- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Agrim son 20 dakikadır biraz azaldı kızlar. Bugün bekliycem yarın giderim olmadi gündüz vakti. Burada hava çok kötü hastaneye de tek otobüsle gidilmiyor otobüsten sonra 20 dk yürüme mesafesi var ve su anda yüreyecek degil ayağa kalkacak halim yok
Çok biliyoruz ya ondan bu telaşımız esasen:)))))İyi bari canım ya.Tuvalete sık sık gitsem enfeksiyon mu gitmesem aa bi sorun mu var neye yanacağımı şaşırdım
Benim doktorum da yaptir dedi, bende tam yirmi girdiğim geçen gün yaptırdımCanım benım doktorum saplık ocakğındaki ebe tetanoz yapmak isteyebilir yapsın sakıncası yok demışti ama sen yine doktoruna sor
Sağol canım yarın gidicem haber veririmİnşallah bu gece zorlanmazsın ama bencede bir doktora git en kısa zamanda.çok geçmiş olsun
Bir arkadaşım da kanamadan 15 gün yattı progestan kullandı ama sonradan anladılar ki vajinadan içerde siğil varmış kanama yapıyormuş,siğili kadındoğumcu yakınca kanaması da geçtiAynı ben gibi olmuşsun çamaşırım battı gittim alttan baktılar bu rahimden gelmiyor dediler nerden dedim bilmiyoruz dediler
cok gecmis olsun 12 haftalik civari benim de agrim oldu. otursam da kalksam da agri devam etti. idrar yolu enfeksiyonu cikti. wc ye gittigimde falan bir sikintim da yoktu ustelik. bol su ic. dinlen ayagini sicak tut. insallah basit biseydir. gercekten de acilde kadin dogum dr u yoksa ya da universite hastanesi degilse malesef bisey yapmiyorlarmis. ama yine de gidebilirsen git.Sağol canım yarın gidicem haber veririm
aslinda normal bedenin nasilsa cok kilo almazsan en fazla bir beden ustu o da son aylarda. lcw pant. bel kismindaki lastikten ayarlanabiliyor. defactonunkiler de.Kızlar hamile pantolonu almak istiyorum ama tam karnım çıkmadı belli belirsiz kendi kotlarımda dar geliyor. Hamile pantolonlarının üstü bedene göre değişiyor mu acaba yani kalça kısmım ince karnım büyürse büyük beden mi almam gerekir tekrar
Çok geçmiş olsun. Doktorunun numarası yok mu. Zamanlaması kötü olmuşAgrim son 20 dakikadır biraz azaldı kızlar. Bugün bekliycem yarın giderim olmadi gündüz vakti. Burada hava çok kötü hastaneye de tek otobüsle gidilmiyor otobüsten sonra 20 dk yürüme mesafesi var ve su anda yüreyecek degil ayağa kalkacak halim yok
Üniversite hastanesine gidicem canım yarın umarım kadın doğumcu ya da ürolog vardır benim de tuvalete bir sorunum yok ama böbrek agrisi olduğuna eminim artık bebeğim sürekli hareket ettiği için içimi rahatlatıyor yoksa kafayı yerdim herhaldecok gecmis olsun 12 haftalik civari benim de agrim oldu. otursam da kalksam da agri devam etti. idrar yolu enfeksiyonu cikti. wc ye gittigimde falan bir sikintim da yoktu ustelik. bol su ic. dinlen ayagini sicak tut. insallah basit biseydir. gercekten de acilde kadin dogum dr u yoksa ya da universite hastanesi degilse malesef bisey yapmiyorlarmis. ama yine de gidebilirsen git.
