Çok güzeller maşallah annen çok becerikliymiş :) bende çok istiyorum el işi battaniye ve kundak tarzı şeyler o kundak tığ işi mi canım??Anneannemizin ördügü bazi cicilerimiz
Allah hepimize saglikla giydirmeyi nasip etsin arkadaslarim.
Kızlar be hiç uzun kollu bişey almadım aydında yaşıyorum zaten aşırı sıcak ki ilk zamanlar penyeden ince battaniyeler var onlara sararız diye düşünüyorum tutması daha kolay olur derli toplu olur diye 0-3, 3-6 kısa kollu çıtçıtlı badiler ve tulumlar aldım 6-9, 9-12 uzun kollu çıtçıtlı aldım ama bilemiyorum kendi fikrim:)Ben 0 3 aylık uzun kol da aldım kısa kol da aldım malum ilk zamanlar yenidogan üşüyebilir diye düşünüyorum gözlemlediğim kadarıyla da cıtcıtlı badiler en kullanışlı olanlar o yüzden 8 10 tane civarı diye düşündüm kusar terler bol olsun dedim zaten hergün yılancak eşyaları
Biz Hamza düşünüyoruz inşallah canım :)@Kim Boggs merhaba canım.
Nasılsın? Bebişin de iyidir umarım.
Siz isim buldunuz mu? Biz hala arıyoruz da..
Kızlar ERKEK çocuğu olacak anneler isim buldunuz mu? Paylaşır mısınız? Biz daha isim arayışındayız belki buradan bi fikir olur diye yazdım
Allahım çok güzeller güle güle giysin inşallah :)
Canım bugun gittim doktor a 17 artı 5 gözüküyor dedi 3 hafta sonra gel dedi ayrıntılı bakicam dediKızlar ayrıntılı ultrason için en uygun zaman 21 mi yoksa 22 haftamı
@Kim Boggs merhaba canım.
Kızlar ERKEK çocuğu olacak anneler isim buldunuz mu? Paylaşır mısınız? Biz daha isim arayışındayız belki buradan bi fikir olur diye yazdım
benim de kayinvaldem alma bisey diyor.7 aylik olsun ondan sonra diyor..1 dusugum oldu benim.6 haftalikti kuzum.simdi elimi atamiyorum hiçbişeye.kayinvaldem yok ben vesvese yapiyorum diyor
Bizim bebe gerçekten uzun heralde ya 17 cm dedi 215 gr ama bu sefer bacaklarını kapamıştı kız mı o diye bi söyledi doktor kız olduğunu biliyorum ama demedim doktora
Kundak tunus işi canım tek şişle yapılıyor sende yapabilirsin aslında gayet kolay örmesi:)Çok güzeller maşallah annen çok becerikliymiş :) bende çok istiyorum el işi battaniye ve kundak tarzı şeyler o kundak tığ işi mi canım??
Allah sağlıcakla güle güle giydirmeyi nasip etsin canım inşallah
Fotoğrafları aldım becerikli hanımlardan aynısını isterim belki diye
bu linke göre normalmiş ama burada altta cıkan değerlere göre uzun gözüküyor :)Merhaba Canım ,
Kılo ve boy takıbı takıp edebılrısın asagıdakı lınkten .
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html
ipi de kadife ip galiba.. Hazır olanlarını çok beğeniyordum ben bu kundakların ama bunu da çok beğendim... Annemi ikna edersem yaptırırım belkiKundak tunus işi canım tek şişle yapılıyor sende yapabilirsin aslında gayet kolay örmesi:)
biz poyraz koyacağız inşallah@Kim Boggs merhaba canım.
off kızlar herkesin derdi farklı valla artık cinnet geçirecem desem yeri.
kocamla bir sorunum yok anlaşıyoruz şükür. çocuğumda şükürki sağlıklı.
bendede bir sorun yok, kanamam vb bırsey olmadı. kusma dışındada hamileliğim rahat. evdede rahatım yardımcı bayan var. yemeğide istediğim zaman dışardan alıyorum .bu konularda çok rahatım şükür.bunları yazmamın sebebide bırçok kişi burda isyan ediyor ya ondan...
sorunum torununu kabullenemeyen annem....
ilk hamile kaldığımda annem şok oldu tabi diğer tarafta. biz düşünmüyorduk çünkü ama düşünmüşüz ve 3.5 yıldır evliyiz değil mi yani.
annem bır tlf konuşmasında hani düşünmüyordunuz falan dıye kızıyor bana, yaşım 30 bu arada! yahu düşünmüşüz kabullen değil mi. yok sürekli laf sokuyor. bir ay öncede bana bağırıp çağırıyor benım psıkolojımı hıc düşünmüyor.neymıs işyerım eve uzakmış yakın ev tutacakmışız vb. bu arada işede arabayla gideriz ikimizde. ev kendimizin onu satalım daha iyisini yakınını alalım falan derdi.
