- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Tavsiyem eşin videoya alsın ekrandaki görüntüyü. Sonra benim gibi 50 kere izlersin:)Benimde iki arkadaşım gitti çok çok memnun kalmışlar canım insaAllah bende oraya gidecem CD veriyorlarmış,her organın resimlerini veriyorlarmış,eşlerin girmesinede izin veriyorlarmış,sen soru sormadan o herşeyi anlatıyormus.
Bakalım insaAllah bende şubatin ikinci haftası gidecem
Sende yine yaz yorumlarını merak ediyorum
Valla ben çok beğendim bunu , gayet iyi ölçüler , açılabilmesi filan... güzel yaniBi de yatağın boyutları 120×60 sizce ne kadar kullanabilir ben en az 2 yıl kullansın istiyorum eşim bu konuda pek yardımcı değil ailemden uzak bi şehirde yaşıyorum tek size sorabiliyorum kızlar kusura bakmayin
maşallah ne güzel şeyler örmüş öyleAnneannemizin ördügü bazi cicilerimiz
Allah hepimize saglikla giydirmeyi nasip etsin arkadaslarim.
ben de sürekli üstüne yatınca ağrıyor. gece boyunca bir sağa bir sola dönüyorum mecburen.sürekli ustune yatıyorum ya o yuzden dıye dsunuyorum normalde de hep yan yatardım ama nıye oluyo bende anlamıyorum acıkcası
acıbadem sütü iyi fikirmiş ben de elimdeki bitince alayım.Bu arada az önce dermatologdan geldim saç kaşıntım için. Bi ara bitlendim sanıp sprey bile kullanmıştım. Doktor kepek o dedihamileyken sıcak su yasak (ılık olacak), saç kurutma ile diplerini biraz ıslak bırak dedi. şampuan ve losyon verdi. göbek ve vücut kaşıntım için ise beni güzellik merkezindeki uzmana yönlendirdi. çatlak oluşmunu engellemek için acı badem yağı, kakao yağı ve vazelin kullandığımı söyledim. Bir dünya para verip yine de çatlamak istemediğimi söyledim. Göbeğime baktı, yağlar için de çok etkili olmayabilir dedi. onun yerine acı badem sütünü eline yüzene göbeğine bol bol sürebilirsin dedi. Daha etkili dedi. bende eczaneden 2 kutu aldım. bi eve bi iş yerine. zeytinyağını önermedi kabuk yapıyormuş. aslında en doğalı süt kaymağı imiş.. vücudunu hep nemli tut, gerekirse günde 4 kere kremlen..hamile pantalonu ve atletimin pamuk olmadığını görünce hiç olmazsa pamuklu hamile külotlarından al göbeğinle o temas etsin dedi. Vücut kaşıntın içinde pamuklu iç çamaşır tercih et dedi.
Ben ayrıca şampuanımı ve saç maskemi değiştirdim hamilelik süreci için. önerilerden biri de krem ve maskeleri saç diplerine uygulamamam yönündeydi. Orası burası kaşınan arkadaşlara duyurulur..
çok güzelmişKizlar bu üründen aldim.indirimde idi.bakabilirsiniz
Tamamdır canım aklımda güzel fikirTavsiyem eşin videoya alsın ekrandaki görüntüyü. Sonra benim gibi 50 kere izlersin:)
Nick inin üstünü tıkla (sayfanın sağ üst köşesi)kişisel bilgilerimi sec aşağıya dogru in Hamilelik takvimi var oraya tahmini bebişin Doğum tarihini yaz en altta kaydet yap...Bende haziran annesiyim inşallah.
İmza nasıl eklenecek bulamıyorum
Canim gunaydin aksam ben altima iki kat bataniye serdim rahat yattim sanirim yatak sert oldugu icin agri yapti bizeben de sürekli üstüne yatınca ağrıyor. gece boyunca bir sağa bir sola dönüyorum mecburen.
Hadi maşallah her şeyin iyi olmasına sevindimKızlar Dün Bizde görüştük kızımla 17 - 18 cm 200 gr ağırlığında gelişimi haftasıyla uyumlu 17+5 baktı herşeyine gelişimi iyi dönmüş arkasını nazlı şey yüzünü bi türlü göstermedi kalktım oturdum döndüm sağa sola çok miskindi anası gibi.Haftaya tekrar gidicez o yüzden tedirginim doktor didik didik baktı organlarına beynine kalbine heryerine 4'lü için kan verdik 22 hafta ayrıntılı sakatlık tarama var.
Canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Bi oğlumuz daha oldu PrensimizKizlarrr benim oglummmm olucakmis nasipseee benide ekleyin listeye :)
Olabilir canım. Sanırım bir süre sonra magnezyum da başlarız ben de gece kramp oldu bir iki kez.Canim gunaydin aksam ben altima iki kat bataniye serdim rahat yattim sanirim yatak sert oldugu icin agri yapti bize
Sagol cnm Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi insallah ayrintili ultrasyondada iyi haberlerini aliriz seninle haftalarimiz ayni :)Canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Bi oğlumuz daha oldu Prensimiz
Baya yakınmışız ne güzelBen de ilk evlendiğimde 1 yıl Soğanlık'taydım canım :)
Anladım canım cok saol bende sorayım tamamen hastaneyle alakalı birşey sanırsamCanım çok şükür randevum iyi geçti dörtlü test verdim bakalım sordum doktora dediki eğer özel hastane SGK anlamsaliysa alamazlar dediğim gibi sarilik dışında ama bazı hastaneler bunu eş geçip ilaç adı altında para talep edebiliyormus ama kanunen yasakmış alınmıyor yani sen yinede hastaneni araştır kesin net ona göre ayatla
Kızlar Dün Bizde görüştük kızımla 17 - 18 cm 200 gr ağırlığında gelişimi haftasıyla uyumlu 17+5 baktı herşeyine gelişimi iyi dönmüş arkasını nazlı şey yüzünü bi türlü göstermedi kalktım oturdum döndüm sağa sola çok miskindi anası gibi.Haftaya tekrar gidicez o yüzden tedirginim doktor didik didik baktı organlarına beynine kalbine heryerine 4'lü için kan verdik 22 hafta ayrıntılı sakatlık tarama var.
Peki sen doktor olarak nereye gidiyorsun canımBen de ilk evlendiğimde 1 yıl Soğanlık'taydım canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?