Canım bacaklarda uyuşma yada kramp durumlarında magnezyum veriyorlar diye biliyorum, ama sen yine de kontrolde doktora mutlaka danışKizlar bacaklarinizda uyusma oluyor mu benim oluyor ve sirt agrilarimda var neden olabilir acaba yarin mutlaka doktoruma sorucam
Kızlar ben 22.haftadayım ben bile çok nadir hissediyorum, biliyorum zor ama 20.haftadan öncesi hissettim zannettiklerimde ne yazikki bebiş değilmişbnde hiç bişey hissetmiom cnm ya hiç hamileymişim belirtisi de yok inş. biranönce hissederiz bebişlerimizi.
Benim tiroidit canım. Ritim bozukluğu var mı sende de. Dr tiroid yapabilir dedi.Ben varim canim 10 yildir düzenli olarak tiroid ilaci iciyorum hipotiroid benimki..
Ben ayrıntılıya girdiğimde doktor bir sıkıntı görürsek 21-22 haftada amniyo muydu neydi o işlemi yapacağız, daha geç gelse idin başka işlem yapacağız falan gibi bir şeyler dedi yani 21.hafta idealKızlar ayrıntılı ultrason için en uygun zaman 21 mi yoksa 22 haftamı
Ama kısacık bana normal yeter inşallah canimaçılması iyi olmuş. Ama tam açılıyor nasıl olur bilmiyorum. Benim gördüklerim üst bir kısım var o açılıyor.
Boyutu hakkında 1.20 iyi gibi geldi. Anne baba uzunsa bizim gibibilemiyorum
Teşekkür ederim canim içine daha cok sinmeye başladıGüzel duruyor, kullanışlı ve ikeadan alanlar çok memnun. Biz çilekten almayı düşünüyoruz karyola kenarlarını çıkarınca genç odası olan var. uzun süreli kullansın istiyoruz. Eğer onu almasaydım kesinlikle bunu düşünürdüm.
Tam olarak nasil birsey oluyor sende canim neler oluyor.. yani bende herhangi bir sorun yok ben zaten senelerdir ilac kullaniyorum normalinde bu hastalikla ilgilenen doktora gidiyordum her 6ay,,, simdi kadin doktorum kendisi ayarliyor hamile oldugum icin ilacin dozunu..Benim t
Benim tiroidit canım. Ritim bozukluğu var mı sende de. Dr tiroid yapabilir dedi.
Ne kadar güzel şeyler örmüş annen hepsi birbirinden güzel çok beğendim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin Allah
cok guzeller gule gule giysin
Kim Boggs merhaba canım.
Nasılsın? Bebişin de iyidir umarım.
Siz isim buldunuz mu? Biz hala arıyoruz da..
Kızlar ERKEK çocuğu olacak anneler isim buldunuz mu? Paylaşır mısınız? Biz daha isim arayışındayız belki buradan bi fikir olur diye yazdım
Çok güzeller maşallah annen çok becerikliymiş :) bende çok istiyorum el işi battaniye ve kundak tarzı şeyler o kundak tığ işi mi canım??
Allah sağlıcakla güle güle giydirmeyi nasip etsin canım inşallah
Fotoğrafları aldım becerikli hanımlardan aynısını isterim belki diye
Ben ilaç kullanmıyorum normal çıkıyo çünkü TSH ,T3 ,T4 ama ritim bozukluğu kas atmaları falan yaşıyorum. Bu tiroid sorununun da sonuçlarıymış aynı zamanda. Bilemedim. Kafam karışık offf.Tam olarak nasil birsey oluyor sende canim neler oluyor.. yani bende herhangi bir sorun yok ben zaten senelerdir ilac kullaniyorum normalinde bu hastalikla ilgilenen doktora gidiyordum her 6ay,,, simdi kadin doktorum kendisi ayarliyor hamile oldugum icin ilacin dozunu..
Başka ne yapıyorlarmış canımBen ayrıntılıya girdiğimde doktor bir sıkıntı görürsek 21-22 haftada amniyo muydu neydi o işlemi yapacağız, daha geç gelse idin başka işlem yapacağız falan gibi bir şeyler dedi yani 21.hafta ideal
Fransız isim neden :) sadece merak ettiğimden yalnış anlama :)Amin canim cok sagol, ayni dileklerdeyim hepimiz icin.
Cok tesekkürler, amin.
Canim selam, sükür iyiyim ya sen? Hala bulamadik ama benim en begendiklerim simdilik su sekilde:
Can,
Atlas,
Doğa,
Fransizca olarak da;
Joél,
Julien,
Léon :)
Cift isimli olacak ama bakalim belki bunlardan, belki bambaska bi sey :))
Senin aklinda bi seyler var mi?
Canim cooook tesekkürler :) Kundak sisle örülmüs ipin markasi da Himalaya Baby Dolphin mis aklinda olsun :) Amin Allah hepimize nasip etsin insallah canim. Mutlaka cikar bir ören :)
Aaa nasıl yani canımKızlar ben 22.haftadayım ben bile çok nadir hissediyorum, biliyorum zor ama 20.haftadan öncesi hissettim zannettiklerimde ne yazikki bebiş değilmiş
Rabbime şükürler olsun bant kayboluyor gün geçtikçe bu sefer göremedi demişti ama bu kaybolan cinsten diye canimbukettimm merhaba çok sevindim bebeğinin iyi olduğuna amniyotik bant hakkında ne dedi doktor.benimde bant varmış başka doktora gittim göremiyorum dedi. kafam karıştı
Anladimm canim ben yasamiyorum bu gibi durumlari .. birsey diyemiyorum doktorunun yönlendirmesine göre ne yapilirsa artik ona göre dikkat et sende..Ben ilaç kullanmıyorum normal çıkıyo çünkü TSH ,T3 ,T4 ama ritim bozukluğu kas atmaları falan yaşıyorum. Bu tiroid sorununun da sonuçlarıymış aynı zamanda. Bilemedim. Kafam karışık offf.
Aynı ipten battaniye öpüyorum ben de çok güzel oluyor yumuşacıkAmin canim cok sagol, ayni dileklerdeyim hepimiz icin.
Cok tesekkürler, amin.
Canim selam, sükür iyiyim ya sen? Hala bulamadik ama benim en begendiklerim simdilik su sekilde:
Can,
Atlas,
Doğa,
Fransizca olarak da;
Joél,
Julien,
Léon :)
Cift isimli olacak ama bakalim belki bunlardan, belki bambaska bi sey :))
Senin aklinda bi seyler var mi?
Canim cooook tesekkürler :) Kundak sisle örülmüs ipin markasi da Himalaya Baby Dolphin mis aklinda olsun :) Amin Allah hepimize nasip etsin insallah canim. Mutlaka cikar bir ören :)
Insallah cikar canimmm. Olur mu canim neden yanlis anlayayim. Esim fransiz. Daha dogrusu yari fransiz yari alman. O sebeple bir türkce bir fransizca isim koymaya karar verdik :)Fransız isim neden :) sadece merak ettiğimden yalnış anlama :)
Çok sağol canım inşallah ören çıkar yada ben becereririm aklımda kaldı çok tatlılar eşime bile söyledim :)
Bu ipin hardal renginden de bir battaniye istedim annemden o da cok hos oldu aynen yumusacik. Senin de eline saglik :)Aynı ipten battaniye öpüyorum ben de çok güzel oluyor yumuşacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?