ben bunları düşünecek durumda değilimki. bana bır destek olsa... yemin ediyorum 1 aydır aramıyor.hıc merak etmıyor. birde çok meşhur lafı var çocuk 6 aylık olmadan hıcbısey belli olmazmış. daha 1 kişiye bir akrabaya bile söylemedi. küsmeden önce yemeğe cagırdı 1 kez lafını açmadı ya.öyle zoruma gidiyorki. bu neyın tribi. sankı çocuk 3.sahıstan.
aynı şehirdeyiz iki anneylede. ve kesinlikle ne kendi anneme ne kv baktırma niyetınde değilim.ikisininde ilk torunu.
kreşin fiyatı önemli değil işyerım karşılıyor. zatende bır süre ucretsız izin alacağim... ama benım psikolojim onun için önemli değil. yerlebir oldum.
kıyafet alınca soyleyemedım daha cok erkenmiş! hastaneye gidiyorum bizim zamanımızda 1-2 kez gidilirdi ne çok gidiyorsunlar falan.. o kadar bıktımki. simdide hıc aramıyor.çok zoruma gidiyor.
bu kadar yazmak istemezdim.kusura bakmayın ağlamaktan helak oldum bugun aklıma geldikçe üzülüyorum.
kimseylede paylaşamıyorum sizle paylaşmak istedim..
Zınk diye kesti canım kaşıntımı. Gece uyuyamıyordum artık kaşıntıdan. Gayet memnun kaldım ilk denemede kesti. Netten araştırabilirsin. Çok fazla öneren de var.Ay benimki de o kadar olmuştur demek. bende 10 gün sonra gidicem inş. özledim keratayı..
Bi de ondan mı alsam ben. Bugün Lokman Hekimdeki uzman bana acıbadem sütünü önerdi bol bol. elimdekileri tüketeyim bende alayım ondan madem memnun kaldın..
her an değişebilir ama Yaman diyoruz uzun zamandır.@Kim Boggs merhaba canım.
off kızlar herkesin derdi farklı valla artık cinnet geçirecem desem yeri.
kocamla bir sorunum yok anlaşıyoruz şükür. çocuğumda şükürki sağlıklı.
bendede bir sorun yok, kanamam vb bırsey olmadı. kusma dışındada hamileliğim rahat. evdede rahatım yardımcı bayan var. yemeğide istediğim zaman dışardan alıyorum .bu konularda çok rahatım şükür.bunları yazmamın sebebide bırçok kişi burda isyan ediyor ya ondan...
sorunum torununu kabullenemeyen annem....
ilk hamile kaldığımda annem şok oldu tabi diğer tarafta. biz düşünmüyorduk çünkü ama düşünmüşüz ve 3.5 yıldır evliyiz değil mi yani.
annem bır tlf konuşmasında hani düşünmüyordunuz falan dıye kızıyor bana, yaşım 30 bu arada! yahu düşünmüşüz kabullen değil mi. yok sürekli laf sokuyor. bir ay öncede bana bağırıp çağırıyor benım psıkolojımı hıc düşünmüyor.neymıs işyerım eve uzakmış yakın ev tutacakmışız vb. bu arada işede arabayla gideriz ikimizde. ev kendimizin onu satalım daha iyisini yakınını alalım falan derdi.
ben bunları düşünecek durumda değilimki. bana bır destek olsa... yemin ediyorum 1 aydır aramıyor.hıc merak etmıyor. birde çok meşhur lafı var çocuk 6 aylık olmadan hıcbısey belli olmazmış. daha 1 kişiye bir akrabaya bile söylemedi. küsmeden önce yemeğe cagırdı 1 kez lafını açmadı ya.öyle zoruma gidiyorki. bu neyın tribi. sankı çocuk 3.sahıstan.
aynı şehirdeyiz iki anneylede. ve kesinlikle ne kendi anneme ne kv baktırma niyetınde değilim.ikisininde ilk torunu.
kreşin fiyatı önemli değil işyerım karşılıyor. zatende bır süre ucretsız izin alacağim... ama benım psikolojim onun için önemli değil. yerlebir oldum.
kıyafet alınca soyleyemedım daha cok erkenmiş! hastaneye gidiyorum bizim zamanımızda 1-2 kez gidilirdi ne çok gidiyorsunlar falan.. o kadar bıktımki. simdide hıc aramıyor.çok zoruma gidiyor.
bu kadar yazmak istemezdim.kusura bakmayın ağlamaktan helak oldum bugun aklıma geldikçe üzülüyorum.
kimseylede paylaşamıyorum sizle paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?