2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bu linke göre normalmiş ama burada altta cıkan değerlere göre uzun gözüküyor :)

Evet uzun masallah bebısıyın boyu , cınsıyetı neydı bebegının .
benımkıde 15 haftalıkken 153 gr .çıktı benımkının kılosuda haftasona gore 2 katı cıktı masallah :))
boyunu nasıl olctu senın doktorun ya benımkı duz durmadı bır turlu olcemedık .

ipi de kadife ip galiba.. Hazır olanlarını çok beğeniyordum ben bu kundakların ama bunu da çok beğendim... Annemi ikna edersem yaptırırım belki
kadife ip bide kalın çok yumoş oluyor :) tunus işi yapıncada baya kalın oluyor bende görümceme battaniyesini örmüştüm bende bebişime haroşadan yaptım malum sıcak memleketteyiz kalın gelir die:) kundak olayı da güzel olmuş ama :)

Benimde detaylım 4 subatta. Zaman geçmek bilmiyor inşallah Hepimiz güzel sonuçlar alırız

obur bunlar fit ol kızım diyorum ama aynı baba laf dinlemiyo kız bebeğim bu arada ...rahat durmamıştır seninki yaramazlığa başlamış desene

aslında görüşmeyince daha rahatım. beni sürekli dolduruyor. kıyafetlerın fotosunu kardesıme gonderdım oda göstermıs.
onada laf soktu. banada dedi,bişey alma bısey bırakmıyorsun bıze dıye. ama lafta bişey görmedim daha ben zaten hıcbıseyınde değilim.hal hatır sorsun yeter,. arkadaşlarım bıle canım ne ıstıyor onun derdindeler... anneden görememek üzüyor. dediğin gibi daha bende bır zıbın göremedim. oysa yegenlerıne yağdırır.
kuzenımın evıde bıze yakın işi olunca çocuklara baksın dıye annemi çağırıyor.koşa koşa geliyor. ama ben hıc oyle seyler yapacağını sanıyorum... suanki en buyuk korkum doğuma gelmesi.benı gerecek hep öyledir cunku.

obur bunlar fit ol kızım diyorum ama aynı baba laf dinlemiyo kız bebeğim bu arada ...rahat durmamıştır seninki yaramazlığa başlamış desene

çıkolata yemıstım fır döndü resmen takla atıyordu resmen :)))
bızım babada orta kılolu aslında ama 5 kılo dogmus babasına cekerse bılemıyorum :)))

Rabbim sifa versin canim dualrim seninle...

Çok geçmiş olsun, inşallah çabucak toparlarsın.

Geçmiş olsun canım,inşallah çabucak toparlarsın,bundan sonra iki kat fazla dikkatli olacaksın ama sonu güzel olacak inşallah

rabbim yardimcin olsun canim

Allah yardımcın olsun. Bebek sağlıkla gelsin de sonunda, önemli olan o.

Çok geçmiş olsun Can'ım , Allah yardım etsin inşallah tez zamanda düzelir herşey , buradaki tüm anneler dualarımdasınız.

geçmiş olsun allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun
Hepinize çok teşekkür ediyorum dikişim atıldı eve geldim erken doğum eylemi olmaması için sadece yemek yemek ve tuvalet için yataktan kalkacağım. İnşallah bebeğim hayata sıkıca tutunurda ben kalan aylarımı yatarak geçirmeye razıyım. Elimden gelen tek şey dua etmek. Allah hepimize yardımcı olsun vakti gelince sağlıklı aklıfikri yerinde dolu dolu kucağımıza almayı nasip etsin AMİNN

Canım bugun gittim doktor a 17 artı 5 gözüküyor dedi 3 hafta sonra gel dedi ayrıntılı bakicam dedi
Anladım canım bende galiba 22+ larda giderim inşallah bakalım hepimizin ki sıkıntısız geçer inşallah

Saol canım inşallah doğru şeyler almışımdir ilk bebeğim olduğun için tecrübesizim :)
Bende tecrübesizim daha bişey alamıyoruz bir iki ay daha bekliycez galiba ama burda gördükçe çok hevesleniyorum :) inşallah alırım bende

Canım nasıl geçti ayrıntılı inşallah bi sıkıntı yoktur.
canım
Bebek açısından çok iyiydi ki önemli olan buydu kesinlikle. Ama bende ritim bozukluğu saptandı. Bu üzmedi ama mutluyum sonuç olarak. Tiroid sorunu olan var mı aramızda ????

yok yok o kadaraını da dusunme dogumda da yapmazlar herhalde dımı pozıtıf olmaya calıs ytawrun kucagında olcak nasıpse kımse bozamaz

Yanlız değilsin canım benide 2 kere falan aramışlardır. Açıkçası takılmıyorum vardır bi bildikleri. El iz nihayetinde onlar için. İlk haftalarımda abim aradı ya dusundum de ilk defa kendi canımdan biri dogum yapacak dayı olucam cok tuhaf bi duygu dedi. Belli etmedim ama çok duygulandım bu dediğine. Çok hassasız ve ilgi istiyoruz gösterenleri de göstermeyenleri de unutmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…