2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçen sefer ağrıdan tansiyonum düşüp baygınlık geçirmiştim öyle şeylerden korkuyorum tansiyonumun düşmesi bebegimi etkiler diye. Nerden çıktı şimdi bu umarım düşündüğüm gibi değildir ve geçer. Sana da çok geçmiş olsun canim gerçekten çok zor kumlar taşlar. Ilac falan vermedi değil mi ne yapıyorsun sen ağrıyı çekmekten başka yapabileceğimiz bisey var miymiş

3lü test 2 li kadar doğru değil hiç yaptırmasaydın canım zaten çokta yüksek değil bence 136 kadında bir kiiiiidoğruluğu 100 de 60 yani 3lünün doğruluğu tatlım.. Benim 2li 1.50 çıktı düşün yanii Allah büyük

gaz sancısı olabılır mı ya da ussuttun mu acaba ayaklarına su koysan suan nasılsın pekı

Kızlaaar göğüslerim çatlamaya başladı çok canım sıkıldıı yaa sizde de olmaya başladı mı . Kullandığınız badem yağı bebe yağı dışında bişey var mı

benim de çatladı çatlak kremi kullanıyorum
en azından yeni çatlak yok

Gözün aydın canım bende bugun gittim kontrole 330 gram olmuş çokmu ki... Herşey iyi dedi İnşallah Amniyosentez de iyi çıkarda dünyalar benim olur..

Kizlar ya.benim.lekeler.gecmedi.hala.esim i cagirdim.gelsin de hastaneye.gidelim.dua edin onemli.bi sey olmasin olur mu acil e mi gitsek ozel.hastaneye.mi .acil de ilgilenirler mi
Bi git için rahat etsin benimde çok oluyor ara kanamam progesteron devam dedi bugun yine

Arkadaşlar bugun kontrole gittim bebiş iymiş tabi sonuçlar daha çıkmadı ayrıntılı verdi ayın 27 sine sonuçlarla bir bakılacak kilosu 330 olmuş oğlan garanti İnş herşey iyi gider hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kavuşuruz...

Çok şükür canım hep iyi haberler alman dileğiyle

canım benm sancım başladığımda çatlama iğnesi olmuştum birkaç gün önce testlerde gebelik gözüktü aslında değildim beta hcg 13 dü buyuzden hiçbir ilaç vermediler serum bile bebege zara verir diye çektim oylece ertesı gun anlaşıldı bebek yok zıplaya zıplaya düşürdüm bu dediğim olay gecen kış omuştu şimdi ara ra bı sızı oluyor gelmesınden oyle korkuyorum kı sıcak su koyuyorum ancak okdar

merhaba, dikkat et, bence de doktora git ama acilde pek ilgilenmeyebilirler, benimde geçen hafta kanama oldu ama geçti çok şükür, seninde geçecek inşallah
Ciktim.simdi.hastaneden sukur Iyiler canim.her seyi suyu kalp atisi normal dedi doktor hadi rahatla dedi.progestan verdi. Senin neden oldu kanama peki

Bi git için rahat etsin benimde çok oluyor ara kanamam progesteron devam dedi bugun yine
Sukur.iyi ler.canim.aynen.progestan verdi bana da.kanama filan.gormedi.icerde de disarda da. Bazen olabiliyo dedi.nedenini pek demedi bir sey.idrar yollari ile ilgili de olabilir dedi

Evet canim verdi banada ama tahlilm temiz ciktigi icin almadim genelde ayaklarim usudugunde oluyo evet ona dikkat edeyim ben ozaman ya oglene kdar hic isinmiuo ki su ayaklar da
Ben çalışırken elektrikli ısıtıcılardan aldırmıştım onu yakıyordum idare ediyordum onun dışında zor yani ısıtmak

Bende izledim şimdi güzel miş beğendim özellikle 360 derece dönüyor ya o puset kısmı orası cok güzel mesela restorana gittin uğraşmaya gerek yok yonu değişmek yeterli sadece arka tekerlek buyuk ya o benim hoşuma gitmiyor ama kullananlara sormak lazım nasıl bide kaç kiloymuş

Merhaba hanımlar, 16+6 günlüğüm, bir kızımız olacak :) aile hekimi tetanos aşısı için aradı. Kendi doktorum yaptırsan da olur, yaptırmasan da diyor.
Siz yaptırdınız mı?
Tetanoz yaptırmasak olmuyor mu. Yaptırmayan var mu aramızda

Kraftı marka olarak hiç tavsiye etmem canım. Çok hantal ve çok dayanıksız maalesef. Kızıma ilk aldığımız araba ve taşıma koltuğu krafttı. Kızım 9 aylıkken araba kırıldı. Yaşını bile bulmadı yani. Taşıma koltuğu da birkaç kullanımdan sonra deforme olmuştu.taşıma komtuğunu idare ettik ama araba yeni almak zorunda kaldık. Verdiğimiz para boşa gitti yani. 7 yıl önce 275 tl vermiştik hiç unutmuyorum O yüzden biraz daha geç al zorla bütçeni iyi bir markadan al.

Sıcak suyu karnına koyma ama bebeğe zararlı. Çok geçmiş olsun.

Hala çok kötüyüm canim agrim bütün enerjimi aldı. Eşim sağolsun ilgileniyor ama acile gitsek ne yapacaklar ki bisey de veremezler ilaç falan. Dinlen sen Hava da soguk zaten bu hava da cikma. Ama istersen de gidelim diyor. E Sen bunu dedikten sonra ben gidelim mi dicem. Bilmiyorum yatıyorum ama agrim hiç azalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…