2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun. Öyle şey mi var yaa.. ne biliyormuş eşin bişey yapamayacaklarını. Hem en azından nedenini öğrenirsiniz ağrının. Belki hiç aklınıza gelmeyecek bir sebeptendir. Bir çaresi vardır. Ya da hiç önemsiz bir durumdur en azından için rahat eder. Bence git hastaneye sen eşine söyle de

Kızlar 18. Haftamın içindeyim, bir haftadır gece nerdeyse hiç tuvalete kalkmıyorum bu normal mi? Daha önce yani ilk 3 ay 2 bazen 3 kere kalkıyodum, su içmemde de değişiklik yok ama anlamadım

Canım ben de öyle oldum geçen gece çok güzel bir soru sormuşsun inşallah bilen bir arkadaş cevaplar.Normalde 2-3 kere kalkıyordum bu aralar hiç kalkmadım korktum açıkçası 15.haftadan sonra tuvalet ihtiyacı azalır diyorlar ama bu kadarı da normal mi

Kızlar ben de geldim doktorumdan. Oğlusumu gördük. 17+4 günlüğüz 200 gr ve 17 cm. olmuşuz. Dr. detayliya gonderemeyecek. Bütün organlarına baktı beyni omur açıklığı, böbrek uyluk kemiği ayakları parmakları kalp odaciklari. Şükür herşey yerli yerinde. 22 de tekrar bakacakmis. Birde önceki gebelikte gelişme geriliği olduğu için plesantayi besleyen sağ ve sol damarlarıma bakıldı. Şükür herşey yolunda.

Sukur.iyi ler.canim.aynen.progestan verdi bana da.kanama filan.gormedi.icerde de disarda da. Bazen olabiliyo dedi.nedenini pek demedi bir sey.idrar yollari ile ilgili de olabilir dedi
Aynı ben gibi olmuşsun çamaşırım battı gittim alttan baktılar bu rahimden gelmiyor dediler nerden dedim bilmiyoruz dediler

Maşallah size Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

Valla kızlar benim gebeliğimin şu anına kadar gece wc çıkmışlığım yok gündüzde 3-4 kere ben nereye gideyim.

Canım benım doktorum saplık ocakğındaki ebe tetanoz yapmak isteyebilir yapsın sakıncası yok demışti ama sen yine doktoruna sor
Hmmm. Yani bilemedim. İllaki yan etkisi var her kimyasalın. Olmasa da olur mu diye şey ettim. Bakalım diğer yorumlar ne diycek. Sağol cevap için:)

anladim ve eledim direk. 1750 yi gecmeyecek sekilde bakmaya devam edicem. Tesekkur ederim bilgi icin cok iyi oldu ogrenmek

Kızlar hamile pantolonu almak istiyorum ama tam karnım çıkmadı belli belirsiz kendi kotlarımda dar geliyor. Hamile pantolonlarının üstü bedene göre değişiyor mu acaba yani kalça kısmım ince karnım büyürse büyük beden mi almam gerekir tekrar

Valla kızlar benim gebeliğimin şu anına kadar gece wc çıkmışlığım yok gündüzde 3-4 kere ben nereye gideyim.

Canım su içimin nasıl günde ne kadar içiyosun tahminen.Ben ilk başlar bir bardak anca içiyordum şimdi 2 litre içmeye çalışıyorum ama gece kalkardım şimdi kalkmıyorum acaba idrar torbasındaki baskı mı azaldı ondan mı anlamadım

Ben 38 beden aldım lcw den karın kısmı biraz bol geldi şimdilik biraz katlıyorum. Bedene göre karın kısmı büyüyor. Zaten likrali kot esniyor Karın kısmı da penye rahatsız etmiyor. Al bence rahat.

Ben 38 beden aldım lcw den karın kısmı biraz bol geldi şimdilik biraz katlıyorum. Bedene göre karın kısmı büyüyor. Zaten likrali kot esniyor Karın kısmı da penye rahatsız etmiyor. Al bence rahat.
Teşekkür ederim canım yarın alıcam nasipse bilgi alayım dedim saolasın

Evet aynen öyle. İdrar torbası yakınlığı bitiyor bu dönemde bebek yukarı doğru çıkıyorum çünkü

Canim belki baska birsey neden bekliyorsunuz ama

Tatlış geçmiş olsun nasıl oldun geçti mi agrin

Canim belki baska birsey neden bekliyorsunuz ama

Tatlış geçmiş olsun nasıl oldun geçti mi agrin
Agrim son 20 dakikadır biraz azaldı kızlar. Bugün bekliycem yarın giderim olmadi gündüz vakti. Burada hava çok kötü hastaneye de tek otobüsle gidilmiyor otobüsten sonra 20 dk yürüme mesafesi var ve su anda yüreyecek degil ayağa kalkacak halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…