Devlete gittiğim icin doktorumu aranamıyorum canim. Çok teşekkür ederim dualarınızı esirgemeyin bir an önce sabah olsun da gideyim doktoraÇok geçmiş olsun. Doktorunun numarası yok mu. Zamanlaması kötü olmuş
Rabbim şifa versin inşallah sana canım. Bizim dualarımız kabul olur. Benimde bi gece böbrek sancım tuttu sıcak su torbası koydum 45 dk sonra dalmışım. Rabbim cümlemize yardım etsin
Mecbur geçiyorum malesef. İzmirde yaşıyorum izban hattını kulananlar için bu sene o kapıladan yaptılar Şanssızlık işte.Bir gün sıkıntı çıkarmasalar 2. gün geçmek zorunda kalıyorum. günde 2 kere malesef geçiyorum
Kızlar isim konusunda kızımın ismini ben koydum eşime 2. Sen koyarsin demiştim ama ali isminde direttim yanına bul bi isim dedim :) eşim ali deniz diyor bende alternatif olarak kerem çağan veya demir diyorum yanına sizce hangisi?buarada kızımın adı nehir demirle uyum sağlıyor ama bilemedik :)
Merhaba hanımlar nasılsınız? Ben Temmuz annesiyim Allah nasip ederse.. inşallah hepimiz sağsalim yavrularımızı kucağımıza alırız. Benim bulantılarım çok yoğun bilhassa geceleri çok zor geçiyor. Sizlere sormak istedim böyle çok bulantı geçirenler kaçıncı haftada bitti acaba bulantıları.. şuan bir teselli arıyorum da.
Hayırlı geceler arkadaşlar sabah kontrolum var bana dua edin su amniyotik bant kaybolmuş olsun plesentada düzelmiş olsun çok korkuyorum yine kötü bi haber duycam diye gözüme uyku girmiyor
Allahım zihin açıklığı versin güzelim ,inşallah boşa gitmeyecek emeklerin.kızlarrr çok duaya ihtiyacım var.
y.lisans sınavım var yarın ve inanılmaz korkuyorum. 3 haftadır çalışmama rağmen.
lütfen dualarınızı eksik etmeyın.
emeklerim boşa gitsin istemıyorum...
Bugün benim de randevum var. İnşallah hayırlı haberler alırım. Ben de dua istiyorummmm.
Arkadaşlar ben geldim çok şükür yavrum sağlıklı kıza b nzetti kesin değil dedi plesenta duzelmis bant varmış ama zararlı olandan değilmiş ama iki hafta sonra dörtlü test yaptircak birde bebeğin ekosunu cektircek bende tansiyon var diye ama şimdilik çok sağlıklı dedi
geçmiş olsun dikkat et kendine canım. yarın haberdar et bizi.Üniversite hastanesine gidicem canım yarın umarım kadın doğumcu ya da ürolog vardır benim de tuvalete bir sorunum yok ama böbrek agrisi olduğuna eminim artık bebeğim sürekli hareket ettiği için içimi rahatlatıyor yoksa kafayı yerdim herhalde
Devlete gittiğim icin doktorumu aranamıyorum canim. Çok teşekkür ederim dualarınızı esirgemeyin bir an önce sabah olsun da gideyim doktora
Sıcak su torbası da beni korkutuyo bisey olur mu ki koysam mi yoksa uyuyamiycam gibi
Kızlar yarim saattir ağrım var.. belboslugum mu desem böbreğim mi desem belim sağ tarafım öyle çok ağrıyor ki yattim ayağa kalkamıyorum çok ağrıyor yatarken de geçmedi gerçi sadce kalkmaya takatim yok. Eşim sınavda. Napicami bilmiyorum
Kizlar ya.benim.lekeler.gecmedi.hala.esim i cagirdim.gelsin de hastaneye.gidelim.dua edin onemli.bi sey olmasin olur muacil e mi gitsek ozel.hastaneye.mi .acil de ilgilenirler mi
Ay maşallah oğluşuna,inşallah Can'ım hep beraber sağlıkla kavuşalımArkadaşlar bugun kontrole gittim bebiş iymiş tabi sonuçlar daha çıkmadı ayrıntılı verdi ayın 27 sine sonuçlarla bir bakılacak kilosu 330 olmuş oğlan garanti İnş herşey iyi gider hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kavuşuruz...
Ciktim.simdi.hastaneden sukur Iyiler canim.her seyi suyu kalp atisi normal dedi doktor hadi rahatla dedi.progestan verdi. Senin neden oldu kanama peki
Kızlar ben de geldim doktorumdan. Oğlusumu gördük. 17+4 günlüğüz 200 gr ve 17 cm. olmuşuz. Dr. detayliya gonderemeyecek. Bütün organlarına baktı beyni omur açıklığı, böbrek uyluk kemiği ayakları parmakları kalp odaciklari. Şükür herşey yerli yerinde. 22 de tekrar bakacakmis. Birde önceki gebelikte gelişme geriliği olduğu için plesantayi besleyen sağ ve sol damarlarıma bakıldı. Şükür herşey yolunda.
Kizlar bu model nasil ki sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?