2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

İnşallah bu gece zorlanmazsın ama bencede bir doktora git en kısa zamanda.çok geçmiş olsun

Aynı ben gibi olmuşsun çamaşırım battı gittim alttan baktılar bu rahimden gelmiyor dediler nerden dedim bilmiyoruz dediler
Bir arkadaşım da kanamadan 15 gün yattı progestan kullandı ama sonradan anladılar ki vajinadan içerde siğil varmış kanama yapıyormuş,siğili kadındoğumcu yakınca kanaması da geçti

Sağol canım yarın gidicem haber veririm
cok gecmis olsun 12 haftalik civari benim de agrim oldu. otursam da kalksam da agri devam etti. idrar yolu enfeksiyonu cikti. wc ye gittigimde falan bir sikintim da yoktu ustelik. bol su ic. dinlen ayagini sicak tut. insallah basit biseydir. gercekten de acilde kadin dogum dr u yoksa ya da universite hastanesi degilse malesef bisey yapmiyorlarmis. ama yine de gidebilirsen git.

aslinda normal bedenin nasilsa cok kilo almazsan en fazla bir beden ustu o da son aylarda. lcw pant. bel kismindaki lastikten ayarlanabiliyor. defactonunkiler de.

Çok geçmiş olsun. Doktorunun numarası yok mu. Zamanlaması kötü olmuş
Rabbim şifa versin inşallah sana canım. Bizim dualarımız kabul olur. Benimde bi gece böbrek sancım tuttu sıcak su torbası koydum 45 dk sonra dalmışım. Rabbim cümlemize yardım etsin

Üniversite hastanesine gidicem canım yarın umarım kadın doğumcu ya da ürolog vardır benim de tuvalete bir sorunum yok ama böbrek agrisi olduğuna eminim artık bebeğim sürekli hareket ettiği için içimi rahatlatıyor yoksa kafayı yerdim herhalde

Devlete gittiğim icin doktorumu aranamıyorum canim. Çok teşekkür ederim dualarınızı esirgemeyin bir an önce sabah olsun da gideyim doktora
Sıcak su torbası da beni korkutuyo bisey olur mu ki koysam mi yoksa uyuyamiycam gibi

İnşallah bir sıkıntı olmaz güzelim ya,aslında bu konuda anlayışlı olmaları lazım.

Ben Demir'i beğendim ama Ali Demir değilde Demir Ali ulamadan dolayı daha uyumlu sanki.

Merhabalar benim bulantılarım 10 gün öncesine kadar şiddetliydi ama şimdi ara ara oluyor ama en azından yiyip içebiliyorum,inşallah seninki de en kısa zamanda geçer.

Hayırlı geceler arkadaşlar sabah kontrolum var bana dua edin su amniyotik bant kaybolmuş olsun plesentada düzelmiş olsun çok korkuyorum yine kötü bi haber duycam diye gözüme uyku girmiyor

Allah'ın izniyle kaybolmuştur güzelim,hayırlı haberler verirsin bize de inşallah

kızlarrr çok duaya ihtiyacım var.
y.lisans sınavım var yarın ve inanılmaz korkuyorum. 3 haftadır çalışmama rağmen.
lütfen dualarınızı eksik etmeyın.
emeklerim boşa gitsin istemıyorum...
Allahım zihin açıklığı versin güzelim ,inşallah boşa gitmeyecek emeklerin.

Bugün benim de randevum var. İnşallah hayırlı haberler alırım. Ben de dua istiyorummmm.

İnşallah Can'ım benim dualarım hepimize

Çok şükür gözünaydın güzelim,sağlıkla da kucağına alacaksın inşallah

geçmiş olsun dikkat et kendine canım. yarın haberdar et bizi.

Geçmiş olsun güzelim inşallah kötü birşey değildir

Ay maşallah oğluşuna,inşallah Can'ım hep beraber sağlıkla kavuşalım

Çok şükür,gözünaydın canım

Kizlar bu model nasil ki sizce

Ay ben çok beğendim,çok hoş bence,fiyatında fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…