2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bunun yan tarafı açılmıyor sanırım. Öyle bi şey alırsan yatağına yaklaştırıp o kısmı açtığında bebeğini daha rahat alırsın canım. Alt üst yüksekliği güzel ama belki sana dediğim daha avantajlı gelir.

Böyle de oluyor yatak alt kademeye inip kapalı da olabiliyor kızlar. Ne diyorsunuz

Eklentiler

• 20170120_172247.webp
    15 KB · Görüntüleme: 63
Bi de yatağın boyutları 120×60 sizce ne kadar kullanabilir ben en az 2 yıl kullansın istiyorum eşim bu konuda pek yardımcı değil ailemden uzak bi şehirde yaşıyorum tek size sorabiliyorum kızlar kusura bakmayin

canım
Bebek açısından çok iyiydi ki önemli olan buydu kesinlikle. Ama bende ritim bozukluğu saptandı. Bu üzmedi ama mutluyum sonuç olarak. Tiroid sorunu olan var mı aramızda ????
Ben varim canim 10 yildir düzenli olarak tiroid ilaci iciyorum hipotiroid benimki..

Canım bizim derdimizi üzerimizden atmak, yine bizim elimizde.
Bence burada yazdıklarını annenle konuşmalısın, konuşamıyorsan bile en azından mektup yazıp kendisine verebilirsin. Problemi söylediğin zaman problem olduğu yerde kalır hatta daha da büyür sonra daha acı yaralar oluşur. Kendini burada nasıl ifade ediyorsan annene de o şekilde ifade et. İster anlar ister anlamaz. En azından kendine ben elimden geleni yaptım ona beni kırdığı davranışlarını söyledim. Değiştirip değiştirmemek onun elinde dersin. Zaten o saatten sonra da senin tarafından yapılabilecek bir şey yok. Böylelikle bu konu senin her gün enerjini almaz.
Biz sana ne kadar destek olmaya çalışsak seni yerden arşa haklı bulsak rahatlarsın ama problemin çözülmeyecek.
Umarım her şey istediğin gibi yolunda gider

açılması iyi olmuş. Ama tam açılıyor nasıl olur bilmiyorum. Benim gördüklerim üst bir kısım var o açılıyor.
Boyutu hakkında 1.20 iyi gibi geldi. Anne baba uzunsa bizim gibi bilemiyorum

Böyle de oluyor yatak alt kademeye inip kapalı da olabiliyor kızlar. Ne diyorsunuz

Güzel duruyor, kullanışlı ve ikeadan alanlar çok memnun. Biz çilekten almayı düşünüyoruz karyola kenarlarını çıkarınca genç odası olan var. uzun süreli kullansın istiyoruz. Eğer onu almasaydım kesinlikle bunu düşünürdüm.

Kara haber tez gelirmiş, ferah haber geç kalırmış... gelecek haber ferah olacak o yüzden gecikiyor...

Allah yardım etsin canım bebişi kucağına alınca unutacaksın herşeyi İnş... Dikkat et Allah'a emanet

Annenin genel hali mi bu... yani kişilik olarak müdahaleci, dominant karakterli bir kadınmıdır. Öyleyse hiç takma ama değilse neden hamile olmana karşı onu anlamak lazım. Anlattıklarına göre maddi manevi bir sorununuz yok eşinle. E yaşın da küçük değil ilginç geldi bana

Naptın canım nasıl geçti randevun inş. İyidir bebeğin, sorabildin mi ne dediler
Naptın canım nasıl geçti randevun inş. İyidir bebeğin, sorabildin mi ne dediler
Canım çok şükür randevum iyi geçti dörtlü test verdim bakalım sordum doktora dediki eğer özel hastane SGK anlamsaliysa alamazlar dediğim gibi sarilik dışında ama bazı hastaneler bunu eş geçip ilaç adı altında para talep edebiliyormus ama kanunen yasakmış alınmıyor yani sen yinede hastaneni araştır kesin net ona göre ayatla

dün akşam dişim kırıldı kızlar
normalde dişlerim çürümeye çok meyillidir,ama çürüse bile ağrı sızı yapmaz çok şükür. köyden gelen haşlanmış mısırlardan atmıştım ağzıma,bir şey kütürdedi herhalde mısırın içine taş girdi dedim çıkardım attım. Aradan yarım saat geçince dilim dişime bir gitti üst dişimin üst kısmı kırılmış..
Hamilelikte dişlerin zayıflayacağını söylerdiler de bu kadar çabuk olmaz diye düşünmüştüm

Ooo mısırdan bile kırıldıysa... Bende korktum şimdi...

İYi akşamlr kızlar iki gündür karnımda hafif ağrılar oluyor özellikle yan kısımlarında internetten bakınca bu haftalarda rahim büyüdüğü için bu tarz ağrılar olabileceği yazouor ama yinede endişelendim benim gibi yaşayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…