2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım ne hatası :) yaptığın liste çok güzel eline sağlık kendimi göremeyince eksik hissettim alışmışım

Ben ilaç kullanmıyorum normal çıkıyo çünkü TSH ,T3 ,T4 ama ritim bozukluğu kas atmaları falan yaşıyorum. Bu tiroid sorununun da sonuçlarıymış aynı zamanda. Bilemedim. Kafam karışık offf.
haşimato diye bir hastalık var canım gebelikte ortaya çıkıyor. tiroit hormonlarınıda etkiliyor. anti tpo diye bi tahlil var onu yaptırmak lazım. kardiyolog önermedi mi doktorun?

Iyi aksamlar kizlar catlamayi onleyici lierac kullaniodum amabugun eczanedeki kadin bana badem yagida kullanin dedi aldim 1 tane ama smdi nette baktim killanma yapjo dio ikilemde kaldim aranizda badem yagi kullanan var mi

T
Insallah cikar canimmm. Olur mu canim neden yanlis anlayayim. Esim fransiz. Daha dogrusu yari fransiz yari alman. O sebeple bir türkce bir fransizca isim koymaya karar verdik :)
Tahmin ettim aslında :) benim de eşim türk ben Türkmen im :)

Iyi aksamlar kizlar catlamayi onleyici lierac kullaniodum amabugun eczanedeki kadin bana badem yagida kullanin dedi aldim 1 tane ama smdi nette baktim killanma yapjo dio ikilemde kaldim aranizda badem yagi kullanan var mi
Ben kullanıyorum canım eczane deki kadına sordum bende alırken tüylenme yi ama yok dedi yüze bile sürülüyor kıllanma yapmaz dedi hamilelik başında göbek kıllarım zaten uzamıştı benim yağda tüylenme yapmadı bence bende aynı hala tabi ben düzenli kullanamıyorum üşengeçlik işte :) ama haftada üç dört mutlaka sürüyorum

acı badem yagı öneriyorlar, o kıllanma yapmıyormuş...

Kızlar üçlü temiz cıkmış. Organ tarama var 20. Haftada acaba ayrıntılı ultrasonla aynı mı?
Hissetmiyorum diye korkmustum hareketleri yazdıklarınız rahatlattı beni bekliycem
Decavit verdi saglık ocagı 3 damla kullanan var mı benim içtiğim vitaminde var D diye kullanmadım

Canim ben.aci badem.yagi ve kakao.yagi karistirp kullanyorumm.ama.aci badem yagi olmaliymis.tatli badem.yagi kaslara filan.iyi.geliyo besliyo.o yuzden.gobuslere aci badem yagi

haşimato diye bir hastalık var canım gebelikte ortaya çıkıyor. tiroit hormonlarınıda etkiliyor. anti tpo diye bi tahlil var onu yaptırmak lazım. kardiyolog önermedi mi doktorun?
Evet canım vücudum tiroidime saldırı, tiroidim şavaşı kazanamasaydı haşimato olacaktım. Ama kazanmış. Şimdi tiroidit safhasında kalmışım. Ama tiroidit hastalığı böyle ritim bozukluğuna sebep olabiliyorMuş. Acaba ondan mıdır diye araştırma yapıyorum kendi çapımda:) pazartesi veya salı gidicem kardiyoloğa. Dr önerdi

Kızlar, karaciğer hormonum alt 52 çıkmış üre çok düşük dr. Dahiliyeye görünmemi istedi. Yarına randevu aldık

Merhaba
Bende haziran annesi olacağım inşallah ama anlamadığım doktoruma her gittiğimde doğum tarihi iki gün geriye kayıyor 26 haziran idi bu gün 22 dedi .

Başına gelen var mı arkadaşlar?

Bi yerde hamilelikte dişler curumez, ağız bakimini iyi yapamayan hamilelerde çürüme olur yazıyordu. Sürekli birşeyler yiyoruz, asit oranı artıyor ondan herhalde. Bu de istifra edince ve bulantidan fircalayamadigimiz için oluyormuş. Geçmiş olsun cnm.

acı badem yagı öneriyorlar, o kıllanma yapmıyormuş...
Ben acıbadem, kakao yağı ve vazelin sürüyorum. Bi de bugün uzman bana acıbadem yagindansa acıbadem sütünü surmemi önerdi bol bol. Diğerlerini de çeşitlilik olsun kullan dedi. Sütten aldım, nemlendirmesi iyi görünüyor.

Kızlar, karaciğer hormonum alt 52 çıkmış üre çok düşük dr. Dahiliyeye görünmemi istedi. Yarına randevu aldık
Daha önce varmiydi ki böyle bir rahatsızlık

Allah razı olsun canım yaaaa:)zor günleri atlattım inşallah.Allahım kimseyi çocuğunun hastalığıyla çaresiz bekleyişle sınamasın...

Amin. Kendim için hastaneye gittiğimde kansersin dese bu kadar gerilmem. Ama bugün ayrıntılı ultrasonda Dr kötü bişey diycek diye kalbim güm güm çarptı. Kalp delikliği görülebilir.... diye cümleye başlıyor Dr. Ben içimden allahhhhhh diyorum çıktı bişey işte derken Dr "ama sizde görünmüyor" diyor . Ohhh diyorum sonra:))) ya 10 kere falan yaşadım bugün bunu. En sonunda bende ritim bozukluğu çıktı. O kadar adrenalinden sonra olacağı buydubende çıkmasına sevindim. Ya onda çıksaydı

Benimde iki arkadaşım gitti çok çok memnun kalmışlar canım insaAllah bende oraya gidecem CD veriyorlarmış,her organın resimlerini veriyorlarmış,eşlerin girmesinede izin veriyorlarmış,sen soru sormadan o herşeyi anlatıyormus.
Bakalım insaAllah bende şubatin ikinci haftası gidecem
Sende yine yaz yorumlarını merak ediyorum

Biz de çok memnun kaldık. Dr her yaptığı hareketi ve de ölçümü bir spiker edasıyla anlattı: şimdi böbrekleri ölçüyorum , böbrek çaplarında daralma ve ya genişleme olabiliyor bazı bebeklerde ama burda öyle bişey görünmüyor. Şimdi akciğere bakıyoruz ... :))) cd de birkaç renkli resim oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…