ah ahh ne ıyyıler maşallahKızlar ikeanin gulliver model bebek karyolasini duyan bilen var mi. Çok beğeniyorum ve anneannesi dedesi karyolayi almak istiyor. Ama size de sormak istedim inceleyip bana fikir verir misiniz https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...unleri/10248519/gulliver-bebek-karyolasi.aspx
bunun yan tarafı açılmıyor sanırım. Öyle bi şey alırsan yatağına yaklaştırıp o kısmı açtığında bebeğini daha rahat alırsın canım. Alt üst yüksekliği güzel ama belki sana dediğim daha avantajlı gelir.Kızlar ikeanin gulliver model bebek karyolasini duyan bilen var mi. Çok beğeniyorum ve anneannesi dedesi karyolayi almak istiyor. Ama size de sormak istedim inceleyip bana fikir verir misiniz https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...unleri/10248519/gulliver-bebek-karyolasi.aspx
Sağol canım çok şükür bu hafta biraz ultrasonda sıkıntı yaşadım üzüldüm sanırım o yüzden kafamı dağıtmak istiyorlar. Allah razı olsun onlardanah ahh ne ıyyıler maşallah
Bir prensss daha eklendi listeye masallahh Rabbim sagsalim kucaginada almayida nasip etsin.Kizlarrr benim oglummmm olucakmis nasipseee benide ekleyin listeye :)
Ben varim canim 10 yildir düzenli olarak tiroid ilaci iciyorum hipotiroid benimki..canım
Bebek açısından çok iyiydi ki önemli olan buydu kesinlikle. Ama bende ritim bozukluğu saptandı. Bu üzmedi ama mutluyum sonuç olarak. Tiroid sorunu olan var mı aramızda ????
off kızlar herkesin derdi farklı valla artık cinnet geçirecem desem yeri.
kocamla bir sorunum yok anlaşıyoruz şükür. çocuğumda şükürki sağlıklı.
bendede bir sorun yok, kanamam vb bırsey olmadı. kusma dışındada hamileliğim rahat. evdede rahatım yardımcı bayan var. yemeğide istediğim zaman dışardan alıyorum .bu konularda çok rahatım şükür.bunları yazmamın sebebide bırçok kişi burda isyan ediyor ya ondan...
sorunum torununu kabullenemeyen annem....
ilk hamile kaldığımda annem şok oldu tabi diğer tarafta. biz düşünmüyorduk çünkü ama düşünmüşüz ve 3.5 yıldır evliyiz değil mi yani.
annem bır tlf konuşmasında hani düşünmüyordunuz falan dıye kızıyor bana, yaşım 30 bu arada! yahu düşünmüşüz kabullen değil mi. yok sürekli laf sokuyor. bir ay öncede bana bağırıp çağırıyor benım psıkolojımı hıc düşünmüyor.neymıs işyerım eve uzakmış yakın ev tutacakmışız vb. bu arada işede arabayla gideriz ikimizde. ev kendimizin onu satalım daha iyisini yakınını alalım falan derdi.
ben bunları düşünecek durumda değilimki. bana bır destek olsa... yemin ediyorum 1 aydır aramıyor.hıc merak etmıyor. birde çok meşhur lafı var çocuk 6 aylık olmadan hıcbısey belli olmazmış. daha 1 kişiye bir akrabaya bile söylemedi. küsmeden önce yemeğe cagırdı 1 kez lafını açmadı ya.öyle zoruma gidiyorki. bu neyın tribi. sankı çocuk 3.sahıstan.
aynı şehirdeyiz iki anneylede. ve kesinlikle ne kendi anneme ne kv baktırma niyetınde değilim.ikisininde ilk torunu.
kreşin fiyatı önemli değil işyerım karşılıyor. zatende bır süre ucretsız izin alacağim... ama benım psikolojim onun için önemli değil. yerlebir oldum.
kıyafet alınca soyleyemedım daha cok erkenmiş! hastaneye gidiyorum bizim zamanımızda 1-2 kez gidilirdi ne çok gidiyorsunlar falan.. o kadar bıktımki. simdide hıc aramıyor.çok zoruma gidiyor.
bu kadar yazmak istemezdim.kusura bakmayın ağlamaktan helak oldum bugun aklıma geldikçe üzülüyorum.
kimseylede paylaşamıyorum sizle paylaşmak istedim..
