2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Anneannemizin ördügü bazi cicilerimiz
Allah hepimize saglikla giydirmeyi nasip etsin arkadaslarim.
Çok güzeller maşallah annen çok becerikliymiş :) bende çok istiyorum el işi battaniye ve kundak tarzı şeyler o kundak tığ işi mi canım??
Allah sağlıcakla güle güle giydirmeyi nasip etsin canım inşallah
Fotoğrafları aldım becerikli hanımlardan aynısını isterim belki diye

Kızlar be hiç uzun kollu bişey almadım aydında yaşıyorum zaten aşırı sıcak ki ilk zamanlar penyeden ince battaniyeler var onlara sararız diye düşünüyorum tutması daha kolay olur derli toplu olur diye 0-3, 3-6 kısa kollu çıtçıtlı badiler ve tulumlar aldım 6-9, 9-12 uzun kollu çıtçıtlı aldım ama bilemiyorum kendi fikrim:)

Biz Hamza düşünüyoruz inşallah canım :)

Bizim ki ömer aras olacak inşallah

Bizim bebe gerçekten uzun heralde ya 17 cm dedi 215 gr ama bu sefer bacaklarını kapamıştı kız mı o diye bi söyledi doktor kız olduğunu biliyorum ama demedim doktora

benim de kayinvaldem alma bisey diyor.7 aylik olsun ondan sonra diyor..1 dusugum oldu benim.6 haftalikti kuzum.simdi elimi atamiyorum hiçbişeye.kayinvaldem yok ben vesvese yapiyorum diyor

Çok üzüldüm canım.
Allah karnındaki evladına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.
Ama öyle korkuyla sürekli birşey olursa diye beklemek seni de yıpratır ve sanki bebek te üzülür gibi geliyor bana. Bence kendini artık ikna et. Birşey olmayacak bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım diye. O alınan iki parça kıyafetin bile katkısı oluyor buna.
Ben de 3-4 parça kıyafet aldım. Bana da görümcem dedi daha erken diye. Ben de ona sinir oldum. Kimin yarına çıkacağının garantisi var ki

A aydogdu06 üzme canım kendini,bazı aileler böyle yaklaşabiliyorlar maalesef .Her iki tarafında ilk torunuysa nine olmaktan korkuyorlardır,öyle düşün :)
Keşke üzmese seni ,yanında olsa ama,olmayınca da olmuyor
Lütfen üzülüp bebeğini de kendini de üzme yok yere

Kundak tunus işi canım tek şişle yapılıyor sende yapabilirsin aslında gayet kolay örmesi:)

bu arada kıyaslanamaz ama benim de büyük görümcem öyle,sözde çok sevindi.Hatta duyunca ağlamış,kendi kendine sayıklamış hala oluyorum yaşasın diye.Ama 1 kere bile arayıp nasıl gidiyor hamileliğin,bebiş nasıl diye sormamıştır. Geçen ben ariim dedim havadan sudan konuştuk konuştuk kapatmaya yakın bana kaç haftalık oldun dedi, sanane diyesim geldi

umrumda mı değil,ama hepsini tek tek yazıyorum,bebiş büyünce sevmek isterse hatırlatıcam kendilerine

Nursecm....................Erkek...............isim
M123S..........................Erkek..............isim
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Efefsunkar....................Erkek..................isim
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ
Orangurann.................Erkek..................isim
Alnilam........................Erkek.................isim

Haziranannesiyim.........Kız....................SARYA
Snmclsn.........................Kız......................ARYA
Gzleem..........................Kız.......................ELA
Es2607...........................Kız......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız....................ADA
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Lilithic..........................Kız......................isim
Karammmsam..............Kız.....................PERA
Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA
Lucccck........................Kız........................isim

Zınk diye kesti canım kaşıntımı. Gece uyuyamıyordum artık kaşıntıdan. Gayet memnun kaldım ilk denemede kesti. Netten araştırabilirsin. Çok fazla öneren de var.

her an değişebilir ama Yaman diyoruz uzun zamandır.

Göktuğ ve Ozan'da düşündüğüm isimlerden

gokyuzututkusu canım alıntıdan sonra ne yazdın çıkmamış

Diğeri yanlış oldu kusura bakma canım herhalde en iyi ben anlarım senı tamda aynı durumumuz annemin laflar hareketler bastan bukadar keskindi biraz gecti gibi şimdi sözde ama hala cinsşyetini öğreneli 2 ay oldu hala belli değil hayırlısı vb seyler bana dıolarkı bi sey alma bize alcak bi sey bırakmıyosun iyi hoş da bi zıbın kayınvalıdem aldı annemde de hala bişey yok çalışıyoruz aksama kadar haftasonu da dahil yeri geliyo yavas yavas basladık kılo almalara da evet ilk bebek bizimde inşalah tabi heyecan da var ama kursagımızd abırakmasalar olmaz sen sadece yavrunu dusun kımseye guvenerek yapmadık cok zor zamanlar gecırdım ben tedavı surecınde kımse yanımızda degıldı sımdı mutlu gunumuzde olmasa da olur yeri gelıyo aılene bıle bunu dıyebılıyomussun evladın ıcın onun ıcın ne eserse onu yap ben oyle yapıyorum çok sukur de ıyı geliyo bize teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…