Anneannemizin ördügü bazi cicilerimiz
Allah hepimize saglikla giydirmeyi nasip etsin arkadaslarim.
maşallah hepsi de çok güzeller güle güle sağlıkla giysin oğlun inşallah.
Allahım çok güzeller güle güle giysin inşallah :)Bunlarda benim oğlumun ilk alışverişi kızlar :)Eki Görüntüle 1942177 Eki Görüntüle 1942178 Eki Görüntüle 1942179
Aynen ya saga yatmayin sola yatin diyolar bebege oksijen gitsin diye ama oluyorum gece yuzkez uyaniyorum bide kalcalarim agriyo artik okdar kasmicam yazik bizede
heksi annem çok otoriterdir. yani karşısında hep el pençe olunsun ister,sindirir.bende malesf oyleyım. ama eşim oyle biri değil.saygısızlık yapmaz ama elpencede olmaz. eşim her dediğini yapayım falan demez. şimdiye kadar aralarında bır sorun olmadı. yaşı 50.ama neden böyle bende şaşkınım. haa bu arada ben 1-2 kez aradım açmayınca aramadım bı daha.
kv kp once sasırdılar ama 1-2 hafta sonra kabullendiler. yanı onlara bıle gıdınce kv iş yaptırmaz ayaklarımı uzattırır üstüme bısey verir...
off kızlar herkesin derdi farklı valla artık cinnet geçirecem desem yeri.
kocamla bir sorunum yok anlaşıyoruz şükür. çocuğumda şükürki sağlıklı.
bendede bir sorun yok, kanamam vb bırsey olmadı. kusma dışındada hamileliğim rahat. evdede rahatım yardımcı bayan var. yemeğide istediğim zaman dışardan alıyorum .bu konularda çok rahatım şükür.bunları yazmamın sebebide bırçok kişi burda isyan ediyor ya ondan...
sorunum torununu kabullenemeyen annem....
ilk hamile kaldığımda annem şok oldu tabi diğer tarafta. biz düşünmüyorduk çünkü ama düşünmüşüz ve 3.5 yıldır evliyiz değil mi yani.
annem bır tlf konuşmasında hani düşünmüyordunuz falan dıye kızıyor bana, yaşım 30 bu arada! yahu düşünmüşüz kabullen değil mi. yok sürekli laf sokuyor. bir ay öncede bana bağırıp çağırıyor benım psıkolojımı hıc düşünmüyor.neymıs işyerım eve uzakmış yakın ev tutacakmışız vb. bu arada işede arabayla gideriz ikimizde. ev kendimizin onu satalım daha iyisini yakınını alalım falan derdi.
ben bunları düşünecek durumda değilimki. bana bır destek olsa... yemin ediyorum 1 aydır aramıyor.hıc merak etmıyor. birde çok meşhur lafı var çocuk 6 aylık olmadan hıcbısey belli olmazmış. daha 1 kişiye bir akrabaya bile söylemedi. küsmeden önce yemeğe cagırdı 1 kez lafını açmadı ya.öyle zoruma gidiyorki. bu neyın tribi. sankı çocuk 3.sahıstan.
aynı şehirdeyiz iki anneylede. ve kesinlikle ne kendi anneme ne kv baktırma niyetınde değilim.ikisininde ilk torunu.
kreşin fiyatı önemli değil işyerım karşılıyor. zatende bır süre ucretsız izin alacağim... ama benım psikolojim onun için önemli değil. yerlebir oldum.
kıyafet alınca soyleyemedım daha cok erkenmiş! hastaneye gidiyorum bizim zamanımızda 1-2 kez gidilirdi ne çok gidiyorsunlar falan.. o kadar bıktımki. simdide hıc aramıyor.çok zoruma gidiyor.
bu kadar yazmak istemezdim.kusura bakmayın ağlamaktan helak oldum bugun aklıma geldikçe üzülüyorum.
kimseylede paylaşamıyorum sizle paylaşmak istedim..
benim de kayinvaldem alma bisey diyor.7 aylik olsun ondan sonra diyor..1 dusugum oldu benim.6 haftalikti kuzum.simdi elimi atamiyorum hiçbişeye.kayinvaldem yok ben vesvese yapiyorum diyorAllah Allah çok ilginçmiş annen gerçekten canım. Ne diceğimi bilemedim. Gerçekten kötü bir durum.
Ben de şu alışverişe erken diyenlere sinir oluyorum. Amaçları, düşündükleri ne? Alma modası geçer diye demiyorlar sanırım. Alma çocuğa bişey olursa boşuna almış olursun mu demek istiyorlar? Hangi anne adayı bunu düşünür ki? Yada kendileri hadi düşünüyorlar hamile insanlara nasıl söyleyebiliyorlar aklım almıyor. Bir daha bana daha erken bişey alma diyen olursa ben de bozucam. Dicem ki neden erken bir bana açıklar mısın.
cok guzeller gule gule giysinAnneannemizin ördügü bazi cicilerimiz
Allah hepimize saglikla giydirmeyi nasip etsin arkadaslarim.
cok guzeller canımBunlarda benim oğlumun ilk alışverişi kızlar :)Eki Görüntüle 1942177 Eki Görüntüle 1942178 Eki Görüntüle 1942179
bizde de cinsellik bitti canim.herseyi yuzeysel yaşıyoruzbenim bebek göbekten ziyade bacaklarımda büyüyor gibiböyle bir genişleme, böyle bir kalınlaşma olamaz ya :)
Kız annelerinde böyle olur derler, kocamın bacağını geçtim
bu arada biz gebeliğimi 5. haftada öğrendik ve resmen cinselliğe küstük, bebeğimiz zarar görür diye korkudan yaklaşamıyoruz birbirimize. Dr a sorduk haftada 2 kez idealdir, kesede ve bebekte sorun yok korkmayın dedi ama biz yine yaklaşamıyoruz birbirimize :)
@zehrayalcin87 ay öldüm gülmekten yaaa... kocamın bacağını geçtim yazmışsın yabizde de cinsellik bitti canim.herseyi yuzeysel yaşıyoruzkorkuyorum bende.