Bi de yatağın boyutları 120×60 sizce ne kadar kullanabilir ben en az 2 yıl kullansın istiyorum eşim bu konuda pek yardımcı değil ailemden uzak bi şehirde yaşıyorum tek size sorabiliyorum kızlar kusura bakmayin
Böyle de oluyor yatak alt kademeye inip kapalı da olabiliyor kızlar. Ne diyorsunuz
Kara haber tez gelirmiş, ferah haber geç kalırmış... gelecek haber ferah olacak o yüzden gecikiyor...Canım sıkkın yine hastane yine aradım bi umut çıkmıştır diye meğer 15 gün daha uzamış ben 1 aydır saat sayıyorum yaa 15 gün geçermi dua edin Allah sabır versin bana gerçekten sabahtan beri ağlıyorum yine başladı ataklarım
Allah yardım etsin canım bebişi kucağına alınca unutacaksın herşeyi İnş... Dikkat et Allah'a emanetHepinize çok teşekkür ediyorum dikişim atıldı eve geldim erken doğum eylemi olmaması için sadece yemek yemek ve tuvalet için yataktan kalkacağım. İnşallah bebeğim hayata sıkıca tutunurda ben kalan aylarımı yatarak geçirmeye razıyım. Elimden gelen tek şey dua etmek. Allah hepimize yardımcı olsun vakti gelince sağlıklı aklıfikri yerinde dolu dolu kucağımıza almayı nasip etsin AMİNN
Annenin genel hali mi bu... yani kişilik olarak müdahaleci, dominant karakterli bir kadınmıdır. Öyleyse hiç takma ama değilse neden hamile olmana karşı onu anlamak lazım. Anlattıklarına göre maddi manevi bir sorununuz yok eşinle. E yaşın da küçük değil ilginç geldi banaoff kızlar herkesin derdi farklı valla artık cinnet geçirecem desem yeri.
kocamla bir sorunum yok anlaşıyoruz şükür. çocuğumda şükürki sağlıklı.
bendede bir sorun yok, kanamam vb bırsey olmadı. kusma dışındada hamileliğim rahat. evdede rahatım yardımcı bayan var. yemeğide istediğim zaman dışardan alıyorum .bu konularda çok rahatım şükür.bunları yazmamın sebebide bırçok kişi burda isyan ediyor ya ondan...
sorunum torununu kabullenemeyen annem....
ilk hamile kaldığımda annem şok oldu tabi diğer tarafta. biz düşünmüyorduk çünkü ama düşünmüşüz ve 3.5 yıldır evliyiz değil mi yani.
annem bır tlf konuşmasında hani düşünmüyordunuz falan dıye kızıyor bana, yaşım 30 bu arada! yahu düşünmüşüz kabullen değil mi. yok sürekli laf sokuyor. bir ay öncede bana bağırıp çağırıyor benım psıkolojımı hıc düşünmüyor.neymıs işyerım eve uzakmış yakın ev tutacakmışız vb. bu arada işede arabayla gideriz ikimizde. ev kendimizin onu satalım daha iyisini yakınını alalım falan derdi.
ben bunları düşünecek durumda değilimki. bana bır destek olsa... yemin ediyorum 1 aydır aramıyor.hıc merak etmıyor. birde çok meşhur lafı var çocuk 6 aylık olmadan hıcbısey belli olmazmış. daha 1 kişiye bir akrabaya bile söylemedi. küsmeden önce yemeğe cagırdı 1 kez lafını açmadı ya.öyle zoruma gidiyorki. bu neyın tribi. sankı çocuk 3.sahıstan.
aynı şehirdeyiz iki anneylede. ve kesinlikle ne kendi anneme ne kv baktırma niyetınde değilim.ikisininde ilk torunu.
kreşin fiyatı önemli değil işyerım karşılıyor. zatende bır süre ucretsız izin alacağim... ama benım psikolojim onun için önemli değil. yerlebir oldum.
kıyafet alınca soyleyemedım daha cok erkenmiş! hastaneye gidiyorum bizim zamanımızda 1-2 kez gidilirdi ne çok gidiyorsunlar falan.. o kadar bıktımki. simdide hıc aramıyor.çok zoruma gidiyor.
bu kadar yazmak istemezdim.kusura bakmayın ağlamaktan helak oldum bugun aklıma geldikçe üzülüyorum.
kimseylede paylaşamıyorum sizle paylaşmak istedim..
İnşallah canım inşallah ama inanki beklemek bilmemek kafayı yedirdiKara haber tez gelirmiş, ferah haber geç kalırmış... gelecek haber ferah olacak o yüzden gecikiyor...
Aminnn cnm insallahhh cumlemizBir prensss daha eklendi listeye masallahh Rabbim sagsalim kucaginada almayida nasip etsin.
Naptın canım nasıl geçti randevun inş. İyidir bebeğin, sorabildin mi ne dediler
Canım çok şükür randevum iyi geçti dörtlü test verdim bakalım sordum doktora dediki eğer özel hastane SGK anlamsaliysa alamazlar dediğim gibi sarilik dışında ama bazı hastaneler bunu eş geçip ilaç adı altında para talep edebiliyormus ama kanunen yasakmış alınmıyor yani sen yinede hastaneni araştır kesin net ona göre ayatlaNaptın canım nasıl geçti randevun inş. İyidir bebeğin, sorabildin mi ne dediler
dün akşam dişim kırıldı kızlar
normalde dişlerim çürümeye çok meyillidir,ama çürüse bile ağrı sızı yapmaz çok şükür. köyden gelen haşlanmış mısırlardan atmıştım ağzıma,bir şey kütürdedi herhalde mısırın içine taş girdi dedim çıkardım attım. Aradan yarım saat geçince dilim dişime bir gitti üst dişimin üst kısmı kırılmış..
Hamilelikte dişlerin zayıflayacağını söylerdiler de bu kadar çabuk olmaz diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?