canım ne hatası :) yaptığın liste çok güzel eline sağlık kendimi göremeyince eksik hissettim alışmışımYok ya çıkarmadım ben yapar mıyım öyle şey sanırım kopyala yapıştır yaparken geri kaldı duzeltirim ...ama bilgisayar dan girince şimdi telefondan yazıyorum doktara gidcem birazdan donuşte hatamı duzeltirim kusura bakma
haşimato diye bir hastalık var canım gebelikte ortaya çıkıyor. tiroit hormonlarınıda etkiliyor. anti tpo diye bi tahlil var onu yaptırmak lazım. kardiyolog önermedi mi doktorun?Ben ilaç kullanmıyorum normal çıkıyo çünkü TSH ,T3 ,T4 ama ritim bozukluğu kas atmaları falan yaşıyorum. Bu tiroid sorununun da sonuçlarıymış aynı zamanda. Bilemedim. Kafam karışık offf.
Tahmin ettim aslında :) benim de eşim türk ben Türkmen im :)Insallah cikar canimmm. Olur mu canim neden yanlis anlayayim. Esim fransiz. Daha dogrusu yari fransiz yari alman. O sebeple bir türkce bir fransizca isim koymaya karar verdik :)
Ben kullanıyorum canım eczane deki kadına sordum bende alırken tüylenme yi ama yok dedi yüze bile sürülüyor kıllanma yapmaz dedi hamilelik başında göbek kıllarım zaten uzamıştı benim yağda tüylenme yapmadı bence bende aynı hala tabi ben düzenli kullanamıyorum üşengeçlik işte :) ama haftada üç dört mutlaka sürüyorumIyi aksamlar kizlar catlamayi onleyici lierac kullaniodum amabugun eczanedeki kadin bana badem yagida kullanin dedi aldim 1 tane ama smdi nette baktim killanma yapjo dio ikilemde kaldim aranizda badem yagi kullanan var mi
acı badem yagı öneriyorlar, o kıllanma yapmıyormuş...Iyi aksamlar kizlar catlamayi onleyici lierac kullaniodum amabugun eczanedeki kadin bana badem yagida kullanin dedi aldim 1 tane ama smdi nette baktim killanma yapjo dio ikilemde kaldim aranizda badem yagi kullanan var mi
Evet cnm bugun verdi doktorum yarindan itibaren basliycam icmeyeCanım bacaklarda uyuşma yada kramp durumlarında magnezyum veriyorlar diye biliyorum, ama sen yine de kontrolde doktora mutlaka danış
Canim ben.aci badem.yagi ve kakao.yagi karistirp kullanyorumm.ama.aci badem yagi olmaliymis.tatli badem.yagi kaslara filan.iyi.geliyo besliyo.o yuzden.gobuslere aci badem yagiIyi aksamlar kizlar catlamayi onleyici lierac kullaniodum amabugun eczanedeki kadin bana badem yagida kullanin dedi aldim 1 tane ama smdi nette baktim killanma yapjo dio ikilemde kaldim aranizda badem yagi kullanan var mi
Evet canım vücudum tiroidime saldırı, tiroidim şavaşı kazanamasaydı haşimato olacaktım. Ama kazanmış. Şimdi tiroidit safhasında kalmışım. Ama tiroidit hastalığı böyle ritim bozukluğuna sebep olabiliyorMuş. Acaba ondan mıdır diye araştırma yapıyorum kendi çapımda:) pazartesi veya salı gidicem kardiyoloğa. Dr önerdihaşimato diye bir hastalık var canım gebelikte ortaya çıkıyor. tiroit hormonlarınıda etkiliyor. anti tpo diye bi tahlil var onu yaptırmak lazım. kardiyolog önermedi mi doktorun?
Kızlar vücudunda uyuşma olan var mı?sabahtan beri bacaklarimda uyuşma var normal mi acaba?
Sağol canım teşekkür ederim..Bendede sabaha karşı uykuda huzursuz bacak sendromu gibi oluyordu dr. Magnezyum verdi, ihmal etmeden dr.a gidip derdini anlat bence
dün akşam dişim kırıldı kızlar
normalde dişlerim çürümeye çok meyillidir,ama çürüse bile ağrı sızı yapmaz çok şükür. köyden gelen haşlanmış mısırlardan atmıştım ağzıma,bir şey kütürdedi herhalde mısırın içine taş girdi dedim çıkardım attım. Aradan yarım saat geçince dilim dişime bir gitti üst dişimin üst kısmı kırılmış..
Hamilelikte dişlerin zayıflayacağını söylerdiler de bu kadar çabuk olmaz diye düşünmüştüm
Iyi aksamlar kizlar catlamayi onleyici lierac kullaniodum amabugun eczanedeki kadin bana badem yagida kullanin dedi aldim 1 tane ama smdi nette baktim killanma yapjo dio ikilemde kaldim aranizda badem yagi kullanan var mi
Ben acıbadem, kakao yağı ve vazelin sürüyorum. Bi de bugün uzman bana acıbadem yagindansa acıbadem sütünü surmemi önerdi bol bol. Diğerlerini de çeşitlilik olsun kullan dedi. Sütten aldım, nemlendirmesi iyi görünüyor.acı badem yagı öneriyorlar, o kıllanma yapmıyormuş...
Daha önce varmiydi ki böyle bir rahatsızlıkKızlar, karaciğer hormonum alt 52 çıkmış üre çok düşük dr. Dahiliyeye görünmemi istedi. Yarına randevu aldık
Allah razı olsun canım yaaaa:)zor günleri atlattım inşallah.Allahım kimseyi çocuğunun hastalığıyla çaresiz bekleyişle sınamasın...İsim aklımda kalmamış ama konuyu hiç unutmadım inan. Sonra ne olduğunu çok merak ettim ama işte isim aklımda kalmayınca sormadımdua ettim allah yardımcısı olsun diye. Ama çok sevindim. Çok şükür geçmiş rahatladım inanır mısın. Takılmıştı kafama
Benimde iki arkadaşım gitti çok çok memnun kalmışlar canım insaAllah bende oraya gidecem CD veriyorlarmış,her organın resimlerini veriyorlarmış,eşlerin girmesinede izin veriyorlarmış,sen soru sormadan o herşeyi anlatıyormus.Şimdi ayrıntılı ultrasona gircem. Güngören Hastanesi. 185 dedi şok oldum fiyata. Tereddüt de etmedim değil hani düzgün çekilmez mi acaba diye... ama bakalım deneyeyim. Sonra sizi sonuç hakkında bilgilendiritim. . İyiyse buraya gelin 500 -400 vermeye gerek yok. Değilse gerekirse 600 verin yapcak bişey yok :)
Biz de çok memnun kaldık. Dr her yaptığı hareketi ve de ölçümü bir spiker edasıyla anlattı: şimdi böbrekleri ölçüyorum , böbrek çaplarında daralma ve ya genişleme olabiliyor bazı bebeklerde ama burda öyle bişey görünmüyor. Şimdi akciğere bakıyoruz ... :))) cd de birkaç renkli resim oluyoBenimde iki arkadaşım gitti çok çok memnun kalmışlar canım insaAllah bende oraya gidecem CD veriyorlarmış,her organın resimlerini veriyorlarmış,eşlerin girmesinede izin veriyorlarmış,sen soru sormadan o herşeyi anlatıyormus.
Bakalım insaAllah bende şubatin ikinci haftası gidecem
Sende yine yaz yorumlarını merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?