Geçmiş olsun. Öyle şey mi var yaa.. ne biliyormuş eşin bişey yapamayacaklarını. Hem en azından nedenini öğrenirsiniz ağrının. Belki hiç aklınıza gelmeyecek bir sebeptendir. Bir çaresi vardır. Ya da hiç önemsiz bir durumdur en azından için rahat eder. Bence git hastaneye sen eşine söyle deHala çok kötüyüm canim agrim bütün enerjimi aldı. Eşim sağolsun ilgileniyor ama acile gitsek ne yapacaklar ki bisey de veremezler ilaç falan. Dinlen sen Hava da soguk zaten bu hava da cikma. Ama istersen de gidelim diyor. E Sen bunu dedikten sonra ben gidelim mi dicem. Bilmiyorum yatıyorum ama agrim hiç azalmıyor
Kızlar 18. Haftamın içindeyim, bir haftadır gece nerdeyse hiç tuvalete kalkmıyorum bu normal mi? Daha önce yani ilk 3 ay 2 bazen 3 kere kalkıyodum, su içmemde de değişiklik yok ama anlamadım
Aynı ben gibi olmuşsun çamaşırım battı gittim alttan baktılar bu rahimden gelmiyor dediler nerden dedim bilmiyoruz dedilerSukur.iyi ler.canim.aynen.progestan verdi bana da.kanama filan.gormedi.icerde de disarda da. Bazen olabiliyo dedi.nedenini pek demedi bir sey.idrar yollari ile ilgili de olabilir dedi
Maşallah size Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinKızlar ben de geldim doktorumdan. Oğlusumu gördük. 17+4 günlüğüz 200 gr ve 17 cm. olmuşuz. Dr. detayliya gonderemeyecek. Bütün organlarına baktı beyni omur açıklığı, böbrek uyluk kemiği ayakları parmakları kalp odaciklari. Şükür herşey yerli yerinde. 22 de tekrar bakacakmis. Birde önceki gebelikte gelişme geriliği olduğu için plesantayi besleyen sağ ve sol damarlarıma bakıldı. Şükür herşey yolunda.
Canım benım doktorum saplık ocakğındaki ebe tetanoz yapmak isteyebilir yapsın sakıncası yok demışti ama sen yine doktoruna sorTetanoz yaptırmasak olmuyor mu. Yaptırmayan var mu aramızda
Valla kızlar benim gebeliğimin şu anına kadar gece wc çıkmışlığım yok gündüzde 3-4 kere ben nereye gideyim.Canım ben de öyle oldum geçen gece çok güzel bir soru sormuşsun inşallah bilen bir arkadaş cevaplar.Normalde 2-3 kere kalkıyordum bu aralar hiç kalkmadım korktum açıkçası 15.haftadan sonra tuvalet ihtiyacı azalır diyorlar ama bu kadarı da normal mi
Hmmm. Yani bilemedim. İllaki yan etkisi var her kimyasalın. Olmasa da olur mu diye şey ettim. Bakalım diğer yorumlar ne diycek. Sağol cevap için:)Canım benım doktorum saplık ocakğındaki ebe tetanoz yapmak isteyebilir yapsın sakıncası yok demışti ama sen yine doktoruna sor
anladim ve eledim direk. 1750 yi gecmeyecek sekilde bakmaya devam edicem. Tesekkur ederim bilgi icin cok iyi oldu ogrenmekKraftı marka olarak hiç tavsiye etmem canım. Çok hantal ve çok dayanıksız maalesef. Kızıma ilk aldığımız araba ve taşıma koltuğu krafttı. Kızım 9 aylıkken araba kırıldı. Yaşını bile bulmadı yani. Taşıma koltuğu da birkaç kullanımdan sonra deforme olmuştu.taşıma komtuğunu idare ettik ama araba yeni almak zorunda kaldık. Verdiğimiz para boşa gitti yani. 7 yıl önce 275 tl vermiştik hiç unutmuyorum O yüzden biraz daha geç al zorla bütçeni iyi bir markadan al.
Valla kızlar benim gebeliğimin şu anına kadar gece wc çıkmışlığım yok gündüzde 3-4 kere ben nereye gideyim.
Kızlar hamile pantolonu almak istiyorum ama tam karnım çıkmadı belli belirsiz kendi kotlarımda dar geliyor. Hamile pantolonlarının üstü bedene göre değişiyor mu acaba yani kalça kısmım ince karnım büyürse büyük beden mi almam gerekir tekrar
Teşekkür ederim canım yarın alıcam nasipse bilgi alayım dedim saolasınBen 38 beden aldım lcw den karın kısmı biraz bol geldi şimdilik biraz katlıyorum. Bedene göre karın kısmı büyüyor. Zaten likrali kot esniyor Karın kısmı da penye rahatsız etmiyor. Al bence rahat.
Evet aynen öyle. İdrar torbası yakınlığı bitiyor bu dönemde bebek yukarı doğru çıkıyorum çünküCanım su içimin nasıl günde ne kadar içiyosun tahminen.Ben ilk başlar bir bardak anca içiyordum şimdi 2 litre içmeye çalışıyorum ama gece kalkardım şimdi kalkmıyorum acaba idrar torbasındaki baskı mı azaldı ondan mı anlamadım
Yok canim arkama bobregime koyuyuyorumSıcak suyu karnına koyma ama bebeğe zararlı. Çok geçmiş olsun.
Canim belki baska birsey neden bekliyorsunuz amaHala çok kötüyüm canim agrim bütün enerjimi aldı. Eşim sağolsun ilgileniyor ama acile gitsek ne yapacaklar ki bisey de veremezler ilaç falan. Dinlen sen Hava da soguk zaten bu hava da cikma. Ama istersen de gidelim diyor. E Sen bunu dedikten sonra ben gidelim mi dicem. Bilmiyorum yatıyorum ama agrim hiç azalmıyor
Evet aynen öyle. İdrar torbası yakınlığı bitiyor bu dönemde bebek yukarı doğru çıkıyorum çünkü
Hala çok kötüyüm canim agrim bütün enerjimi aldı. Eşim sağolsun ilgileniyor ama acile gitsek ne yapacaklar ki bisey de veremezler ilaç falan. Dinlen sen Hava da soguk zaten bu hava da cikma. Ama istersen de gidelim diyor. E Sen bunu dedikten sonra ben gidelim mi dicem. Bilmiyorum yatıyorum ama agrim hiç azalmıyor
Canim belki baska birsey neden bekliyorsunuz ama
Agrim son 20 dakikadır biraz azaldı kızlar. Bugün bekliycem yarın giderim olmadi gündüz vakti. Burada hava çok kötü hastaneye de tek otobüsle gidilmiyor otobüsten sonra 20 dk yürüme mesafesi var ve su anda yüreyecek degil ayağa kalkacak halim yokTatlış geçmiş olsun nasıl oldun geçti mi agrin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?