2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tavsiyem eşin videoya alsın ekrandaki görüntüyü. Sonra benim gibi 50 kere izlersin:)

Valla ben çok beğendim bunu , gayet iyi ölçüler , açılabilmesi filan... güzel yani

acıbadem sütü iyi fikirmiş ben de elimdeki bitince alayım.

kızlar ben de bugün doktora gittim tansiyonum yüksek çıktı, idrarda da protein görüldü. hemen tansiyon aleti al dedi doktorum günde üç kez ölçecekmişim haftaya bir daha idrar vereceğim. çok tehlikeliymiş yüksek tansiyon. aman ihmal etmeyin kızlar düzenli ölçtürün.

Bende haziran annesiyim inşallah.
İmza nasıl eklenecek bulamıyorum
Nick inin üstünü tıkla (sayfanın sağ üst köşesi)kişisel bilgilerimi sec aşağıya dogru in Hamilelik takvimi var oraya tahmini bebişin Doğum tarihini yaz en altta kaydet yap...
Hamilelik takvimine bebişin dogumunu Google dan hesaplabilirsin
Bunu herkes yapsa derdini anlattıgnda haftasını görebilir ve ona göre yorum oluyor iyi bir ıygulama

Kızlar Dün Bizde görüştük kızımla 17 - 18 cm 200 gr ağırlığında gelişimi haftasıyla uyumlu 17+5 baktı herşeyine gelişimi iyi dönmüş arkasını nazlı şey yüzünü bi türlü göstermedi kalktım oturdum döndüm sağa sola çok miskindi anası gibi.Haftaya tekrar gidicez o yüzden tedirginim doktor didik didik baktı organlarına beynine kalbine heryerine 4'lü için kan verdik 22 hafta ayrıntılı sakatlık tarama var.

Hadi maşallah her şeyin iyi olmasına sevindim

Kızlar 5 aylık hamileyim sağlık ocağından kan hapı vitamin hapı birde d vitamini damla verdiler + birde hipotiroidim olduğu için guatr hapı kullanıyorum bu guatr hapı ile kan hapı aç karna kullanmak zorundayım ama sabah bulantılarım kusmalarım olduğuiçin yutamıyorum sürekli çıkarıyorum sıkıntıolurmu

Anladım canım cok saol bende sorayım tamamen hastaneyle alakalı birşey sanırsam

Maşallah canım ne güzel herşeyi iyiymiş kuzunun.İnşallah darısı 22.haftada ayrıntılına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…