiş olsun..

KIRMIZILIKUCUKKIZ inşallah ciddi birşey değildir. Eşin gelene kadar istirahat etmeye çalış,bir de mümkünse ayaklarını sıcak tut.

Bsra35 benimde gözüm korktu şimdi .Bende hiç bulantı yaşamadım diye seviniyordum,dün ilk kez istifra ettim.İnşallah devamı gelmez

Bsra35 ben iş yeri bilgisayarından girdiğim için slaytı indirmedim ama arada açıp bakıyorum

kraft tvist rlx travel sistem bebek arabasi

deneyimli anneler lütfen yardımcı olur musunuz ?

birkaç gündür netten videolarını izliyorum birkaç markanın ve bu markanın rlx modelini çok beğendim kullanım açısından.

eğer fikirlerinizi paylaşırsanız ve olumlu olursa yorumlar yarın almayı düşünüyorum.

Evet canim verdi banada ama tahlilm temiz ciktigi icin almadim genelde ayaklarim usudugunde oluyo evet ona dikkat edeyim ben ozaman ya oglene kdar hic isinmiuo ki su ayaklar da

Kizlar ya.benim.lekeler.gecmedi.hala.esim i cagirdim.gelsin de hastaneye.gidelim.dua edin onemli.bi sey olmasin olur mu acil e mi gitsek ozel.hastaneye.mi .acil de ilgilenirler mi

Canim ayni donemlerde ayni seyleri yasiyoruz sanirim bobrek tasin varmi belki o yuzden olabilr acile gitsen gidemezmisin

canim o modeli bilmiyorum ama kraft bence kaliteli bebek arabalari uretiyor bende kraft alacagim insallah

Canim benimde tualetimi yaparken feci bi agri giriyor anlamiyorum ney abdest alirken ayagimi kaldirdigimda sanci giriyo bobregime mi giriyo orayamo goriuo anlamadim idrar temiz cikti tahlilde ama bilmiyorum nedir
Benimde çok s lkışırsam oluyor ayak yıkama Kısmını duş kısmında yap bence kaldırmak zor olur

Şükür gözün aydın canm Çok sevindim

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim daha önce kum dökmüştüm aynı onun agrisi gibi bi ara geçti şimdi yine nefes aldırmıyor böbrek ağrısından supheleniyorum o kadar da su içiyorum günde 3 litre içmeye çalışıyorum umarım geçer. Desteğiniz için teşekkür ederim eşim geldi şimdi uzanıyorum daha kötü olursam acile gidicem

Ahh ben taş düşüren ve hala taşları olan biri olarak anlayabiliyorum senı canım ne fecii birseyy zaten düşeceksede bişey yapamazsın sancıyı çekmekten başka inşallah değildir geçmiş gitmiş olsun..

Kizlar ya.benim.lekeler.gecmedi.hala.esim i cagirdim.gelsin de hastaneye.gidelim.dua edin onemli.bi sey olmasin olur mu acil e mi gitsek ozel.hastaneye.mi .acil de ilgilenirler mi
merhaba, dikkat et, bence de doktora git ama acilde pek ilgilenmeyebilirler, benimde geçen hafta kanama oldu ama geçti çok şükür, seninde geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…