bu linke göre normalmiş ama burada altta cıkan değerlere göre uzun gözüküyor :)
kadife ip bide kalın çok yumoş oluyor :) tunus işi yapıncada baya kalın oluyor bende görümceme battaniyesini örmüştüm bende bebişime haroşadan yaptım malum sıcak memleketteyiz kalın gelir die:) kundak olayı da güzel olmuş ama :)ipi de kadife ip galiba.. Hazır olanlarını çok beğeniyordum ben bu kundakların ama bunu da çok beğendim... Annemi ikna edersem yaptırırım belki
@zehrayalcin87 ay öldüm gülmekten yaaa... kocamın bacağını geçtim yazmışsın yaaynı durumu ben de yaşıyorum. göbekten daha hızlı ilerliyor bacaklarım.
Ve cinsellik demişsiniz ya.. yalnız değilsinizzzz
Benimde detaylım 4 subatta. Zaman geçmek bilmiyor inşallah Hepimiz güzel sonuçlar alırızBize kanama olmadıkça normal devam edin dedi ama karın büyüdükçe eşlerde tedirgin oluyor hem anneye hem bebeğe zarar vermesin diye.
ay 4 şubatta kaç kişinin randevusu var böyle, bizimki de 4 şubatta , ay günler geçmek bilmiyor.
obur bunlar fit ol kızım diyorum ama aynı baba laf dinlemiyoEvet uzun masallah bebısıyın boyu , cınsıyetı neydı bebegının .
benımkıde 15 haftalıkken 153 gr .çıktı benımkının kılosuda haftasona gore 2 katı cıktı masallah :))
boyunu nasıl olctu senın doktorun ya benımkı duz durmadı bır turlu olcemedık .
Diğeri yanlış oldu kusura bakma canım herhalde en iyi ben anlarım senı tamda aynı durumumuz annemin laflar hareketler bastan bukadar keskindi biraz gecti gibi şimdi sözde ama hala cinsşyetini öğreneli 2 ay oldu hala belli değil hayırlısı vb seyler bana dıolarkı bi sey alma bize alcak bi sey bırakmıyosun iyi hoş da bi zıbın kayınvalıdem aldı annemde de hala bişey yok çalışıyoruz aksama kadar haftasonu da dahil yeri geliyo yavas yavas basladık kılo almalara da evet ilk bebek bizimde inşalah tabi heyecan da var ama kursagımızd abırakmasalar olmaz sen sadece yavrunu dusun kımseye guvenerek yapmadık cok zor zamanlar gecırdım ben tedavı surecınde kımse yanımızda degıldı sımdı mutlu gunumuzde olmasa da olur yeri gelıyo aılene bıle bunu dıyebılıyomussun evladın ıcın onun ıcın ne eserse onu yap ben oyle yapıyorum çok sukur de ıyı geliyo bize teyzesi
obur bunlar fit ol kızım diyorum ama aynı baba laf dinlemiyokız bebeğim bu arada ...rahat durmamıştır seninki yaramazlığa başlamış desene
sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değilçıkolata yemıstım fır döndü resmen takla atıyordu resmen :)))
bızım babada orta kılolu aslında ama 5 kılo dogmus babasına cekerse bılemıyorum :)))
en onemlı o dedıgın gıbı canım amın ınsallah .sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
Rabbim sifa versin canim dualrim seninle...
Çok geçmiş olsun, inşallah çabucak toparlarsın.
Geçmiş olsun canım,inşallah çabucak toparlarsın,bundan sonra iki kat fazla dikkatli olacaksın ama sonu güzel olacak inşallah
rabbim yardimcin olsun canim
Allah yardımcın olsun. Bebek sağlıkla gelsin de sonunda, önemli olan o.
Çok geçmiş olsun Can'ım , Allah yardım etsin inşallah tez zamanda düzelir herşey , buradaki tüm anneler dualarımdasınız.
geçmiş olsun allah yardımcın olsun
hiç endişelenme bu durumu yaşayan çok var hatta çoğul gebeliklerde önlem amaçlı bile yapılabiliyor doktorun söyler zaten hep yatarak geçireceksin şöyle düşün 9 ay boyunca kanaması geçmeyenlerde yatarak tamamlıyor hamileliğini aman dikkat et kendine dualarım seninle
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Hepinize çok teşekkür ediyorum dikişim atıldı eve geldim erken doğum eylemi olmaması için sadece yemek yemek ve tuvalet için yataktan kalkacağım. İnşallah bebeğim hayata sıkıca tutunurda ben kalan aylarımı yatarak geçirmeye razıyım. Elimden gelen tek şey dua etmek. Allah hepimize yardımcı olsun vakti gelince sağlıklı aklıfikri yerinde dolu dolu kucağımıza almayı nasip etsin AMİNNÇok geçmiş olsun
benim de detaylım 4 şubatBenimde detaylım 4 subatta. Zaman geçmek bilmiyor inşallah Hepimiz güzel sonuçlar alırız
Anladım canım bende galiba 22+ larda giderim inşallah bakalım hepimizin ki sıkıntısız geçer inşallahCanım bugun gittim doktor a 17 artı 5 gözüküyor dedi 3 hafta sonra gel dedi ayrıntılı bakicam dedi
Bende tecrübesizim daha bişey alamıyoruz bir iki ay daha bekliycez galiba ama burda gördükçe çok hevesleniyorum :) inşallah alırım bendeSaol canım inşallah doğru şeyler almışımdir ilk bebeğim olduğun için tecrübesizim :)
Ahh bi gideyim memlekete inşallah :)Kundak tunus işi canım tek şişle yapılıyor sende yapabilirsin aslında gayet kolay örmesi:)
canımCanım nasıl geçti ayrıntılı inşallah bi sıkıntı yoktur.
Çok sağol canım aminnn ... Herkes sağlıcakla kucağına alır yavrusunu insallahAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım Maşaallah Gözün aydın Darısı başımıza İnşaallah
yok yok o kadaraını da dusunme dogumda da yapmazlar herhalde dımı pozıtıf olmaya calıs ytawrun kucagında olcak nasıpse kımse bozamazaslında görüşmeyince daha rahatım. beni sürekli dolduruyor. kıyafetlerın fotosunu kardesıme gonderdım oda göstermıs.
onada laf soktu. banada dedi,bişey alma bısey bırakmıyorsun bıze dıye. ama lafta bişey görmedim daha ben zaten hıcbıseyınde değilim.hal hatır sorsun yeter,. arkadaşlarım bıle canım ne ıstıyor onun derdindeler... anneden görememek üzüyor. dediğin gibi daha bende bır zıbın göremedim. oysa yegenlerıne yağdırır.
kuzenımın evıde bıze yakın işi olunca çocuklara baksın dıye annemi çağırıyor.koşa koşa geliyor. ama ben hıc oyle seyler yapacağını sanıyorum... suanki en buyuk korkum doğuma gelmesi.benı gerecek hep öyledir cunku.
bu arada kıyaslanamaz ama benim de büyük görümcem öyle,sözde çok sevindi.Hatta duyunca ağlamış,kendi kendine sayıklamış hala oluyorum yaşasın diye.Ama 1 kere bile arayıp nasıl gidiyor hamileliğin,bebiş nasıl diye sormamıştır. Geçen ben ariim dedim havadan sudan konuştuk konuştuk kapatmaya yakın bana kaç haftalık oldun dedi, sanane diyesim geldi
umrumda mı değil,ama hepsini tek tek yazıyorum,bebiş büyünce sevmek isterse hatırlatıcam kendilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?