2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
bukettimm merhaba çok sevindim bebeğinin iyi olduğuna amniyotik bant hakkında ne dedi doktor.benimde bant varmış başka doktora gittim göremiyorum dedi. kafam karıştı
 
Kizlar bacaklarinizda uyusma oluyor mu benim oluyor ve sirt agrilarimda var neden olabilir acaba yarin mutlaka doktoruma sorucam
Canım bacaklarda uyuşma yada kramp durumlarında magnezyum veriyorlar diye biliyorum, ama sen yine de kontrolde doktora mutlaka danış
 
Kızlar ayrıntılı ultrason için en uygun zaman 21 mi yoksa 22 haftamı
Ben ayrıntılıya girdiğimde doktor bir sıkıntı görürsek 21-22 haftada amniyo muydu neydi o işlemi yapacağız, daha geç gelse idin başka işlem yapacağız falan gibi bir şeyler dedi yani 21.hafta ideal
 
açılması iyi olmuş. Ama tam açılıyor nasıl olur bilmiyorum. Benim gördüklerim üst bir kısım var o açılıyor.
Boyutu hakkında 1.20 iyi gibi geldi. Anne baba uzunsa bizim gibi bilemiyorum
Ama kısacık bana normal yeter inşallah canim

Teşekkür ederim canim içine daha cok sinmeye başladı

A aydogdu06 canim özür dilerim konunu okumamışım altına ben böyle bisey yazınca kendimi kötü hissettim inan çok üzgünüm şimdi okudum.
Kimsenin hiçbirşeyi tam olmuyor canim eşim işsiz bebeğimin kalbinde parlaklık var down riski var. Ayıptır söylemesi hergun bugün ne yemek yapabilirim evdeki malzemelerle diye düşünüyorum asermemek icin dua ediyorum durumumuz o kadar kötü bu ay. Parasızlık evde huzursuzluk yapıyor maalesef eşimle hergun tartışma hergun birbirimizden uzak. Ailem başka şehirde. Bebeğime daha 1 kibrit çöpü bisey alamadım. Evet annemler hep destek ti bana ama demem o ki artık benim başka bir ailem var eşim çocuğum ve ben ben kapımı kapatınca sadece onlar var ve ailem ne kadar ilgili de olsa benim söylediğim kadar şeyi biliyorlar. Bana ne kadar yardımları olabilir. Eşinle huzurlaysan sağlığınız yerindeyse bebisini iyiyse inan hiçbirşeye sıkılma hayatta hep eksikler olacaktır hangimizin yok önemli olan gerçekten saglik ıhsan hastalık görmeden gerçekten bunlar laf salatası geliyor ama 5 gündür bunu anladım yiyecek yemek olmasın bebeğim iyi olsun.
Hayatındaki eksiklik inşallah sağlığında olmasın kendi çekirdek ailende olmasın. Kocan iyi mi yavrun iyi mi onları düşün. Annen ne yapmak istiyor bilmiyorum ama sen cok iyi bi anne olacaksın inşallah ona eminim.
 
Benim t

Benim tiroidit canım. Ritim bozukluğu var mı sende de. Dr tiroid yapabilir dedi.
Tam olarak nasil birsey oluyor sende canim neler oluyor.. yani bende herhangi bir sorun yok ben zaten senelerdir ilac kullaniyorum normalinde bu hastalikla ilgilenen doktora gidiyordum her 6ay,,, simdi kadin doktorum kendisi ayarliyor hamile oldugum icin ilacin dozunu..
 
Kızlar vücudunda uyuşma olan var mı?sabahtan beri bacaklarimda uyuşma var normal mi acaba?
 
Ne kadar güzel şeyler örmüş annen hepsi birbirinden güzel çok beğendim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin Allah

Amin canim cok sagol, ayni dileklerdeyim hepimiz icin.

cok guzeller gule gule giysin

Cok tesekkürler, amin.


Canim selam, sükür iyiyim ya sen? Hala bulamadik ama benim en begendiklerim simdilik su sekilde:

Can,
Atlas,
Doğa,
Fransizca olarak da;
Joél,
Julien,
Léon :)
Cift isimli olacak ama bakalim belki bunlardan, belki bambaska bi sey :))
Senin aklinda bi seyler var mi?


Canim cooook tesekkürler :) Kundak sisle örülmüs ipin markasi da Himalaya Baby Dolphin mis aklinda olsun :) Amin Allah hepimize nasip etsin insallah canim. Mutlaka cikar bir ören :)
 
Ben ilaç kullanmıyorum normal çıkıyo çünkü TSH ,T3 ,T4 ama ritim bozukluğu kas atmaları falan yaşıyorum. Bu tiroid sorununun da sonuçlarıymış aynı zamanda. Bilemedim. Kafam karışık offf.
 
Başka ne yapıyorlarmış canım
 
Fransız isim neden :) sadece merak ettiğimden yalnış anlama :)
Çok sağol canım inşallah ören çıkar yada ben becereririm aklımda kaldı çok tatlılar eşime bile söyledim :)
 
bukettimm merhaba çok sevindim bebeğinin iyi olduğuna amniyotik bant hakkında ne dedi doktor.benimde bant varmış başka doktora gittim göremiyorum dedi. kafam karıştı
Rabbime şükürler olsun bant kayboluyor gün geçtikçe bu sefer göremedi demişti ama bu kaybolan cinsten diye canim
 
Ben ilaç kullanmıyorum normal çıkıyo çünkü TSH ,T3 ,T4 ama ritim bozukluğu kas atmaları falan yaşıyorum. Bu tiroid sorununun da sonuçlarıymış aynı zamanda. Bilemedim. Kafam karışık offf.
Anladimm canim ben yasamiyorum bu gibi durumlari .. birsey diyemiyorum doktorunun yönlendirmesine göre ne yapilirsa artik ona göre dikkat et sende..
 
Aynı ipten battaniye öpüyorum ben de çok güzel oluyor yumuşacık
 
Fransız isim neden :) sadece merak ettiğimden yalnış anlama :)
Çok sağol canım inşallah ören çıkar yada ben becereririm aklımda kaldı çok tatlılar eşime bile söyledim :)
Insallah cikar canimmm. Olur mu canim neden yanlis anlayayim. Esim fransiz. Daha dogrusu yari fransiz yari alman. O sebeple bir türkce bir fransizca isim koymaya karar verdik :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…