2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Anneannemizin ördügü bazi cicilerimiz
Allah hepimize saglikla giydirmeyi nasip etsin arkadaslarim.

Ne kadar güzel şeyler örmüş annen hepsi birbirinden güzel çok beğendim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin Allah

Bu arada az önce dermatologdan geldim saç kaşıntım için. Bi ara bitlendim sanıp sprey bile kullanmıştım. Doktor kepek o dedi hamileyken sıcak su yasak (ılık olacak), saç kurutma ile diplerini biraz ıslak bırak dedi. şampuan ve losyon verdi. göbek ve vücut kaşıntım için ise beni güzellik merkezindeki uzmana yönlendirdi. çatlak oluşmunu engellemek için acı badem yağı, kakao yağı ve vazelin kullandığımı söyledim. Bir dünya para verip yine de çatlamak istemediğimi söyledim. Göbeğime baktı, yağlar için de çok etkili olmayabilir dedi. onun yerine acı badem sütünü eline yüzene göbeğine bol bol sürebilirsin dedi. Daha etkili dedi. bende eczaneden 2 kutu aldım. bi eve bi iş yerine. zeytinyağını önermedi kabuk yapıyormuş. aslında en doğalı süt kaymağı imiş.. vücudunu hep nemli tut, gerekirse günde 4 kere kremlen..hamile pantalonu ve atletimin pamuk olmadığını görünce hiç olmazsa pamuklu hamile külotlarından al göbeğinle o temas etsin dedi. Vücut kaşıntın içinde pamuklu iç çamaşır tercih et dedi.
Ben ayrıca şampuanımı ve saç maskemi değiştirdim hamilelik süreci için. önerilerden biri de krem ve maskeleri saç diplerine uygulamamam yönündeydi. Orası burası kaşınan arkadaşlara duyurulur..

Aynen ya saga yatmayin sola yatin diyolar bebege oksijen gitsin diye ama oluyorum gece yuzkez uyaniyorum bide kalcalarim agriyo artik okdar kasmicam yazik bizede

Ben doktora sordum istediğin gibi yat dedi şuan bi önemi yok dedi ama sola yatmanın daha uygun olduğunu duyduğum için sola yatmaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum sağ tarafa yatınca daha rahat uyuyorum nedense

E canım sende ayıp etmişssin. Annen ne zaman hamile kalabilirsin derse o zaman düşünecektin... Tövbe tövbee. Bunu mu bekliyordu annen acaba? Benim de annem kendi çapında otoriterdir ancak ben de biraz dişliyimdir. Bence annen torunu kucağına alınca tüm o düşüncesizlikleri yerle yeksan olacaktır. Hatta ilerleyen dönemlerinde bile sana yaklaşabilir göbişini görünce. Sen yine de bunların geçici olduğunu kendine kabul ettir iyiliğin için. Anneler eninde sonunda yumuşar. Sen de tavrını belli et ama tatsızlık yaşamayın yine de..

canımmm ne kadar dolmussun oyle ve dolmaklada haklısın cok cok sukur kı esınle aran ıyı bebegın ıyı durumun ıyı cok sukur.

annenın kabullenmemesı esınle arasında sorun mu var yada cok mu genc anane olmak ıstemıyor ya da ona baktracaganı mı dusunuyor cok sacma degılmı .

evlılıgımın ılk zamanlarında annemde bana derdı dur hemen yapma cocuk ne olur ne olmaz dıye sanıyor kı bosanacagım cocuk ortada kalacak ama sana bole davranması hıs degıl daha ne kadar bekleyeceksın gec bıle kaldık yanı bebek konusunda bence uzulmecanım esınede bellı etme yazık gunah ohh sefanı sur zaten herseyı kendın yapabılme gucune sahıpsın cok sukur

benim de kayinvaldem alma bisey diyor.7 aylik olsun ondan sonra diyor..1 dusugum oldu benim.6 haftalikti kuzum.simdi elimi atamiyorum hiçbişeye.kayinvaldem yok ben vesvese yapiyorum diyor

Arkadaşlar bende palmers cocoa butter sipariş ettim. Gerçekten hem kokusu, hem nemlendirmesi gayet başarılı. Bebek yağı kullanıyordum ama yetmedi nemlendirmek için. Göğüslerim de dahil sürekli kaşınıyordum. İş yerinde bile :) artık kaşınmıyor. Aklınızda bulunsun. Haa ! çatlamaya engel olur mu bilmiyorum ama kaşıntı yaşayan arkadaşlara kesinlikle öneririm. 250 ml 33 tl ye aldım.

bizde de cinsellik bitti canim.herseyi yuzeysel yaşıyoruz korkuyorum bende.

Kim Boggs merhaba canım.
Nasılsın? Bebişin de iyidir umarım.

Siz isim buldunuz mu? Biz hala arıyoruz da..

Kızlar ERKEK çocuğu olacak anneler isim buldunuz mu? Paylaşır mısınız? Biz daha isim arayışındayız belki buradan bi fikir olur diye yazdım

sağlık ocağından aradılar şimdi, üre değeri düşük dedi hemşire. D vitamini çok düşükmüş, karaciğer enzimi biraz fazla çıkmış.
Üre ne demek anlayamadım ben

Ben doktora sordum istediğin gibi yat dedi şuan bi önemi yok dedi ama sola yatmanın daha uygun olduğunu duyduğum için sola yatmaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum sağ tarafa yatınca daha rahat uyuyorum nedense

Bende çok zorlanıyorum ama artık yatarken arkama yastık koyuyorum. Bir nebzede olsa sağa dönmemi engelliyor.

canim inşallah bidahaki gidisine kaybolu verir..ne zormus bu isler..rabbim evlatlarimizi bize bagislasin

Çok şaşırdım annenin davranışına inşallah yaptığının farkına varır senin yanında olur sen kendini üzme canım çok haklısın ama bebeğinde etkilenmesin :-(

Ay benimki de o kadar olmuştur demek. bende 10 gün sonra gidicem inş. özledim keratayı..

Bi de ondan mı alsam ben. Bugün Lokman Hekimdeki uzman bana acıbadem sütünü önerdi bol bol. elimdekileri tüketeyim bende alayım ondan madem memnun kaldın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…