Ben doktora sordum istediğin gibi yat dedi şuan bi önemi yok dedi ama sola yatmanın daha uygun olduğunu duyduğum için sola yatmaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum sağ tarafa yatınca daha rahat uyuyorum nedense
canim inşallah bidahaki gidisine kaybolu verir..ne zormus bu isler..rabbim evlatlarimizi bize bagislasinKızlar dün ayrıntılıya girdim.sağlıklı bir bebek dedi.lafın arasında beyninde tek taraflı bi kist var dedi.önemsiz kaybolur dedi.gene de sordum geçer mi ona göre üzüleyim dedim.bir ay sonra geldiğinde görmeyeceğiz dedi güldü.
Gel de ikimize anlat.ben okula gittim akşam geldiğimde eşimin başı egzamadan kıpkırmızı olmuştu.üzülmüş çok.güya çaktırmadık birbirimize.araştırdık baktık önemsiz yazıyor ama içimiz içimizi yiyor.
Doktor da bişey görürsem çocuk hastanesine yönlendiririm demişti.sürekli ağlayasım varyazmak istedim buraya
off kızlar herkesin derdi farklı valla artık cinnet geçirecem desem yeri.
kocamla bir sorunum yok anlaşıyoruz şükür. çocuğumda şükürki sağlıklı.
bendede bir sorun yok, kanamam vb bırsey olmadı. kusma dışındada hamileliğim rahat. evdede rahatım yardımcı bayan var. yemeğide istediğim zaman dışardan alıyorum .bu konularda çok rahatım şükür.bunları yazmamın sebebide bırçok kişi burda isyan ediyor ya ondan...
sorunum torununu kabullenemeyen annem....
ilk hamile kaldığımda annem şok oldu tabi diğer tarafta. biz düşünmüyorduk çünkü ama düşünmüşüz ve 3.5 yıldır evliyiz değil mi yani.
annem bır tlf konuşmasında hani düşünmüyordunuz falan dıye kızıyor bana, yaşım 30 bu arada! yahu düşünmüşüz kabullen değil mi. yok sürekli laf sokuyor. bir ay öncede bana bağırıp çağırıyor benım psıkolojımı hıc düşünmüyor.neymıs işyerım eve uzakmış yakın ev tutacakmışız vb. bu arada işede arabayla gideriz ikimizde. ev kendimizin onu satalım daha iyisini yakınını alalım falan derdi.
ben bunları düşünecek durumda değilimki. bana bır destek olsa... yemin ediyorum 1 aydır aramıyor.hıc merak etmıyor. birde çok meşhur lafı var çocuk 6 aylık olmadan hıcbısey belli olmazmış. daha 1 kişiye bir akrabaya bile söylemedi. küsmeden önce yemeğe cagırdı 1 kez lafını açmadı ya.öyle zoruma gidiyorki. bu neyın tribi. sankı çocuk 3.sahıstan.
aynı şehirdeyiz iki anneylede. ve kesinlikle ne kendi anneme ne kv baktırma niyetınde değilim.ikisininde ilk torunu.
kreşin fiyatı önemli değil işyerım karşılıyor. zatende bır süre ucretsız izin alacağim... ama benım psikolojim onun için önemli değil. yerlebir oldum.
kıyafet alınca soyleyemedım daha cok erkenmiş! hastaneye gidiyorum bizim zamanımızda 1-2 kez gidilirdi ne çok gidiyorsunlar falan.. o kadar bıktımki. simdide hıc aramıyor.çok zoruma gidiyor.
bu kadar yazmak istemezdim.kusura bakmayın ağlamaktan helak oldum bugun aklıma geldikçe üzülüyorum.
kimseylede paylaşamıyorum sizle paylaşmak istedim..
Kızlar kontrolden geliyoruz bebişim iyiymiş çok şükür baya hareketliydik 292 gr 21 cm olmuş :) vitamin ve kan ilacına devam ediyoruz detaylı ultrason zamanımız gelmiş gittiğim hastane 198 tl dedi oraya yaptırırım heralde inşallah iyi de sonuçlar alırım ve alırsınız sevgiler :)
Arkadaşlar bende palmers cocoa butter sipariş ettim. Gerçekten hem kokusu, hem nemlendirmesi gayet başarılı. Bebek yağı kullanıyordum ama yetmedi nemlendirmek için. Göğüslerim de dahil sürekli kaşınıyordum. İş yerinde bile :) artık kaşınmıyor. Aklınızda bulunsun. Haa ! çatlamaya engel olur mu bilmiyorum ama kaşıntı yaşayan arkadaşlara kesinlikle öneririm. 250 ml 33 tl ye aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?